Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

donderdag 16 november 2017

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Graag uw prijs voor : Ongeveer een afsluiting van 100 m draadafsluiting (zwart), 180 cm hoogte, met bovenhuis, zonder betonplaat. Plaatsing inbegrepen. Bekaert draad hoeft niet , mag een andere goede kwaliteit zijn.
donderdag 16 november 2017

Verwijderen haag

Ongeveer een lengte van 20 m beukenhaag verwijderen van 2,20 m hoog en 1,40 m breed langs straatzijde.
donderdag 16 november 2017

Plaatsen van draadafsluiting en bekleden met kunsthaag

Leveren en plaatsen draadafsluiting bekleed met kunsthaag type hedera. Lengte 200 m hoogte 2. 00 m. Variante voor 1. 70 m.
donderdag 16 november 2017

Steenkorven plaatsen

Totale lengte af te sluiten ongeveer 12 meter Ik zou steenkorven willen hebben van 60 cm hoogte en 30 cm breedte, met kleine keien zodat er geen vogels of ratten in kunnen nesten.
donderdag 16 november 2017

Steenkorven plaatsen

De totale lengte van de gewenste afsluiting is 10 meter. De hoogte graag 1.60 meter. Opvulling met de vakman te bespreken, iets onderhoudsvrij.
woensdag 15 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag een afsluiting van steenkorf,hout of beton met hout, koniferen worden verwijderd,dus alleen de plaatsing,maar ik weet nog niet welke afsluiting. Wat De totale lengte van de gewenste afsluiting is 70 a 80 meter. En de hoogte ongeveer 2 meter.
woensdag 15 november 2017

Vervangen van betonnen omheining

Ik zoek een vakman om de betonnen - draad omheining te vervangen. Over een lengte van 9 meter is er veel schade. Onderaan beton, bovenaan draadomheining.
woensdag 15 november 2017

Boren regenwaterput

We zijn een gezin met 4 personen en zouden graag een regenwaterput plaatsen.
woensdag 15 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen in antraciet : (graphite black - 180 cm hoog) De totale lengte van de gewenste afsluiting 63 meter.
woensdag 15 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen voor nieuw project.Terrein te omheinen.Afmeting : 12 m.
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur

Open perceel, makkelijk bereikbaar met bestelwagen en mini graver,niet met vrachtwagen, omheining in steenstructuur. Totale lengte van de afsluiting is 25 meter. Dat is een rechte lijn. De hoogte ongeveer 2 meter a 2.20 meter. Graag een structuur in beton.
dinsdag 14 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting 45 meter bij 2m hoog met bovenbuis en beton onderrand en wat het ook kost om deze te plaatsen . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 45 m
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 50 m
dinsdag 14 november 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Draadafsluiting plaatsen :met een betonnen plaat van 40 cm en daarboven een family draad van 160 cm hoog De totale lengte van de gewenste afsluiting is 26,50 meter.
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : afsluiting vervanging van draadafsluiting Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : +/- 50 meter
dinsdag 14 november 2017

Schutting plaatsen

Ik wil rond mijn bouwterrein een schutting laten plaatsen van 1m75 à 2m hoog - 16 m + 15m + 2,5m lang (totaal 33,5m). De schutting bestaat uit houten panelen (die ik zelf beschilder en behandel). In de schutting moet een poortsysteem voorzien worden (sommige houten panelen moeten open kunnen om werfverkeer binnen te laten) van 2,5m minimum. De schutting moet uiteraard stevig zijn en zal er voor enkele jaren blijven staan. Werken met duurzaam/recup materiaal is een plus. Kan u in twee offertes maken : met en zonder de houten panelen die ik zelf beschilder en vernis.
dinsdag 14 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen met poortje

De afsluiting plaatsen tussen de buur. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : composiet (antraciet) afsluiting 70 meter. De hoogte graag 1.80 meter. Graag een poortje plaatsen.
maandag 13 november 2017

Onderhoud en fatsoeneren beplantingen

Beplantingen moeten worden gefatsoeneerd , snoeien , wegnemen klimop, Tuin 800 m².
maandag 13 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Afscheiding met buren plaatsen tuinschermen in composiet. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 35 meter.
maandag 13 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen : 1m hoog 2 hoekpalen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 79 m
maandag 13 november 2017

Heraanleggen gazon

Ik wil mijn tuin laten recht leggen ze is 14 meter op 24 meter enkel voor gras er word met honden in getraind er komt wel een caravan in te staan van 8 op 2. 50 binnen 2 jaar komt er een veranda .
maandag 13 november 2017

Grond afvoeren, goede grond leggen en gelijktrekken

Wij hebben juist gebouwd en nu dat alles zowat afgerond is,is het tijd voor de tuin. Ik zou de grond al zaai klaar willen laten leggen voor het binnen een paar maanden te kunnen laten inzaaien. De tuin is zo’n 75 vierkante meter. Momenteel ligt de grond te hoog tegenover het terras, er zou dus grond moeten verwijderd worden en nieuwe goede grond aangevoerd moeten worden dat het gelijk moet liggen met het niveau van het terras. Er is een toegang tot de tuin (+- 140 cm breed) voor een kleine graafmachine.
maandag 13 november 2017

Groene kunsthaag plaatsen

We hebben een coniferen haag in een u vorm die weg moet en te vervangen door een groene kunsthaag. Afmeting 75 m- hoogte 82 cm.
zondag 12 november 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Het gaat om een half open gebouw, , wil een draad afsluiting met van onder betonplaat en een boven buis Totale lengte 45 meter dit is een hoek. En de hoogte 1.80 meter. Graag in antraciet kleur.
zondag 12 november 2017

Betonnen afsluiting vervangen

Vervangen van 1 betonnen plaat wegens een scheef getrokken paal.
zondag 12 november 2017

Houten afsluiting met poortjes plaatsen

Houten afsluiting plaatsen ongeveer 5 meter telkens. Hoogte graag ongeveer 1.50 meter. Dit zijn er twee stuks. En een poortje aan beide zijden.
zondag 12 november 2017

Houten panelen plaatsen als afscheiding in tuin

Naast twee reeds bestaande panelen nog twee panelen 1. 80 x 1. 80 bij plaatsen, zelfde type als bestaande. Is herstelling.
zaterdag 11 november 2017

Steenkorven plaatsen

Afsluiting plaatsen. Steenkorven. Afmetingen : 350 cm lang, 200 cm hoog, ongeveer 50 cm breed, vermoedelijk keuze donkere steen.
zaterdag 11 november 2017

Bomen snoeien

Wij hebben twee grote bomen in onze tuin die gesnoeid moeten worden of voor een deel afkappen. We hebben geen achterom en het afval van de bomen moeten dus klein gemaakt worden om door ons huis naar voren meegenomen te kunnen worden.
zaterdag 11 november 2017

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Nieuwbouw wordt gestart februari 2018. Graag een zwarte Bekaert draad hoogte 2 meter. Lengte 28 meter. Zonder betonplaat , met bovenbuis.
zaterdag 11 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 40 meter de schermen maten 1800 mm x 1800 mm. De hoogte graag 1.80 meter. De betonplaten zijn al voorzien en betonpalen zijn ook al voorzien.
zaterdag 11 november 2017

Draadpanelen plaatsen

Bestaande draadafsluiting met klimop haag moet weggenomen worden wegens beschadiging door ongeval. We overwegen panelen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 37 meter
zaterdag 11 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Er stond een haag die is uitgebroken, ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van een afsluiting in hout en in draad. De uit te voeren werken zijn in. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : Het is ongeveer een 30 lm.
vrijdag 10 november 2017

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Een tuinafsluiting in geïmpregneerde tuinschermen tussen beton 21 lopende meter, recht, achteraan tuin, vrijstaand, geen leidingen of dergelijke. Geïmpregneerde Houten panelen 180 cm x 180 cm planken hor 16 mm, vert 28 mm Betonnen Palen 200 cm hoog Betonnen platen 40 cm hoog.
donderdag 9 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met poort

Betonnen afsluiting plaatsen. Ongeveer 24 m. Hoogte 2 m. Met poort van 2 m. Hoog en 120 cm breed.
donderdag 9 november 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Plaatsen van groene draad 1. 80 m hoog met boven aan draad afwerkbuis en onderaan betonplaat van ongeveer 25 cm. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 50 meter.
donderdag 9 november 2017

Draadpanelen plaatsen

We zouden graag onze houten omheining vervangen door draadpanelen, van onder beton en pvc lamellen om meer privacy. De totale lengte is ongeveer 20 meter. Hoogte 1.60 meter.
donderdag 9 november 2017

Verwijderen van cypressen en plaatsen van beton afsluiting

Het verwijderen van de cypressen + plaatsing van een omheining van betonplaten met houtstructuur. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : +/- 25 meter. De hoogte is 2 meter.
donderdag 9 november 2017

Kunststof of betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuin afsluiting , totale lengte van de gewenste afsluiting is 39 meter. De hoogte 1.80 meter. Graag in pvc of in beton afsluiting.
woensdag 8 november 2017

Steenkorven plaatsen als omheining

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter Voortuinafsluiting - Steenkorven met grijze stenen
woensdag 8 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en voorlopige matten in afwachting om klimop te laten langs groeien. Lengte 27 meter er moet 21 meter Leylandii haag verwijderd worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : bij benadering 27 meter
woensdag 8 november 2017

Houten afsluiting met betonnen plaat plaatsen

Afsluiting plaatsen langs beide zijden van een licht oplopende tuin. Vertrekkend van de gevel van de woning: een houten afsluiting met betonnen paneel onderaan (. Rechterzijde van de tuin: ongeveer 15 m, linkerzijde van de tuin: ongeveer 10 m. Beide zijden gaan dan over in een schapenomheining. Totale lengte schapenomheining = ongeveer 75 m. Totale afsluiting ongeveer 100 meter. De hoogte van de panelen 1.80 meter. Andere omheining hoogte is 1.20 meter.
woensdag 8 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er staat nu een beton afsluiting kan door de vakman afgebroken worden. Deze kan ik zelf weghalen indien u dit problematisch vindt. Nieuwe betonnen afsluiting plaatsen, ook graag in sierbeton, of met een print. Totaal af te sluiten is 20.50 meter. En de hoogte is 2 meter.
dinsdag 7 november 2017

Kunsthaag plaatsen

Momenteel hebben we een draadafsluiting staan maar krijgen binnenkort nieuwe buren (nieuwbouwwoning) Hierdoor zouden we graag een kunsthaag laten plaatsen. Een kunsthaag van 1,80 m hoog x 4 stukken van telkens 3 m. In vb safegarden uitvoering aub.
dinsdag 7 november 2017

Heraanleggen gazon

Heraanleg gazon onder bomen incl. verbeteren grond/ voorzien van nieuwe grond. Tijdstip : maart 2018. Oppervlakte 200 m²
maandag 6 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting plaatsen tussen weide en landbouwgrond. Hoogte 2,1 m. Met bovenbuis en betonplaat. In het groen. De totale lengte is 64 meter.
maandag 6 november 2017

Totale heraanleg van tuin

Totale heraanleg van de tuin , opruimen tuin en onderhoud. Scheren van haag en gazon heraanleggen.
maandag 6 november 2017

Kunststof afsluiting met betonplaat

De huidige afsluiting gaat zelf weggenomen worden: Graag een kunststofafsluiting en betonplaten voor in de grond. Door jullie te placeren Totale lengte is ongeveer 20 meter, en de hoogte 1.80 meter.
maandag 6 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu is er een haag , door tijdsgebrek is die niet meer onder controle. De totale lengte van de houten afsluiting is 980 vierkante meter domein.
zondag 5 november 2017

Draadafsluiting plaatsen tussen twee percelen

Draadafsluiting plaatsen tussen 2 percelen, 20 meter lang met bovenbuis en betonplaat. Later nog eens 50 meter . Ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius