Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere tuinmannen die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde tuinmannen en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende tuinman uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 20 februari 2019

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van tuinscherm normale hoogte en onderkant betonnenplaat. Ongeveer 7 à 10 platen. Hoogte 1m80. In vervanging van afgewaaide schutting. Nu houten palen en vervangen door zwarte metalen palen.
woensdag 20 februari 2019

Weideafsluiting plaatsen

Afsluiting maken voor schapenweide over een lengte van 100m.
woensdag 20 februari 2019

Steenkorven plaatsen ter vervanging van draadafsluiting

Steenkorven te plaatsen.Hoogte 0,5 m, diepte 30cm, lengte 4 m Kleur :Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) In de plaats van straatafsluiting.
woensdag 20 februari 2019

Vervangen van afsluiting

Het plaatsen van nieuwe afsluiting ter vervanging van aangereden afsluiting. Afsluiting in draadpanelen plaatsen.
dinsdag 19 februari 2019

Verwijderen van sparren en verhakselen ter plaatse

Wij willen graag 40 sparren van 2,5 meter hoog laten verwijderen omdat ze kapot (bruin roest )zijn en liefst ter plaatse verhakselen .
dinsdag 19 februari 2019

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting als volgt: · Afstand: 13 lopende meter · Afschutting met tussenschotplanken in hardhout of gelijkwaardig alternatief. · Hoogte: 2 meter, waarvan de 2 laatste stukken met overgang naar 1.50 meter en 1 meter · Palen moeten op een keerwand worden bevestigd/verankerd · Palen gepoedercoat in RAL-kleur of in hardhout. Nu staat er niks.
dinsdag 19 februari 2019

Verwilderde tuin laten omploegen

Wij willen onze tuin laten omploegen en de grond gelijktrekken. bestaat uit twee delen eerste deel is 480m² tweede deel ernaast 450m². de bedoeling is dat het een wilde tuin wordt dus enkel omploegen en gelijktrekken volstaat. de aanleg van de tuin doen wij zelf.
dinsdag 19 februari 2019

Plaatsen van schutting voor privacy

Plaatsen van schutting/afsluiting. Mijn voorkeur gaat naar een tennisdraad met bovenbuis. Hier wil ik dan een kunsthaag aan toevoegen.De situatie is niet echt makkelijk hier. Ik woon op een gelijkvloers appartement en zit dus in mede-eigendom. Dus ik moet proberen een akkoord te maken met mijn buren. Indien zij moeilijk doen. Dan heb ik ook wel interesse in meer tijdelijke constructies, zoals een windscherm bijvoorbeeld. Ik zou gewoon vooral willen zien wat mijn opties zijn. Dit voor wat meer privacy en minder inkijk in mijn appartement. Er moet sowieso een oplossing komen hiervoor. Mijn terras is voornamelijk in beton. Dus het is niet makkelijk om in de grond te geraken.
maandag 18 februari 2019

Tuinaanleg en betonwerken uitvoeren

Ons gazon zou eruit moeten worden gehaald en worden veranderd naar een deel gepolierde betonvloer (5 op 7)ook een deel beton leggen waar nu een gedeelte met schors bedekt is (6 op 8)
maandag 18 februari 2019

Omheining met tuinpoort en tuindeur plaatsen

Omheining plaatsen van +- 21 lopende meter met betonnen plaat. Ook tuinpoort van 3 meter en tuindeur plaatsen.