Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

vrijdag 22 juni 2018

Vernieuwen van zwemvijver

Zwemvijver (8x 3. 5m ) vernieuwen en voorzien van polyester. Diepte:1. 25m Ik verwacht degelijke afwerking.
vrijdag 22 juni 2018

Tuin onderhouden oppervlakte 800 m²

Tuin onderhouden: gras maaien, hagen scheren, onkruid bestrijden of wieden. Schatting tuinoppervlakte: +/- 800 m².
donderdag 21 juni 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Graag zou ik momenteel een omheining willen plaatsen op de scheiding met de buren. Deze zijde is momenteel 40 m lang. Liefst een draadafsluiting met bovenbuis van 2 m met onderin betonplaten. Graag met een poortje bij.
donderdag 21 juni 2018

Houten tuinschermen plaatsen met poortje

Ik zou graag een tuinafsluiting laten plaatsen. De tuin is ongeveer 6 meter lang maar er moet ook nog een poort tussen komen. De hoogte 1.80 meter. Ik zou ook graag hardhout gebruiken hiervoor.
donderdag 21 juni 2018

Snoeien van struiken en haag

Onderhoud van tuin snoeien struiken en een haag.
woensdag 20 juni 2018

Onderhouden voor- en achtertuin

Voortuin onderhoud: snoeien, maar ook plaatsen van nieuwe bloemenstruiken. Haag naast oprit en beide kanten achtertuin snoeien. Ongeveer 2 op 3 meter = voortuin. Achtertuin vooral de hagen scheren.
woensdag 20 juni 2018

Draadafsluiting verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden graag de achterkant van onze woning asap willen omheinen. Het gaat over 20 meter lengte en de hoogte boven de grond zou 2 meter of erboven moeten zijn. Dat is een recht stuk. Geen poortje. Er moet een draadafsluiting weggenomen worden.
woensdag 20 juni 2018

Betonnen omheining in combinatie met hout en zwarte doek

Aan de rechterzijgevel en een stukje van de voorgevel zou ik, daar waar nu de lage struiken staan, omheining willen plaatsen. Betonnen onder platen. Hoogte te bepalen i.f.v. het niveau verschil van voor tot achter. Hier zou ik dan een houten omheining willen laten plaatsen. Het lange gedeelte is ongeveer 30 lm en het korte stuk in de voorgevel ±5 lm. Mag ook met een zwarte doek voor de privacy.
woensdag 20 juni 2018

Betonplaten omheining plaatsen

Graag het volgende plaatsen en uitvoeren: Betonnen omheining, hoogte 2 meter. Lengte 11 meter, hoek en dan 23 meter nog bij . Betonnen tuinhuis van 6 op 4 met overdekte terrasruimte van 2op 4 (samen 8 op 4 m). Opruimen bestaande hagen (laurier) en coniferen en oud tuinhuis.
woensdag 20 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadafsluiting plaatsen : 16 m lang 1 m 80 hoog draadafsluiting met boord en een poortje te plaatsen. Dient om de kippen weg te houden uit de tuin en de honden.
woensdag 20 juni 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 65 lopende meters hoogte ongeveer 1,70 m een dubbel poort en een enkel poortje van dezelfde hoogte en alle nodige palen.
woensdag 20 juni 2018

Tennisdraad hekwerk met bovenbuis plaatsen

Wij willen een tennisdraad met bovenbuis van 10 meter diep en 180 cm hoog plaatsen als afscheiding tuin met de buren.
dinsdag 19 juni 2018

Verwilderde tuin laten omploegen en inzaaien

Verwilderde voor (100m2) en achtertuin tuin (400 m ²) met weinig gras, vele kale plekken en weinig jong onkruid (meeste onkruid is reeds met wortel uitgetrokken of doodgespoten). Omploegen (frezen) nivelleren en inzaaien. Bij voorkeur zo snel mogelijk Zie ook foto achtertuin. Hier ziet u ook waar het onkruid vandaan komt (braakliggend terrein naast tuin)
dinsdag 19 juni 2018

Tuin onderhouden

Ik wil onderhoud van mijn tuin zoals snoeien van bomen en struiken rond de vijver en tuinhuis. Ook onkruid te verwijderen. Tuin is ongeveer 10 x 5 meter.
dinsdag 19 juni 2018

Coniferenhaag uithalen

Ik heb coniferen rondom mijn perceel (ongeveer 105 lopende meter). Deze zouden allemaal verwijderd moeten worden (uittrekken geen mogelijkheid aangezien ze meer dan 40 jaar oude zijn). Graag offerte voor het uithalen van de coniferen en wegvoeren van groenafval.
dinsdag 19 juni 2018

Verwijderen bamboe en klimop

In onze tuin staat een bamboe met uitgroeiende wortels. Ik zou deze bamboe willen verwijderen en ook klimop vooral omdat hij naast een waterloop staat met plasticfolie.
maandag 18 juni 2018

Snoeien van sparren en onderhoud tuin

Het snoeien van meerdere sparren en naderhand en nadien ook de onderhoud van de tuin.
maandag 18 juni 2018

Plaatsen ursusdraad voor paardenwei

Plaatsen van ursusdraad zware kwaliteit aan houten palen rond een weide van 100 op 100 meter. Met een sas en 2 metalen poorten.
maandag 18 juni 2018

Gras maaien van velden

Maaien van drie voetbalvelden - Wekelijks of onderling af te spreken. Gemaaid gras mag worden meegenomen doch kan ook gestort worden in een compostbak.
maandag 18 juni 2018

Gracht verstevigen

Betreft de versteviging/afwerking van één zijde van een beek (rechterzijde op bijgevoegde foto). Afwerking zou in steenkorven of hout (azobe planken) kunnen gebeuren. Lengte van het perceel aan de kant van de beek betreft 22m. Tegen de duiker waar de beek onder de straat vloeit is reeds versteviging in kasseien voorzien. Over de overige lengte is een lage, verduurde versteviging in hout voorzien, echter zou deze vervangen of opgehoogd moeten worden met een duurzaam alternatief.
maandag 18 juni 2018

Draadafsluiting met betonnen plaat en bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met betonnen plaat en bovenbuis. Gaat om lengte 9,5 m en hoogte 2 meter. Geen poortje.
maandag 18 juni 2018

Betonnen afsluiting tussen twee woningen plaatsen

Het zou gaan over een omheining te plaatsen tussen 2 woningen. In beton en met een mooie uitstraling. Het gaat over ongeveer 12 m (voorbij de buren ) en eventueel vanachter 9 m (voor mezelf )
zondag 17 juni 2018

Grondwaterput boren

Het zou zijn voor de wc's keuken en wasmachine te voorzien van water. de put moet achteraan in de tuin komen.
zondag 17 juni 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

we zoeken een kunstof omheining voor een kippenhok. Een 20-tal meter lang (slechts 1 kan moet vervangen worden, de andere kant is Bekaert draad). Een 1. 50 à 1. 75cm hoog. Tevens hebben we ook een nieuwe poort nodig voor de toegang tot het kippenhok.
zondag 17 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting van ongeveer 30 meters met poort van min 1,8 meter en kleine poort . Hoogte 1. 8 meter met bovenbuis
zondag 17 juni 2018

Houten afsluiting met poort plaatsen

Houten afsluiting plaatsen met een lengte van 12. 5 l /m x 1. 80 m hoogte ayous afsluiting en poort 1 m x 1,80 m met beslag. De poort ook in het zelfde materiaal.
zondag 17 juni 2018

Draadafsluiting met betonplaat en hek plaatsen

Wij zouden graag een draadafsluiting laten plaatsen met betonplaat. Twee meter hoog en 82,5 meter lang, waarvan 1 hek inbegrepen van 2,80 m breed.
zondag 17 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag het volgende uitvoeren: Deel 1: Omheining van een veld langs de twee lange zijden en 1 korte zijde (11are). Hier zeer eenvoudige omheining voor voorzien Plus Integratie van bestaande poort (totaal 3,5 meter en 1m50 hoog) Deel 2: Afscheiding over 18 meter aan vier meter hoog met doel beplanting met klimop (om hangar van buur te camoufleren).
zondag 17 juni 2018

Draadpanelen en poort plaatsen

Houtwerk te vervangen, bestaande palen eventueel te recupereren. Poort in metaal te vergroten +- 7m.
zondag 17 juni 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen platen 2 m hoog 31 m lang , en 4 m met houten planken tand en groef plaatsen. Dat is een recht recht stuk te plaatsen, gedeeltelijk tussen de buur.
zondag 17 juni 2018

Huidige afsluiting verwijderen en composiet afsluiting plaatsen

Rechte afsluiting plaatsen met een lengte van ongeveer 35 meter. Standaard hoogte 1.80/2 meter. Dit is tussen de buren en gezamenlijk. Er staat nu een hekwerk ook graag verwijderen door de vakman. Voorkeur gaat naar een composiet afsluiting.
zaterdag 16 juni 2018

Onderhouden en maaien tuin

Onderhoud tuin,gras maaien,snoeien,verzorging van planten. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 5 meter B en een lengte van 25 meter.
zaterdag 16 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

We willen graag een draadafsluiting plaatsen als gemeenschappelijke scheiding. Momenteel staat er niets. En dit voor 15 lopende meters en het liefst 1m80 hoog . We twijfelen om het te laten plaatsen met of zonder bovenbuis En graag ook met een soort kunsthaag voor meer privacy te bieden.
vrijdag 15 juni 2018

Aanleggen tuin

Tuin grootte is 5,6 m x 11 m Nivelleren van de tuin . Aanleg van terras 5,6 x 3 , de opties over het materiaal overlopen met de vakman . De rest van de tuin moet in gras komen.
vrijdag 15 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting te plaatsen 27 meter lang alles inbegrepen (betonpalen en planken) hoogte ongeveer 2 m ,en al de werken laten uitvoeren. Dat is een recht stuk tussen hoeken.
vrijdag 15 juni 2018

Populieren verwijderen en draadafsluiting plaatsen

Verwijderen 4 populieren en klein onderhoud van de tuin. Ook plaatsen van een nieuwe draadafsluiting van 4-5 meter. Exacte materiaal afsluiting ter plaatse met vakman te bespreken.
vrijdag 15 juni 2018

Verwijderen bestaande beplantingen en heraanleggen

Grootte voor- & zij tuin heeft een oppervlakte van 60 m². Verwijderen bestaande aanplantingen + heraanleg. Waarschijnlijk ook zaaien. Herstel of plaatsen van nieuwe boorden.
vrijdag 15 juni 2018

Afsluiting tuin plaatsen in Bekaert draad

Ik heb ongeveer 100 meter draad nodig van 2 meter hoog en als het gaat ook nog een schuifpoort te installeren. Nu staat er niks.
donderdag 14 juni 2018

Heraanleg van voortuin

Gras en onkruid verwijderen en grasmatten leggen. Oppervlakte : in vierkant 6 op 6 m
donderdag 14 juni 2018

Tuin onderhouden

Tijdens onze afwezigheid er voor zorgen dat de tuin goed onderhouden is . Voortuin gras 13 x 3 m. Achtertuin gras 25 x 10 m. Haag voortuin : 13 m lang. Haag zijkanten : 3 m lang. Hoogte : 1,8 m. Liefst om de 14 dagen en laatste keer op 9 augustus.
donderdag 14 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen voor dakterras

In welke houten afsluiting(en) heb je interesse? : tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op mijn dakterras zou er een +/- 5m moeten afgeschermd worden met tropisch hardhout (fijne latjes) hoogte: een courante hoogte maat tussen 1. 8m en de 2.2m
donderdag 14 juni 2018

Afgraven grasgrond

Project = tuinterras + tuinpad. M² = +/-70 m² Type grond: grasgrond.
donderdag 14 juni 2018

Aanleggen van voortuintje en achtertuintje met pad

Aanleg van voor en achtertuintje Oppervlakte is ongeveer 10 m²-20 m². In de achtertuin moet een gedeelte gelijk getrokken worden, terras zal door ons worden uitgebroken en natuursteen aanleggen. De helft zal gras zijn en de helft zal terras worden. In de voortuin een padje aanleggen met gras en een strookje met natuursteen aanleggen.
donderdag 14 juni 2018

Verwijderen van haag

Wij willen onze haag in zijn volledigheid verwijderen, gaat waarschijnlijk om een beukenhaag. Afmetingen rond 25 a 30 meter.
woensdag 13 juni 2018

Herstellen of vervangen betonnen afsluiting

Ik wil een klus laten uitvoeren: Een betonnen paal is omvergeduwd door een object en gespleten en staat niet meer recht ook de betonnen dwars stukken zijn naar achter geduwd. Deze moeten hersteld worden en vernieuwd worden en weer in het lood ( recht ) staan. Het is een tuinafscheiding aan voorzijde huis.
woensdag 13 juni 2018

Opnieuw aanmaken stuk padouk

Herstellen of opnieuw maken van een strook padouk. Afmetingen 4. 6 meter op 0,9 meter. Padouk is 2 cm dik en onzichtbaar gevezen.
woensdag 13 juni 2018

Haag snoeien

Coniferen/snoeien haag van 25 m lang en 3 m hoog met een halve meter inkorten.
woensdag 13 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting in hardhout of thermowood 2m hoog 30m lang geen boordsteen (wel verluchting van 5cm tov maaiveld) volledig gesloten (liefst tand-groef) 1 zijde mooi afgewerkt (kijkzijde) . Palen liefst in chape.
woensdag 13 juni 2018

Steenkorven plaatsen

Graag het plaatsen van 18 m steenkorven als muurtje tussen terras en gras. Moet ongeveer 25 cm hoog zijn. Qua dikte beperkt. Vandaag staat er een steen tussen die eventeeul behouden kan blijven als versteviging, als die tenminste in de steenkorf verwerkt kan worden.
woensdag 13 juni 2018

Tuin heraanleggen en grasmatten leggen

Onze tuin is ongeveer 75 m² groot. Het oorspronkelijke gazon is nu helemaal overwoekerd door paardenbloemen en mos. Zeer veel onkruid , meer onkruid dan gras. We willen graag opnieuw grasmatten leggen in de hele tuin, zonder dat er voor de verwijdering van het onkruid (chemische) bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. We zijn dus uitdrukkelijk op zoek naar iemand die het omspitten mechanisch (en toch grondig! ) wil uitvoeren.

Partners

Partners van Casius