Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

donderdag 4 januari 2018

Houten afsluiting met betonplaat plaatsen

Huidige afsluiting is omver gewaaid er moet een betonnen onderrand worden geplaatst met betonnen palen en daar tussen houten schutting totale hoogte ongeveer 2. 2 meter De lengte af te sluiten is 25 meter er moet een betonnen onderrand worden geplaatst met betonnen palen en daar tussen houten schutting.
woensdag 3 januari 2018

Betonnen afsluiting met structuur

Een afsluiting in beton met structuur. De structuur met wel langs twee kanten te zien zijn. Ik en de gebuur zouden samen leggen. De huidige houten afsluiting is gisteren de twee maal gaan vliegen. Waait nogal fel bij ons. Graag een prijs volledig gezet en alles in. Huidige afsluiting wordt door ons verwijderd. Totale lengte is 46 meter en de hoogte 1.80 meter.
woensdag 3 januari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Er staat nu geen omheining en wij willen een omheining plaatsen met betonnen palen en onderaan een betonnen plaat met daar houten tand en groef planken ingeschoven. De tuin is gemakkelijk bereikbaar. Totale lengte af te sluiten is 100 m.
woensdag 3 januari 2018

Draadafsluiting te plaatsen

Momenteel is op een stenen muur een Plasitor omheining geplaatst. De muur dient deels afgebroken te worden en herzet in het kader van een sanering. Daarna dient over de volledige lengte (28m) een plasitor omheining herplaatst te worden op deze muur. Timing is van tel bij dit project. Uitvoering begin februari in te plannen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 28
woensdag 3 januari 2018

Betonnen afsluiting met geïmpregmeerd hout plaatsen

Betonnen afsluiting tussen twee huizen met geimprigmeerd hout. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 14 meter. Is omgewaaid van de storm.
woensdag 3 januari 2018

Houten schutting herstellen of vervangen

Een deel van onze houten omheining vooraan in onze tuin is weggewaaid. Het gaat om 2 houten schutten die kapot zijn en er is ook 1 houten paal afgebroken. De schutten zijn 1.80 op 1.80 m.
woensdag 3 januari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen : 10 m moet in een lichtgebogen lijn worden geplaatst en vervolgens in een hoek van 90° de resterende 5 m laten aansluiten tot tegen een bakstenen muur. De totale lengte van de afsluiting is 15 meter. Hoogte 1.60 - 1.80 meter. In hout.
woensdag 3 januari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van betonnen afsluiting van platen 1,80 m hoogte + plaatsing. De lengte is ongeveer 40 m. Geen poortje, dit is een afsluiting tussen buren.
dinsdag 2 januari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen. Afmetingen af te sluiten is ongeveer 12 meter en de hoogte 1.80 meter.
dinsdag 2 januari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Afbreken en afvoeren bestaande tuinmuur en plaatsing nieuwe betonplaten muur lengte 20 meter De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 20 meter en de hoogte 1.80 meter.
dinsdag 2 januari 2018

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en toegangspoort

Ik wou ook graag prijs voor een poort 2. 75 m breed en 1. 75 m hoog. En 16 meter boordsteen van 30 cm hoog. Moet allemaal dienen om tuin goed af te sluiten tegen voor de hond. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 20 meter.
maandag 1 januari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Houten schermen rot en vervangen dit graag door duurzaam Graag een nieuwe afsluiting , composiet, betonafsluiting. Geen hout meer. Lengte van de afsluiting is 10 meter, en de hoogte 1.80 a 2 meter.
maandag 1 januari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Graag zouden we een bamboe afsluiting willen laten plaatsen. Hoogte afsluiting: 2 m. Graag brede bamboestokken in lichte kleur, afwisselend tussen bamboepanelen enkele donkerbruine bamboestokken. Eventueel afgewerkt met zwart, gepoedercoat metaal. Afsluitingen: 3 kanten van de tuin: ongeveer 29 m op 14 m op 4m
maandag 1 januari 2018

Terras heraanleggen

Ik wil bestaande steen verwijderen en opnieuw gebruiken en stabilisé eronder laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m². Hiernaast zou ik ook een extra pad laten aanleggen van ongeveer 1 m breed en 10 m lang.
maandag 1 januari 2018

Nieuw doek afsluiting plaatsen

Nieuw doek of iets anders plaatsen tegen bestaande afsluiting, lengte zeker 80 m, doek is stuk gewaaid vorige week.
maandag 1 januari 2018

Afsluiting te vervangen en betonnen palen plaatsen

Afsluiting tss 2 kavels dient vervangen te worden door duurzame afsluiting +/- 2m hoog, lengte +/- 7m. Grond tuin aflopend. Aan buitenzijde kavel - breedte 6m - moeten betonnen palen en platen (reeds in bezit) worden geplaatst zodat tuin horizontaal kan worden genivelleerd. Op korte termijn moet die zijde ook voorzien worden van een afsluiting.
maandag 1 januari 2018

Planten van beukenhaag

Plaatsen van rode beukenhaag hoogte +/- 1,50 m , lengte 15 meter.
zondag 31 december 2017

Terras met tegels aanleggen

Ik wil achter een terras met tegels van 60 op 60 leggen. Deze tegels zijn nog niet aangekocht en dit is te bespreken met de vakman. We moeten ongeveer 30 cm verhogen en het gaat om een 46 m². Hiernaast zouden we ook nog aan de voordeur een 2 m² met dezelfde tegels laten bezetten. Ook willen we willen twee trapjes naar het gras toe .
zaterdag 30 december 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: de constructie zitten 4 eindpalen, 1 T-paal, 1 hoek. Graag stuur ik u een grondplan. Geen idee van de afmetingen. Ter plaatse komen kijken of via grondplan.
zaterdag 30 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er staat nu nog een haag aan de ene kant en bomen aan de andere kant, die zouden weg moeten. Het hek moet sterk genoeg zijn dat een grote hond het niet stuk kan doen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 30m.
zaterdag 30 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Af te sluiten naast de klinkers opleg is 2 meter en een hoogte van 1.80 meter. Komen kijken ter plaatse.
zaterdag 30 december 2017

Kunsthaag of wilgentuinschermen plaatsen

Om te beginnen 20m. uitbreidbaar tot > 60m afhankelijk van de prijs en de uitvoerbaarheid.
vrijdag 29 december 2017

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen ongeveer 5.20 meter. Maten : 5 m 20 op 1 m 80 met een blauw-grijze steen.
vrijdag 29 december 2017

Draadafsluiting plaatsen met deur

Doel is om de tuin dicht te maken voor de kinderen, twee delen dienen geplaatst te worden: 1. Een deur tussen het huis en een haag 2. Een draadafsluiting tussen het huis en een haag. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 4 m + deur.
vrijdag 29 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Er zit na 20 m een verandering van positie 70° buitenkant ongeveer De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 40 meter. De hoogte ongeveer 1.80 meter.
vrijdag 29 december 2017

Tuinafsluiting en tuinhuis plaatsen

Wij willen graag een tuinhuis/carport/loungegedeelte plaatsen (40 m²) en hierbij horend een tuinafsluiting (16 m). Dit alles in hout.
vrijdag 29 december 2017

Draadomheining te plaatsen

Draadomheining plaatsen 2 X 50 m lang, hoog 140 cm en eventueel poort.
woensdag 27 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

We hebben een nieuwbouwproject die opgeleverd is op een verkaveling van 7 loten. Wij hebben ondertussen als tweede onze intrek genomen in ons huis en zijn op zoek naar een leverancier voor het plaatsen van een omheining. Ik heb vorig jaar dit ook gedaan maar toen was de timing te vroeg. Nu wonen we erin en hebben we contacten met de buren (eventueel opportuniteit om meerdere plaatsingen te hebben) dus nu is de timing wel ok! We zijn op zoek naar leveranciers voor verschillende opties van omheiningen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m
dinsdag 26 december 2017

Plaatsen van betonplaten met houtstructuur tuinafsluiting

Zijtuin afsluiten, 1 hoek en totaal aantal meters 13 meter
dinsdag 26 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen onze tuin omheinen met een ingegraven draad van 20 cm en een hoogte van 150-200 meter. De omtrek is ongeveer 300 meter. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 300 meter.
dinsdag 26 december 2017

Composiet afsluiting in nieuwbouw

Een nieuw aan te leggen tuin, afsluiting in antraciet grijs. Keuze 1: Composiet Keuze 2: Vaste draadafsluiting met lamellen Gelieve prijs te geven van de beide. Totale lengte van 45 meter. En de hoogte 1.80 meter.
maandag 25 december 2017

Draadpanelen plaatsen

Ik zou graag een offerte hebben van 150 m draadpanelen en ook gewone draad van 1. 40 hoog met betonplaat in de grond. Totale oppervlakte 150 meter.
maandag 25 december 2017

Draadafsluiting met bovenbuis

Wij willen onze tuin graag omheinen met gaas afsluiting met een bovenbuis om later te laten begroeien. Het zou gaan over 1 zijkant naast ons huis (lager ) en verder door naar de tuin (hoger) en de achterzijde van de tuin. Totale lengte is ongeveer 40 meter. De hoogte 1.80 meter. Er zou geen poortje moeten komen.
maandag 25 december 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met poortje

Rondom afsluiting van tuin met betonnen afsluiting. Totale lengte is ongeveer 40 meter. Het zijn drie zijden die afgesloten moeten worden. De hoogte tussen 1.80- 2 meter.
zondag 24 december 2017

Draadafsluiting met bovenbuis

Vervangen van houten afsluiting. Graag offerte inclusief plaatsing Totale lengte is 27 meter er zitten twee hoeken in. De hoogte is 1.80 meter.
vrijdag 22 december 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Hallo, we moeten onze tuin nog volledig laten afsluiten en zijn op zoek naar een goedkope, maar degelijke en mooie manier om dat te doen. Een kunststofafsluiting lijkt ons wel iets. Er zou ook een poortje in moeten komen. Aangezien onze tuin vooral naast ons huis loopt (driehoekig perceel), zouden we aan de achterzijde gewoon voor draadafsluiting kiezen. Maar aan de voorzijde zou een meer gesloten afsluiting moeten komen, die ook voldoende hoog is zodat de hond er niet over kan. Totale lengte af te sluiten is 23 meter en de hoogte ongeveer 1.80 meter.
vrijdag 22 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Materiaal + plaatsen van Beckaert draad van 1m80 met bovenbuis in bestaande betonnen palen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 5 meter
donderdag 21 december 2017

Kunststof afsluiting in betonlook plaatsen

Afsluiting plaatsen kunststof in beton look: 3 losse delen stuk 5 lm een stuk met hoek 6 l m x 8 m. 30 en stuk 28 meter en 2 m hoogte. Totale lengte af te sluiten is : 48 lopende meter.
dinsdag 19 december 2017

Betonnen afsluiting plaatsen of houtlook beton

Plaatsen van betonnen afsluiting of/ en houtafsluiting. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 24 meter, dit is een recht stuk. En de hoogte 1.80 meter.
dinsdag 19 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een standaard afsluiting. Groene draad 1 meter hoog en prijs van 1 meter 20. Ongeveer 6 meter af te sluiten. Poortje te bespreken.
maandag 18 december 2017

Aanleg van terras in ipe

Ik wil een terras laten aanleggen in onze kleine stadstuin. Oppervlakte 4 op 3 meter. Lava onder bodem, zodat wortels van de boom in de tuin goed groeien. Bovenop ipé of ander alternatief. Wel met aandacht voor de natuur en vruchtbaarheid van de grond van de tuin.
maandag 18 december 2017

Tuinhuis en garage afbreken + groen verwijderen

Wij zoeken vakmannen voor afbraakwerken in en rond onze tuin. Afbraak van een bestaand tuinhuis in hout en weghalen verharding. Afkoppelen elektriciteit. Eventueel nadien heraanleg grasmat. Rooien van vier boompjes. Rooien van struiken. Nadien gieten van betonnen sokkel op zelfde plaats om later nieuwe berging te plaatsen. Afbraak gemetselde garage, inclusief poort, deur en vloer. Afkoppelen elektriciteit. De tuin is bereikbaar via een oprit.
zondag 17 december 2017

Draafafsluiting met betonplaat plaatsen

Rechte afscheiding op afscheiding tegen buren in een wei hoogte paneel ca 180 met onder een betonpaneel. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 33 meter.
zondag 17 december 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Gewoon rechtdoor van tegen de veranda en aan de andere zijde tegen de garage aanwerken composiet lichtbruin prijs geplaatst aub de tuin loopt een klein beetje naar beneden de lijn van de tuin mag gevolgd worden Totale lengte is ongeveer 14 meter. De hoogte graag 1.80 meter.
zondag 17 december 2017

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis

Ik wil graag een tuinafscheiding laten plaatsen langs één kant van onze tuin. Omdat ik er graag klimplanten tegenaan wil laten groeien, dacht ik aan gaas tot op +/- 1 m 80 hoogte. De afscheiding zou +/- 20 m lang moeten zijn.
zondag 17 december 2017

Tuinafsluiting met kunsthaag zetten

Ik wil mijn achtertuin omheinen. Langs beide kanten (ruim genomen) 10 meter. Ik twijfel voor het nemen van een houten omheining, indien de buren hiermee akkoord gaan is dit een optie. Anders had ik gedacht aan draadafsluiting met kunsthaag.
zondag 17 december 2017

Schade aan tuinhuis herstellen en takken opruimen

Door de storm en rukwinden zijn een aantal grote takken van hoge bomen gevallen. Mijn houten tuinhuis is hierdoor beschadigt en ik zou dit graag laten herstellen of vervangen indien nodig. Ik wil ook de takken en dergelijke afval laten opruimen.
zaterdag 16 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Beste wij zouden graag een tuinafscheiding in draad willen laten plaatsen. Lengte 10 meter, hoogte 1 m 80. Deze liefst zo simpel mogelijk. Zonder bovenbuis en zonder betonplaat.
donderdag 14 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Plaatsing draad voor een nieuwbouwwoning. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 85
woensdag 13 december 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ter vervanging van afsluiting in houten panelen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter

Partners

Partners van Casius