Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

maandag 23 april 2018

Betonplaat gieten en tuinhuis afbreken

Houten tuinhuis met golfplaten afbreken. Hierna een betonplaat gieten van 14,85 m².
maandag 23 april 2018

Haag snoeien

Ik wil de haag in bijlage graag wat korter laten trimmen. Ze hevelt over naar de buren. De exacte hoogte weet ik niet. Ik gok 3 a 4 meter hoogte..
maandag 23 april 2018

Draadpanelen plaatsen

Omheining voor rondom de tuin 70 lopende meter, liefst 2 m hoog. Er zitten twee hoeken in, een U vorm. Er moet geen omheining weggenomen worden.
maandag 23 april 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Draadafsluiting met bovenbuis of draadpanelen. Hoogte 1,5 m Asluiting links van de woning: 3,5m x 1,5m. Beginpunt zijgevel huis, eindpunt paal. Afsluiting rechts van de woning is met hoek. Lange zijde 5m x 1,5m. Beginpunt paal, eindpunt paal. Korte zijde totaal 2,75 (1,75m x 1,5m + poortje 1m x 1,5m). Beginpunt paal (= eindpunt paal lange zijde), eindpunt sluiting poortje aan zijgevel.
maandag 23 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur plaatsen. (hout look, stenen,... ) Graag 2 hoogtes: 1. 20 m en 2. 00 m van 1. 20, 6 meter lang en van 2 meter 4 lang. Ter plaatse komen kijken.
zondag 22 april 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Ik wil een draadafsluiting plaatsen 30 m met betonplaat en bovenbuis-dit is een recht stuk. Hoogte 1.50 meter. Momenteel staan er nog 3 betonpanelen die verwijderd moeten worden en restanten van andere betonpanelen in de grond.
zondag 22 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting of horizontale panelen. Achteraan in de tuin, een afsluiting in de vorm van een L. Waarvan de langste zijde 10 meter is en 4 m gemeenschappelijk met buren. De hoogte standaard 2 meter.
zondag 22 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur (hout look, stenen,... ), houten panelen of planken. Twijfelen betonnen palen met betonplaat en houten afsluiting erboven. Ofwel volledig beton met houtstructuur. Tussen de buren. Ongeveer 18 meter lengte en ongeveer 1. 5 meter. Dit is een recht stuk.
zondag 22 april 2018

Tuin heraanleggen en vijver plaatsen

Ongeveer 1000 m2 frezen oud gazon en nieuwe zaaien Nieuw 150 m² klinkers voor terras en paadjes + #stabilise Nieuw vijver bak 5m x 2 m ingraven 80cm diep Oppervlakte 100 m² kunstgras plaatsen op stabilisé . Alles heel goed bereikbaar, frezen kan onmiddellijk rest volgt
zondag 22 april 2018

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Betonpalen met daartussen houten panelen of planken plaatsen. Het zou om 24 l/m gaan het is een rijwoning. Staat nu een houten afsluiting palen tegen elkaar. De hoogte standaard 1.80 meter. Onderaan betonplaat. Dit is op de scheiding van de tuin met de buur.
zaterdag 21 april 2018

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Voor een blokhut willen wij een funderingsplaat van 417x622x33 cm. Deze moet 23 cm in de grond steken.
zaterdag 21 april 2018

Grond verzetten en grasmatten aanleggen

We zouden graag onze tuin ophogen voordat we grasmatten leggen. Hiervoor moet er zand/grond geleverd worden. De tuin is +-15. 35 m x 7. 88 m. We zouden het minstens 10 cm willen ophogen. Is het mogelijk om eens lang te komen zodat u kan zien hoeveel zand er exact nodig is? Kan u een offerte opmaken voor het leveren van de grond en om dit te verspreiden over de tuin (en aandrukken)?
zaterdag 21 april 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Wij wensen rond de voortuin een kunststof sier hek te plaatsen type Amerikaanse white picket fences afmeting van 16 m.
zaterdag 21 april 2018

Betonnen afsluiting herstellen

Betonnen afsluiting herstellen : Enkel de 2 bovenste platen vervangen. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 21 april 2018

Draadpanelen plaatsen

Lengte van de gewenste afsluiting +/- 28 meter - gewenste hoogte : 2m - gedeeltelijk te plaatsen langs een reeds bestaande afsluiting van een gebuur/ boordeigenaar. Een gedeelte ( 8 m), dat niet langs de hiervoor genoemde gebuur/ boordeigenaar loopt , dient onderaan voorzien van een betonplaat. Waarschijnlijk dienen enkele struiken gekortwiekt of uitgedaan te worden om de plaatsing van de afsluiting te vergemakkelijken.
vrijdag 20 april 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Een omheining van 47 meter in L-vorm. Hoogte: 1,80 meter hoog in de kleur zwart. Draadomheining met buizen en onderaan een betonplaat.
vrijdag 20 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen en haag verwijderen

Betonnen met hout afsluiting plaatsen. Rechte lijn van 40 meter moet worden geplaatst. Standaard hoogte 2 meter. Er staat een haag , die moet worden verwijderd.
vrijdag 20 april 2018

Tuin onderhouden en snoeiafval wegdoen

Ik zoek een hovenier voor regelmatig tuinonderhoud uit te voeren en ook het afval weg te brengen.
vrijdag 20 april 2018

Zwembad ombouwen tot zwemvijver

Ik zou graag mijn zwembad laten ombouwen tot een zwemvijver. Afmetingen zijn 5 x 10 meter en 1,50 meter diep. Afmetingen mogen worden behouden bij transformatie.
vrijdag 20 april 2018

Bekaert poortje plaatsen

Ik heb een bestaande poortje bekaert ,van 1. 80 hoog en 1,00m breed,het poortje is volledig verroest,daarom zou ik een nieuw willen laten plaatsen.
vrijdag 20 april 2018

Draadafsluiting plaatsen

Nieuw hoekhuis van zeker 30 meter omheining te plaatsen , draadafsluiting. Hoogte standaard hoogte 1.80 meter. Nu staat er een korte haag die nog onder kniehoogte groeit.
donderdag 19 april 2018

Vervangen haag door draadafsluiting met betonplaat en deur

Ik wil graag de haag rond de tuin weg laten halen en een omheining laten plaatsen. De haag is ongeveer 4 meter hoog en zo'n 136 meter in totaal (zie afbeelding in bijlage). In de plaats willen we graag een omheining van harmonicagaas met betonplaat (zie bijlage). Dit zal in totaal zo'n 184 meter zijn. In het stuk direct achter het huis en de oprit, willen we een poortje integreren. Dit stuk omheining moet ook minder hoog zijn als de rest. Voor de rest hebben we 2 meter hoogte in gedachten. Graag een offerte voor het uithalen van de haag en voor het plaatsen van de omheining.
donderdag 19 april 2018

Tuinschermen plaatsen en klinkers leggen

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is 8 m x 8 m ik wil 16 lopende meter schermen van 2 m hoog en bijkomend nog een terras laten aanleggen van 40 m². Met klinkers aanleggen. De klinkers zijn bespreekbaar met de vakman. Het terras moet nog uitgegraven worden, stabilsé aanleggen.
donderdag 19 april 2018

Draadpanelen plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : door storm bestaande panelen in hout omgewaaid. Wil nu draad hebben lengte 18 m niets staat in de weg enkel betonplaten en beton van de vorige palen. Kan gewerkt worden van de kant bos doodlopende straat.
donderdag 19 april 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en poortje

Ik wil een draadomheining en een poortje plaatsen met betonplaten ben in het bezit van een hond afbreken van tuinhuis en een nieuw plaatsen de achterzijde van mijn tuin ligt aan een beekje op de foto komt de draadomheining naast het padje van mijn nieuwe buren. Naast het tuinhuis een doorgang naar het poortje voor de uitgang achteraan de tuin. De lengte die af te sluiten is zou ongeveer 30-40 meter zijn, en de hoogte standaard 1.50 of 1.80 meter.
woensdag 18 april 2018

Aanleggen tuin en terras

Ik had graag een bestaand terras van ongeveer 8 x 2,5 m uit laten breken en een kleiner terras laten aanleggen. Graag het terras betegelen. Tevens had ik graag gras laten zaaien.
woensdag 18 april 2018

Draadafsluiting plaatsen met poort

Liefst zouden wij staaldraad gebruiken omdat dit toch veel steviger is, ook een 1 betonplaat onderaan zouden we toch graag hebben Ik heb een lengte van 10 meter en mijn buren hebben 25 meter nodig. Ook zouden we graag een poort zien, mijn buren een dubbele poort en de gewenste hoogte van de draad is 2.00 meter.
woensdag 18 april 2018

Zijkant vrij maken, fruitbomen met scheuten + stronken

Graag zou ik enkele fruitbomen, een 3-tal, weg hebben. In onze tuin zitten ook over de lengte van ca. 20 m, 25 stronken van sparren. Die moeten uit de grond.
woensdag 18 april 2018

Houten afsluiting plaatsen

Een lengte van ongeveer 6 meter zou moeten een afsluiting gezet worden. Graag een houten afsluiting plaatsen. Hoogte 1. 80 meter.
woensdag 18 april 2018

Bomen kappen

Ik heb een hoge vermoedelijke populier en 2 berken in de achtertuin die ik weg zou willen.
woensdag 18 april 2018

Draadafsluiting plaatsen

We zijn nog aan het twijfelen voor beton of draadafsluiting. Misschien gemengd. Het is rond de 30 meter en standaardhoogte 1.80 meter.
woensdag 18 april 2018

Draadomheining plaatsen

Ik heb 20 lm omheining te plaatsen. Had gedacht aan dubbele draadafsluiting om nadien op te vullen met schors. Draadafsluiting met bovenbuis + poort van 3m (mag dubbelopendraaiend) en tuindeur
woensdag 18 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Nu staat er links ,een muur van betonplaten, die lijkt om te vallen. Rechts een muur van betonplaten en een klein stukje met bakstenen en hout die toch ook wel een beetje voorover helt. Achteraan is het afgesloten met palen en gaas. Het gaat over een tuin van 10 m x 6 m. Oude omheiningen ook weghalen.
woensdag 18 april 2018

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Afsluiting plaatsen: 19 houten schutsels 180 x 180 tussen betonpalen en bodemplaat in beton en 6 stuks op lagere hoogte. Eventueel ook de optie open houden om 9 van de 19 schutsels met draad te doen die men dan kan weven ook met bodemplaat in beton. Er staat nu nog oude afsluiting mag ook weggenomen worden door de vakman. Bij de buren moet er wel een poortje komen en nog een dubbele poort.
woensdag 18 april 2018

Kunststof afsluiting plaatsen op terras

Een omheining aan het terras plaatsen. Terras is op de 1e verdieping, met zicht op de tuin. Dus graag geen dichte panelen. Moet onderhoudsvriendelijk zijn en niet te duur, vandaar dachten wij aan kunststof afsluiting te plaatsen. De lengte is een serieuze afstand.
woensdag 18 april 2018

Houten afsluiting met poortje

In totaal 11 m afsluiting, dus liefst een kortere afstand tussen de palen (is afsluiting voor groentetuin), onderbroken na 7. 5 m door een poortje met gewenste afmeting 1. 2-1. 5 m. Naar mijn gevoel liggers van 2 m in plaats van de gebruikelijke 3 m. Horizontaal 2 liggers is voldoende.
woensdag 18 april 2018

Plaatsen van Bekafor omheining

Wij zoeken iemand voor een afsluiting in antraciet Bekafor classic panelen te leveren en te plaatsen in onze achtertuin, inclusief wegnemen van een oude draadomheiningNieuwe aflsuiting : Hoogte +/- 1. 80 m. Lengte van de afscheiding / omheining +/- 40 m. Uitvoering: zo snel mogelijk , zeker vóór de zomer.
woensdag 18 april 2018

Draadafsluiting plaatsen voor 6 nieuwbouw woningen

Betreft groepsaankoop in nieuwe verkaveling. Dit betreft een 6 tal niewbouwwoningen. Ongeveer 300 meter af te sluiten , standaardhoogte 1.80. Met betonplaat en bovenbuis.
woensdag 18 april 2018

Houten afsluiting plaatsen

Enkel de betonplaten en de betonpalen op maat te plaatsen. Houten platen niet inbegrepen.
dinsdag 17 april 2018

Draadafsluiting met betonplaat plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting plaatsen van ongeveer 30 meter ;dit met betonplaat en draadhoogte van 1,20 m. Tussen de buur.
dinsdag 17 april 2018

Draadafsluiting met betonplaat voor nieuwbouwwoning

Draadafsluiting voor nieuwbouwwoning HOB Draadafsluiting én draadpanelen met beton in de grond. Lengte van het af te sluiten stuk is 25 m en dan nog eens 11 m aan de andere kant van het huis. De hoogte standaard 1.80 meter.
dinsdag 17 april 2018

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: gevlochten takken (wilg of hazelaar) Lengte : 5 meter -hoogte 1. 50 m hoogte : 1. 70 m een van deze twee hoogtes.
dinsdag 17 april 2018

Draadafsluiting af te sluiten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : In samenspraak met onze achterburen, zouden wij graag een nieuwe omheining willen laten plaatsen. Dit voor de muur achteraan in de tuin. Deze is +/- 5 meter lang. De hoogte zou minstens 2 meter moeten zijn. Omdat er in de beide tuinen honden aanwezig zijn, gaat onze voorkeur zeker naar een omheining die volledig tot aan de grond reikt.
dinsdag 17 april 2018

Gras maaien dringend

Gras maaien ongeveer een oppervlakte van 750 m² gras maaien dringend.
dinsdag 17 april 2018

Doek plaatsen tegen afsluiting

Graag een voor 90 lm privacydoek te laten plaatsen. Graag een zwarte kleur. Draad is reeds aanwezig (1. 8 m hoog) maar staat aan de andere kant van de palen.
dinsdag 17 april 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Graag een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat. Dit over een lengte van plusminus 28 meter, in een rechte lijn, met een totale hoogte van plusminus 1,50 meter.
dinsdag 17 april 2018

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Draadaflsuiting (groen) met betonnen boordstenen, 2 m hoog en met bovenbuis plaatsen. 11,7 Lopende meter. Afsluiting te vervangen.
dinsdag 17 april 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten zonder structuur plaatsen. (egale betonlook) Ik had graag een offerte voor 10 meter en 2 meter hoog geplaatst, mijn buur heeft 20 meter en zou graag mee doen , in overleg van de prijs. In totaal 27 meter op een rechte lijn. Graag 17 meter met structuur , de rest niet.
maandag 16 april 2018

Tuinomheining plaatsen zonder bovenbuis

We hebben een kleine weide die we willen inrichten als tuin. In totaal een 170 tal meter met 2 loodrechte hoeken. De hoogte graag 2 meter. De omheining zou minstens 2 meter boven de grond moeten uitkomen en eventueel stuk in de grond 20-30 cm. Draadomheining zonder betonplaat en bovenbuis. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 april 2018

Plaatsen houten schutting

Plaatsen van houten schutting (totale hoogte 2 meter tot 2.20 meter en de totale lengte is een 16 meter ) Dit is een recht stuk.

Partners

Partners van Casius