Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

vrijdag 22 september 2017

Herstelling tuinafsluiting en metalen hek

Een kraan heeft mijn draad losgerukt van de paal bevestigd aan de muur van mijn garage. De afsluiting merk Bekaert is 1. 8 m hoog. De spanstaaf, binddraad en draad zelf zijn beschadigd ongeveer 1 m 2 misschien is er wel grotere schade aangericht aan de volgende palen moet bekeken worden bij vaststelling. Ook is een hek Beschadigd door vallende stenen, ook dit moet hersteld of vervangen worden.
donderdag 21 september 2017

Conifeerhaag voledig verwijderen

Verwijderen van ongeveer 30 à 40 bruin geworden coniferen en uitfrezen van de wortelstronken. Lengte haag +/- 17 m. Hoogte haag +/- 5 m
donderdag 21 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van beton schutting inclusief materiaal en graag plaatsingsprijs apart. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 2 x een lengte van 90 l/m en een hoogte tussen 1. 60 m à 1. 80 m hoog.
donderdag 21 september 2017

Houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Haag wegdoen en een houten afsluiting plaatsen in cederhout. Lengte lijn is 9 meter af te sluiten en de hoogte 1.80 meter.
woensdag 20 september 2017

Duurzame afsluiting plaatsen

Voor een nieuwbouwwoning zijn ze op zoek naar een duurzame onderhoudsvriendelijke afsluiting van 2 meter die volledige privacy biedt. Af te sluiten lengte is ongeveer 50 lopende meter. Materiaal nog te bepalen.
woensdag 20 september 2017

Verwijderen van haag en betonnen afsluiting plaatsen

Hovenier: Uitdoen lugustrum haag en plaatsen betonnen afsluiting van ongeveer 1. 5 meter hoog. Er is een niveau verschil van een halve meter, oplopend vanaf de uiteinden naar het midden. Lengte 37 meter.
woensdag 20 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Een composiet afsluiting rechte muur 2 meter hoog ,kleur ash grijs. Lengte : 38 meter.
woensdag 20 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluitng plaatsen. Moet dienen om een oude afsluiting te verbergen (andere eigenaar) ten einde aan eigen kleine tuin verder te bouwen . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 4,5m
woensdag 20 september 2017

Tuinafsluiting in draad met bovenbuis plaatsen

We wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen in groene draad, zonder betonplaat, over een lengte van 20 m rechtdoor, zonder bocht. Graag met bovenbuis en de hoogte zou 2 m dienen te zijn. Het terrein is vrij en toegankelijk.
dinsdag 19 september 2017

Plaatsing Bekaert omheining met bovenbuis

Achteraan ons perceel wordt onze garage verbonden via een kleine muur (bakstenen). Deze moet afgebroken worden. Vervolgens moet er een bekaert draad (zwart, met bovenbuis) geplaatst worden op de scheiding van ongeveer 8 meter. (zie foto) De hoogte ongeveer 2 meter.
dinsdag 19 september 2017

Tuinonderhoud nodig

Het betreft een stadstuin - geen gazon. Bij snoeien van bomen, klimop. Verwijderen van onkruid tussen kiezelstenen. Optioneel: reinigen van overloopbrug over vijver. Tips onderhoud vijver zijn welkom.
dinsdag 19 september 2017

Plaatsen houten afsluiting

Ik zou graag mijn voortuin en een stuk scheiding met de buren laten afwerken met kastanje houten afsluiting, zou ongeveer 26 lopende meter zijn. De afsluiting mag 1 meter 20 hoog zijn en de plaats tussen de latjes 3 tot 5 cm. Plaatsing mag snel gebeuren.
dinsdag 19 september 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

We willen tussen ons en de buren een draadafsluiting met bovenbuis, ongeveer 1 m 60 hoog, alles is goed bereikbaar. We hebben pas een nieuwe hond die goed kan springen vandaar. We zoeken/vragen straks ook advies voor de andere zijde waar nu een (te lage) afscheiding staat, draad met betonplaten/palen Totale lengte: 40 meter.
dinsdag 19 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinomheining te plaatsen om links en rechts voor het huis te plaatsen om de inkijk naar de tuin te verhinderen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 1x4m en 1x3.6m
dinsdag 19 september 2017

Gracht verstevigen van 4 percelen

Versteviging van een gracht-wand. De gracht loopt achteraan over onze tuin (vlak achter een haag). Aan de andere zijde van de gracht is een wandelpad. De gracht loopt over 4 percelen grond, +/- 30 m in totaal. We willen de werken bij voorkeur samen met de buren laten uitvoeren zijde van de wand is nog in goede staat (houten wand op foto), de andere zijde roesten de ijzeren staken door. Deze zijde willen we laten verstevigen (te bespreken wat meest aangeraden is als materiaal/techniek).
maandag 18 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwbouw , rechthoekig perceel,vlak reliëf.Nu bezig met te bouwen. Draadafsluiting met bovenhuis , kleur zwart plaatsen als omheining 100 meter
maandag 18 september 2017

Afsluiting op betonnen sokkel plaatsen

Houten of andere afsluiting op betonnen sokkel, afsluiting van laag 120 cm naar 180 cm. Hoogte zou moeten oplopen naar 220 cm. Totale lengte af te sluiten is ongeveer 30 meter.
maandag 18 september 2017

Blokhut installatie Tokio

Ik zou een installatie wensen van een blokhut type Blokhut Tokio 240 x 180 cm.
maandag 18 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

We willen opnieuw een houten afsluiting met de buren. De vorige is na jaren gedeeltelijk omgewaaid. Een haag aanleggen werd geen succes. We kiezen voor Europees hardhout ( 1. 80 op1. 80) en betonnen palen. Gewoon rechte panelen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 22 meter
zondag 17 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wegnemen van bestaande omheining (betonnen palen met draad). Plaatsen van ongeveer 24m houten afsluiting en 56m draadafsluiting beide met boordsteen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 m
zondag 17 september 2017

Plaatsen van tuinafsluiting en poort

Plaatsing van tuinafsluiting en poort. Een metalen afsluiting met metalen poort. Het is voor een voortuin. De hoogte 1.50 meter.
zondag 17 september 2017

Complete achtertuin snoeien en verticuteren

Achtertuin snoeien, wieden, en verticuteren. Ongeveer 10 op 20 meter.
zondag 17 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu is de huidige situatie een bestaande muur en de andere helft een draad die beide aan vervanging toe is, ongeveer 32 meter.
zaterdag 16 september 2017

Vernieuwen en onderhouden tuin

Volledige renovatie van de tuin. Ongeveer 20 op 20 meter. Te realiseren in fasen volgens afspraak. Alsook het verdere onderhoud van de tuin, zoals snoeiwerk.
zaterdag 16 september 2017

Steenkorven plaatsen

Graag zou ik een steenkorf langs mijn huis willen van 1 m 80 hoog en 3 m 70 lang en een dikte van 10 of 20 cm geplaatst.
zaterdag 16 september 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Huidige afsluiting bestaat uit betonnen palen met betonpanelen, ca 1m90 hoog en 1m80 breed, en 11m lang.
zaterdag 16 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

De afsluiting moet in tropisch hardhout en in een hoek geplaatst worden, een stuk van 3 meter en een stuk van 15 meter. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 18 meter De haag gaat verwijderd worden.
zaterdag 16 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Vrijstaande woning. 1 lengte van 21 meter ( paalt aan groenzone - achterkant tuin). 1 lengte van 14 meter ( aan straatkant) 1 lengte van 5 meter met daaraan een poortje van 1 meter. (paalt aan onze oprit en poortje eindigt aan huis). 1 lengte van 3 meter (start vanaf afsluiting met geburen en poortje paalt eveneens aan huis).In totaal zijn er twee rechte hoeken en één schuine. 43 meter + twee poortjes van 1 meter hoogte 1,8 meter
vrijdag 15 september 2017

Snoeien haag, eventueel snoeien appelboom

Haag snoeien (rondom een oppervlakte van 800 m² + enkele kleine struiken) + appelboom snoeien (indien nodig) + ongewenst gras weghalen uit voortuin.
vrijdag 15 september 2017

Houten afsluiting tussen buren plaatsen

Afscheiding met de buurman, 4 lopende meter wordt bevestigd in een bestaand terras , de overige 24 meter wordt bevestigd in het gras.. Lengte 28 meter. En de hoogte met betonplaat is 2 meter.
vrijdag 15 september 2017

Onderhoudsvrije schutting plaatsen

We willen een schutting laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren. Is een 50 meter lang. Moet een 1. 80 a 2 meter hoog worden. Het moet onderhoudsvrij zijn en zeer lange levensduur hebben.
donderdag 14 september 2017

Onderhoud tuin

Ingang tuin is dichtgegroeid door Japanse duizendknoop. Deze zou moeten verwijderd worden. Onkruid gewied op terras, gras twee maand niet afgereden, wegens familiale omstandigheden
donderdag 14 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

De bestaande coniferen gaan weg en in de plaats komt er een mooi houten afsluiting in padouk hout. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 26 m
donderdag 14 september 2017

Hagen scheren

De hagen rondom mijn woning dienen te worden gesnoeid zowel in de hoogte als in de diepte. Het betreft een mix van coniferen en bladvormige hagen.
donderdag 14 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 28 meter dubbel plaaten . Recht 2. 40 m breed linea. Coniferen worden uitgedaan.
donderdag 14 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er staat momenteel een draad van 1m hoogte tussen metalen pijlers. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 21,5m
woensdag 13 september 2017

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen met bovenbuis met een poortje in twee delen: Van de zijgevel naar links 20 m, dan 100 m naar achter Aan de andere zijgevel een poort van min 250 cm breedte en ongeveer 3 m draadafsluiting. Hoogte 180 cm of 200 cm. Totale lengte af te sluiten is ongeveer : 130 meter.
woensdag 13 september 2017

Betonnen afsluiting met motief

Graag hadden wij een afsluiting in betonplaat willen zetten met motief. 50 m in rechte lijn het terrein is vlak en vrij. De hoogte ongeveer 1.40 eerste 6 meter, 14 meter een 1.60 en dan 13 meter 2 meter.
dinsdag 12 september 2017

Heraanleg van gazon

Heraanleg gazon van ongeveer 100 m². Bestaande gazon dient omgeploegd te worden en nieuwe dient ingezaaid te worden. Gazon is goed bereikbaar met eender wat materiaal.
dinsdag 12 september 2017

Tuinomheining in composiet en steenkorven plaatsen

Een omheining plaatsen waarbij er een afwisseling is tussen steenkorven en platen in composiet. Een foto is bijgevoegd maar de platen zouden wel eerder in grijstinten moeten zijn. Indien dit mogelijk is zou ik graag al een eventuele richtprijs weten, het gaat om een lengte van ongeveer 18 meter + afsluiting tussen omheining en huis, deze is ongeveer 4 meter breed (poortje + afsluiting tot zijkant).
dinsdag 12 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

Deel van mijn omheining wordt omver geduwd door boomwortels bij mijn buur, u zal dit beter kunnen beoordelen bij het bekijken ervan want deel van de omheining maakt deel uit van mijn terras. Ongeveer +/- 20 meter houten afsluiting. Ter plaatse komen kijken.
maandag 11 september 2017

Bouwrijp maken bouwgrond

Op onze bouwgrond staan nog enkele bomen, struiken en stronken die wij graag hadden verwijderd gezien. Hiervoor zoeken we een bedrijf om dit terrein bouwklaar maken. Het terrein dat we bouwklaar wensen te zien is 10,5m breed en 36m diep (vanaf de straatkant). Onze grond loopt nog verder door maar het project betreft deze 36 m in diepte.
maandag 11 september 2017

Onderhoudsvriendelijke schutting plaatsen

Er staan nu sparren maar willen een schutting waar nooit meer werk aan is. Lengte is 6 meter.
maandag 11 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Schutting in composiet Modular Rock Grey 180 x 180 (5 stuks) en schuttingspalen 6,8 x 6,8 x 270 (6 stuks) plaatsen. 10 Lopende meters.
maandag 11 september 2017

Composieten afsluiting plaatsen

Nu staat er een afsluiting met panelen waarvan de lamellen los komen. Die moet eruit, dat wil ik eventueel zelf doen. De huidige palen staan in van die grondpinnen en die zijn ook nog eens ingebetonneerd. Vervolgens moet er nieuwe afsluiting komen in onderhoudsvriendelijk materiaal en liefst met tand en groef zodat er niets meer doorheen kan groeien. Ik had gedacht aan composiet. Bijkomend zou er eventueel nog een kleine omheining in draad bij mogen komen om een kippenren af te bakenen. En dit vanzelfsprekend met een poortje. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 12 meter
maandag 11 september 2017

Haag snoeien Taxus 70 m lang - 2,5 m hoog

Haag is goed bereikbaar langs beide zijden. Totale lengte : ongeveer 70 m lang. Hoogte : ongeveer 2,5 meter.
zondag 10 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen op scheidingslijn

Tuinafsluiting op scheidingslijn 2 percelen plaatsen-in composiet. Totale lengte is 45 meter. Hoogte ongeveer 1.80 meter.
zondag 10 september 2017

Houten afsluiting met beton palen

Houten schutsels in combinatie met betonnen palen in de zij tuin plaatsen aan straatzijde. De lengte is 50 meter en de hoogte is 1.80 meter.
zondag 10 september 2017

Draadpanelen Betanfence plaatsen tussen oprit

Afsluiting in draad met vast paneel ongeveer 2 meter hoogte. Totale lengte: 15 meter. Merk Betanfence.
zondag 10 september 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afbreken van oud afsluiting dit is een draadafsluiting en nieuwe plaatsen. Betonnen afsluiting. De hoogte ongeveer 2 meter. De totale lengte is ongeveer 50 lopende meter.

Partners

Partners van Casius