Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman? Casius brengt jou in contact met de beste hoveniersbedrijven in de regio.

Zowel voor tuinaanleg als voor onderhoud van jouw tuin staan onze vakbedrijven klaar. Hiernaast kan je ook voor andere werken in de tuin zoals het plaatsen van een afsluiting of het aanleggen van een terras bij ons terecht.

Elk Casius vakbedrijf bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat deze tuinmannen beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw werken in de tuin professioneel uit te voeren. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de prijs en alle kosten van de werken.

Laat ons weten welke werken er in jouw tuin moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

maandag 10 augustus 2020

Grasmatten leggen tuin

Graag zou ik grasmatten willen laten leggen in men tuin, evenals het verwijderen van het vorige gazon. Het gaat hierover een oppervlakte van 77m2. De tuin is gelegen in een appartementsblok en enkel bereikbaar via de voordeur (door gang en living).
maandag 10 augustus 2020

Heraanleggen en onderhouden van stadstuin

Ik wil mijn stadstuin laten heraanleggen. Momenteel is er een stuk gras en struiken aanwezig. De tuin is ongeveer 50m².
zondag 9 augustus 2020

Tuinwerk uitvoeren

Mijn nieuwbouw project is bijna klaar en momenteel ben ik opzoek naar afvoer van grond, tuin aanleg (Opritten en betegelen) en tuin afsluiting inclusief terrassen afwerken. De tuin is ongeveer 300 vierkante meters.
zaterdag 8 augustus 2020

3 leibomen en 10 meter beukhaag plaatsen

We willen in het najaar graag 3 leibomen laten plaatsen, met stevig houten raster en ongeveer 10 meter beukhaag.
vrijdag 7 augustus 2020

Fundering leggen tuinhuis

We wensen een fundering te leggen van 40m² voor ons tuinhuis.
vrijdag 7 augustus 2020

Tuinhuis en onderliggende onderplaat plaatsen

Graag willen wij een Tuinhuis Cube 300 x 300 cm van Makro laten plaatsen incl. impregnatie. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
donderdag 6 augustus 2020

Vietnamese blauwsteen tegels plaatsen

Ik zou graag de vloer rondom mijn zelfgebouwde pizza oven willen betegelen met Vietnamese blauwe steen. De stenen heb ik al en zijn 20 op 20 en 2,5cm dik. De vloer is 2,5 bij 2,5 m de stenen kunnen in de mortel op de cement vloer worden geplaatst.
donderdag 6 augustus 2020

Steenkorven plaatsen

Ik wil vooraan mijn tuin steenkorven plaatsen, bij voorkeur in cortenstaal. De hoogte mag denk ik maar 60cm zijn (van gemeente). En ik zie niet graag diepe steenkorven. De totale lengte is ongeveer 13 meter.
donderdag 6 augustus 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

We hebben een groenten en fruithandel, We zoeken een geschikte oplossing voor het absorberen van het geluid van de koelgroep, deze staat buiten. We willen het geluid beperken voor de buren. We zoeken een L - opstelling van 2,6m x 10m. Hoogte graag 2 meter of 2,5 meter.
donderdag 6 augustus 2020

Draadpanelen plaatsen

Tuin gelegen op een hoek met lichte bocht. Er staat geen afsluiting, maar wens er een te laten plaatsen : hoogte 1 m a 1.50 m - in totaal 20 meter op 20 meter da omheind moet worden (denk 50 lopende meters met bocht erbij)