Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

765 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuin laten aanleggen, aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, terras, oprit en gazon heraanleggen, draadafsluiting zonder beton of metalen staaf, houten afsluiting voor kinderboerderij, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

dinsdag 27 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor de levering en plaatsing van een betonnen afsluiting. Ongeveer 30 lm.
dinsdag 27 juni 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen onderaan betonplaten en bovenaan houten panelen met tussenin betonpalen. Circa 6m lengte 2m of 1,80m hoogte.
dinsdag 27 juni 2017

Weghalen boomstam en kuil graven voor trampoline

Weghalen van kluit van afgezaagde wilg (afgezaagd tot +-25cm boven maaiveld). Op ongeveer zelfde plaats kuil graven voor trampoline (midden van de kuil ongeveer 75cm diepte , diameter kuil ong 3,7m).
dinsdag 27 juni 2017

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Cambridge 295 op 295 met extentie en dakgoten van bij Makro. Betonplaat ligt er al. Achterwand aan de overkapping is er bij als optie.
dinsdag 27 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zouden wij betonplaten en betonpalen hebben met daartussen hout die we zouden schilderen, deze afsluiting is 4,75m. De houten panelen indien mogelijk met planken waarvan de bovenste is vastgeschroefd. Op die manier kunnen we dit terug toegankelijk maken als we eens met een aanhangwagen willen passeren. Dan willen we ook een deur met slot, deze is 90cm breed. Dit komt tussen ons huis een betonnen muur. 4,75m + deur van 90cm
dinsdag 27 juni 2017

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

Ik wil tuinafsluiting laten plaatsen van 1. 5 m of 1. 8 m hoog. De totale lengte is 40 lopende meter alsook opties bekijken voor het plaatsen van een houten poortje.
maandag 26 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Betonnen afsluiting met structuur langs beide kanten en weghalen van bestaande leylandii haag Het gaat over 30 lopende meter.
maandag 26 juni 2017

Planten op bouwgrond verwijderen

Wij hebben een bouwgrond te koop. Om deze aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers zouden we een op strook van 20 x 40 meter alle beplanting willen laten verwijderen.
maandag 26 juni 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afsluiting in composiet. Over 3/4de van de lengte zijn de panelen te plaatsen op klinkers - over 1/4de van de lengte zijn de panelen te plaatsen op aarde . 20 m ongeveer.
maandag 26 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonnen palen en panelen van gevlochten wilgentakken

Draadafsluiting met beton palen en panelen. Ook hoek te herstellen met draad afsluiting en beton paal, eventueel hekken voorzien (metaal of hout) Ook een afsluiting van gevlochten wilgentakken 25 meter.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een houten tuinafsluiting. 16 + 8 + 16 meter.
maandag 26 juni 2017

Houten en betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb een stuk grond bijgekocht en zou er een nieuwe houten - betonnen afsluiting op willen zetten. Ongeveer 16 lopende meters.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een houten omheining en poort. De oude moeten verwijderd worden. Ongeveer 2 - 3 meter.
maandag 26 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Bekaert draad 2 meter met bovenbuis alu in zwarte kleur plus boordsteen. Totale lengte van de gewenste afsluiting is bij benadering 35 meter. Liefst uitvoering voor 10 augustus.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Graag hadden we een houten afsluiting in landelijke stijl met 2 'jarry' poortjes. Totaalafstand is ongeveer 7 meter. In beide zouden we graag een poortje voorzien. Deze afsluiting dient ook ter afscherming van onze tuin zodoende onze hond niet kan weglopen. Aan beide zijden sluiten we wel aan tegen het huis waar reeds een dam ligt aangelegd. Het is dan ook daarboven dat we telkens een poortje willen.
zondag 25 juni 2017

Plaatsen van omheining met betonplaten en geweven draad

Aan mijn terras staat al 6 meter schutting: grijs betonplaten vlechtwerk (dubbelzijdig) met betonnen palen. Vanaf hier tot aan mijn tuinhuis is het 22 m. Hier wil ik opnieuw dezelfde betonplaten laten plaatsen. 1,60 m hoogte. Alles invoegen inclusief de 6 meter schutting die ik zelf heb gezet. Nabehandelen met hars kan ik zelf. Materialen kan ik zelf bestellen, maar mag ook door jullie besteld worden (liefst prijs apart met/zonder materiaal.)
zondag 25 juni 2017

Terras, oprit en gazon heraanleggen

We willen een bestaand gazon opnieuw aanleggen (oud gazon is in slechte conditie en vol met onkruid). Hiernaast ook bekijken wat de mogelijkheden zijn voor heraanleg terras/oprit.
zondag 25 juni 2017

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Afsluiting rond tuin plaatsen. Liefst een duurzaam materiaal (geen hout of beton). Ongeveer 33 meter.
zaterdag 24 juni 2017

Bamboe verwijderen in tuin

Wij hebben heel veel bamboe in de tuin staan die nu uitlopers heeft in andere delen van de tuin en de aanpalende akker. Ik kan de grootte moeilijk inschatten maar het is veel. Op 3 locaties in de tuin 40 stappen op 5 is de grootste plaats. De andere 2 plaatsen is enkele meters
zaterdag 24 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur en een hoogte van 2.4 m volledig afgewerkt (opgevoegd) met het bespuiten van hars indien voorkeur platen van baj beton Ongeveer 14 m.
zaterdag 24 juni 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

Bestaande haag uitdoen ( 180 cm hoog en 100 cm breed ), afval meenemen en houten afsluiting plaatsen. Ongeveer 25 lopende meter.
zaterdag 24 juni 2017

Omheining in draadpanelen plaatsen

Plaatsen van draadpanelen (losstaand tussen tuin en een weide) en gecombineerd draadhekken (tussen bestaande gevel en draadpanelen). Ongeveer 17m, gecombineerd hekken inbegrepen.
zaterdag 24 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman om een afsluiting in kunststof te plaatsen :13,3M en dan een hoek en de rest van de meters tot een totaal van ongeveer 23 m
zaterdag 24 juni 2017

Gracht afwerken in duurzaam hout

Ik wil de gracht aan de voorkant van de straat laten afwerken met duurzaam hout. De lengte van de gracht is ongeveer 30 meter en wil dit afwerken aan beide kanten. (dus 60 meter in totaal) De breedte van de gracht is 3meter breed en versmalt na 20m tot 1,5meter. De diepte is 1meter tot 1,30meter. De gracht dieper uitgraven is niet echt nodig. Het verzanden van de gracht tegengaan is eigenlijk de hoofdzaak.
zaterdag 24 juni 2017

Haag verwijderen en mogelijk omheining plaatsen

Haag (leylandies) verwijderen: ongeveer 20m. 2m hoog. Tuin is toegankelijk met minikraan. Ook graag plaatsen van 20m 'houten' afsluiting met aluminium palen en betonplaat.
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuin loopt af van links naar rechts en is op gelijke hoogte met de kelder. In het stuk van 5. 43 meter moet ook nog een poortje komen. Onderaan zou er een betonplaat moeten komen van 50 cm om het geheel sterker te maken vanwege de helling. Ongeveer 40 lopende meter (18*16*5. 43)
vrijdag 23 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen met betonnen palen

Momenteel is er een afsluiting met houten palen en houten schermen. De palen zijn rot aan de grond en moeten vervangen worden door betonnen palen. En waartussen nieuwe houten schermen komen. Ongeveer 18 lopende meters.
vrijdag 23 juni 2017

Zwarte draadafsluiting te plaatsen

Een lengte van 12 meter - hoogte 2 meter - palen - in kleur zwart
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een vakman om de tuin af te schermen met draadafsluiting met bovenbuis tot een hoogte van +- 2m. Wij hebben een nieuwbouwwoning in een nieuwe wijk en geen huisdieren. De grond van onze tuin zal vlak gelegd worden door de bouwfirma. Onze tuin dient langs de zijkant (verticaal) afgemaakt te worden, de lengtes zijn +- 13m en +- 18m (+- 31m totaal). Voor privacy zouden wij graag ook werken met bijvoorbeeld zichtdoeken. Verder hebben we horizontaal met onze woning nog een opening naar onze tuin (halfopen bouw) van 5m breed. Hier zouden wij graag ook draagafsluiting hebben met een toegangspoort in verwerkt. 31 meter lopende meter.
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting zonder beton of metalen staaf

Afrastering zonder beton zonder metalen staaf bovenaan in aarde Totale lengte van de gewenste afsluiting is /+- 60 meter
donderdag 22 juni 2017

Kunststof afsluiting te plaatsen

Er staat reeds een collstrop afsluiting die aan vervanging toe is. Ongeveer 24 panelen van elk 1 m 80 te plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Snoeien hagen en afval wegvoeren

Snoeien (2 zijdes + bovenkant) van haag 77 m (binnen en buitenkant samen), 2 m hoog, 60 cm breedte. Snoeiafval mee te nemen.
donderdag 22 juni 2017

Houten afsluiting voor kinderboerderij

Afsluiting voor kinderboerderij graag in hout met poortjes. Totale lengte is ongeveer 40 meter.
donderdag 22 juni 2017

Draadpanelen plaatsen met poort als omheining voor honden

Bestaand, recent tuingebouw met 'carport'. Vloer is gepolierd beton. Deze overkapping willen we laten omheinen met zwarte of antraciet draadpanelen, als buitenverblijf voor onze 2 honden : 3 zijden + 1 poortje. Achteraan een plasplaats met middelgrote keien (4 m x 1 m). Diepe betonplaten aan draadpanelen. De totale lengte van de gewenste afsluiting is bij benadering 12 m². Zijde die aansluit aan tuinhuis geen draad. 3 zijden wel draad met poortje in. Niveauverschil bij betonplaten.
donderdag 22 juni 2017

Kunststof afsluiting plaaten

Over een lengte van 70 meter wensen wij een omheining te laten plaatsen met de bedoeling minder geluidshinder van de gewestweg te ontvangen. Min. 1,8 m hoogte.
donderdag 22 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen platen zetten. Totale lengte van de gewenste afsluiting (Bij benadering) : 12 meter.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Aankoop en plaatsen van betonnen schutting. 24 m totale lengte.
woensdag 21 juni 2017

Afsluiting plaatsen in draadpanelen

Oude omheining (in hout) en een stuk haag (ongeveer 3-4 m) weg te nemen. Decofor Arco of Recto (afhankelijk van prijs). Hoogte panelen 886 bzw. 762mm. 47 lopende meter.
woensdag 21 juni 2017

Egaliseren van de tuin

Graag zouden wij onze tuin willen laten rechttrekken. Er moeten ook stronken verwijderd worden, en bijgevuld met zand waar nodig is. Het gaat hier over 400 m².
woensdag 21 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Aan mijn terras is nu een afsluiting in metaal met spijlen op ongeveer 11 cm van elkaar. Om wat meer privacy te hebben tegenover het terras aan de overkant van de (smalle) straat wil ik hier graag een afsluiting die natuurlijk oogt. De afsluiting moet wel wind kunnen doorlaten. Lengte = 4 meter / hoogte = 1 meter.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een betonnen omheining. Momenteel is er een gewone lage betonnen afsluiting. Ongeveer 50 lopende meter.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen afsluiting in tuin

Wij zouden graag steenkorven willen plaatsen op het einde van onze tuin. Deze is aansluitend aan een parking waardoor we weinig discretie hebben. De breedte is ongeveer 10 meter. Wij hebben nu een ingebetoneerde draadomheining (met riet). De tuin is erg vlot bereikbaar (ligt aan parking waar er vrij kan gewerkt worden)
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen van houten schutting met boordsteen

Graag had ik bestaande schuttingen laten vervangen door nieuwe met boordsteen. Ongeveer 20 lm.
woensdag 21 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor 3 m afsluiting en 1 m poort alles 1m80 hoog met bovenbuis. Ongeveer 4 m in totaal dus.
dinsdag 20 juni 2017

Snoeien van haag + opkuisen onkruid en wegvoeren snoeisel

Ik kreeg brief van de Groendienst van de gemeente Evergem dat ik mijn haag moet laten scheren wegens te ver uitgegroeid Uit te voeren werk: langsheen de openbare weg ca. 45 m + langsheen een kerk wegel 75 m + enkele overhangende takken van rij wilgen inkorten + langsheen de openbare weg de bermrand tussen haag en goot onkruidvrij maken + alles afvoeren (mag desnoods verhakseld op mijn terrein achter gelaten worden) Dit zou minstens 2 x per jaar moeten gebeuren: 1 x in juni 1 x in najaar. Verder zouden er regelmatig met tussenpozen wat opkuis- en snoeiwerken in de rest van de tuin moeten gebeuren. (haag scheren is wel dringend)
dinsdag 20 juni 2017

Onderhouden vijver en technische installatie

Onderhoud van onze vijver. Opkuisen bodem, checken technische installate, jaarlijks algemeen onderhoud. Ronde vijver diameter 4 meter. Graag ook advies.
dinsdag 20 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Scheiding van oprit met de buren. Hoogte rond 1m80/2m. Graag mogelijkheid om poort ook te laten plaatsen. Totale lengte van afsluiting is 13,5m.
dinsdag 20 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting kleine helft houten panelen + grote helft betonnen plaatsen met draad afsluiting. Totale lengte af te sluiten : 28 meter.
dinsdag 20 juni 2017

Stadstuin renoveren en teras aanleggen

We zouden graag ons achtertuintje laten renoveren, 5 m breed en 10 m diep. Stenen leggen voor terrasje. Eventueel afvoerput verplaatsen.
dinsdag 20 juni 2017

Achtertuin renoveren en vernieuwen terras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin moet weinig onderhoud nodig hebben. De tuin is ongeveer 100 m² (5. 5-6 m x 17 m). De bomen kunnen eventueel blijven staan (zie foto's). Het terras moet vernieuwd worden is ongeveer 14 m² en met tegels. Ideeën om de tuin wat op te frissen zijn zeer welkom. Graag midden juli met de werken kunnen beginnen.

Partners

Partners van Casius