Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Afsluiting in steenkorven

Afsluiting in steenkorven

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Offertes steenkorven aanvragen

Recente opdrachten

zaterdag 26 december 2020

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag steenkorven plaatsen over een totaallengte van 3.9m met een hoogte van 1.80m. Wij hebben interesse in een opvulling van breuksteen, schors. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud
maandag 21 december 2020

Steenkorven plaatsen

Het gaat over een driedelige korf van ±3 à 4 m lengte, in hoogte degraderend van 1,30m naar 1,00m naar 0,80m gevuld met blijvend materiaal voor de afscheiding van een kleine stadstuin te plaatsen op een betonnen sokkel.


Tuinaanleg en -onderhoud
dinsdag 01 december 2020

Steenkorven plaatsen tussen parking en tuin

Plaatsen van een steenkorven afsluiting van 15 meter lang en 180 cm hoog in één recht stuk tussen de parking en de tuin. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald. Graag steenkorven met een donkere opvulling.


Tuinaanleg en -onderhoud
zaterdag 07 november 2020

Steenkorven plaatsen

Herstellen/herplaatsen van steenkorven door ernstige beschadiging na ongeval. In onze voortuin staan de steenkorven, daar is helaas een wagen ingereden. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 7-8meter.


Tuinaanleg en -onderhoud

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Offertes aanvragen