Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman? Casius brengt jou in contact met de beste hoveniersbedrijven in de regio.

Zowel voor tuinaanleg als voor onderhoud van jouw tuin staan onze vakbedrijven klaar. Hiernaast kan je ook voor andere werken in de tuin zoals het plaatsen van een afsluiting of het aanleggen van een terras bij ons terecht.

Elk Casius vakbedrijf bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat deze tuinmannen beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw werken in de tuin professioneel uit te voeren. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de prijs en alle kosten van de werken.

Laat ons weten welke werken er in jouw tuin moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 21 augustus 2019

Tuinafsluiting plaatsen

Een betonnen omheining te plaatsen: 2 zijden: 24m en 35 m 2m boven de grond
woensdag 21 augustus 2019

Steenkorven plaatsen

Plaatsen van steenkorven of composiet. Moet dienen voor een afmeting van 2m80 lang en liefst een 2tal meter hoog
woensdag 21 augustus 2019

Vijver verwijderen

Ik wil graag een vijver laten verwijderen. Van de uitgehaalde aarde werd rondom een rotstuin gemaakt. Dit kan terug gebruikt worden om de vijver dicht te maken. Het betreft hier een rijhuis dus toegang is moeilijk, enkel via het huis, bvb voor de aanvoer van grond. Sommige stenen, rond de rand, werden gemetst.
dinsdag 20 augustus 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zou ik betonnenafsluiting met structuur en fundering willen plaatsen. Afmeting 4m op 4m. daarin zou ook een deur moeten worden voorzien. Betonplaten met structuur, hoogte van 1m80. Afbraak van oude afsluiting ook te doen.
dinsdag 20 augustus 2019

Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen

Er zou een andere afscherming moeten komen tussen ons en de buren. Momenteel is er een haag tussen beide. We willen iets waar we geen werk meer aan hebben. Het gaat over een lengte van ongeveer 27 meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken is een optie.
dinsdag 20 augustus 2019

Draadafsluiting vernieuwen

De bestaande afsluiting met draad van 1 meter hoogte werd over een lengte van ongeveer 6 meter vernield door het kappen van een boom. W Deze moet men vervangen en eventueel ook een bijkomend stuk vernieuwen. Men moet ook de huidige afsluiting verwijderen.
dinsdag 20 augustus 2019

Tuin onderhouden

Ik had graag het onderhoud van mijn tuin laten doen. Voortuin: snoeien van struiken. Tuin: snoeien van haag, snoeien van twee bomen. Haag is 20 à 25 meter lang en 2 meter hoog.
maandag 19 augustus 2019

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Momenteel bestaat de afrastering uit herras draad. Het gaat over +- 13 meter langs beide kanten, dus +- 26 lopende meter. Vernieuwen van afsluiting. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken
maandag 19 augustus 2019

Houten afsluiting met beton en hout plaatsen

Hoogte afsluiting 180 cm, ongeveer 130 lopende meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken
zondag 18 augustus 2019

Opruimen verwilderde bouwgrond

Op een te bebouwen grond staat een bouwvallig tuinhuis op en er ligt puin. Ik zoek iemand die de grond kan komen opruimen en alle afval kan meenemen. Er staat ook een dennenhaag die moet verwijderd worden.