Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Leuven

Bestrating - Leuven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leuven die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leuven

donderdag 01 oktober 2020

Houten afsluiting plaatsen

Onze tuin is afgesloten met houten tuinschermen. Maar de palen zijn aan vervanging toe. We dachten de palen te laten vervangen door betonnen palen en de houten panelen die ertussen moeten terug te gebruiken. In totaal gaat het over 50 palen. De volledige lengte heb ik niet echt een idee.


Tuinaanleg en -onderhoud
woensdag 30 september 2020

Onderhoud aardgaskachels

Onderhoud uitvoeren van 2 aardgaskachels (1 inbouw - 1 losstaand) (Het merk van de aardgaskachel: Welstraler en het type is onbekend).


Andere / klussen
dinsdag 29 september 2020

Afvoerpijpen plaatsen

Ik zoek een dakwerker in de buurt om 3 afvoerpijpen te vernieuwen. Er moeten 3 koppelstukken vernieuwd worden, in totaal moet er 3meter vernieuwd worden.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes vergelijken