Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Afsluiting in steenkorven

Afsluiting in steenkorven

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Offertes steenkorven aanvragen

Recente opdrachten

maandag 07 juni 2021

Steenkorven plaatsen

4 steenkorven plaatsen: Hoogte 1m80 breedte 1m80. Ik woon in een rijhuis en er moeten rechts 2 steenkorven alsook links 2 steenkorven komen te staan.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn omheining laten vernieuwen. Ik zou graag gaan van een haag naar een steenkorf Een steenkorfmuur van 5m lang 0.5m dik en 0.70m hoog Nu staat daar een haag maar die zou wegmoeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn afsluiting laten vernieuwen Ik heb nu een houten afsluiting maar ik zou graag steenkorven hebben als nieuwe afsluiting. Het is ongeveer een 20 lopende meter Qua hoogte wil ik graag de eene helft 120cm en de andere 180cm - rijhuis


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Kruis (Brugge)
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

steenkorven met stenen 1.80m hoog. Met breuksteen als opvulling. 9 lopende meter. Moet tegen een bestaande afsluiting komen in functie van zwembad.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilsen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Offertes aanvragen