Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras oprit kasseien aanleggen

Terras kasseien

Terras kasseien

Informatie over alle verschillende soorten kasseien en offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Terras aanleggen in kasseien

Belgen zijn kasseifretters. In de koers maar ook in de bouwsector. Kasseien waren lange tijd de standaard voor bestrating, maar ook op je terras kunnen ze prachtig ogen.

Diverse vormen en formaten kasseien

  • Platines: deze kasseien zijn vlak van structuur en daarom de beste optie voor het terras. Er zijn verschillende formaten, kleuren en patronen mogelijk. Graniet en basalt zijn het populairst.
  • Kasseien uit mozaïek: een minder gebruikte maar toch mooie optie voor een terras. Je vindt ze vaak terug bij terrassen in een ronde vorm.
  • Boerenkasseien: een mix van verschillende kasseien. Deze charmante mengeling past zeer goed bij een landelijke woning. Ze zijn erg stevig en de ideaal voor wie een terras wil die heel lang meegaat.

De voor- en nadelen van een terras in kasseien

Voordelen Nadelen
Sterk materiaal Glad bij regenval
Levensduur
Relatief makkelijk te herstellen
Kasseien Leggen Vakman

Hoeveel kost een terras in kasseien?

Het aanleggen van een terras in kasseien kost je gemiddeld tussen de € 45 en € 75 per vierkante meter. Deze richtprijs geldt voor het materiaal en de plaatsing. Hoeveel je precies betaalt hangt natuurlijk af van het tarief van de vakman, het type kasseien en de oppervlakte die moet gelegd worden.

Kasseien Leggen 2

Keuze gemaakt?

Casius bezorgt je offertes op maat van lokale vakmannen voor de aanleg van het terras.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten

dinsdag 15 juni 2021

Tuin heraanleggen + oprit in kasseien

Oprit heraanleggen met een oppervlakte van 18 meter op 25 meter. Daarnaast een extra laan naar de achtertuin van een extra 28 x 4 meter. Graag een oprit in kasseien. Daarnaast willen we de volledige tuin van 1600 m² oppervlakte ook heraanleggen. We zoeken dus iemand die volledige tuinen onder handen kan nemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merendree
dinsdag 08 juni 2021

Oprit aanleggen in kasseien of andere stenen

Wij zouden graag onze oprit helemaal laten uitbreken en opnieuw laten aanleggen. Er liggen nu grote betonstenen, we willen kleine stenen willen of kasseien. Exacte oppervlakte ken ik niet vanbuiten, maar er kunnen een vijftal auto's op.


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
Offertes aanvragen