Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman? Casius brengt jou in contact met de beste hoveniersbedrijven in de regio.

Zowel voor tuinaanleg als voor onderhoud van jouw tuin staan onze vakbedrijven klaar. Hiernaast kan je ook voor andere werken in de tuin zoals het plaatsen van een afsluiting of het aanleggen van een terras bij ons terecht.

Elk Casius vakbedrijf bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat deze tuinmannen beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw werken in de tuin professioneel uit te voeren. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de prijs en alle kosten van de werken.

Laat ons weten welke werken er in jouw tuin moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

donderdag 27 februari 2020

Herstellen van houten windvang terras

Vakman voor het herstellen van houten windvang terras, na stormschade door vallen van een boom
woensdag 26 februari 2020

Plaatsen van betonnen omheining

Wij willen graag achteraan in onze tuin ongeveer 7 meter, volledig recht een nieuwe omheining. Ongeveer 180 of 200 cm hoogte.
woensdag 26 februari 2020

Sierhekwerk plaatsen

Een mooi metalen sierhekwerk van 4,85 m en 2m die een hoek vormen. Totale hoogte 1,70 m. Verhoogd van een laag betonmuur. Oud gebouw .Gezamenlijk koer glv-1ste verdieping. De werken kunnen uitgevoerd worden wanneer de buurman zijn trappen heeft laten plaatsen.
woensdag 26 februari 2020

Keerwanden in tuin plaatsen

Plaatsen van keerwanden aan zijkant tuin. Makkelijk bereikbaar, aanvullen met grond, zwarte grond afgraven aan zijkant huis. Lengte keerwanden 40 meter en hoogte van 40 à 50 cm.
woensdag 26 februari 2020

Steenkorven plaatsen

Bestaande afsluiting vervangen langs straatzijde. +/- 10m. - Metaalkleur of gekleurd.
woensdag 26 februari 2020

Tuinafsluiting in hout vervangen

Vervanging van bestaand afsluiting door stormschade. +/- 8 lopende meter - Tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken
woensdag 26 februari 2020

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van houten schutting met betonplaat eronder ongeveer 10 meter en een betonnen scheidingswand van 10 meter ongeveer 80 of 60 cm hoogte.
woensdag 26 februari 2020

Composiet afsluiting zetten

Rechte afsluiting van 1750 cm met palen in de grond
dinsdag 25 februari 2020

Plaatsen tuinafscheiding

Ik wil een tuinschutting laten plaatsen aan de zijkant van mijn tuin in één lijn in houten panelen van ca 1m80 hoog over een lengte van ca 10m. Daarboven ook op een andere plaats ook een paneel van ca 2m lengte ook ca1m80 hoog. In dit geval als windscherm en hechting voor klimplanten. In dit geval geen dicht paneel, maar estetische panelen (bv Japanse stijl) met lamellen.
dinsdag 25 februari 2020

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.