Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
tuin genieten Blankenberge

Tuin onderhouden - Tuin - Blankenberge

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Tuin onderhouden

Tuin onderhouden: gras maaien, hagen scheren, onkruid bestrijden of wieden. Schatting tuinoppervlakte: +/- 800 m².


Tuinman Knokke-Heist

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Blankenberge

dinsdag 11 juli 2023

Draadafsluiting met betonplaat

Ik wil mijn tuin laten omheiningen met draadafsluiting en betonplaat ik heb ongeveer78 lopende meter en daar moet een tuindeur ingerekend worden met doek voor privacy. Ook moet de huidige sparrenhaag verwijderd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
maandag 26 juni 2023

Houten tuinafsluiting / schutting

initieel betreft het ong een 14/15 tal lopende meter aan wand die moet geplaatst worden. fijne horizontale planken waarbij geen tussenpalen zichtbaar zijn. een kleine "onzichtbare" deur is ook gewenst om het perceel achter ons te kunnen betreden indien nodig. fase 2 van het project is nog in ontwerp. uiteindelijk moet de volledige tuin omrand worden , maar we hebben een mix van omwanding in ons gedacht. ( nog niet concreet) Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Blankenberge
maandag 15 mei 2023

Steenkorven plaatsen in achtertuin

Leveren en plaatsen van steenkorven in achtertuin gesloten bebouwing. Lengte +/- 16meter en hoogte 2,00meter . Ter plaatse te bekijken.


Tuinaanleg en -onderhoud Blankenberge
zaterdag 11 februari 2023

Gazon inzaaien nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouw waar nieuw gazon moet ingezaaid worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
woensdag 08 februari 2023

Steenkorven plaatsen

Beste, graag willen wij een steen korf als verlengd van een muur. Dit graag voor 1m80 breed en 1m80 hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Blankenberge
woensdag 04 januari 2023

Tuinonderhoud + aanplantingen

Vooraf een tiental struiken te planten. Ook onderhoud gazon maandelijks en jaarlijks snoeien van hoge haag en de geplante struiken. Dit tuinderonderhoud op frequente basis.


Tuinaanleg en -onderhoud Knokke
dinsdag 25 oktober 2022

Tuin heraanleggen

Door wateroverlast tuintje zijn mijn planten verwijderd en ook kapot. Geulen zijn gegraven om oorzaak op te zoeken, dus denk ook dat moet hersteld worden Hovenier gezocht om de tuin opnieuw aan te leggen. 40-50 m², mogelijks minder het is een kleine tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
vrijdag 23 september 2022

Tuin onderhouden

Ik zoek een tuinman die mijn tuin kan onderhouden: onderhoud gras , verticuteren , haag bijsnoeien , zaaien, grond versterken, 4 struiken verwijderen,... De oppervlakte van de tuin is ongeveer 180m².


Tuinaanleg en -onderhoud Knokke-Heist
zaterdag 20 augustus 2022

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil mijn tuin laten omheinen met een draad, voorzien van een betonnen plaat, bovenbuis en poortje. De lengte is ongeveer 9m en hoogte zou ik graag tussen 1 en 1,5m hebben. Bedoeling is om mijn grote hond gescheiden te houden van de koer en tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Heist-aan-Zee
vrijdag 27 mei 2022

Volledig aanleggen grote tuin

In een nieuwbouw moet de volledige tuin van 4,5 are heraangelegd worden: aanleg oprit, terras, haag, draad, tuin. Ik heb de plannen bijgevoegd.


Tuinaanleg en -onderhoud Knokke
zaterdag 07 mei 2022

Plaatsen schanskorven.

Schanskorven op een terras op de 6 verdieping dikte 10 cm zo dun mogelijk voor het gewicht op terras. Stenen van het terras liggen op kunstofvoeten. Liefst 1,90 meter hoog 4 x lengte van 1.05 meter 2× een lengte 1.20 meter en 2 X een lengte van 0.90 meter. Ik had graag schanskorven met metaalkleur gehad en als opvulling breuksteen.


Tuinaanleg en -onderhoud Knokke
woensdag 16 maart 2022

Draadafsluiting plaatsen aan stacaravan

Twee maal 7,5 meter zwarte draadafsluiting plaatsen aan stacaravan op de camping. Vooraan voorzien van poort. Hoogte 1 meter over de hele lengte van de omheining. Nieuw te plaatsen dus geen oude omheining verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
woensdag 09 maart 2022

Kapotte omheining vervangen

De houten omheining tussen onze tuin en die van de buren werd beschadigd tijdens de storm. Wij zoeken iemand om die te vervangen (en zouden dan kiezen voor de combinatie van hout en beton) We spreken over ongeveer 8 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
woensdag 16 februari 2022

Plaatsen van een geluidswerende tuinafsluiting

Ik ben opzoek naar een vakman voor het maken van een geluidswerend scherm in PVC misschien van ongeveer 3m lang en 1,5m hoog. Motor in tuin voor afzuiging kelder geeft te veel lawaai op straat , motor mag niet gedempt worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Knokke
dinsdag 19 oktober 2021

Plaatsen tuinhuis

Plaatsen van een tuinhuis/blokhut met volgende maten 260x200. Pp een bestaande constructie/vloer. Pventueel met composieten onderligger en in optie ook de binnenkant isoleren.


Tuinaanleg en -onderhoud Wenduine
Offertes aanvragen