Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman? Casius brengt jou in contact met de beste hoveniersbedrijven in de regio.

Zowel voor tuinaanleg als voor onderhoud van jouw tuin staan onze vakbedrijven klaar. Hiernaast kan je ook voor andere werken in de tuin zoals het plaatsen van een afsluiting of het aanleggen van een terras bij ons terecht.

Elk Casius vakbedrijf bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat deze tuinmannen beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw werken in de tuin professioneel uit te voeren. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de prijs en alle kosten van de werken.

Laat ons weten welke werken er in jouw tuin moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 8 juli 2020

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 50m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonnen palen. Graag kastanje. Momenteel betonnen palen met ijzeren draad die afgebroken moet worden. Ondergrond is gewoon een deel aarde en een deel klinkers.
woensdag 8 juli 2020

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis van 3.5m x 3m met overkapping van 3.5m x 3m plaatsen. Sommige balken dienen nog zelf verzaagd te worden. Betonnen fundering reeds aanwezig.
woensdag 8 juli 2020

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 1012 TASL van 3.03m x 3.76m x 2.24m plaatsen. Betonnen ondergrond moet ook nog voorzien worden. Eventueel dakgoten plaatsen.
dinsdag 7 juli 2020

Grasmatten leggen

Graag wil ik mijn tuin laten onderhouden, renoveren met grasmatten. Mijn tuin is ongeveer 11m op 4m.
dinsdag 7 juli 2020

Blokhut plaatsen

Blokhut Tokio van 3m x 1.8m plaatsen. Bestaande houten blokhut met dezelfde afmetingen afbreken. Afval afvoeren. Aparte vloer aanleggen in blokhut.
dinsdag 7 juli 2020

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.
maandag 6 juli 2020

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis modern 415x295cm met luifel van 4m laten plaatsen. De betonplaat ligt er al.
maandag 6 juli 2020

Tuin onderhoud

50m haag scheren. De soort haag weet ik niet zo goed. Het zou voor meerdere malen zijn. Ook om de rest van de tuin een beetje bij te werken.
maandag 6 juli 2020

Houten tuinschermen plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 15m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd moet worden. Graag met verlichting erin verwerkt. Bankje maken en plaatsen. Kunstgras aanleggen in tuin van 20m².
maandag 6 juli 2020

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting 6-8m x 1.8-2m plaatsen. Er staat reeds een betonnen tuinafsluiting die stuk is die vermoedelijk ook weg moet gehaald worden. Betonnen platen zonder structuur.