Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

495 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, afsluiting tuin met betonpalen, omheining te herstellen en of te vervangen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen, aanleg voortuin, tuinomheining in draad met betonnen plaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman:

zaterdag 21 januari 2017

Tuinafsluiting 30 lm, oprit (liefst natuursteen) ongeveer 4x11,5 m met afsluiting naast 11. 5 meter

Achtertuin afsluiting ongeveer 30 meter hoogte 2m betonplaat in de grond, bovengronds planken, panelen en of dichtgevlochten draad(panelen). Oprit ongeveer 4x11,5m bv 20x20x3 belgische blauwe hardsteen of grijze graniet. Naast de oprit ook nog een afsluiting: ongeveer 11,5m hoogte ongeveer 1,2m of hoger.
zaterdag 21 januari 2017

Nieuwbouw

Tuinafsluiting: zwarte draadafsluiting (hoogte 1. 70) +/- 100m + zwarte poort (+/- 4m, voldoende om met de wagen tussen te kunnen)
zaterdag 21 januari 2017

Tuinafsluiting

Zou graag de prijsofferte hebben voor het plaatsen van 21 meter beton en hout schermen alsook voor betonschermen met houtstructuur. Prijs met plaatsing aub. Hoogte en breedte ook graag?
zaterdag 21 januari 2017

Tuinschermen plaatsen

Ik had graag prijs gevraagd voor het plaatsen van nieuwe houten schermen in onze tuin. Het gaat om twee zijden aan de achterkant van de tuin met respectievelijke 8 en 6 (samen dus 14) schermen. De huidige schermen hadden we graag vervangen door nieuwe schermen van volle planken (massief scherm zoals voorbeeld in bijlage) en geplaatst op betonnen platen. Ik kan zelf instaan voor het verwijderen van de bestaande schermen. Deze staan nu niet op een betonnen plaat. In bijlage treft u twee foto’s van de bestaande situatie. Kunt u ons een richtprijs bezorgen, materiaal en plaatsing (en BTW) inbegrepen? Als het even kan hadden we de werken graag in het voorjaar laten uitvoeren (maart, begin april). In bijlage: 2 foto's van de bestaande situatie, 1 foto van een "massief" sch
vrijdag 20 januari 2017

Compleet omheinde tuin

Ik zou liefst met spoed tegen eventueel extra betaling , een betonnenplaten ( zonder detail ) uitvoering laten plaatsen , de tuin is circa 167m die moet worden rondgezet , deze zou 2m hoog moeten zijn en er zou ook 1 bodemplaat in de grond moeten geplaatst worden dus een totale hoogte van 2,50m . Graag een offerte met btw bij ingerekend
vrijdag 20 januari 2017

Tuinafsluiting in beton

De afsluiting tussen mij en mijn buur is ongeveer 8 tot 10 meter, maar mijn tuin staat een 0,80cm hoger dan de buur dus er moet eerst een muur gebouwd worden en dan de afsluiting in beton. ook muurtje van 80cm plaatsen.
vrijdag 20 januari 2017

Tuinschermen plaatsen

Plaatsen van 6 meter tuinscherm (2 m hoog) en 8 vierkante meter terras.
vrijdag 20 januari 2017

Herstel Tuinafsluiting 6m X 2m

Afsluiting in beton te plaatsen van 6 meter lang op 2 meter hoog zodat de tuin terug volledig kan afgesloten worden, momenteel staat er een houten maar deze is stuk en moet dus vernieuwd worden dringend.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsen van korte muur met betonplaten

Ik wens een muur (7m) met betonplaten te laten oprichten. De platen zijn 1800 mm lang en worden in sleufpalen ingeschoven. Er zijn 5 palen (2 randpalen en 3 middenpalen met sleuven aan 2 kanten). Van de 4 delen zal de laatste ietsje korter zijn en moeten de platen dan ook ingekort worden met slijpschijf. De ondergrond is aarde, maar soms wel met gebroken steenresten.
donderdag 19 januari 2017

Vervangen van een haag door een houten/betonnen afsluiting

Onze tuin is omringd door snelgroeiende sparren (Leylandi). We willen graag het eerste deel van de tuin naast het huis de sparren weg en vervangen door een schutting die blijvend en onderhoudsvriendelijk is. Graag hadden we de verschillende mogelijkheden eens besproken. Ook het grasveld zelf moet heraangelegd worden zodat we een robot kunnen installeren om het gras af te rijden.
woensdag 18 januari 2017

Zijkant tuin afsluiting + voorkant tuin afsluiting betafence kleur groen

De af te sluiten zijkant is ongeveer 17 m. We zouden dit graag willen afsluiten met volle platen (zonder doorkijkmogelijkheid) in behandeld hout of beton (niet het uitzicht van beton). 1,80 m of 2 m hoogte. Geen onderhoud nodig (ook niet na 10 of meer jaar). Voorkant tuin afsluiting: betafence kleur groen (bv becafor Classic, hoogte 1 m): lengte tuin is ongeveer 10 m. Bij beide afsluitingen werken met betonplaten? Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. In het voorjaar graag plaatsen.
woensdag 18 januari 2017

Afsluiting tuin met betonpalen

Ik wil een afsluiting rond mijn tuin plaatsen met betonpalen en een betonplaat onderaan en erna invullen met hout.
woensdag 18 januari 2017

Scheidingswand tussen woningen, hout en aluminium

Scheidingswand tussen twee eigendommen. Combinatie hout in aluprofielen en onderaan betonplint. Ongeveer een 18 meter dit is een zijde. Graag in de maand maart of april aan de werken kunnen starten.
woensdag 18 januari 2017

Omheining te herstellen en of te vervangen

Kan ik via deze weg een gedetailleerde prijsofferte aanvragen betreffende het vernieuwen (en herstellen) van een beschadigd stuk composiete tuinomheining aub: - 12 composiet platen voor tuinomheining antraciet grijs (180cm x 16cm => ? Met tand en groef) - 2 composiet zij-profielen (eveneens antraciet grijs) om bovengemelde platen in te schuiven. - 1 composiet bevestigingspaal antraciet grijs (om zij-profiel tegen te bevestigen). Deze dient langer te zijn dan 180cm omdat die nog een stuk in de grond moet. - volledig prijsbestek met plaatsingswerkuren - en zonder plaatsingswerkuren (enkel materiaal) Stuk (oppervlakte 180cm x 180cm) van composiet tuinomheining (antraciet gijs) herstellen/vervangen
dinsdag 17 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat.

Ik had graag een prijs gekregen voor het afsluiten van onze woning. Het gaat om de achterkant (20meter) en de zijkant (40 meter), in totaal dus 60 meter afsluiting. Ik had graag een afsluiting gehad met bovenbuis en aan de onderkant een betonnen plaat. De totale hoogte van de afsluiting zou +- 1,8 meter moeten zijn. Kan ik hiervoor een offerte krijgen en wat is de wachttijd? Graag zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Omheining kunstgrasveld

Wij willen ons kunstgras voetbalveld omheinen met 2 meter hoog draad. Het gaat hierover om 220 m met 3,7 mm draad. Graag had ik hiervoor een prijs gekend.
dinsdag 17 januari 2017

Omheining tuin

We hadden graag een offerte verkregen voor een harmonica draad van 1. 50m hoog in het zwart of grijs met een poortje aan de achterzijde van de tuin. Ook hadden wij betonplaten gewenst. De linkerzijde van de tuin is 60m lang de achterzijde 12m en de rechterzijde 30m. Het is een U-vorm met in de 12m zijde een poortje gewenst.
dinsdag 17 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Wij willen een afsluiting plaatsen, 100 meter, afsluiting met palen en draad. (nog geen materiaalkunde gemaakt)
dinsdag 17 januari 2017

Aanleg voortuin

Plaatsen van kiezelmatten 31,5m² + chappen en klinkeren voetpad 13,5m² + dakgoot nakijken en verven
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen draadafsluiting speelplaats school

Rond de speelplaats van onze school dient de draadafsluiting vervangen te worden. Is het mogelijk om hiervoor een offerte te maken? Momenteel staat er een bekaert afsluiting...moet niet van dat merk zijn een degelijk materiaal. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte en zo snel mogelijk de uitvoering kunnen doen voor veiligheid van de kinderen.
maandag 16 januari 2017

Snoeien van meidoornhaag

De haag ligt aan het achtereind van een bouwgrond, naar schatting 60m verwijderd van de openbare weg. De lengte is geschat zo'n 30m. Al enkele meters hoog en wens is om alles drastisch te snoeien zodat enkel nog tot max. 1m hoogte wat basten overblijven. Afvoer/verwerking van snoeihout ook gewenst.
maandag 16 januari 2017

Tuinomheining in draad met betonnen plaat plaatsen

Er zou een draadomheining met betonnen plaat onderaan moeten geplaatst worden over een afstand van 40 meter met rieten mat ertegen. Hoogte 1 m 50. Heel belangrijk is dat de omheining stevig staat en de palen in beton. Wij zitten met 3 honden van 50 kg die soms ertegen op springen.
maandag 16 januari 2017

Plaatsen van wilgenafsluiting

We willen een afsluiting (wilgen) plaatsen van min 1. 80 hoog over een lengte van 30 meter. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 januari 2017

Beschutting tuin herstellen na storm

Ik wil de beschutting en de houten hekken in mijn tuin vervangen die schade hebben opgelopen bij een storm. Ook de afvoer is toen beschadigd geraakt.
zondag 15 januari 2017

Afsluiting tuin in beton platen

Volledige tuin afsluiting in beton platen. Lengte van de tuin 35 meter opgesplitst in twee delen. Enkel de linker zijde.
zondag 15 januari 2017

Afsluiting draad betafence

Afsluiting totaal ca 60 lm te plaatsen volgens documenten in bijlage. Basis: alles Betafence Plasitor + metalen palen + beton platen Variante: deels Betafence Plasitor + metalen palen + beton platen / deels Betafence Pantanet + beton palen + beton platen Meerprijs: Stukje uitgevoerd met houten panelen + beton platen + beton palen ipv Betafence. Dat zou moeten uitgevoerd zijn ten laatste midden maart... Maar mag vroeger.
zondag 15 januari 2017

Boom vellen

Vellen van +-20 bomen
zondag 15 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Wij willen graag een omheining laten plaatsen: 1m80 of 2m hoog, zwarte draad, met betonplaat onderaan, alsook 1 poortje (1m breed). Totaal aantal meters draad: 195m
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting voor de tuin plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten met een draadafsluiting van ongeveer 1m80 (met betonplaat). Het zou over 75 meter gaan, met 1 hoek. Ik zou ook willen dat het geplaatst wordt.
zaterdag 14 januari 2017

Omheining tuin draad met poort

Ik zou een nieuwe afsluiting willen rond men tuin eventueel met een poort. Het gaat over ongeveer 110 lopende meter 1,50 meter hoog in gewone draad en palen en eventueel de prijs van dezelfde omheining met houten panelen.
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting tuin zie plan

Betreft een tuinafsluiting: Afmetingen vanachter 11,14 meter Links 15,48 meter Rechts 32,73 meter Totaal 59 meter af te sluiten. (lot 6)
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting achterzijde tuin

Ik wil één kant van de tuin voorzien van een nieuwe afsluiting, draad met betonplaat onderaan. Ongeveer 15m lengte, hoogte 1. 5 bv.
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting tuin plaatsen

Voor een kunststof omheining - onze tuin is 7 meter lang en zouden dit graag laten plaatsen
zaterdag 14 januari 2017

Ommuurde tuin verhogen met schuine opstand

Wij hebben een ommuurde tuin maar die willen we voorzien van een schuine boven afsluiting om onze huisdieren binnen te kunnen houden....
zaterdag 14 januari 2017

Grondwerken aanleg terras

Volledige renovatie van terras - 15m² en tuin - 100m²
vrijdag 13 januari 2017

Snoeien van sparren

Onze tuin is omringd met sparren, die worden nu te groot, er moet ongeveer 40 a 50 cm af bovenaan
vrijdag 13 januari 2017

Haag van sparren verwijderen

Wij zouden graag een houten afsluiting zetten maar daarvoor moet een Haag van sparren van 30 meter verwijdert worden. Graag hadden wij geweten hoeveel ons dat zou kosten. Adresgegevens bij afspraak
vrijdag 13 januari 2017

Houten tuinomheining vervangen

2 panelen van mijn houten tuinomheining zijn omgevallen door de storm. Zou graag weten hoeveel mij dat zou kosten om het te vervangen het is een lengte tussen de 5 en 10 meter.
vrijdag 13 januari 2017

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten heraanleggen. De tuin is 7m op 11m groot. In de tuin komt een betonnen schutting (17 meter lang) en ik zou graag grasmatten plaatsen (recreatiegras 77m²).
vrijdag 13 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Ik wil mijn afsluiting met poort vernieuwen. +60m waarvan een 30-tal meter met geluidsdichting of dempend.
vrijdag 13 januari 2017

Bekaert draad afsluiting tussen 2 eigendommen

Ik wens de afsluiting te vernieuwen. De lengte bedraagt 25 meter, 1 rechte lijn. Bekaert draad met een hoogte 2 meter en met een bovenbuis. Graag prijs met en zonder betonplaten. Graag ook van een ondoorzichtig doek.
donderdag 12 januari 2017

Tuinafsluiting, opendraaiend met poort

Houten constructie, kind werend. Tuinafsluiting vijf meter lang, opendraaiend (dus 2 X 2m50) met poort van 1 m 20
donderdag 12 januari 2017

Leveren en plaatsen composietafsluiting en kunstgras aanleggen

Graag had ik offertes gekregen voor het leveren en plaatsen van 10 composiet afsluitingen ( bruin) met alle toebehoren ( palen ed) Graag ook kunstgras leggen ongeveer een 35 m². De hoogt ongeveer 1 meter 80.
woensdag 11 januari 2017

Beschadigde betonnen omheining herstellen

Mijn betonnen omheining werd beschadigd door auto na slippartij. Ik had graag gratis prijsofferte om de omheining te herstellen en eventueel sdtuk gazon bijzaaien.
dinsdag 10 januari 2017

Tuin afsluiten met draadpanelen

Ik wil mijn tuin aan één kant laten afsluiten . Ik wil draadpanelen laten zetten Lengte is 30 meter Hoogte wil ik zeker minstens 1. 80 meter. Graag wil ik meer informatie en prijs over dit project.
dinsdag 10 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Plaatsen van ongeveer 25 meter draadafsluiting met bovenhuis. Materiaal reeds aanwezig.
dinsdag 10 januari 2017

Tuindraad plaatsen met bovenbuis

Plaatsen van +- 25m zwarte tuindraad met bovenbuis. Gaat om reeds bestaande omheining verder door te trekken naar voortuin naast garage/oprit. Materialen reeds aanwezig (tuindraad, palen en toebehoren).
dinsdag 10 januari 2017

Nieuwe omheining plaatsen met beton en hout en aanleg nieuwe grasmatten

Ik zou graag een nieuwe omheining laten plaatsen met beton en hout gecombineerd en nieuwe grasmatten met antionkruiddoek zodat er geen onkruid meer door komt nu op deze moment enorm veel. Oppervlakte van de tuin is 36 m². Vanaf april-mei de werken uitvoeren.
dinsdag 10 januari 2017

Volledige tuin omheining

Graag richtprijs : Onze tuin is 14 m diep en 9,67 breed. Twee zijden van 14 m en 1 zijde van 9,67 zou omheind moeten worden. Graag ongeveer richtprijs voor beide uitvoeringen.
maandag 9 januari 2017

Tuinafsluiting van beton in houtstructuur

Graag prijs van beton afsluiting in houtstructuur gekleurd Eerst in plakken grijs zoals op site Tweede offerte bruin kleur zoals op site Enkel levering plaatsing doen we zelf Lengte 40 m lang, dat is 1 zijde.

Partners

Partners van Casius