Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras oprit kasseien aanleggen

Terras in kasseien

Terras in kasseien

Informatie over alle verschillende soorten kasseien en offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Terras aanleggen in kasseien

Belgen zijn kasseifretters. In de koers maar ook in de bouwsector. Kasseien waren lange tijd de standaard voor bestrating, maar ook op je terras kunnen ze prachtig ogen.

Diverse vormen en formaten kasseien

  • Platines: deze kasseien zijn vlak van structuur en daarom de beste optie voor het terras. Er zijn verschillende formaten, kleuren en patronen mogelijk. Graniet en basalt zijn het populairst.
  • Kasseien uit mozaïek: een minder gebruikte maar toch mooie optie voor een terras. Je vindt ze vaak terug bij terrassen in een ronde vorm.
  • Boerenkasseien: een mix van verschillende kasseien. Deze charmante mengeling past zeer goed bij een landelijke woning. Ze zijn erg stevig en de ideaal voor wie een terras wil die heel lang meegaat.

De voor- en nadelen van een terras in kasseien

Voordelen Nadelen
Sterk materiaal Glad bij regenval
Levensduur
Relatief makkelijk te herstellen
Kasseien Leggen Vakman

Hoeveel kost een terras in kasseien?

Het aanleggen van een terras in kasseien kost je gemiddeld tussen de € 45 en € 75 per vierkante meter. Deze richtprijs geldt voor het materiaal en de plaatsing. Hoeveel je precies betaalt hangt natuurlijk af van het tarief van de vakman, het type kasseien en de oppervlakte die moet gelegd worden.

Kasseien Leggen 2

Keuze gemaakt?

Casius bezorgt je offertes op maat van lokale vakmannen voor de aanleg van het terras.

Offertes aanvragen

Recent ontvangen opdrachten

donderdag 17 september 2020

Kasseien leggen

Heb een kleine afwerking te doen achter het huis. Er moeten enkele kasseien worden teruggeplaatst die ik verwijderd hebt om er een buis onder te leggen. Idem links, maar over de buis moet eerst een beetje beton komen en dan pas de stenen, aangezien daarover moet kunnen worden gereden met de auto. Een zijmuurtje van circa 1 m² moet netjes worden bezet.


Terras- en bestratingswerken
zaterdag 12 september 2020

Oprit aanleggen

Het gaat om een oprit die moet aangelegd worden. We kiezen voor dolomiet, richting leemgrind. Oppervlakte ongeveer 40m². Op dit moment is er alleen zand aanwezig. Voorste stukje 2 meter kasseien.


Terras- en bestratingswerken
Offertes vergelijken