Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

520 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, draadafsluiting met betonplaten onderaan, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, vervangen versleten tuinafscheidingen grensmarkering in bos, vervangen bestaande afsluiting in betonstroken met houtlook, tuinomheining betonplaten, werken in tuin - tuinomheining, vervanging betonnen afsluiting met nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

maandag 20 februari 2017

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een omheining laten plaatsen. Deze is aan 1 kant van de tuin en is ongeveer 20 m lang. Ik had graag prijs geweten voor een betonnen afsluiting.
maandag 20 februari 2017

Boom in binnentuin recht zetten

Een grote hoge boom in een binnentuin dreigt om te vallen. Om schade te voorkomen moet deze rechtgezet worden.
maandag 20 februari 2017

Onderhoud tuin

Snoeien hagen, klimop enz. Graag prijs Ivan Descheemaeker DriesstraatWaregem FSM
zondag 19 februari 2017

Plaatsen van zichtdoek

Graag een prijs voor het plaatsen van een zichtdoek zwart, 180 cm hoog voor een lengte van 50 meter tegen draadafsluiting.
zondag 19 februari 2017

Weide voor alpaca en koe afsluiten

In september gaan mijn vriend en ik alleen wonen. We hebben een huis met ongeveer 1ha grond gekocht die we voor 3/4de willen afzetten om er dieren in te laten lopen. Momenteel staat er schrikdraad voor koeien als afscherming. Er moet 1 poort in komen van een minimale doorgang van 2 meter. In bijlage heb ik een grondplan met de afmetingen van de weide. Graag een afsluiting die 1m80 hoog is langs de buiten
zondag 19 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaat

Heb bouwgrond voor halfopen bebouwing. Wil hier graag draad afsluiting rond. Buren wonen er al. Ene kant begint tegen huis en is 40 m diep. Dan 10 m breed en terug stuk van 55 meter. Wat kost dit? De hoogte graag 1.80 meter. Enerzijds draad met palen en noklat Andere optie nog met betonnen plaat onderaan.
zondag 19 februari 2017

Beton schutting met structuur plaatsen

Plaatsen van een beton schutting met structuur voor een lengte van bijna 16 meter.
zondag 19 februari 2017

Afsluiting in hardhout plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een hardhout afsluiting van 2m hoog. Het is een pastorij woning dus moet landelijk zijn. Deze moet naast de draad van de buren geplaatst worden over een lengte van ongeveer 40m.
zondag 19 februari 2017

Nieuwe omheining met poortje rond kleine stadstuin

Een kant ongeveer 20 m met een poortje in en de andere kant ongeveer 10 m.
zondag 19 februari 2017

Volledige tuin omheinen

Ik wil een afsluiting laten plaatsen aan mijn tuin. Deze zou in hout moeten zijn en volledige privacy moeten garanderen. Het betreft een afstand van +- 90 meter. Ik zou dit graag in april laten plaatsen.
zondag 19 februari 2017

Omheining tuin

Ik wil een omheining plaatsen, aanvullend ad bestaande. 35 lopende meter, waaronder 1 stuk van 20m en 1 van 15m Dit in een L-vorm. Draad dient 2 meter boven de grond met betonplaten en bovenhuis. Kleur draad is zwart.
zaterdag 18 februari 2017

Houten schermen plaatsen

Houten schermen plaatsen om tuin af te sluiten. Ongeveer een 55 meter, dit zijn 3 zijden die zouden moeten worden afgesloten. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 18 februari 2017

Tuin afschermen

Houten schermen plaatsen
zaterdag 18 februari 2017

Plaatsen beukenhaag aan zijkant tuin

Langs de scheiding met onze buren willen we graag een beukenhaag laten plaatsen over lengte van ongeveer 25m. Plantjes van ongeveer 180 zodat ze snel kan dichtgroeien.
zaterdag 18 februari 2017

Steenkorven omheining.

Ik wil een afscherming tussen inrit en tuin van 6m om een gedeelte van mijn afdak dicht te maken. En dit allemaal met steenkorven.
zaterdag 18 februari 2017

Vervangen van tuin afsluiting

Mijn plannen zijn om een bestaande afsluiting naast ons huis) in houtpanelen + hek/deur te vervangen door een nieuwe afsluiting (180 cm hoog) en nieuwe poort of deur. Hetzelfde zou ik ook willen doen met de afsluiting aan de rechtse achterzijde van onze tuin). Ik zou materiaal willen die onderhoudsvriendelijk is (geen hout meer ) en sta open voor nieuwe materialen maar weet niet wat de beste keuze zou zijn. Ons project kan eventueel uitgebreid worden met een herinrichting van onze voortuin en rechtse zijde van onze tuin.
zaterdag 18 februari 2017

Betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen

Tussen onze tuin en de plaatselijke chirolokalen zouden we graag een degelijke betonomheining laten plaatsen die zo hoog mogelijk is. Momenteel staat er op de scheidingslijn een gaasdraadomheining waarvan al enkele houten palen zijn gebroken. Een half metertje op onze tuin staat een houten schutting om onze honden tegen te houden en een beetje privacy te verkrijgen, die aan vervanging toe is. Aangezien er veel onkruid tussen de twee omheiningen groeit zouden we graag 1 degelijke omheining laten plaatsen. Zou u ons een prijs kunnen bezorgen voor het verwijderen van de gaasdraad omheining en het plaatsen van een beton schutting? Graag een degelijke omheining zonder onderhoud en stevig genoeg voor voetballende jeugd en ander kattenkwaad.
vrijdag 17 februari 2017

Houten terras ontmossen

Graag zou ik prijs ontvangen voor het ontmossen van een houten terras 48 m² in Bankirai geribde planchetten.
vrijdag 17 februari 2017

UItfrezen van een braakliggende tuin

Onze tuin in ongeveer 3m x 20m lang, we zouden deze graag uitfrezen. Vorig jaar hebben we alle struiken en boomstammen (die al door de vorige eigenaar omgezaagd waren) verwijderd.
vrijdag 17 februari 2017

Tuinafsluiting vernieuwen na renovatiewerken huis

We willen onze tuinafsluiting vernieuwen nadat er ruwbouw-verbouwingswerken zijn uitgevoerd aan ons huis. De gaat over ongeveer 18 lopende meters in een rijenhuisbebouwing.
vrijdag 17 februari 2017

Verschillende klussen in tuin uitvoeren

Ik wil een paar hortensia planten verplaatsen,er moeten dan ook oude lelijke planten weg. Ook een perk van 3 x 3 meter met spirea moet nog gesnoeid worden. Ik doe normaal alles zelf maar wegens long problemen kan en mag ik dit niet meer doen.
vrijdag 17 februari 2017

Klimop verwijderen aan achtergevel

Ik zou graag een muur, op een zeker hoogte dus hoogtewerker is nodig, willen beschilderen. De klimop zou dus ten eerste verwijderd moeten worden, maar een deel zou ten tweede ook in een bepaalde vorm gelaten moeten worden. De beschildering zou midden maart op de muur moeten staan, dus de klimop zou zo snel mogelijk verwijderd moeten worden.
vrijdag 17 februari 2017

Houten poort oprit

Ik had graag prijs gekregen voor een houten poort breedte 3,2 m hooghte 1 m 75 cm. ( een poort in 1 geheel zonder doorkijkgaten)+ plaatsing+ palen dat in het midden opengedraaid kan worden zoals 2. Deuren eigenlijk. Standaard stevig en duurzaam materiaal, eerder functioneel dus hoeft zeker geen luxueeze/dure houtsoort te zijn en niet geautomatiseerd. Doel is proper afgesloten te zitten van de straat dus eigenlijk een scheiding tussen een drukke weg en oprit (asfalt) en tuin.
donderdag 16 februari 2017

Houten tuinafsluiting (wand), afgewerkt met een houten bovenaan afgesloten bergruimte

Plaatsen van houten wand, platen, met opzij een toegangsdeur en een houten opbergruimte, die langs de 1 zijkant open is en bovenaan dicht is. Egaliseren van de grond, verwijderen van haag Houten wand van 19 m te plaatsen dit is een volledige zijde. Zie schema in bijlage.
donderdag 16 februari 2017

Tuinafsluiting te plaatsen

Tuinafsluiting in draad en beton van +35cm. Denk ongeveer 130 lopende meters. Hoogte 1. 80m ook een buis bovenkant
donderdag 16 februari 2017

Houten constructie maken

Op onze oprit willen we graag een houten constructie, die we kunnen plaatsen op een ondergrond van beton. In deze constructie zouden we graag siergrassen planten. Zie bijlage. Onze oprit is 11. 70 m.
donderdag 16 februari 2017

Afsluiting met steenkorven + eventueel aankoop tuinhuis

Ik wil de bestaande afsluiting van mijn achtertuin vervangen door steenkorven van 150cm hoog en dit over een lengte van ongeveer 34 meter. Wat is de richtprijs met plaatsing, zonder opvulling-met opvulling.
donderdag 16 februari 2017

Aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen

Wij hadden graag een prijsofferte voor : +/- 20 cm grond afgraven en goede grond aanbrengen, nevileren, grasmatten en tuinafsluiting. De tuin is 8 meter breed en 17. 5 meter diep, voortuin is ook 8 meter breed en 6 meter diep waarvan 4 meter oprit en 5. 10 meter gras voorzien moet worden. Tuin 4 meter diep terras en achteraan betonplaat van 8 meter breed en 3. 5 meter diep voor tuinhuis.
donderdag 16 februari 2017

Draadafsluiting te plaatsen

Ik wil aan terras een houten schutting in beton laten plaatsen (3m60 diep dus 7m20 in totaal (links en rechts). En dan ook een draden afsluiting met bovenbuis aan linker en rechterzuide van de tuin. Dat is 8m diep, dus 16 meter in totaal. Is het mogelijk een offerte op te sturen en een idee te geven wanneer dit kan geplaatst worden (liefst zo snel mogelijk).
donderdag 16 februari 2017

Plaatsen van een tuinafsluiting

We zijn opzoek naar iemand wie kan voor ons een advies geven en ook project uitwerken in verband met afsluitingen in onze tuin. Het idee is om een soort van privacy te kunnen bouwen tussen tuin en de buren van beide kanten. We hebben momenteel een heidemat van een kant, maar die is al niet meer mooi, en we zoeken voor een oplossing voor langere periode.
woensdag 15 februari 2017

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Wij willen betonnen ( sier) platen zetten langs één kant van onze tuin , met een lente van ongeveer 50 meter . Met platen van 1,80 m hoog. Platen met houtstructuur in een beige kleur
woensdag 15 februari 2017

Afsluiting tuin plaatsen

Tuin afsluiting: Breedte 25 meter Diep 1x5 meter Diep 1x15meter
woensdag 15 februari 2017

Tuin vernieuwen

Ik zou graag mijn tuintje laten doen. Zit momenteel met een stuk waar de vorige eigenaars bamboe hebben gezet en die wil ik volledig weg. Verder zou ik nieuwe schutting willen plaatsen aan de achterkant . Ligt momenteel kunstgras moet mee ook vervangen worden. Tuin is 4,5 m x 4,5 m ongeveer.
woensdag 15 februari 2017

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

Ik zou graag mijn bestaande betonnen afsluiting, die zeer oud is, en helemaal begint af te brokkelen, vervangen door een nieuwe tuinafsluiting. Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar een afsluiting van betonplaten met houtstructuur, kleur beige/geel. Het gaat om 16m lang, 2m hoog. Graag had ik vernomen wat het zou kosten om deze afsluiting te vervangen, met aparte vermelding hoeveel het zou kosten om de bestaande muur af te breken, en hoe lang ongeveer deze werken zouden duren.
woensdag 15 februari 2017

Voor- en achtertuin opruimen

Voor- en achtertuin vrij maken van bladeren en onkruid.
woensdag 15 februari 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Graag vakman voor plaatsen tuindraad van 1. 80m hoogte +betonplaten en een poortje van 1. 8m hoog en 1 m breed alles in zwart en geplaatst. Huis aan het bouwen.
woensdag 15 februari 2017

Plaatsen afsluiting tussen weide en buur

Graag prijs te geven voor het plaatsen van een afsluiting, gewone standaard draadafsluiting met een betonplaat onderaan. Deze mag 3m hoog zijn. (de achterliggende percelen liggen +/- 1m hoger dan onze grond) Zou gaan over twee stukken, eentje van bijna 20m en eentje van 14m. Hiertussen is een toegang tot de achterliggende straat gelegen.
dinsdag 14 februari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis

Ik wil een draadafsluiting laten plaatsen met bovenbuis met een hoogte van 2. 50 m over een lengte van 12 m. De draadafsluiting moet voorzien worden van kunststof doek om inkijk te belemmeren. Graag een offerte.
dinsdag 14 februari 2017

Vernieuwen van scheidingsmuur in betonplaten

2 kanten scheidingsmuur in betonplaten +/- 10 meter lang materiaal koop ik zelf. Enkel oude betonplaten uit halen met palen en nieuwe erin steken. Moet wel handmatig zijn geen plaats voor een bobcat of kraan te plaatsen.
dinsdag 14 februari 2017

Nieuwe tuinomheining op scheidingslijn plaatsen

Plaatsen van omheining op scheidingslijn tussen 2 aanpalende tuinen. Het betreft een rechte lengte van 30m, hoogte 173cm of 193cm. Daarbij plaatsing van een omheining en een extra plaatsing van een 10 m omheining ter hoogte van de rooilijn met de straat. We verkiezen een groene omheining bestaande uit een draadpaneel gemonteerd bovenop een betonnen plaat. De plaat dient een 20 tal cm uit de grond te steken. Best ter plaatse langs komen voor advies en prijs.
dinsdag 14 februari 2017

Bekaert omheining plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zouden hier een Bekaert omheining willen laten plaatsten. 1 lengte links van circa 43 meter, daarop haaks 3 meter naar woning toe. 3 meter ook langs andere kant woning. In de stukken van 3 meter telkens een poort voorzien en groene doek. Hoogte 1. 80 . Graag 2 variante aub: Draadafsluiting met betonplaat onderaan en in variante Draadafsluiting met bovenbuis.
dinsdag 14 februari 2017

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden. Hiervoor wens ik gebruik te maken van draadafsluiting met betonplaat. Lengte van omheining bedraagt 20 meter. De hoogte graag 2 meter. Deze moet in een L-vorm worden geplaatst.
dinsdag 14 februari 2017

Complete tuin renovatie

Ik wil onze tuin laten heraanleggen: momenteel ligt er 4m x 6m klinkers en daarachter 13m x 6m grond met wat onkruid tussen (is een nieuw huis van 2014). Werken: verwijderen beukenhaag lengte 14 m, plaatsen draadafsluiting met betonnen onderplaat en bovenbuis lengte 17 m x 180 cm, egaliseren grond stabilisé 100 m2 x 10 cm en verhogen 2 waterputdeksels, heraanleggen terras met bestaande klinkers 4m x 6m, kunstgras aanleggen 13m x 6m. Ik kan eventueel helpen of mensen vragen om de stabilisé aan te rijden om de kosten te drukken.
dinsdag 14 februari 2017

Complete tuin renoveren

Ik wil graag beginnen met een haag te planten van minimaal 60 meter. Heb vorig jaar al 70 vierkante meter beton laten storten. Maar wil graag eerst wat tips wat ik het beste kan zetten en wat het me gaat kosten. Denk aan een ligusterhaag og laurierhaag te zetten
dinsdag 14 februari 2017

Voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg

In september wordt ons appartement opgeleverd, werken hof zullen al rond juli/augustus kunnen. Hof volledig langs achterzijde over een breedte van 13 meter te bereiken dus plaats genoeg voor eventueel Bobcat. We gaan voor plaatsing kunstgras echter moeten zelf de ondergrond voorbereiden, de aannemer die de bouw zet zal zwarte grond leggen maar we vragen voor eventueel bouw/steenpuin fijn gemalen. Onze voorkeur gaat naar stabilisé 12 cm dik op de zwart zand of steenpuin ondergrond ( 1000 kg zand/150 kg cement).
maandag 13 februari 2017

Terrastegels en tuinpadje verder afwerken

Ik zou graag mijn terras tegels en tuinhuis padje afwerken, plus gras aanleggen.
maandag 13 februari 2017

Omheining plaatsen houten panelen of betonnen afsluiting

Ik wil graag een omheining laten plaatsen. Deze is aan 1 kant van de tuin en is 80 m lang. Ik had graag prijs geweten voor zowel betonnen afsluitingen als houten panelen.
maandag 13 februari 2017

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

Achterin mijn tuin wil ik een afsluiting met draadpanelen laten plaatsen. De hoogte is +/- 2 meter en de lengte van 4 meter.
maandag 13 februari 2017

Vervangen houten schutting in betonlook of composiet

Schutting van 21 meter in composiet of beton look aanbrengen.
maandag 13 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Een afsluiting met betonplaat onderaan, voor 8 huizen 4 halfopen en 4 gesloten bebouwing gesloten bebouwing +/- 40 lopende meter: halfopen +/- 55 lopende meter dit is dus 40 x 4= 160 lm 55 x 4= 220 lm is gelijk aan 360 lm. Advies en prijsofferte voor 8 woningen.

Partners

Partners van Casius