Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

667 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: sportveld egaliseren, tuinafsluiting en dubbele carport plaatsen, tuin heraanleggen, renoveren tuin, omheining betafence plasitor met bovenbuis plaatsen, gedeeltelijke tuinafsluiting te plaatsen, houten tuinafsluiting plaatsen, plaatsen draadafsluiting op perceelgrens, plaatsen van houten schutting met betonpalen, plaatsen schanskorven als terrasomheining, draadafsluiting plaatsen met bovenbuis met looppoort en dubbele poort, omheining plaatsen langs één zijde, steenkorven als afsluiting vooraan, tuinafsluiting met kunsthaag plaatsen, betonnen omheining plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

zaterdag 29 april 2017

Tuindraad plaatsen met bovenbuis

Graag een offerte voor de plaatsing van ca 30 meter tuindraad met bovenbuis en onderaan een betonplaat. Lengte: 30 meter Hoogte: 1. 5 meter of 1. 80 meter of 2 meter (dus graag offerte voor de drie hoogtes) Kleur draad: zwart Kleur palen: zwart Kleur bovenbuis: zwart Offerte graag Inclusief levering en plaatsing. Klant is momenteel in India - Daarom graag offerte per mail - Terug telefonisch bereikbaar na 8/5/2017
zaterdag 29 april 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Afsluiten van de achterste perceelsgrens over een lengte van 18m met een hoogte van 1m80. Aan beide zijden van de woning draadafsluiting + poort. Links van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m45 en een poort van 1m, alles met een hoogte va 1m80. Rechts van de woning draadafsluiting over een lengte van 2m en een poort van 1m ook met een hoogte van 1m80. Voor het geheel ook een bovenbuis voorzien. Buisdikte 60mm en bij voorkeur aluminium profielen voor de betonplaten. Kleur van de draad zwart. Totaal 18m + 2.45m + 2m en 2 poortjes.
vrijdag 28 april 2017

Omheining met draad

Draad zwart 1m80hoog hoog met beton platen 40 cm hoog en boven buis. 23 m lang met tussen draad bruine plastieken linten
vrijdag 28 april 2017

Omheining zijkant tuin

Omheining op de zijkant van mijn tuin 12m lang, in hout of beton
vrijdag 28 april 2017

Snoeien van boom

Notenboom te snoeien in stadstuin.
donderdag 27 april 2017

Snoeien conifeerhaag

Graag snoeien conifeerhaag 20 à 30 m lang en 2. 50 hoog. Aan 1 zijde langs afsluiting en andere zijde inrit.
donderdag 27 april 2017

Omheining plaatsen langs één zijde

Omheining 1 zijde van de tuin ongeveer 23 m /kunsttof panneel of draad met doek + verwijderen oude omheining (betonplaat en draad) bereikbaar via garage met kleine graver.
donderdag 27 april 2017

Steenkorven als afsluiting vooraan

Steenkorven van ca 9 meter lang 1 meter hoog met aan zijkant postbus ingebouwd in zo'n steenkorf en dan nog ene steenkorf ca 60 cm lang en 1 meter hoog . Welke soort stenen en welke kleur?
donderdag 27 april 2017

Kunsthaag plaatsen

Een kunsthaag van 1,5 m hoog en 5 m lang met hoek van 90°
donderdag 27 april 2017

Tuinafsluiting met kunsthaag plaatsen

Wij hebben een tuin van 45 m lang en 8,5 m breed. Wij hadden sparren, maar wij zouden graag een afsluiting zetten met kunsthaag. De lengte zou 40 m zijn.
woensdag 26 april 2017

Betonnen omheining plaatsen

Ik wil een betonnen omheining rustique grijs. Zeker meer dan 40 m. Er moeten ook wortels stronken van lorier kapot gefreest worden. De hoogte van de omheining te bespreken met de vakman.
woensdag 26 april 2017

Omheining plaatsen

Graag willen we de mesthoop omheinen door een gevlochten houten beschutting. We schatten een 10 meter in lengte en de hoogte ongeveer 90 cm.
woensdag 26 april 2017

Afgraven tuin en grasmatten leggen

Grasmatten Graag 3 prijzen: 1) prijs voor afgraven tuin +-250m² + aanvoeren zwarte grond 10-15cm dik leggen 2) idem als hierboven + volledig klaarmaken voor grasmatten 3) idem als hierboven + grasmatten inclusief gelegd graag uw beste prijs
woensdag 26 april 2017

Tuinafsluiting plaatsen scheiding met buur

Wij willen in samenspraak met de buur 50 m gesloten kunststof afsluiting en nadien 89 m draadpanelen. De scheiding bedraagt 139 m.
woensdag 26 april 2017

Verwijderen van klimop op dak

Dak waarop klimop moet verwijderd worden. Wortels zijn al doorgezaagd. (+/- 6 maanden geleden) Klimop is heel dor aan het worden, en zou dan nu ook verwijderd moeten worden. Dakbedekking (golfplaten) zou hierbij niet beschadigd mogen worden. Lengte huis is ongeveer 20m. Schuine zijde dak is ongeveer 3,5m.
dinsdag 25 april 2017

Tuinafsluiting vernieuwen

Onze tuinafsluiting achteraan de tuin dient vernieuwd te worden, tussen 7 en 8 meter en de hoogte ongeveer 2 meter. We zijn nog niet zeker welke soort van afsluiting we gaan nemen. Waarschijnlijk in draad of misschien houtafsluiting.
dinsdag 25 april 2017

Houten tuinschermen laten plaatsen

Plaatsen van geïmpregneerde houten tuinschermen tussen betonnen palen en betonnen boordplaat onder. Graag horizontale planken. Geheel is ongeveer een 28m, waarvan een 22m platen van 180cm mogen zijn en de laatste 6m wat lagere platen. Ook graag een prijs voor het verwijderen van de nu bestaande haag(zelfde lengte)
dinsdag 25 april 2017

Grond aanvoeren en gras zaaien

Grond aanvoeren en gras zaaien. Oppervlakte tuin is 10 meter op 5 meter ongeveer.
dinsdag 25 april 2017

Herstellen en verbeteren omheining van schapenweide

Het tuingaas van de omheining moet versterkt en aangespannen worden op sommige plaatsen. Menige houten palen staan schuin en moeten terug rechtgezet worden (ong 300m).
dinsdag 25 april 2017

Leibomen en tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand om leibomen (etages) te plaatsen in onze tuin. Klein stadstuin 6 m op 10 m lang ook indien mogelijk tuinhuis (reeds aangekocht ) te plaatsen
dinsdag 25 april 2017

Gras heraanleggen

Gras omfrezen, gelijktrekken en opnieuw zaaien of grasmatten leggen (+/- 280m²).
dinsdag 25 april 2017

Afsluiting tussen tuin en weide plaatsen

Ik heb een afsluiting nodig wilgen of houten planken moeten in een boog geplaatst worden + 12 meter. Dit is voor afwerking van aangelegde tuin overgang naar weide aankleden.
dinsdag 25 april 2017

Verwijderen van haag en plaatsing schutting

Het verwijderen van een haag (draad met klimop) en plaatsen van een nieuwe schutting met een lengte van 18 meter en een hoogte van 1.80 meter.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsen afsluiting met draadpanelen

Ik wil een afsluiting laten plaatsen met draadpanelen (kleur antraciet of zwart), met een hoogte van 120 cm, over een lengte van ongeveer 35 meter, er zit 1 hoek in.
maandag 24 april 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Een nieuwe schutting plaatsen van ongeveer 11 meter. En de hoogte ongeveer 2.20 meter. In zwarte betonplaten met strak structuur.
maandag 24 april 2017

Haag verwijderen en nieuwe omheining plaatsen

De bedoeling is de haag te verwijderen en deze te vervangen door een houten of composiet afsluiting. Ongeveer een 30 meter, en de hoogte ongeveer 1.80 - 2 meter.
maandag 24 april 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

L-vormige afsluiting aan rechterkant van huis met uitsparing poort aan voorkant. Lange zijde ca. 47 m. Korte zijde opgeteld ca. 4m. Aan linkerkant huis L-vormige afsluiting van 10 op 4 ongeveer. 1m80 hoog, betonplaat mag maar moet niet (kosten sparen), zwart of antraciet. Overal bovenpaal.
maandag 24 april 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Onze betonnen afsluiting is stuk gereden, graag hadden we een bestek ontvangen om te herstellen.
maandag 24 april 2017

Tuinafsluiting in betonplaten plaatsen

Tuinafsluiting lengte 22 meter hoogte 1,8 a 2 meter in betonplaten recht van boven.
maandag 24 april 2017

Schutting tegen de erfgrens

Ik wil een schutting in geimpregneerd hout tegen de erfgrens De erfgrens is tussen 2 opritten en de afsluiting moet op onze grond staan De buur wil niet meedoen, dus ik zoek de smalste palen, ik denk dat er palen zijn van 6cm (12 is te breed daar de oprit maar 2. 5m is) De totale lengte is 10 meter waarvan 5 m tussen de 2 woningen. Daar mag de schutting 1. 80m hoog zijn de andere 5m is tevens voortuin en daar zou max 90cm hoog mogen (dat mag eventueel hekwerk zijn) Ik zag op deze site een gesloten schutting met vanonder betonplaten en vind die wel mooi. In de verlengde, dus de voortuin is een iets meer open afsluiting misschien beter.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van omheining tuin

Plaatsen van omheining (vervanging oude) voor een lengte van 22,5 meter. Hout met betonnen palen of bekaertdraad.
maandag 24 april 2017

Verwijderen en plaatsen nieuwe draadafsluiting

Verwijderen bestaande draad +- 120 meter. Leveren en plaatsen van +-120 meter draadafsluiting van 1,80m hoog met bovenbuis (Betonplaat optioneel)
maandag 24 april 2017

Afschutting plaatsen

Ik wil graag mijn tuin, ongeveer 13 meter, met houten panelen laten afsluiten. Mijn gebuur heeft destijds alles gekocht wat je nodig hebt, maar is intussen verhuisd en heeft het aan mij gegeven.
maandag 24 april 2017

Kastanje hekwerk plaatsen

De oude haag is verwijderd en er zitten nog oude betonplaten in de grond die mogen blijven want zijn in goede staat. Wij wensen er een kastanje hekwerk afsluiting te laten plaatsen. Het gaat om een afsluiting van 21 m lengte in totaal, hoogte van de kastanje afsluiting : 1,20 m.
maandag 24 april 2017

Houten afsluiting tuin

Ik zou een afsluiting willen laten plaatsen voor mijn tuin bestaande uit betonnen palen met een houten dichte afsluiting. De onderkant moet bestaan uit een betonnen plaat. Nu zijn er 9 panelen van 1.80 breed, en de hoogte ongeveer 1.80 meter.
maandag 24 april 2017

Afsluiting voor weide plaatsen

Afsluiting plaatsen :150 lopende meter afsluiting. Min 2 m hoog + schuine kant. 2 hoeken 1 begin 1 eind. Hoogte 2 meter hoog.
maandag 24 april 2017

Omheining plaatsen voor klimop

We willen een omheining rond onze tuin laten plaatsen, waar we klimop willen laten tegen groeien. We zouden kiezen voor een draadafsluiting betafence, met betonplaat en bovenbuis (kleur zwart). De werken mogen volledig door de tuinaannemer gebeuren. Onze tuin (alles is gras nu) is rechthoekig, aan de ene kant ligt een stuk bouwgrond, aan de andere kant een weide, dus makkelijk bereikbaar. In totaal gaat het om 90 lopende meter.
zondag 23 april 2017

Kunstgras te plaatsen

Ongeveer een 40m2 kunstgras te plaatsen, 14lm boordplaatjes hiervoor en nog wat kleinigheden tuinaanleg. En +/- 15m2 verharding (klinkers of zoiets) Goed bereikbaar terrein, ook met de nodige machines eventueel.
zondag 23 april 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting zetten met 2 hoeken 32 meter lang. 2 m hoog zwart of grijs antraciet met Erica matten.
zondag 23 april 2017

Onderhouden tuin

28m afsluiting , verwijderen taxus haag en grassen , zaaien of grasmatten plaatsen.
zondag 23 april 2017

Draadafsluiting tuin plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting aan de voorkant. Het is ongeveer 30 meter en er moet een poort inkomen. De poort voor de oprit heb ik. Er zijn geen obstakels dus geen afbraakwerken. De werken uitgevoerd graag voor de zomer.
zondag 23 april 2017

Tuinschermen in padoek of iroko plaatsen

Ik ben op zoek naar 2x tuinscherm van 2 m hoog x 2 meter breed en 1 tuinscherm van 2 hoog x 4 meter breed. Het liefst in brede planken (nog 15 cm) verticaal geplaatst en niet door kijk baar. Liefst in padoek of iroko, maar ander (goedkopere) houtsoorten kunnen ook, grijze verkleuring is geen probleem. Graag ook inclusief plaatsing.
zaterdag 22 april 2017

Blokhut plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van het tuinhuis Lily 205x205.
zaterdag 22 april 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Wij willen onze tuin afsluiten met een zijpoort,paal, draad + betonnen platen. Nodig afsluiting voor 11 meter + zijpoort 1 meter.
zaterdag 22 april 2017

Boomstronken verwijderen

Een tiental boomstronken frezen.
zaterdag 22 april 2017

Plaatsen van steenschermen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van steenschermen met tussenpalen. Lengte 4-5 m en 2 meter hoogte, opvulling keien.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen bekaert tuinafsluiting

Graag hadden ik en mijn buurman prijs offerte gehad voor 40 lm Bekaert draad Hoogt 2 m met bovenbuis Van de 40 m is er ongeveer 20 m op keerwanden te bevestigen En de andere 20m in de grond waar we een beton plint willen onderaan
vrijdag 21 april 2017

Omheining betafence plasitor met bovenbuis plaatsen

Voor de inrichting van onze tuin zou ik graag een offerte voor levering en plaatsing van ongeveer 82 lopende meter Betafence Plasitor met bovenbuis ontvangen. Volgens plan is de linkerzijde 44. 53m, achterzijde 12. 09m en de rechterzijde 25,65m. De bedoeling is om de tuin zo te omheinen met klimop.
donderdag 20 april 2017

Sierhekwerk plaatsen rond zwembad

Ik wil in mijn achtertuin een hekwerk zetten rond mijn zwembad. Het bad is 8 x 4m. Graag had ik rondom 2 meter vrij. Liefst had ik een pvc die tegen de chloor kan. Wij hebben ook een overloop binnen, deze zou moeten een reling krijgen ook in PVC hekwerk, kindveilig! Ook in wit. Alsook een reling voor de trap.
donderdag 20 april 2017

Tuin klaarleggen voor gazonaanleg

Wij zijn op zoek naar iemand die onze kleine tuin (+/- 200m²) wil klaarleggen voor gazonaanleg. De tuin is ligt op een hoek en is dus ZEER vlot bereikbaar van de straatkant (ivm uw machines/containers/... ) Wat er moet gebeuren: Verwijderen van steenpuin onder oud tuinpad Verwijderen van middelgrote bomen en wortels (3-tal) Afvoeren bovenste grondlaag Ophogen met nieuwe grond In optie: Aanleggen van gazon (200m²) Verwijderen van bestaande haag (25m) Aanplanten van haag (25m) Plaatsen van afsluiting (25m)

Partners

Partners van Casius