Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de tuinmannen vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare tuinman uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een tuinman in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een tuinman voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

woensdag 17 oktober 2018

Taxus planten

We hebben nieuwe taxussen aangekocht en die zouden moeten geplant worden. Oude eruit halen. In het totaal gaat het over 12 stuks.
woensdag 17 oktober 2018

Complete tuin renovatie+klein terras aanleggen

De tuin is 5 m x 40 m en compleet overwoekerd. Achteraan staat een tuinhuis (te vernieuwen) waaraan wij een klein terras willen leggen. Halverwege de tuin is een terras van 5 m x 4 m dat weg moet. Vooraan willen we ons terras behouden. Tuin is aanliggend aan een rijhuis en enkel te bereiken door het huis
dinsdag 16 oktober 2018

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Ik wil een draadafsluiting laten plaatsen met betonplaten onderaan en een bovenbuis op de scheiding van mijn eigendom. Lengte: 10 meter. Hoogte: 1,80 meter. Kleur: groen.
dinsdag 16 oktober 2018

Verwijderen van sparren + beukenhaag aanplanten

Ik wil 24 meter sparren laten verwijderen+beukenhaag planten.
maandag 15 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen

Maar zou dus vervangen moeten worden door een draadafsluiting waar een haag tegen moet komen. +/- 7 meter.
maandag 15 oktober 2018

Blokhut Lara plaatsen zonder ondergrond

Wij willen blokhut Lara 2 350 x 250 cm plaatsen. Wij zullen zelf voor een betonnen ondergrond zorgen.
maandag 15 oktober 2018

Steenkorven plaatsen 12 meter

Ongeveer 12 lopende meter steenkorven aan straatkant te plaatsen.(1,5 m hoog) Te plaatsen in 2 delen. metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvullen met breuksteen.
zondag 14 oktober 2018

Draadomheining herstellen en tuin aanleggen

Herstellen van een omheining van een nieuwbouw, de lengte is 13 meter en de hoogte is 1.80 meter. Het is een draadomheining die is losgekomen. Liefst niet meer met een muurlat, maar door een extra paal te bevestigen tussen de gevel en het begin van de omheining. Dit wil dan wel zeggen dat de eerste betonplaat korter moet en er een put moet komen voor de extra paal. Ook de tuin van 6 x 13 meter aanleggen.
zondag 14 oktober 2018

Kleine stadstuin aanleggen

Een onderhoudsvriendelijk en kindvriendelijk stadstuintje aanleggen van ongeveer 8 meter op 6 meter voor een rijhuis. Er ligt grond, maar is nog ongelijk. Het is omheind met muren in baksteen, die dienen geverfd te worden. Beplanting aanleggen.
zondag 14 oktober 2018

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Een draadafsluiting plaatsen het is 1 recht stuk van ongeveer 25 meter tussen een tuin en de privé weg. De hoogte 2 meter. Met betonplaat onderaan en een bovenbuis. Huidige afsluiting afbreken.
zondag 14 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden een betonnen muur 2 meter boven de grond van 34 meter lengte willen laten plaatsen. Invoegen inbegrepen. De grond ligt klaar om te plaatsen.
zondag 14 oktober 2018

Weideafsluiting met poortje plaatsen

Weide afsluiten met houten robiniapalen en ursusdraad hoogte 150 cm+poortje plaatsen. Kwartcirkel met straal +/- 9 meter. Totale omtrek is 36 meter af te sluiten.
zondag 14 oktober 2018

Omheining in U-vorm plaatsen

Willen we onze voortuin zo snel mogelijk laten afspannen. Het stuk in de voortuin dat dient afgespannen te worden is in de vorm van een U. Ongeveer 24 meter lang in totaal We verkiezen een afspanning dat geen onderhoud nodig heeft, waar niet doorheen gekeken kan worden. Hoogte 180 cm.
zaterdag 13 oktober 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. Aluminium in zwart grijs of houten poorten. Afmetingen 3 meter lengte en hoogte 1.80 meter. De oude palen moeten verwijderd worden en nieuwe palen plus poort geplaatst.
zaterdag 13 oktober 2018

Houten tuinafsluiting met poortjes plaatsen en nieuw gazon aanleggen

Afsluiting van 58 m in houten panelen en 180 cm hoog met betonnen boord en betonnen palen plaatsen. Ook inclusief 2 poortjes. Verwijderen oud gazon en nieuwe grasmatten leggen of opnieuw zaaien voor zo een 300 m².
zaterdag 13 oktober 2018

Achterkant tuin afsluiten met draadomheining

Een draadafsluiting van 18 m lang op 1,20 m hoog, zonder hoeken plaatsen. Is voor de achterkant van de tuin af te sluiten.
zaterdag 13 oktober 2018

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Plaatsen van betonnen afsluiting met hout tussen voor op de scheiding te plaatsen over een lengte van 10 meter. Hoogte zowiezo hoger dan 150 cm. Langs beide kanten dus goeie 20 lopende meter in totaal.
zaterdag 13 oktober 2018

Afsluiting in composiet plaatsen

Plaatsen van een afsluiting in composiet. Hoogte omheining moet 180-220 cm zijn. Gaat om een lengte van 40 lopende meter. Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 11 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting van 180 lopende meter in het beton te plaatsen. Ook 30 meter dubbelplaat te voorzien. Materiaal nog niet aangekocht.
woensdag 10 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen

We wensen een draadafsluiting die moet dienen als afscheiding tussen 2 tuinen over een lengte van ongeveer 20m.
woensdag 10 oktober 2018

Bouwklaar maken van grond

Bouwklaar maken van grond. We hebben een stuk bouwgrond van 700m². Er staan bomen van ongeveer 3m hoog op een breedte van 25m, en heel wat struiken. Hoeveel zou het ongeveer kosten om deze grond bouwklaar te maken?
woensdag 10 oktober 2018

Kunststoffen afsluiting en draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een omheining in kunststof voor ongeveer 40 lopende meter. Ook een bijkomende omheining met standaard draadafsluiting van 8 m, hoogte liefst 120 cm en een poortje. Ook afbraak van bestaande omheining uit draad en betonplaten alsook meenemen van afbraakmateriaal.
woensdag 10 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Het betreft een 28-30 lopende meter, 2 meter hoog. De betonplaat is Woodox grijs en de palen zijn vanboven afgeplat. Er moet ook nog een betonplaatje apart in de grond worden voorzien en hoort dus niet bij de minimum 2 meter hoogte. Geen voorbereidende werken uitvoeren.
woensdag 10 oktober 2018

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

We zijn opzoek samen met onze buren voor betonplaten omheining. We liggen met een hoogteverschil van +-50 cm en zal er eerst de plaatsing . Het zou voor een omheining zijn van +-20m Met een gewenste hoogte van 1. 8/2m hoog. Geen poortje nodig . De omheining moet dubbelzijdig zijn .
dinsdag 9 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen zonder motief

Een bestaande betonnen tuinafsluiting mist één of 2 platen (klimopverwijdering onthulde versleten stuk afsluiting). De palen staan er nog dus enkel plaatsen van die plaat of platen om het gat op te vullen. Het zou voor twee meter betonnen afsluiting gaan. De hoogte 1.80 meter - 2 meter. Dit mag effen beton zijn.
dinsdag 9 oktober 2018

Nesling coolfit voor terras plaatsen

Ik wil een zonnedoek laten plaatsen voor ong 25m² . Nesling Coolfit eventueel te bestellen via de vakman .
dinsdag 9 oktober 2018

Opruimen tuin die verwilderd is

De tuin opruimen (bloempotten weghalen, snoeien, onkruid weghalen, etc) alles tot op de bodem verwijderen en wegvoeren eventueel .
maandag 8 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen en dennen verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen over een lengte van 34 meter lang er staan nu nog dennen die moeten verwijderd worden.
maandag 8 oktober 2018

Betonnen of houten afsluiting plaatsen

1 stuk van1. 50m 2m. Hoog 8m. Lang 2m. Hoog 12m. Lang 2m. Hoog onderste plaat verstevigd 9m. Lang 1. 20 m. Hoog onderste plaat verstevigd graag in betonplaat met structuur en houten panelen en geplaatst of zelf te plaatsen de betonplaat met structuur is die langs beide kanten met structuur vgt. Geen voorbereidende werken uitvoeren.
maandag 8 oktober 2018

Tuin omgraven, bemesten en nivelleren

Een stuk tuin omgraven en daarna aanvullen met bemeste grond. Hierna ook nivelleren zodat we opnieuw kunnen beplanten. Ik schat dat het ongeveer 300 vierkante meter is.
zondag 7 oktober 2018

Duurzame afsluiting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen in een duurzaam materiaal, te bespreken met vakman wat de opties zijn. Dit voor zo een 90 lopende meter en een hoogte van 180 cm. Mogelijks ook verwijderen huidige draadafsluiting met klimopplanten.
zaterdag 6 oktober 2018

Harmonicadraad met bodemplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting met harmonicadraad en bodemplaat en bovenbuis plaatsen. Dit voor een 22.5 lopende meter en hoogte 150 cm.
vrijdag 5 oktober 2018

Tuin en vijver met betonnen afsluiting omheinen

Ongeveer 20 lopende meter platen rondom de tuin plaatsen. Ook moet men de vijver afsluiten met een afsluiting in ander materiaal.
vrijdag 5 oktober 2018

Laurierhaag vervangen door houten afsluiting

Afsluiting te plaatsen tussen buren. Er moet een laurierhaag worden weggedaan en in de plek een houten afsluiting plaatsen, met beton als ondersteuning. Gaat om een 12 tal meter.
vrijdag 5 oktober 2018

Grote tuinafsluiting plaatsen

Een heel grote tuin die omheind moet worden, het achterste deel mag in ander materiaal en met hier en daar een poort. 200 lopende meters. Er moeten ook nog hier en daar struiken verwijderd worden.
vrijdag 5 oktober 2018

Houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken. 16 lopende meters. Géén andere voorbereidende werken.
vrijdag 5 oktober 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 48 meter rechte lijn

Plaatsen van zwarte plasitor draad met bovenbuis. De totale lengte is 47,30 meter en ook moeten er betonnen platen van 40 cm geplaatst worden. Dit is een volledig rechte lijn.
donderdag 4 oktober 2018

Draadpanelen plaatsen tussen buren

Wij willen met ons buren samen een draadpanelen plaatsen maar wij hebben een hoogte verschil tussen onze tuinen waardoor wij met een soort beton willen werken om de draadpanelen te versterken. Lengte 12 meter lang en hoogte van 1. 80 cm draadpanelen.
donderdag 4 oktober 2018

Snoeien en planten van bomen

3 bomen laten snoeien: een notenboom, een oude pruimenboom en een hazelaar. Er moeten ook 4 leibomen en twee kersenbomen (laagstam) geplant worden.
donderdag 4 oktober 2018

Tuin onderhouden en snoeiafval wegdoen .

Snoeiafval van een 2m breed op 10 m lang en 1m hoog opkuisen en afvoeren Het snoeiafval bestaat uit fagus bladeren en takken van een 10 cm diameter die afkomstig zijn van het insnoeien van de haag. De plek is toegangbaar via losweg van een 4 tal meter breed.
woensdag 3 oktober 2018

Coniferen haag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Er staat momenteel nog een coniferenhaag die moet worden verwijderd. Dit over een afstand van 32 meter en de hoogte 1.80 meter. Tussen de buren.
woensdag 3 oktober 2018

Blokhut plaatsen en betonnen ondergrond

Tuinhuis van makro blokhut Luna 295x295 met 2m extensie of blokhut Lounge 295x295 met 2m85 extensie + plaatsen van beton.
woensdag 3 oktober 2018

Betonnen scheidingsmuur renoveren of vervangen

Scheidingsmuur die onze tuin van de buren scheidt moet vervangen worden door een betonnen muur. Mogelijks kan men de huidige muur deels vervangen, te bekijken met vakman of dit kan. Het gaat om een muur van 10 lopende meter en 2 meter hoog.
woensdag 3 oktober 2018

Tuin onderhouden

Enkele hoge dennen snoeien, 4-5m behoorlijk hoog . 2 kapotte dennen kappen en wortels verwijderen. Klein weitje van 50m² maaien met een bosmaaier. Onkruid verwijderen achteraan in de tuin, enkele struiken en 3 boompjes snoeien.
woensdag 3 oktober 2018

Plaatsen van een geautomatiseerde opritpoort in ijzer of aluminium

Een ijzeren of aluminium poort plaatsen die automatisch kan worden opengedaan.
woensdag 3 oktober 2018

Vervangen draadafsluiting en dubbele poort

Achteraan, bij de kleuters, zou een nieuw hek moeten worden geplaatst: met 3 poortjes van 1 m breed. Ongeveer 21,2 m lang, 28,7 m breed en nog een extra stukje van 11 m op 11 m. Vooraan aan de school moet een dubbele poort komen, die op slot kan, eventueel vanop afstand bediend om te ontgrendelen (elektriciteit is aanwezig). Ook daar moet draad bij geplaatst worden.
dinsdag 2 oktober 2018

Draadomheining en houten tuinscherm vervangen

Er zou een draad omheining van 1. 00 meter hoog en 25 meter lang geplaatst moeten worden. De lengte te omheinen is een recht stuk zonder hoeken. Zonder betonplaat en bovenbuis. Tevens een houten tuinscherm van 2. 50 x 1. 80 meter. Geen poortje.
dinsdag 2 oktober 2018

Houten afsluiting plaatsen 720 meter

Houten omheining plaatsen, in wilgen. Het betreft een afstand van 720 meter , het zijn drie rechte stukken en nog een andere zijde , de hoogte 1.80 meter. Zou tegen de omheining van de muren geplaatst worden.
dinsdag 2 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonnenplaat

We zouden graag met onze buren een draadafsluiting plaatsen tussen onze percelen. En een afsluiting aan de achterkant van onze percelen. Tussen de percelen zou het gaan over +/-15,5m (liefst 1,2m hoogte). 1 probleem. Onze tuinen verschillen in hoogte dus zal er wss met een hoge betonboord gewerkt moeten. Achteraan is het 19m. hoogte 2m indien gemeente het toelaat.
dinsdag 2 oktober 2018

Beukenhaag planten als omheining

Beukenhaag planten als omheining in een L vorm voor een 30m ongeveeer

Partners

Partners van Casius