Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

536 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinafsluiting plaatsen, achtertuin betegelen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, draadafsluiting met betonplaten plaatsen, oude taxus haag verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 1 maart 2017

Vervangen houtentuinafsluiting

IK wil onze gemeenschappelijke tuinmuur in hout. Laten vernieuwen door een nieuwe houten afsluiting van tuinpanelen De lengte is op dit ogenblik 11 platen van 2m hoog en 2m breed. Graag een offerte.
woensdag 1 maart 2017

Betonafsluiting met hout plaatsen

Afsluiting in beton met hout lengte 10m x 10m voor half open bebouwing.
woensdag 1 maart 2017

Afrastering in de tuin plaatsen

Afsluiting achter in tuin plaatsen. Nu staan er rododendrons voor. Lengte van 25 meter.
woensdag 1 maart 2017

Betonnen afsluiting tuin achteraan plaatsen

Wij hadden graag een betonnen afsluiting gezet achteraan onze tuin. De lengte zou op ongeveer 10,6 meter komen en zou een hoogte moeten hebben van 200 cm. Er mag een motief langs onze zijde zitten in de omheining.
woensdag 1 maart 2017

Vellen van populieren

Ik had graag populieren laten snoeien die op de grens staan van mijn grondstuk en die een gevaar kunnen zijn bij stormweer bij de geburen.
woensdag 1 maart 2017

Omheining in betonplaten plaatsen

Ik wil een omheining in moderne betonplaten. De afmetingen zijn 10 meter op 10 meter en aan 1 buitenzijde zou ik ook een poortje willen.
woensdag 1 maart 2017

Afsluiting rond de tuin plaatsen

We wensen graag een afsluiting in beton (met structuur) te laten plaatsen rond onze tuin. Geschat aantal lopende meters is ongeveer 40 meter. Het grootse deel van onze tuin is verhard en de afspanning moet een deel naast een beek geplaatst worden.
woensdag 1 maart 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Graag had ik wat info in verband met kunststof afsluitingen. Zou het een alternatief kunnen zijn voor betonnen afsluitingen en is er een prijs per meter? Graag zouden we 32 meter lang en 2 meter hoog een afsluiting zetten.
woensdag 1 maart 2017

Werken uit te voeren in achtertuin

Renovatie van achtergevel en achtertuin.
dinsdag 28 februari 2017

Stormschade aan metalen tuinhuis herstellen

Tijdens het onweer de afgelopen dagen is een dennenboom in onze tuin omgewaaid op onze metalen tuinhuis waardoor het tuinhuis licht beschadigd is. Graag had ik een offerte ontvangen voor het maken van het tuinhuis + voor de opruiming van de omgewaaide dennenboom.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafsluiting in hout of kunststof

Tuinafsluiting hoogte 2 meter lengte 20 meter in hout of kunststof.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafscheiding plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat te plaatsen. Lengte van 25 meter en hoogte 1.80 meter.
dinsdag 28 februari 2017

Leveren en plaatsen van betonplaten

Tuinafsluiting in standaard betonplaat van 2 meter hoog plaatsen. Afsluiting staat op één lijn met een lengte van 32 meter. Terrein is vrij toegankelijk.
dinsdag 28 februari 2017

Tuin vlak leggen en gras inzaaien

Ik wil een stuk tuin van ongeveer 250 m² laten vlak leggen en gras inzaaien.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafspanning plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afmaken met Bekaertdraad van 1. 80m hoog op betonnen plaat . Zwarte draad met zwarte doek of zeil tegen 30 lopende m.
dinsdag 28 februari 2017

Draadafsluiting met buis bovenaan en betonplaten onderaan

Ik wil de linkerkant van mijn tuin herdoen betreffende de draadafsluiting. Ik had graag een afsluiting met betonplaten in de grond, en een buis bovenaan voor de stevigheid. De afmeting is ongeveer 35 meter, dit is een zijde van de tuin.
dinsdag 28 februari 2017

Herstelling tuinhaag na storm bestek

Onze tuinhaag is door de storm beschadigd en helt nu gevaarlijk over naar kant voetpad. Graag dringende offerte ontvangen met de huidge mgelijkheden. Graag enkel via GSM wegens ziekteverlof. Omgeving is Ekeren / Noord-Antwerpen. Ter plaatste komen door een vakman.
dinsdag 28 februari 2017

Hardhouten tuinafsluiting vervangen

Vervangen van ongeveer 25 meter hardhouten tuinafsluiting, die omvergewaaid is met laatste storm.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafsluiting met draad plaatsen en betonplaat onderaan

We zijn van plan de achterkant van onze tuin, dat is ongeveer een 20 meter, af te sluiten met draad met betonplaat onderaan. Dit is een lopende zijde aan de achterzijde van de tuin.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinomheining Plasitor plaatsen

Leveren en plaatsen van 30 meter Plasitor draad van 1,80 m hoogte. Dit is voor een recht stuk , aansluiten aan de garage tot achteraan in de tuin.
maandag 27 februari 2017

Achtertuin betegelen

Mijn achtertuin is 7 op 4 meter en nu nog met gras, maar zou het graag helemaal betegeld hebben, en dus onderhoudsvriendelijk. Verder zou Ik willen werken met grote potten met planten en mijn bestaande struiken behouden. Ook moet er langs twee kanten schutting moeten worden geplaatst. Graag in de maand april of mei de werken laten uitvoeren.
maandag 27 februari 2017

Kappen bomen en knotten boom

Het verwijderen van twee bomen (notelaar & pruimenboom) en het ontwortelen (frezen) van deze bomen. Daarnaast moet een andere boom geknot worden.
maandag 27 februari 2017

Snoeien van haag

Ik wil mijn haag laten snoeien en ook het groen laten wegbrengen. Ik heb geen materiaal. Ik denk dat de haag zo een 60 meter is.
maandag 27 februari 2017

Uitfrezen wortels

Enkele jaren geleden werd een oude Amerikaans eik afgezaagd. Om er terug iets te kunnen planten is het nodig om de stobbe uit te frezen. De locatie ligt achterin de tuin. Je kan langs de woning tot achteraan geraken.
maandag 27 februari 2017

Tuinafsluiting met betonpalen en houten schermen plaatsen

Een nieuwe tuinafsluiting van ongeveer 22 meter met betonnen palen en houten schermen. Van de betonnen palen moeten er 2 hoekpalen zijn. De oude omheining moet afgebroken worden en bestaat uit houten palen en houten schermen.
maandag 27 februari 2017

Onderhouden van tuin

Gazon onderhouden en enkele plekken bijzaaien. Groot onderhoud van de tuin, die circa 7 x 7 meter groot is.
maandag 27 februari 2017

Stuk schutting terug vastzetten

Door stormschade zijn de schuttingspanelen losgekomen. Sommige palen zitten los in de grond.
maandag 27 februari 2017

Bankirai omheining herstellen na stormschade

De omheining van de weide is beschadigd, Vorige week donderdag is een boom omgewaaid en is door onze omheining gevallen. Deze willen we herstellen.
maandag 27 februari 2017

Plaatsen draadafsluiting met bovenbuis

Wij hebben onlangs een stuk braakgrond gekocht dat zou moeten geïntegreerd worden met onze bestaande tuin. In eerste instantie zou er een omheining moeten komen (nadien nog volledige aanleg). Het gaat om het plaatsen van een draadafsluiting (ca 60 m, h 1,8 m, aantal poortjes) Er zouden ook 2 a 3 poortjes moeten komen.
maandag 27 februari 2017

Afsluiting in beton of hout plaatsen

Plaatsen afsluiting 40 m beton plaat/paal met horizontale planken. De hoogte graag 2 meter. Graag zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren. Al contact opgenomen met Wimak.
maandag 27 februari 2017

Vernieuwen van afsluiting

Vervangen van +/-40 m afsluiting die na storm stuk is gegaan.Afsluiting hout met groene doek ertussen.
maandag 27 februari 2017

Afsluiting met houten panelen en betonnen constructie

Had graag een prijsofferte ontvangen voor het laten plaatsen van een afsluiting van ongeveer 10 meter bestaande uit een betonnen constructie met houten panelen en een poort erbij.
zondag 26 februari 2017

Renoveren van de tuinafsluiting

Onze tuin is afgesloten met draad en klimop. De klimop zou moeten verwijderd worden en vervangen door schermen van wilgentakken voor een gedeelte en grootste gedeelte vervangen door plaatsing van haagbeuk.
zondag 26 februari 2017

Houten schutting in tuin plaatsen

Graag offerte voor houten schutting van 18 meter lang in hout geplaatst door jullie. Dus een houten schutting over een lengte van 18 meter en hoogte 1.80 meter.
zondag 26 februari 2017

Gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen

Graag had ik vrijblijvend een offerte voor de levering of af te halen gevlochten tuinschermen van ongeveer 2 meter hoog, met een totale lengte van 6 meter. Dank bij voorbaat.
zondag 26 februari 2017

Herstellen houten tuinafsluiting

We hebben stormschade opgelopen, er is een tiental meter tuinafsluiting omgewaaid. Planken kunnen hergebruikt worden, de palen moeten nieuw zijn. Naast de stormschade zijn er nog een drietal palen te vervangen.
zondag 26 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaten plaatsen

We willen een afsluiting laten plaatsen van ongeveer 50 meter. De onderkant zouden betonplaten moeten zijn om de ophoging van onze grond bij te houden. Boven mag het draad zijn van 1 meter 80 of 1 meter 50. Misschien moest dit mogelijk zijn, willen we tussen 5 palen een houten afsluiting (10 meter).
zondag 26 februari 2017

Afsluiting tuin in kastanjeafrastering maken

Wat is de prijs van een kastanje afrastering van de tuin. Behandeld en niet- behandeld Eén kant is 12m op 19,5 meter. Een poortje inbegrepen. Hoogte 1200mm. Hoeveel kost ons dit de meter, palen inbegrepen?
zondag 26 februari 2017

Kunsthaag plaatsen

Graag een offerte voor een kunsthaag van ongeveer 6 m x 1,50 hoogte.
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting laten plaatsen in draad met beton en bovenbuis

We willen een afsluiting laten plaatsen stevig genoeg omdat het veel wind opvangt. De keuze is tussen draadpanelen of draadafsluiting met beton. Het is 12 meter lang en de hoogte zou 1 m 80 zijn. In die 12 meter zou een poort moeten verwerkt worden met deur.
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting Bekaert met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting van tuin 51 meter Bekaert palen met bovenpaal tussen en onderaan betonenplaat. De hoogte graag 2 meter.
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting vervangen door betonplaten met structuur

3 houten panelen vervangen door gestructureerde beton platen met bijhorende palen van 180 hoog. Graag de beton platen aan 2 zijden gestructureerd. Type structuur : zwarte of blauw steenachtige rotssteen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
zaterdag 25 februari 2017

Oude taxus haag verwijderen

Verwijderen van taxushaag van 25 meter lang ongeveer en 2 meter hoog 40 cm dik. Graag zou ik eens prijs weten om ze helemaal weg te doen om later een houten tuinschutting te plaatsen. Er kan een kraan op de oprit indien nodig.
zaterdag 25 februari 2017

Plaatsen van kastanjehouten afsluiting

Ik woon in een rijhuis met achteraan een tuin. Er is al een degelijke afsluiting van Bekaertdraad met om de 2 meter een paal en onderaan een betonplaat, maar ik zou aan onze kant er een kastanjehouten afsluiting willen vóór plaatsen. Reden: het zal mooier zijn en het zal de inkijk verminderen. Afmetingen; 20 m lang en 1,75 cm hoog. De latten graag ongeveer 4 cm van elkaar.
zaterdag 25 februari 2017

Afsluiting met draad en betonpalen en groen doek

Onze tuin is 17 meter diep en 8 meter breed. Graag voor beide zijden en achterkant omheining gewenst. We willen graag bedrading met betonpanelen onderaan en met een groene doek of gevlochten voor de privacy. Liefst in de maand mei. Zeker voor de zomer.
zaterdag 25 februari 2017

Tuinscherm en poortje plaatsen

Graag prijsofferte voor het vervangen (na storm) van een houten tuinwand met poort. Betreft een poort van 1 meter met aansluitend een houten wand. Totale afmeting: 3 meter lengte op 1 meter 80 hoog. Gewenst materiaal: Tuinwanden in eik.
zaterdag 25 februari 2017

Afsluiting in composiet platen plaatsen

Wij willen graag een afsluiting en hebben interesse in composiet platen. Lengte is ongeveer 10 meter. Ook mogelijkheid van betonplaten.
zaterdag 25 februari 2017

Vervangen van een haag door draadafsluiting met heidematten

Tussen mijn tuin en die van mijn buurman staat over 60 lopende meter een 3 meter hoge Leylandishaag die zwaar aangetast is door ziekte. Wij wensen deze haag te laten verwijderen en te vervangen door een draadafsluiting met Ericamatten van 1 meter 80 hoog. Dit mag zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Prijsofferte overleggen met buurman , om dan zo snel mogelijk de werken te kunnen uitvoeren.
zaterdag 25 februari 2017

Houten afsluiting vervangen door draadafsluiting met bovenbuis

De houten afscherming moet vervangen worden door draad en palen, ongeveer 32 meter. Dat is een zijde , en de hoogte ongeveer 1.80 of 2 meter.
vrijdag 24 februari 2017

Houten omheining plaatsen tussen twee opritten

Twee opritten scheiden van elkaar. Lengte is 18 meter en de hoogte 1.50 meter. Nu zijn er houten panelen maar die begeven het met de wind. Hoog moet niet echt (enkel voor de kleine hond, contact met buren mag eventueel mogelijk blijven), wel stevig. Best ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Partners

Partners van Casius