Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

705 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, afsluiting van tuin van buitenschoolse kinderopvang, aanleggen gazon en onderhouden tuin, draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, plaatsen van afsluiting, houten schutting plaatsen, gracht bekleden met hardhout, tuin afsluiten met draadpanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 24 mei 2017

Plaatsen van afsluiting

Wij willen onze tuin laten afsluiten met betonplaten met houtstructuur. De afmetingen zijn 2 x 17 meter lengte en 1 x 6 meter breedte en de hoogte ongeveer 1.80 meter.
woensdag 24 mei 2017

Houten schutting plaatsen

Wij wensen graag 3 stukken schutting te zetten ,bij onszelf en bij de buren. Het ene stuk is opgesplitst in 1 keer 50 meter en 1 keer 45 meter, en dan aan de andere kant nogmaals 25 meter en de hoogte 1.80 meter. Graag hadden we hardhouten of impregneerde latten tussen betonpalen en met een betonnen plaat onder. Graag de voorkeur voor een donkere kleur.
woensdag 24 mei 2017

Tuinomheining plaatsen

Wij willen een tuin omheining die "kat en konijn proof" is. Ze moet dus met beton in de grond geplaatst kunnen worden, hoog genoeg zijn (ca 180cm) en mag geen horizontale balken hebben. We weten nog niet echt welk materiaal omdat we zelf geen zicht hebben op de mogelijkheden en de bijhorende kostprijs. We zoeken iets esthetisch, duurzaam en prijsvriendelijk. Het gaat om ca 30 lopende meter hek en 2 tuinpoorten. Ook deze moeten tot tegen de grond komen, hoog genoeg zijn en geen horizontale balken bevatten. Materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 24 mei 2017

Snoeien coniferen

Ik wil in mijn achtertuin coniferen laten snoeien tot tegen de stam. (8m)
woensdag 24 mei 2017

Gracht bekleden met hardhout

Een gracht van 10 meter met hardhout vlechtwerk bekleden.
dinsdag 23 mei 2017

Heraanleggen tuin

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is 150 m² groot. De voornaamste uit te voeren werken zijn: - verwijderen oud gazon + en zaaien. - verwijderen oude beplanting en boomstammen. - aanleggen nieuwe beplanting.
dinsdag 23 mei 2017

Tuin afsluiten met draadpanelen

Ik wil mijn tuin laten afsluiten , zijkanten. 17 lopende meter met draadpanelen en de hoogte 2 meter.
dinsdag 23 mei 2017

Afsluiting plaatsen

Een betonplaten afsluiting plaatsen tussen de scheidingslijn met de buren. Lengte en de hoogte te bespreken met de vakman.
dinsdag 23 mei 2017

Aanleggen gazon en onderhouden tuin

Aanleggen gazon, graag verschil voor zaaien gras en optie grasmatten, aanvoeren zuivere grond, 10 cm, de oppervlakte bedraagt 200 m² Ook graag wekelijkse gazon onderhoud.
dinsdag 23 mei 2017

Tuinafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting met privacy plaatsen in zwarte draad met bovenbuis en betonplaat onderaan. Er worden eerst nog coniferen verwijderd en er moet ook een voorziening zijn voor een schuifpoort aan de oprit naar de garage. Hoogte tuinafsluiting : 2 meter +/- 120 meter.
dinsdag 23 mei 2017

Draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen

Afbreken van bestaande omheining en plaatsen van omheining draad met bovenbuis en betonplaat onderaan 1. 5 m hoog en 80 m lang.
dinsdag 23 mei 2017

Omheining tuin plaatsen

Wil tuin omheinen ong. 35 lopende meter met betafence. Andere kwaliteitsvolle draadafsluiting' voorzien van een betonnen onderdeel. Hoogte 150cm. Voorzien van tweedelige poort 4 m breedte.
dinsdag 23 mei 2017

Gras maaien van een groot grasveld

Ik zoek een geschikte tuinman voor het maaien van een enorm grasveld. Het is een grote oppervlakte en het gras is erg hoog!.
dinsdag 23 mei 2017

Afsluiting met draad en poortje plaatsen

Wij zouden een afsluiting willen met draad maar wel met een betonnen onder plaat. De totale lengte zal +/- 80 m zijn. Er moet geen poortje voorzien worden. Hoogte +/- 1. 80 m
dinsdag 23 mei 2017

Nieuwe draadafsluiting plaatsen op de scheiding

Draadafsluiting plaatsen de lengte bedraagt ongeveer 22 meter, hoogte moet plus minus 180 cm zijn en er moet een betonnen plaat in de grond zitten. Draad moet ondoorzichtig gemaakt worden met doek of net.
dinsdag 23 mei 2017

Tuin afsluiten met betonplaten

Graag had ik een prijsofferte gehad voor een omheining van 56 m lang en 2 meter hoogte. Het is een rechte lijn. Graag een prijs voor omheining van betonplaten. We hebben al een beginpaal staan. Graag antraciet grijs met maar aan een kant motief.
maandag 22 mei 2017

Oude tuinomheining afbreken en nieuwe plaatsen

Het afbreken van een bestaande omheining en het plaatsen van een nieuwe omheining. Betonnen palen en houten latten 2 meter hoog. Ongeveer 50 meter lengte.
maandag 22 mei 2017

Wekelijks onderhoud tuin

Grond van 15 a , grasveld van 5 a met robot. Zoeken wekelijks onderhoud per uur of met contract voor onkruid, bemesting, snoeien hagen en klimop.
maandag 22 mei 2017

Tuin afsluiten

Ik zoek een vakman voor het afmaken van tuin in sierbeton platen ongeveer 14 meter lang en de hoogte 1.80 meter.
maandag 22 mei 2017

Tuinomheining plaatsen

Haag uitdoen van 32 meter lang. Nog twee grote bomen. Deel grond uitgraven. Plaatsen van groene omheining.
maandag 22 mei 2017

Omheining met doek plaatsen

In onze nieuwe woning willen wij graag een heras hekwerk plaatsen van 1. 5 a 2m hoog het betreft ongeveer een 40 lopende meter met 2 hoeken in. Deze zouden ook voorzien moeten worden van een ondoorzichting doek.
maandag 22 mei 2017

Betonnen omheining plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvend prijsofferte willen hebben voor een lengte van 15 m en 2 m hoog. Er staat een betonnen omheining maar die werd door werken van de buren op verschillende plaatsen gebroken of beschadigd.
maandag 22 mei 2017

Omheining tuin plaatsen

Wij willen onze grond laten omheinen. De grond is 200. 6 meter in omtrek. Graag willen we deze omheinen met tuindraad met bovenbuis en de hoogte ongeveer een 2 meter. (liefst zwart)
maandag 22 mei 2017

Tuinafsluiting gesloten pvc plaatsen

Wij renoveren de tuin en er moet een gesloten tuinomheining komen van 180 cm hoog voor een lengte van 30 meter. Dit is in twee delen , een stuk lengte en een stuk breedte. Levering en materiaal nodig.
maandag 22 mei 2017

Voortuin opkuisen

Voortuin opkuisen ongeveer 25 m². Kleine haag snoeien, struiken bijknippen en onkruid wieden.
maandag 22 mei 2017

Totale vernieuwing tuin en omheining

Totale vernieuwing van voor en achtertuin van half open bebouwing. : Vooraan oprit en beperkt groenaanleg. Achteraan terras en gazon. Omheining te vernieuwen. Afsluiting van halfopen bebouwing met garage aanbouw en deur. Meest dringende werkzaamheid : uitdoen en verwijderen van haag, ongeveer 30 meter lang, zeker 2 m hoog.
maandag 22 mei 2017

Afsluiting te plaatsen

Tuinschermen te plaatsen. Geplaatste beton palen en beton plaatjes onderin met houten balken 4 cm. Oppervlakte : 18 m x 2 m en 18 m x 1,60 m.
zondag 21 mei 2017

Gracht afwerken in hout

Gracht werken: Aanvragen voor gracht afwerken in duurzaam hout lente naargelang de prijs totaal te doen +- 80 meter gracht 1 meter diep. Periode werken af te spreken.
zondag 21 mei 2017

Afscheiding plaatsen

Plaatsen van 9 tuinpanelen in combinatie met beton voor onze tuin. Hoogte ongeveer 1.80 meter.
zaterdag 20 mei 2017

Afsluiting plaatsen

Wire panel fence 60 m long by 2 m high. Colour black.
zaterdag 20 mei 2017

Opfrissen van de tuin

Opfrissing achtertuin (ongeveer 5x8m, vnl gras), voortuintje (ongeveer 5x6m, vnl gras) en zijtuintje (plantenstrook, ongeveer 12x2m). Vooral gras ontmossen, onkruid verwijderen, snoeien. Ook buxus verwijderen, vernield door rups.
zaterdag 20 mei 2017

Afbreken van betonnen tuinmuur en nieuwe omheining plaatsen

Wij willen onze betonnen tuinmuur en een gemetselde muur laten wegnemen en vervangen door een omheining in PVC of betontuinschermen. Het betreft een kant van de tuin 22 m lengte. Hoogte van de omheining moet minstens 1m80 zijn.
zaterdag 20 mei 2017

Uitspitten van buxushagen

Dringend uitspitten van buxushagen (kleine hoogte, ongeveer 50 meter land).
vrijdag 19 mei 2017

Houten tuinomheining plaatsen

Wij zouden graag houten tuinomheining met betonnen plaat plaatsen- ongeveer 50m.
vrijdag 19 mei 2017

Snoeien van sparren

Graag had ik sparren van 5m hoog laten snoeien tot 4 m. Ook de kanten dienen gesnoeid te worden en een afsluiting te plaatsen ( soort draad van 2m hoogte). Dit over een afstand van 25 m
vrijdag 19 mei 2017

Volledig omheinen van achtertuin

Houten omheining met 1 bijpassende poort over een oppervlakte van ongeveer 50 lopende meters.
vrijdag 19 mei 2017

Afsluiting tuin plaatsen met poortje

Werf 1: - Betonplaat grijs wildverband 20 lm - Betonplaat 40 cm + draad (groen) totale hoogte 2m 1 x 100 lm 1 x 25 lm - 20 lm draad (groen) hoogte 1. 5 m + poortje van 3 m Werf 2: 25 lm betonplaat 40 cm + (draad groen) totale hoogte 2 m.
vrijdag 19 mei 2017

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afschermen met 22 composiet schermen, kleur antraciet, B180xH200cm en bijhorende 24 palen. Linkse zijde 8 stuks, rechtse zijde 12 stuks en dwarszijde 2 stuks. Graag een offerte.
vrijdag 19 mei 2017

Tuin afsluiten en heidematten plaatsen

Graag hadden we onze tuin laten omheinen in draad. De hoogte ongeveer 2.40 maximum . Tegen deze omheining zouden we heidematten willen laten plaatsen. Het betreft een zijkant van 13 m en een achterkant van 6 m. De tuin is hellend, dus de heidematten zouden hier wel op aangepast moeten worden indien mogelijk.
vrijdag 19 mei 2017

Nieuwe schutting plaatsen en tuin afwerken

Nieuwe schutting plaatsten: Ongeveer een 16 lopende meter, en een hoogte van 1.80 meter. Verder ook nog tuin afwerken.
donderdag 18 mei 2017

Tuinafsluiting in composiet met poortje

Graag had ik een afsluiting van mijn tuin in composiet de lengte is 22 meter en ook zou ik een zijkant van 3 meter met een poortje in voorzien en de hoogte 1.80 meter.
donderdag 18 mei 2017

Complete voortuin renoveren

Onze voortuin was voorzien van buxus, die nu kapot is door de rupsen. Graag hadden wij een volledige nieuwe make over van onze voortuin gehad. Liefst geen buxus meer. We zouden er zo weinig mogelijk onderhoud in willen. Hij is ongeveer 50 vierkante meter. Offerten en ideeën zijn welkom.
donderdag 18 mei 2017

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

In mijn achtertuin staan coniferen dewelke ik wil vervangen door een houten afscheiding (de klassieke panelen van 180x180). Totale lengte 19 meter (in een L vorm). Totaal aantal coniferen: 28 (de coniferen zijn vrij laag: 1. 80m).
donderdag 18 mei 2017

Terrastegels leggen

We zoeken iemand die tegels kan leggen voor een terras (10 x 4 ). We hebben alle voorbereidingen reeds uitgevoerd, rest ons samen nog juist stabilisé en tegels te leggen. Er kan geholpen worden.
donderdag 18 mei 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting zwart 1. 2 m hoog en 80 m lang. - poort waar een auto door kan. - betonplaat. - 1 hoekverbinding. - bovenbuis.
donderdag 18 mei 2017

EPDM vijverfolie te plaatsen

Vijverfolie 5. 70 x 1. 90 x 1. 20 (2 bodemdrains) en 0. 90 x 0. 90 x 0. 70 (2 ingangen 110 mm en 2 doorgangen 50 mm)
woensdag 17 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Wij hebben nu een houten tuinafsluiting. Ongeveer 25 stuks +\- 1,5m op 1,5m met daaronder 3 houten planken zodat de omheining hoog genoeg komt. Nu zouden we graag een nieuwe Joure omheining laten plaatsen, maar we weten niet welk budget we moeten voorzien. 40 lm
woensdag 17 mei 2017

Plaatsen tuinafsluiting met betonplaat en stalen buis

Graag willen wij onze tuin laten afsluiten, ongeveer 50m we willen deze graag met betonplaat en een stalen buis bovenaan liefst in kleur grijs of zwart
woensdag 17 mei 2017

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Lengte 40 m. Er moet ook een poortje in. Graag ook verschil tussen betonnen en houten steunpalen.
woensdag 17 mei 2017

Afsluiting terras plaatsen

Ik zou graag mijn terras afsluiten langs een zijde met composietschermen. Het gaat over 4,10m.

Partners

Partners van Casius