Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

maandag 20 augustus 2018

Schrikdraad te vernieuwen

Er moet een schrikdraad vernieuwd worden rondom de tuin, 15 lopende meter. Het moet een dubbele draad zijn.
zondag 19 augustus 2018

Zwembad afsluiten met draadafsluiting

Wij willen graag een omheining voorzien rond ons zwembad. Dit met draadpanelen en dit moet niet hoger zijn dan 120 cm. Gaat om ongeveer 32 lopende meter in totaal.
zondag 19 augustus 2018

Draadafsluiting vervangen door onderhoudsvriendelijke afsluiting

We willen huidige draadafsluiting met klimop laten verwijderen en een nieuwe afsluiting plaatsen. Deze moet onderhoudsvriendelijk zijn, liefst in het hout. Het is een afsluiting van 32 meter in een rechte lijn.
zondag 19 augustus 2018

Tuin afsluiten met draadpanelen

De tuin moet over de volledige lengte afgezet worden met draadpanelen. Het gaat om een kant totale lengte is 18 meter. Het materiaal is aan te kopen met vakman en voor plaatsing moet men ook nog enkele betonpalen verwijderen.
zondag 19 augustus 2018

Plaatsen van betonnen afsluiting

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen voor een recht stuk van 28 lopende meter en 240 cm hoog. Ook moet men een garage van 3.5 x 6 meter op deze manier afsluiten.
zondag 19 augustus 2018

Tuinhuis + overkapping plaatsen

Graag plaatsing. Geen betonplaat. Zal op een houten ondergrond moeten komen. Tuinhuis nog niet besteld.
zondag 19 augustus 2018

Tuin heraanleggen

We willen graag een deel van de tuin betegelen met tegels, de muren laten bezetten met PVC platen, en een stukje namaak gras. De tuin is ongeveer 7.5 op 9 meter. Hiernaast willen we ook een serre plaatsen van 3.5 x 2 meter en een tuinhuis. Alles moet liefst zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn.
zaterdag 18 augustus 2018

Aanleggen tuinpad + terras

Aanleg tuinpad (25m²) + terras (35m²) + aanleggen grasmatten (42m²) Tegels terras: Marshal Slate Tambo (60 x 60) Klinkers pad: Marshal Plazza, Belgian Blue (15,5 x 15,5)
zaterdag 18 augustus 2018

Houten afsluiting tussen betonpalen plaatsen

Ik wil graag een afsluiting van ongeveer 5.5 meter laten plaatsen tussen 2 muren. Deze moet 2 meter hoog zijn en liefst in houten planken tussen betonpalen. Er staat nog een kleine afsluiting maar deze mag blijven staan, andere afsluiting mag er gewoon voor komen.
zaterdag 18 augustus 2018

Blokhut Makro plaatsen

Wij hadden graag de onze makro blokhut laten installeren. Het gaat om een blokhut lounge 3M55 x 3M55 + ext. 3 m². De betonplaat, fundering zal reeds voorzien zijn.
vrijdag 17 augustus 2018

Sparrenhaag verwijderen

Graag vakman voor verwijderen haag van sparren. Ongeveer 40 meter.
vrijdag 17 augustus 2018

Egaliseren weiland

Wij willen een ongelijk stukje weiland van 4 are laten egaliseren.
vrijdag 17 augustus 2018

Voortuin vernieuwen

Afvoeren oude grond bovenlaag en nieuwe aanplantgrond leveren. Ca. 140 m2 kunstgras aanleggen - ca. 165 m2 borders beplanten.
vrijdag 17 augustus 2018

Klinkers aanleggen en omheining plaatsen

Er ligt een grasperk vooraan het huis met er naast een betonpad ,plus een klein terras met beton dallen, dit alles moet vervangen worden. Plus het plaatsen van een afsluiting met draad panelen. 11 meter lang op 4 meter breed.
donderdag 16 augustus 2018

Zichtdoek en bovenbuis plaatsen op bestaande draadomheining

Ik zou graag zwarte zichtdoeken laten plaatsen op bestaande omheining van 180 cm hoog en 110 lopende meter. Hiernaast moet er ook nog een bovenbuis worden gezet op de omheining. Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 16 augustus 2018

Steenkorven plaatsen

Vakman voor omheining tuin 10 m 1.80 hoog. Liefst keien of breuksteen in metalen steenkorven. Deze kan direct gezet worden tegen de zwarte draad.
donderdag 16 augustus 2018

Bamboe verwijderen

We willen in onze tuin een strook van 10 meter op 1,5 m bamboe laten verwijderen.
donderdag 16 augustus 2018

Wildgroei oud sportterrein opruimen

Achter onze tuin hebben we een wat vervallen sportterrein/tennisveld (asfalt) van zowat 30 X 10 meter. Eromheen is veel wildgroei van bramen, klimop tegen de omheining, onkruid dat tussen het asfalt omhoog schiet, mosgroei over het hele plein, ... Dit zou moeten opgekuist worden.
woensdag 15 augustus 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Wij willen beton laten gieten voor ons tuinhuis Dit ongeveer 3 op 4. Hier ligt nu al een platform van 3 op 3 met droogbeton, maar dit is erg slecht gedaan. Kan hier gewoon beton over gegoten worden? :)
woensdag 15 augustus 2018

Draadafsluiting met betonplaten plaatsen

Graag had ik de bestaande draadafsluiting willen vervangen door draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten in de grond , om dieren ( vossen , konijnen , ) te beletten onder de draadafsluiting binnen te komen . In totaal gaat het over een lengte van ~ 61 m lang en 1,80 m hoog . Een gedeelte van de draadafsluiting zou met groene doek moeten bezet worden tussen de koer van de buren en mijn eigendom . Dit gedeelte is ~ 18 m lang en 1,8 m hoog . De toegang van de draadafsluiting is vlot bereikbaar langs de twee kanten . In de draadafsluiting is één hoek van 90° te voorzien. De oude bedrading kan weggehaald worden door de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Tuinafsluiting in kunststofpanelen plaatsen

Ik zoek iemand die een omheining in kunststofpanelen kan plaatsen aan beide kanten van mijn tuin. In totaal ongeveer 40 lopende meter en 180-200 cm hoog. Er staat een draadafsluiting momenteel maar deze mag blijven staan.
woensdag 15 augustus 2018

Omheining rond vijver plaatsen

Wij willen graag onze vijver van ons nieuw huis omheinen voor de veiligheid. Liefst willen we een stukje glazen omheining men een stuk groene omheining waar de kinderen niet door kunnen. Dit moet niet hoger zijn dan 90 cm.
woensdag 15 augustus 2018

Coniferen verwijderen en heraanplanten

Coniferen verwijderen en nieuwe aanplanten over ongeveer 25 m.
woensdag 15 augustus 2018

Houten tuinafsluiting plaatsen en terras restaureren

Ik wil een houten tuinafsluiting plaatsen van ongeveer 20 meter en het bestaande houten terras laten restaureren.
woensdag 15 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting? : betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ongeveer 100 meter enkelzijdig 1. 60 hoog Wie moet de werken uitvoeren? : Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. Coniferenhaag verwijderen we zelf dus.
woensdag 15 augustus 2018

Oude haag verwijderen en draadpanelen plaatsen

1stuk van 6,50mt en 1 stuk van 2,80mt op 0,80 hoog graag. Dit zijn 2 rechte stukken draadpanelen zwart met onderaan een rij klinkers of betonplaten. Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman. Oude haag is aan vervanging toe, deze moet dus verwijderd worden.
woensdag 15 augustus 2018

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen

We willen een omheining van ongeveer 65 meter laten plaatsen en 180 cm hoog. Dit liefst met bovenbuis, in draad, zwarte ral9005 uitvoering en betonpalen vanonder. Er zijn in totaal 4 hoeken in de afsluiting.
woensdag 15 augustus 2018

Verwijderen coniferenhaag

Ik wil mijn coniferenhaag van 13 meter lang en 2,60 meter hoog laten verwijderen. De wortels dienen ook verwijderd te worden.
dinsdag 14 augustus 2018

Houten afsluiting zetten

Tuinafsluiting plaatsen over een lengte van totaal 20 meter, een stuk van 13 meter en een van 7 meter. Er staat nog een draad maar deze mag blijven staan, afsluiting moet 2 meter hoog zijn. Keuze hout bespreken we graag met vakman.
dinsdag 14 augustus 2018

Bekafor draadpanelen met betonplaten plaatsen

Plaatsen van omheining rechte lijn van totaal 29m waarvan 18 m in draadpaneel 2 m hoog en 11 meter met aluminium gleufpalen met thermowood rabatplanken 28/130mm/180 - 2 m hoog.
dinsdag 14 augustus 2018

Vijver uitbaggeren

Op de bodem van een vijver ligt een dik pak rotte bladeren en deze willen we graag laten uitbaggeren. Het gaat om een grote vijver van ongeveer 50 x 20 meter.
dinsdag 14 augustus 2018

Kersenboom snoeien en en apenboom verwijderen

De kersenboom is verwilderd en moet dringend gesnoeid worden. Vooraan het huis staat een apenboom die zo groot is geworden dat het huis bijna niet meer zichtbaar is. Deze willen we laten verwijderen, hij is wel minder dan 10 meter hoog.
dinsdag 14 augustus 2018

Haag verwijderen en afsluiting plaatsen

Ik wil een haag verwijderen ongeveer 30m en collstropplaten, houten afsluiting plaatsen.
dinsdag 14 augustus 2018

Vervangen haag door afsluiting

Heb een oude haag van ongeveer 15 meter en wil die vervangen door een schutting
dinsdag 14 augustus 2018

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwrijp maken van terrein voor bouw van een nieuwbouw houtskelet. Verwijderen van ongeveer 30-tal grote (5-10m) bomen, voornamelijk uitheemse eik en enkele berken. Daarnaast ook nog enkele kleinere sparrenbomen. Verkavelingsaanvraag zit in de laatste fase, uitspraak zou eerste week van september moeten zijn. Vanaf goedkeuring mogen de werken doorgaan. In de verkavelingsaanvraag werd ook de boscompensatie opgenomen en de mensen van natuur en bos zijn reeds ter plaatse geweest.
maandag 13 augustus 2018

Bekaert omheining herstellen

Postbode is in de draad gereden waardoor spanning van de draad is gekomen. Wij zoeken iemand om de draad terug naar oorspronkelijke staat te herstellen. Waarschijnlijk zal de draad over een lengte van 50m terug aangespannen moeten worden
maandag 13 augustus 2018

Composiet afsluiting plaatsen

8 meters afsluiting plaatsen tegen een haag van de buurman met een hoogte van 1m60
maandag 13 augustus 2018

Tuinafsluiting plaatsen

We willen een stukje tuin afwerken zodat er geen inkijk meer is - het gaat om ongeveer 40 m afsluiting - we ruimen in het voorjaar eerst dennen en planten op - in de plaats daarvan moet dan een omheining komen. Soort afsluiting weten we nog niet... Wellicht zo natuurlijk mogelijk. Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman.
maandag 13 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een zwarte draadomheining (Heras) willen laten plaatsen over een lengte van 10 meter en met een hoogte van ongeveer 1m75. Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. September - oktober uit te voeren.
maandag 13 augustus 2018

Herstellen tuindraad bekaert na omvallen boom

Draad dient herstelt te worden bij buur na afbreken boom. 15mL moet hersteld worden .
zondag 12 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik ben op zoek naar een betonnen schutting met structuur. Het gaat om een lengte van 8 meter en 2 meter hoog.
zondag 12 augustus 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van de schutting 2 meter hoog , voor een totale van 100m 3stukken aansluitend aan elkaar
zondag 12 augustus 2018

Tuinomheining plaatsen

Ongeveer 60 lm kwalitatieve tuinschermen en ongeveer 80 lm draadafsluiting (type Betafence) plaatsen. Alles met betonnen onderplaten en staanders Grond bevat nu nog sparren ,maar alles word plaatsing klaar gemaakt en geniveleerd.
zondag 12 augustus 2018

Tuin onderhouden

Onderhoud tuin Gras maaien en kanten bijwerken Afgevallen bladeren verwijderen Oppervlakte tuin 5 à 6 are
zaterdag 11 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Breedte: 13m (beide zijkanten) Breedte: 6m (achterkant van de tuin) Hoogte: 180cm Woning: rijhuis Opmerking: - We willen graag de betonnen platen die er nu staan verwijderen en afvoeren. Draadafsluiting in Bekaertdraad te plaatsen.
zaterdag 11 augustus 2018

Houten afsluiting plaatsen

Panelen van 1. 80 m op 1. 80 m liefst afgerond. Totale lengte 28 meter.
vrijdag 10 augustus 2018

Steenkorven plaatsen

9 meter afsluiting van 1,2 m hoog en 18 m van 0,40 m hoog. Niet te breed , ongeveer 0,20 m. Er moet geen oude omheining verwijderd worden. Funderingen moeten wel gelegd worden.
vrijdag 10 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Momenteel is de bestaande tuinafsluiting wegens stormscade aan vervanging toe. Momenteel is het een gecombineerde afsluiting met betonplaat en lage betonpaaltjes onderaan met metalen buis en draadafluiting met blinderingsdoek en eveneens rietmatten. Lopende meter : 30 lp, draad 1m8 h.
vrijdag 10 augustus 2018

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen in houten platen met houten tussenpilaren 35 meter; Nu staat er nog niks.
vrijdag 10 augustus 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

De afsluiting heeft een lengte van 37,5m met 1 hoek en nogmaals een lengte van 18,5m. Graag aluminium palen.

Partners

Partners van Casius