Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

donderdag 13 december 2018

Metalen afscheiding plaatsen

Ik wil tussen de terrassen van mezelf en mijn buur een 220 cm hoge afscheiding plaatsen. Afscheiding liefst in metaal, terras is 3 meter breed.
woensdag 12 december 2018

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.
dinsdag 11 december 2018

Betonnen tuinomheining verwijderen

Graag betonnen omheining verwijderen van 10 x 2m.
maandag 10 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting laten plaatsen over een afstand van ongeveer 30 lopende meter op een hoogte van 2 meter. (In een latere fase moet de afsluiting nog verder uitgebreid worden). Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)
maandag 10 december 2018

Draadafsluiting plaatsen

Benodigde draadafsluiting voor nieuwe woning, weet niet hoeveel lopende meters in totaal. Er moet niets verwijderd worden.
zondag 9 december 2018

Opkuisen bouwgrond

Wij hebben een bouwgrond van 860m2 waar een grote hoop bomen moeten worden uitgedaan.
zondag 9 december 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen in één rechte lijn met tegen het einde een manshoog poortje. 30 meter de zetten met bovenbuis en zonder onderplaat.
zondag 9 december 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag vakman voor een draadafsluiting met bovenhuis en betonplaten het betreft een recht stuk van 28 meter. Er moet niets verwijderd worden.
zondag 9 december 2018

Betonnen afsluiting met houtlook plaatsen

Afsluiting in beton plaatsen voor 33 meter. 2 meter 1 meter hoog, nog 2 meter 1,5 m hoog en het overige 2 mete rhoog. Beide kanten bedrukt met houtlook.
zaterdag 8 december 2018

Bouwklaar maken van grond

Wij hebben een stuk bouwgrond 3a91ca. Hier staan +/- 40 sparren op, deze zouden gekapt moeten worden en de stronken verwijderd. Zowel hout als stronken mogen afgevoerd worden. Het gaat dus om het bouwklaar maken van een bouwgrond.
donderdag 6 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinmuur. 60 meter + - . Rechts van onze tuin en achteraan. 1 hoek dus erin. Andere zijde hebben we een tuinmuur. 1.80 meter hoog. Ook gedeeltelijk in grond zodat honden niet er onderdoor kunnen graven. De huidige tuindraad afsluiting verwijderen we zelf, net voor de werken opstarten. Leemse grond hier met wat rommelig stenen in op sommige plaatsen. We zullen ook vooraf de landmeter laten komen.
woensdag 5 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Afstand is 38 meter, betonnen paal met aan 2 kanten afgewerkte betonnen platen met daarop een afdekplaat (weersinvloeden) , eerste 4m is de hoogte 1,20meter , de rest is 2.20m hoog. Buren hebben dennen staan en wij betonnen palen.
woensdag 5 december 2018

Beckaertdraad plaatsen

Draad plaatsen 1,80 hoog, 25 m lang. Palen en boordsteen zijn nog intact.
dinsdag 4 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen langs straatzijde . 25 m langs straatzijde . Vooraf houten afsluiting af te breken.
maandag 3 december 2018

Draadpanelen plaatsen

Omheining plaatsen voor 58 lopende meters. En aan de voortuin 7,8 meter met een poortje die op slot kan met een sleutel draad.
maandag 3 december 2018

Beukenhaag planten

Wij hebben door de droogte (of om andere reden) enkele gaten (op drie verschillende plaatsen) in onze beukenhaag. De ene al groter dan de andere. Wij hebben onze hagen altijd zelf aangeplant maar nu willen we dit eens laten doen. De gaten zijn verspreid, dus op verschillende plaatsen maar in totaal schat ik dat dit om een 15-tal meter haag zal gaan.
zondag 2 december 2018

Oud gazon vernieuwen

Graag zouden we onze gazon vernieuwen. Afvoeren oude gazon en volledig nieuw gazon aanleggen door in te zaaien, geen graszoden. Oude gazon is 500 à 600 m².
zondag 2 december 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Lengte van nieuwe afsluiting bedraagt 10m. Betonnen afsluiting met houten structuur eventueel aan beide kanten.
zondag 2 december 2018

Betonnen-houten afsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting van 160 lm. Afsluiting met houten panelen of planken met betonnen tussenpalen. Er staat momenteel niets.
zondag 2 december 2018

Draadafsluiting plaatsen

Dit gaat over een nieuwbouw gelijkvloers, van 2 huizen. Hier zou een afsluiting geplaatst moeten worden in de tuin tussen de 2 wonningen lengte + 15 lm hoogte graag rond de 2 m. Nu staat er nog niks.
woensdag 28 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen van 20 tot 30 m lengte. Oude afsluiting dient afgebroken te worden.
woensdag 28 november 2018

Draadpanelen plaatsen langs voetbalterreinen

We zouden een afsluiting willen plaatsen naar aanleiding van een nieuw fietspad dat de Stad zal aanleggen naast onze voetbalvelden. Het gaat over een lengte van 300m (2m hoogte) en in het hekwerk zouden drie metalen poortjes voorzien moeten worden.
woensdag 28 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ongeveer zo'n 30 lopende meters omheining plaatsen. Draadafsluiting liefst met bovenbuis, kleur zwart. Open bebouwing. Nu staat er nog niks.
woensdag 28 november 2018

Weghalen van sparren

42 sparren verwijderen gelegen langs een oprit naar garage toe.
maandag 26 november 2018

Verwijderen van taxushaag en plaatsen houten afscheiding

De oude taxus haag verwijderen. Dit voor een lengte van ongeveer 10-12 meter, 1 meter dik en 2 meter hoog. Tussen de haag groeit nog veel klimop. We willen in de plaats een mooie houten afscheiding plaatsen met wat klimplanten en ander groen.
zondag 25 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting plaatsen over een lengte van 40 lopende meters, betonnen plaat onderaan. En een bovenbuis plus een poortje.
zondag 25 november 2018

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Plaatsen van betonplaten en palen opgevuld met hout. Dit voor ongeveer 20 lopende meter, 8 platen. De grond is volledig vrij waar deze moet geplaatst worden.
zondag 25 november 2018

Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen

Ik wil een tuin/weide afsluiting laten plaatsen met ursusdraad van 1,50m hoog. De afsluiting zou met houten palen moeten komen. Het gaat over een lengte van 200m.
zondag 25 november 2018

Beplanting verwijderen en afsluiting zetten

Beplanting dient weggenomen te worden en een afsluiting in de plaats zetten. Afsluiting in kunststof te plaatsen.
zondag 25 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Een 9m gesloten afscheiding tussen 2 tuinen ter hoogte van het terras. Graag horizontale lange planken bevestigd op tussenpalen van 1,8m hoogte, langs beide zijden van de omheining staan wisselend verticale houten palen. Nu staan er betonnen paaltjes met draden.
zondag 25 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen van 150 cm hoog van het type met bovenbuis en betonplaten onderaan. De palen dienen op 2,5 m van mekaar geplaatst te worden, hoogte van de plaat 30 cm. Het gaat om 164 m afsluiting waarin twee hoeken zitten. Vooraan sluit de omheining aan op een bestaande Taurus T2 poort van 5 m breed die voorzien is van ogen voor de omheining aan te koppelen. In een zijkant dient een bijkomende poort voorzien te worden van ongeveer 2 meter breed met dubbele vleugel. Ik zou de omheining laten begroeien.
zondag 25 november 2018

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

Wij willen een afsluiting van 2m50 hoog met 1 hoek. Lengte 1 : loopt over 14 m en is van muur tot hoekpaal. Lengte 2 : 8 m en loopt dan van paal naar dezelfde hoekpaal. Momenteel staat er niks van afsluiting.
zondag 25 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van 48,2 m houtpanelen met betonplaat langs onder en aluminium palen -- eerste zijde 10,2 meter -- achterzijde 17,5 meter en andere zijde 20,5 meter. Nu staat er niks. Grond is vrij.
zondag 25 november 2018

Afsluiting tussen twee eigendommen plaatsen

Een afsluiting tussen twee eigendommen plaatsen. Dit is tussen de 32 en 34 lopende meter met een hoogte van 1,20 of 1,50m.
zaterdag 24 november 2018

Grote vijver en boom verwijderen

Vijver van 10 op 4 met folie verwijderen. Ongeveer 80 cm tot 1 m diep. Catalpa boom wegdoen. Stenen rond vijver weg doen. Vijver opvullen en terrein effenen met gras daarna aansluiten aan bestaand grasperk. Terras terras 4m x 2m verwijderen Waar de vijver installatie staat 1m x 4m ook verwijderen.
vrijdag 23 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten tuinafsluiting met een betonen plaat onderaan. Huidige afsluiting te verwijderen, is in Bekaert draad doorheen betonnen palen. Lengte is 32 meter in 1 lijn, zonder hoeken en 1m80 hoog.
vrijdag 23 november 2018

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.
donderdag 22 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over een beton houtafsluiting van ongeveer 3m en een deur van meer dan 1m breed . Houten panelen of planken te zetten. Nu staat er een afsluiting.
donderdag 22 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

- Thuya-haag dient te worden geruimd(snoeien & weghalen) om reden van afsterven planten. - Te vervangen door draadafsluiting of draadpanelen (afstand : ong. 35 m langs straatzijde met aansluitend ong. 6,5 m (oprit naar garage - linker zijde) + ong. 7 m (rechter zijde oprit garage).
woensdag 21 november 2018

Houten terras aanleggen 56 m²

Een terras van 56 m² aanleggen. Is vierkant van vorm.
woensdag 21 november 2018

Houten afsluiting en poortje plaatsen

Plaatsen van houten tuinschermen met houten palen voor een lengte van 21 meter eventueel ook het plaatsen van een houten tuinpoortje tussen een bestaande muur en de houten afsluiting breedte circa 80 cm plus houten palen.
woensdag 21 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur en sparrenhaag verwijderen

Sparrenhaag verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen. Lengte van de afsluiting is 31 m lang (in 1 rechte lijn). De afsluiting staat als scheiding tussen onze tuin en dat van onze buurman -> platen met structuur aan beide kanten.
dinsdag 20 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting Bekaert plaaten met bovenbuis . Afmeting 2m hoog circa 22m lang + dezelfde draaipoort 4m breed . Draadafsluiting achter de bomen plaatsen. Bomen en struiken dienen dringend geplant te worden.
zondag 18 november 2018

Weide omheinen

Voor de omheining van een stuk bosgrond. Hoogte van de draad: ongeveer 1,20 m. Hoeft niet de stevigste kwaliteit te zijn (enkel om honden tegen te houden). Afmetingen grond: 112 m x 26 m x 120 m x 60 meter.
zondag 18 november 2018

Betonnen tuinomheiningen renoveren of vervangen

Wij hebben recent een huis gekocht en zijn begonnen aan de renovatie. De scheidingspanelen renoveren.
zondag 18 november 2018

Kunsthaag plaatsen 50 meter

Een afsluiting plaatsen met kunsthaag. Hoogte 2 meter hoog met basisbetonplaat en bovenbuis. Er zou ongeveer 50 meter moeten worden afgesloten, dit is een recht stuk.
zondag 18 november 2018

Houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Houten afsluiting plaatsen met een lengte 36 meter, en 1.80 meter hoogte. Onderaan betonnen plaat. Het is een recht stuk dat moet worden afgesloten. Haag verwijderen.
zondag 18 november 2018

Vijver uitbaggeren

De school is omgeven door een drie meter brede gracht en bevat in het midden van het domein twee grotere kommen (vijvers) waarop een visclub actief is. De vijvers zouden uitgebaggerd moeten worden.
zondag 18 november 2018

Spijlen hekwerk plaatsen

Plaatsen van spijlen hekwerk 95 cm breed tussen gevel en tuinscherm en hoogte 1 m 40. En een doorlooppoortje 95 cm breed en 1 m 40 hoog tegen de gevel en aansluitend een stuk vast hekwerk 2 m 80 breed en 1 m 40 hoog. In zwarte kleur.
zondag 18 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen van 10 meter lengte en 2. 30 m hoog. Zonder structuur.

Partners

Partners van Casius