Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Hasselt

Bestrating - Hasselt

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

dinsdag 08 juni 2021

Transformeren van studio naar duplex

Ik heb een rijhuis dat in 2 appartementen is opgedeeld. Graag willen we met een architect de mogelijkheden bekijken om: *Gelijkvloers: een extra kamer te laten aanbouwen of de ruimte-indeling te herstructureren. *+1: Dit is momenteel een studio, maar we wensen hier een duplex van te laten maken Indien haalbaar, dient er natuurlijk ook een dossier met plannen te worden aangemaakt en een vergunning worden aanvraagd door de architect.


Bouwtekening en ontwerp Hasselt
dinsdag 08 juni 2021

Nieuwbouwwoning ruwbouwwerken uitvoeren

We zoeken een aannemer om de ruwbouw van onze nieuwbouwwoning te realiseren. De vergunning is in orde en de plannen liggen klaar. Er kan dus meteen bij beschikbaarheid gestart worden. Start ten laatste voorjaar 2022.


Nieuwbouw Hasselt
dinsdag 08 juni 2021

Realiseren terras in beton 25m²

Realiseren van een stevig dek (+/- 6,5 x 4,5 m) in beton, betontegels, betonplaten,... - Afhankelijk van advies vakman en budget. De ondergrond is gras en de locatie is makkelijk toegankelijk. Dit mag wat mij betreft zo snel mogelijk, maar zal in overleg met de planning van de vakman zijn.


Terras- en bestratingswerken Kuringen
zaterdag 05 juni 2021

Renoveren elektriciteit + aansluiting

Volledig huis te voorzien van nieuwe, conforme elektriciteit-aansluitingen: alles dient te worden vervangen. Er moet ook een differentieel worden geplaatst en een nieuwe zekeringkast worden voorzien. Betreft een rijhuis (ouderlijke woonst) van 2 verdiepen en een achterbouw.


Elektriciteit Alken
maandag 31 mei 2021

Elektriciteit leggen door het hele huis

Ik heb een nieuwbouwwoning. Nu zou ik nog elektriciteit moeten leggen over heel het huis Het is een vrijstaande woning met 3 verdiepingen Per verdiep is het ongeveer een 70m²


Elektriciteit Zonhoven
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn omheining laten vernieuwen. Ik zou graag gaan van een haag naar een steenkorf Een steenkorfmuur van 5m lang 0.5m dik en 0.70m hoog Nu staat daar een haag maar die zou wegmoeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
zondag 30 mei 2021

Vervangen gevelbekleding thv nok

Aan de nok aan de zijgevel is houten latwerk voorzien, oppervlakte is ongeveer 1 m², dat zijn beste tijd heeft gehad. Ik heb er niet echt hinder door, maar het oogt weinig verzorgd, dus dit wil ik laten vervangen door een toepassing uit onderhoudsvriendelijk/-vrij materiaal. Graag advies van een vakman hiervoor.


Gevel- en metselwerken Hasselt
vrijdag 28 mei 2021

Volledig elektriciteitsnetwerk vernieuwen in woning

Volledige vervanging van elektriciteit in de woning die we enkele jaren geleden aankochten. Het deel waar we wonen is al vervangen, maar het oude deel van het huis moet nog worden aangepakt. Er is een keuring geweest, maar er zijn zoveel mankementen dat we beter gewoon alles vervangen. Vloer en keuken worden in het najaar gerenoveerd.


Elektriciteit Kortessem
donderdag 27 mei 2021

CV-ketel onderhouden

Water boiler badkamer Van Marcke DIY ontkalken


CV en verwarming Hasselt
donderdag 27 mei 2021

Plaatsen van een houten gevelbekleding

Ik zoek een team van 2 vakmannen die een houten gevelbekleding (22m²) volgens de regels van de kunst kan plaatsen. Materialen worden rechtstreeks geleverd op de werf. Opstart gebeurt onderling de eerste ochtend.


Gevel- en metselwerken Diepenbeek
dinsdag 25 mei 2021

Plaatsing sectionale elektrische poort

Er zou een sectionale elektrische poort geplaatst moeten worden van 6 m lang en 3 m hoog. Er zou een soort sleutel en afstandsbediening voorzien moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 24 mei 2021

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Het gaat om het verbindingsstuk tussen de verticale dakgoot op het derde verdiep van een appartement en de horizontale goot aan dakzijde. Daar lekt nu al geruime tijd water uit dat al in de gevel begint te dringen. Het gaat om een zinken dakgoot. Ofwel herstellen van de hele goot, ofwel enkel het tussenstuk.


Dakloodgieterij Hasselt
maandag 24 mei 2021

Gevel bekleden en schilderen

Rijhuis: Combinatie van schilderen + composiet / houtbekleding voor- en achtergevel Schilderen Voorgevel: * Originele baksteen * Oppervlakte +/- 11 vierkante meter * (0,2 x 6) + (1,2 x 6) + (0,4 x 6) hout / composiet bekleding Voorgevel: * onder / boven de ramen (dit ligt nu iets dieper dan de huidige baksteen) * Oppervlakte +/- 11 vierkante meter * (2,9 x 1,3) + (2,9 x 1,3) + (2,9 x 1) Schilderen Achtergevel: * bepleisterde (?) buitenmuur * Oppervlakte +/- 3 vierkante meter * (0,5 x 6) + (0,5 x 6) Hout / composiet bekleding Achtergevel: * onder de ramen * Oppervlakte +/- 7 vierkante meter * (3 x 1,3) + (2 x 1,3)


Gevel- en metselwerken Hasselt
maandag 24 mei 2021

Dakgoot aansluiten op de riolering

Wij zouden graag onze dakgoot laten aansluiten aan riolering. De dakgoot is ongeveer 6 à 7 lopende meter lang. Het water loopt nu gewoon in de tuin. We hebben ook gemerkt dat er een niveauverschil is in de grond. Het is een bungalow huis.


Dakdekken en dakherstelling Bilzen
zondag 23 mei 2021

Composiet terras uitbreiden

Ik zou mijn huidig terras uitbreiden. Op het extra stuk staat nu beplanting. + met aansluitend plateau in composiet terrasplanken 3,5m x 2,5m De rest van het terras zijn tegels maar dat moet zo behouden worden.


Terras Heusden-Zolder
vrijdag 21 mei 2021

Brandwerende deur plaatsen

Ik zou graag een branddeur laten plaatsen. Die deur zou op de 3e verdieping moeten komen. De deur zou als voordeur moeten dienen.


Kozijnen, deuren en ramen Hasselt
dinsdag 18 mei 2021

Herstellen van waterschade in muur en plafond slaapkamer

Ik zoek een vakman voor de geleden waterschade in mijn appartement. Het gaat om waterschade in het plafond en de muur van de slaapkamer. Het lek is intussen gedicht, maar de schade aan de muren zelf moet worden hersteld.


Vochtbehandeling Bilzen
maandag 17 mei 2021

Plaatsing van elektrische toegangspoort

Er zou een houten poort geplaatst moeten worden met een ijzeren omkadering. De poort zou elektrisch moeten zijn (met 3 afstandsbedieningen) en zou eventueel een schuifpoort moeten zijn, die achter de betonnen omheining kan schuiven. Deze poort kan aan de betonnen omheining vastgemaakt worden. De poort kan pas geplaatst worden van zodra de omheining geplaatst is. De oprit is 3 m breed. Als de poort tegen het huis kan sluiten is het een breedte van 3,5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
woensdag 12 mei 2021

Vergunning regulariseren van eengezinswoning naar tweewoonst

We zijn eigenaar van een woning in bilzen, Opgedeeld in twee appartementen sinds 1967. We hebben het zo gekocht in 2003. Tot voor kort waren er ook 2 gezinnen in gedomicilieerd. Nu blijkt dat deze twee woonst niet vergund is en dienen we dit recht te zetten. Er dienen hiervoor geen verbouwingswerken te gebeuren.


Bouwtekening en ontwerp Bilzen
dinsdag 11 mei 2021

Gevelplinten zetten

Op zoek naar een vakman die mijn gevelplinten - Belgische blauw steen (18 lopende meters, ong 40 cm hoogte) kan plaatsen die ik reeds heb. Mijn vakman die ze zou plaatsen heeft wegens plotse ziekte moeten afzeggen.


Gevel- en metselwerken Heusden-Zolder
dinsdag 11 mei 2021

Plat dak repareren

Wij hebben stormschade geleden (niet recent) en willen graag ons dak laten herstellen. Wij hadden hiervoor schade aan het dak. Het is een plat dak (10j oud) "Plastieken" panelen langs de zijkant zijn eraf gewaaid. Het dak is 10x10m ongeveer


Dakdekken en dakherstelling Herk-de-Stad
dinsdag 11 mei 2021

Oprit heraanleggen

We zouden graag onze oprit heraanleggen. Die is ongeveer een 90m². Nu is dat asfalt die er niet meer echt goed uitziet. We zouden opteren voor materiaal, een soort spilt, dat je in matten kan aanleggen. Want er moet natuurlijk rekening gehouden worden met onze mobilhome die erop moet passen (3,5T)


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Houten omheining plaatsen

Er zou een houten omheining geplaatst moeten worden rond een weide (met paarden) van 70 are. De omheining zou 1,80 m of 2 m hoog moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 10 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik had graag +- 20m steenkorven geplaatst met één van de goedkoopste breukstenen. De korven zelf in antraciet gepoederlakt. Hoogte: 60cm breedte: 20cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Herk-de-Stad
maandag 10 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een poort laten plaatsen. Nu staat er al een poort maar daar kan je makkelijk door kijken, nu zouden wij graag die poort die we al hebben verplaatsen en op die plaats een nieuwe poort plaatsen met 2 vleugels. Toegang tot oprit over een breedte van 5.80m om zicht vanop straat naar oprit te verbergen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting met houten uitzicht

Er moet een omheining gezet worden tussen 2 woningen. Het moet uit beton zijn met een uitzicht van hout. De hoogte mag 1 meter 80 zijn en lengte ervan mag 25 meter zijn. Er is niet dat afgebroken moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
zondag 09 mei 2021

Plaatsing blokhut

Wij zouden graag mijn tuinhuis plaatsen. Het tuinhuis is 4 meter op 6 meter. De Houtstapelplaats 140 x 194 cm staal dak. De betonnen ondervloer moet groter zijn. Er moet niets afgebroken worden.


Garage en carport Lummen
zondag 09 mei 2021

Vloeren leggen

Voor ons nieuwe huis zijn we op zoek naar iemand die vinyl vloeren kan leggen + staande plinten leggen & afwerken. Ongeveer 150m²


Vloerwerken Munsterbilzen
zondag 09 mei 2021

Schilderen muren

Voor ons nieuwe huis zijn we op zoek naar een goede schilder die met oog voor detail werkt. De wanden, plinten en deuren moeten geschilderd worden. Totaal ca. 500 m² wanden + plafonds en ca. 60lm plinten + 11 deuren met deurkozijnen. Alle wanden hebben vliesbehang, daar mag 2x overheen geschilderd worden. Kozijnen hoeven niet, worden kunststof kozijnen. Inclusief afplakken, afdekken, kitten, plamuren van oneffenheden, schuren van houten delen en materiaal


Behang- en schilderwerken Munsterbilzen
zondag 09 mei 2021

Nieuwe mazoutketel plaatsen

We hebben voor ons nieuwe huis een nieuwe mazoutketel nodig. We willen eind juni verhuizen in het nieuwe huis, maar de ketel werkt niet meer. Warm water gaat ook over de ketel, dus wel noodzakelijk. Er staan al 2 nieuwe 750 liter opslagtanks. Tevens moeten van bijna alle radiatoren de knoppen vervangen worden (ca. 20 stuks).


Loodgieterij Munsterbilzen
Offertes aanvragen