Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
tuin genieten Gent

Tuinhuis + omheining + loungehoek plaatsen - Tuin - Gent

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Tuinhuis + omheining + loungehoek plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die een tuinhuis met plat dak kan plaatsen van 3x3m + betonplaat + aansluitend een tuinpoort H1.8m en omheining van 2m. Ook in hetzelfde materiaal een loungehoek met 2 wanden 3.3mx3.3mx2.05m en plat dak H2.5m op bestaande beton. Alsook afbraak bestaand tuinhuis en omheining.


Tuinman Lochristi

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gent

zaterdag 25 juni 2022

Snoeien van paplaurier + tuinhuis plaatsen.

Tuinhuis kan plaatsen. Het tuinhuis is 3m op 2m. Ook zou hij de paplaurier mogen snoeien want deze begint serieus te groeien. + betonplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
donderdag 23 juni 2022

Haag aanplanten

We wensen een taxus baccata haag ter vervanging van een omgewaaide klimophaag van 2m hoog en 50m lang. We wensen een haag die relatief snel opnieuw de afscheiding tussen onze percelen realiseert. Naargelang de prijs kunnen we eventueel grotere planten aanvaarden zodat we op korte tijd opnieuw de 2m hoogte bereiken. De klimophaag wordt momenteel volledig verwijderd.


Tuinaanleg en -onderhoud Mariakerke
zondag 19 juni 2022

Tuinhuis + omheining + loungehoek plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die een tuinhuis met plat dak kan plaatsen van 3x3m + betonplaat + aansluitend een tuinpoort H1.8m en omheining van 2m. Ook in hetzelfde materiaal een loungehoek met 2 wanden 3.3mx3.3mx2.05m en plat dak H2.5m op bestaande beton. Alsook afbraak bestaand tuinhuis en omheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Lochristi
zondag 19 juni 2022

Tuin aanleggen

Plaatsen (decoratieve) beplanting en welke natuurlijke schutting te gebruiken Ik zou mijn tuin opnieuw willen aanleggen. 100m² ongeveer.


Tuinaanleg en -onderhoud Wondelgem
woensdag 15 juni 2022

Tuinhuis plaatsen en betonplaat gieten

Graag wil ik het tuinhuis Cube (500 x 320 cm + extensie 400 cm) laten plaatsen. De ondergrond kunnen we eventueel zelf voorzien. Maar er mag ook een offerte geplaatst worden voor het storten van een betonnen ondergrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
zondag 12 juni 2022

Betonnen omheining plaatsen in tuin

Ik zou graag in mijn tuin 3 tuinpanelen met betonpalen willen laten plaatsen. Het gaat om 4 à 6 lopende meter ongeveer.


Tuinaanleg en -onderhoud Lovendegem
woensdag 01 juni 2022

Laurierhaag snoeien

Ik zoek een hovenier voor de jaarlijkse snoei van een laurierhaag, ong 55 m lengte, 1,5 m hoog en 0,75 m breed + meenemen snoeisel.


Tuinaanleg en -onderhoud Lovendegem
donderdag 19 mei 2022

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting vervangen: 7 tuinschermen van 2m op 2m (of 1,8). Graag het uitzicht van hout, maar onderhoudsvriendelijk en vooral onderaan beschermd tegen rot, schimmel en vocht. We wensen dus ofwel een houten omheining, met betonnen randen, ofwel een composiet met houtkleur.


Tuinaanleg en -onderhoud Destelbergen
zondag 15 mei 2022

Boomstronken verwijderen.

Wij hebben een 35-tal afgezaagde dennen staan bij ons op de site. Om onze parking te kunnen uitbreiden zouden deze stronken moeten verwijderd worden. De site is vlot bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Denijs-Westrem
donderdag 12 mei 2022

Afsluiting tuin herstellen of vervangen.

Tijdens de storm in februari is een boom terecht gekomen op de afsluiting en die ligt nu naar beneden geduwd over een afstand van misschien 6 meter, twee metalen palen (6 x 6 x 210cm) zijn weggeplooid, rechttrekken zal moeilijk gaan. Eventueel moet de afsluiting verwijderd en vervangen worden. Afsluitdraad is begroeid met klimop.


Tuinaanleg en -onderhoud Beervelde
maandag 09 mei 2022

Tuinhuis met lounge plaatsen.

Graag hadden wij onderstaand tuinhuis type Lounge laten plaatsen door professionals. De betonnen ondergrond ligt er al.


Tuinaanleg en -onderhoud Laarne
zaterdag 07 mei 2022

Tuinman voor wekelijks tuinonderhoud.

Wij wonen in het centrum van Melle en zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde persoon die wil helpen om onze tuin (3000 m2) te onderhouden. 1 dag in de week of 2 halve dagen per week. Onderhoud van de tuin: Onkruid wieden, planten, opruimen, snoeien, etc


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
vrijdag 06 mei 2022

Terras aanleggen met betontegels

Ik wil terras aanleggen met dezelfde betontegels van huidig terras, de afmeting is 2.5 meter x 6.5 meter, en er zijn twee metalen dekselen in dit ruimte. Ik heb een foto van de tuin gegeven in de toegevoegd documenten.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijnaarde
donderdag 28 april 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen.

Deze betreft een zijkant van de tuin ongeveer een 20 meter die bestaat nu uit betonnen palen en afsluiting. Alsook de tuin bestaat uit kunstgras dit zou ook moeten integreren aan de nieuwe afsluiting. Ik gedacht als het mogelijk is de betonpalen te slijpen en de betonplaten er dan tussen te schuiven.


Tuinaanleg en -onderhoud Destelbergen
zaterdag 23 april 2022

Steenkorven plaatsen.

Steenkorf, hoog en smal voor het afsluiten/tegengaan van de wind op terras (80cm lengte, 30cm breedte en 180 a 200 cm hoogte). Moet stabiel staan want komt veel wind op (tussen buitenmuur en bamboehaag plaatsen). Momenteel is er daar een aangelegd paadje. Als opvulling had ik graag breuksteen gehad.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
Offertes aanvragen