Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman? Casius brengt jou in contact met de beste hoveniersbedrijven in de regio.

Zowel voor tuinaanleg als voor onderhoud van jouw tuin staan onze vakbedrijven klaar. Hiernaast kan je ook voor andere werken in de tuin zoals het plaatsen van een afsluiting of het aanleggen van een terras bij ons terecht.

Elk Casius vakbedrijf bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat deze tuinmannen beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw werken in de tuin professioneel uit te voeren. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de prijs en alle kosten van de werken.

Laat ons weten welke werken er in jouw tuin moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

zondag 17 november 2019

Houten afsluiting plaatsen

We hebben een ongeveer 18 meter nodig voor afsluiting, met een hoogte van 2 meter. We zien graag een hardhout die verticaal staat zonder doorzicht naar de buren. Mag eventueel ook rieten matten zijn.
zondag 17 november 2019

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.
vrijdag 15 november 2019

Steenkorven plaatsen

Een korf van 2m lang, ongeveer 75 cm hoog en 30 cm dik. In totaal ongeveer 8 m (4 X 2m). Betreft een mede-eigendom. Opvulling graag keien en van kleur graag een metaalkleur (roestvrij materiaal).
vrijdag 15 november 2019

Vijver uitbaggeren

wij hebben een vijver van ongeveer 70 m op 50 m dewelke zou moeten worden uitgebaggerd , er is al jaren niets aan gedaan door de vorige eigenaars
vrijdag 15 november 2019

Oude taxus haag verwijderen

Wij zouden onze taxus haag willen verwijderen - schatting van 80 m. Het gaat om een taxushaag van 2 m hoogte.
vrijdag 15 november 2019

Aanleggen voor- en achtertuin + afsluiting + grondwerken

Aanleg van voor- en achtertuin (+/- 200 vierkante meter): egaliseren van grond, aanleg oprit en pad naar voordeur en langs het huis, aanleg terras, achter- en zijtuin afsluiting met draad en klein gedeelte met hout (privacy). Aanleg pad en oprit in klinkers.
vrijdag 15 november 2019

Draadafsluiting plaatsen en sparren uitdoen

We wensen 27m draad met matten, op een hoogte van 2 m hoog en met betonplaat. Daarnaast willen we ook onze sparren laten uitdoen en wegdoen. Gelieve het tuinafval mee te nemen. Afval meenemen.
donderdag 14 november 2019

Steenkorven + draadafsluiting plaatsen

1) Ongeveer 60 m draadafsluiting. Er staan reeds betonnen L-profielen. Kleur: zwart; met bovenbuis. Eén stuk is 40 m lang en dan haaks daarop een stuk van ongeveer 20 m. 2) Ongeveer 6 m schanskorven met metalen steunpalen plaatsen. Geen fundering aanwezig. Moet in bloembak komen. Enkel grond aanwezig. Best is misschien ter plaatse eens afspreken om te kijken hoe en wat ....
donderdag 14 november 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Hoogte 180cm, lengte 6 meter. Betonplaten houtlook Oude afsluiting reeds afgebroken.
woensdag 13 november 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over een scheiding tussen 2 percelen. +-20 meter. Betonplaten plaatsen. Nu staat er draad met palen dient afgebroken te worden.