Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Afsluiting in steenkorven

Afsluiting in steenkorven

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Offertes steenkorven aanvragen

Recente opdrachten

zaterdag 17 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag steenkorven plaatsen over een lengte van 10 meter + een elektrische poort zou ook nog geplaatst moeten worden. De opvulling zou ik in Roestkleurig (= cortenstaal) willen.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 15 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

Twee aparte delen 1van 7m x1,60 Dikte 10 a 15cm 1van 8m x1,60 Dikte 10 a 15cm. Dit moet geplaatst worden in een open ruimte. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 15meter.


Tuinaanleg en -onderhoud
vrijdag 09 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

Plaatsing van roestkleurige steenkorven gevuld met lavastenen - hoogte van 2 m. De totaallengte die geplaatst moe worden is ongeveer 16meter.


Tuinaanleg en -onderhoud
zaterdag 03 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graaag steenkorven laten plaatsen. We zouden 8m aan 2m hoogte plaatsen en 6 m aan een hoogte van 1,30 m. Dikte ongeveer 30cm. Of naargelang het nodig is voor de veiligheid. Qua opvulling liefst breuksteen.


Tuinaanleg en -onderhoud

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Offertes aanvragen