Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tuinmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in uw regio.

595 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: volledige tuin aan te leggen, tuinafsluiting in beton plaatsen, afsluitingen plaatsen rondom domein, tuin omheining in sierbetonplaat, bekaert omheining rond tuin, afsluiting draad tuin plaatsen type betanfence met mat voor privacy, afsluiting voortuin plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis type bekaert met poortje, tuinafsluiting in zwarte draad met betonplaat en bovenbuis, plaatsen van betonnen afsluiting, plaatsen van tuinafsluiting in houten schermen met betonplaat, omheining betonplaten met motief en deurtje plaatsen, betonnen afsluiting tussen twee percelen plaatsen, steenkorf erfscheiding plaatsen, volledige tuinomheining in hout plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman:

vrijdag 24 maart 2017

Afsluiting bpc composiet

Afsluiting bpc composiet van 19m lang en plaatsing erbij
vrijdag 24 maart 2017

Afsluiting en hek plaatsen

Afsluitingen met Betafence draadpanelen (kleur antraciet) en een hek te plaatsen tussen tuinhuis en woning. Totaal te overbruggen afstand 4m20 ism. Gewenste hoogte tussen 1. 80 m en 2. 00 m.
vrijdag 24 maart 2017

Plaatsing omheining

Ik heb een poort, palen,betonplaten en draad laten leveren. De plaatsing wil ik samen met een ervaren "stielman" doen. Het betreft 1 lengte van 8m + 4m poort, 1 lengte van 10m hoekpaal en lengte van 18m. Plaatsen poort, palen en platen zetten, draadspannen.
donderdag 23 maart 2017

Tuin omfrezen en zaaiklaar maken

Nieuwbouwhuis, was vroeger landbouwgrond, opgehoogd en moet nu gefreesd en geëgaliseerd worden. Ongeveer 4 are, goed toegankelijk.
donderdag 23 maart 2017

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen. Een tiental meter vooraan en vijf meter aan de zijkant. Muren bij garage vervangen door steenkorven.
donderdag 23 maart 2017

Tuinafsluiting plaatsen

9m draadpanelen met kunststofmatten.
donderdag 23 maart 2017

Tuinafsluiting in beton plaatsen

De zijkanten van de tuin moeten afgezet worden met betonplaten met structuur. Kant 1 meet 35m en kant 2 meet 50m. Een totale lengte dus van 85 meter. Voor de voorkant van het huis hebben we nog niks beslist. Ik wil niet het hele zicht wegnemen dus dit moet beperkter in hoogte zijn.
donderdag 23 maart 2017

Afsluiting plaatsen en klinkers leggen

Verwijderen van +/- 15m buxushaag van 1. 80m hoog en plaatsen van schermen met van onder betonrand en daarboven houten schermen tussen betonpalen en +/- 12m² klinkers leggen.
donderdag 23 maart 2017

Omheining afbreken en nieuwe plaatsen

De omheining is ongeveer 10 meter lang en een hoek met nog een meter 90. Betonnen palen met platen en hout tussenin.
donderdag 23 maart 2017

Oud gazon vernieuwen

Ik wil graag mijn volledige achtertuin laten renoveren. (Ongeveer 300m²) Situatie bekijken, en zien of gewoon verbeteren voldoende is. Of dat er volledig moet omgespit worden, grond verbeteren, terug egaliseren, inzaaien...
woensdag 22 maart 2017

Nivelleren egaliseren grond / inzaaien

Ik heb een stuk bouwgrond dat de komende jaren nog braak blijft liggen. Om overlast naar buiten toe te beperken, wil ik dit laten egaliseren en inzaaien. De grond is zeer goed toegankelijk, 390 vierkante meter.
woensdag 22 maart 2017

Omheining plaatsen in hout met palen en platen in beton

Omheining plaatsen in hout met beton 50 lopende meters, hoogte: 1m80.
woensdag 22 maart 2017

Achtertuin betegelen en een klein stukje groen aanleggen

Wij willen graag onze achtertuin laten betegelen en dat is ong 70m², en een klein stukje open laten voor groen en dat is ong 8m². Graag voorbeelden van grote tegels en klinkers, zodat wij hieruit kunnen kiezen. Het onkruid zullen wij zelf verwijderen. Ook willen wij nog graag 2 stroompunten hebben in de achtertuin, een aan de linkerkant en de andere aan de rechterkant.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen van omheining en poort

Plaatsen van 4 meter omheining (draadpaneel) en poort (100X200).
woensdag 22 maart 2017

Afsluiting plaatsen

We hebben enkel een vaste afsluiting nodig van 1m breed. Geen deur. Het is de bedoeling dat de voortuin volledig afgezet is en dat er niet meer via die kant naar de achtertuin kan gegaan worden.
woensdag 22 maart 2017

Klimop op hoge muur snoeien

Ik zoek iemand die klimop kan snoeien tegen een muur van 10 meter hoog en 6 meter breed.
woensdag 22 maart 2017

Regelmatig onderhouden tuin

Op regelmatige basis gras afrijden, onkruid wieden in tuin Drongen
woensdag 22 maart 2017

Afsluitingen plaatsen rondom domein

Wij hebben net een grond gekocht waar er verscheidene afsluitingen dienen geplaatst te worden . De grond is 22,50 m op 110 meter . Graag hadden wij met u ter plaatse even bekeken wat onze wensen zijn en hier dan een offerte voor ontvangen.
dinsdag 21 maart 2017

Afsluiting tuin maken

Achteraan 15 meter breed - ronde palen met onderaan voorzien van betonsleuf voor betonnen plaat van 40 cm en draad 160 cm. Vooraan eveneens 15 meter breed: afspanning ongeveer . 120 cm hoog met poort van 4 meter.
dinsdag 21 maart 2017

Afsluiting draad tuin plaatsen type betanfence met mat voor privacy

Ik wil een omheining plaatsen type betafence of gelijkaardig. Ik wil dat dit ook privacy biedt door erikamat of iets dergelijk. Het gaat in totaal over 45 -60 m met een hoogte van 180 cm. Ik wil ook een poort voorzien van breedte 3 m hoogte ook 180 meter.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen draaipoort in bestaande draadafsluiting

Wens in bestaande draadafsluiting (1. 80m) 1-vleugel draaipoort (2m br,1. 80h, zwaardere type) te plaatsen draaipoort en steunpalen zijn aanwezig draadaansluiting dient aangewerkt, palen in fundering (zie de foto's), omgev. Bobbejaanland
dinsdag 21 maart 2017

Afsluiting voortuin plaatsen

Voorbereiden oneffen grond en plaatsen afsluiting die afloopt en lager wordt naar straat toe. Staan open voor verschillende materialen. Lengte ca 25m
dinsdag 21 maart 2017

Onderhoud van de tuin

Wij zoeken iemand die wekelijks de tuin komt in orde zetten. Onkruid wieden, opharken, naalden van pinussen in zakken steken, boomschors opharken, indien mogelijk : lavendel snoeien of bijsnoeien, ook andere planten. Gras afrijden . Beter ter plaatse te bespreken en aantal uren. Alle materieel is aanwezig. Ook ant-green stop spuiten .
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen draadafsluiting met bovenbuis type bekaert met poortje

Wij willen onze grond voorzien van een degelijke omheining . Type bekaert draad. Aan de lange zijde en aan de korte zijde dient er een poortje voorzien te worden. Breedte tuin ongeveer 30 meter (1 zijde) Diepte tuin: ongeveer 140 meter ( 2 zijdes) De hoogte ongeveer 1.80 meter met betonplaat onderaan.
dinsdag 21 maart 2017

Beukenhaag planten

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 40 m beukenhaag ( fagus)
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen nieuwe omheining met houten panelen

Vervanging van een oude omheining en plaatsen van een nieuw stuk omheining met houten panelen (ongeveer 7 meter )
dinsdag 21 maart 2017

Tuin nivelleren

Ik heb een tuin van +/- 400 m². Deze is ongeveer 6 meter op 65 meter. Deze ligt nogal hobbelig om er een deftig gazon van te maken. Ook staat deze nu vol kruid (wat wel afgereden wordt zodat het geen wildernis is ) Graag hadden wij een laagje laten afscheppen en te tuin laten nivelleren zodat we er mooi gras kunnen op zaaien en zo een deftige gazon hebben om de kinderen te laten op spelen. Het zaaien van het gras zouden we zelf uitvoeren. Zowel aan de kant van de woning als aan het einde van de tuin zouden we wel over de volledige breedte een extra laag laten uitscheppen om dan het terras en een betonplaat voor een tuinhuis te leggen. Aan de kant van de woning zou dit over een 6 m x 6 m zijn en achteraan de tuin zou dit een 10 m x 6 m zijn dat moet uitgegraven worden.
dinsdag 21 maart 2017

Tuin onderhouden en bloemen planten

Wij hebben een tuintje ter beschikking maar hebben er niet echt de tijd voor om dit te onderhouden. We zouden dit dus volledig willen opruimen en er iets van maken dat niet veel werk eist. In bijlage vinden jullie alvast enkele foto's van hoe het er nu uitziet. Dit is een niet al te grote tuin, 30 m². Ook graag bloemen planten, of eens kijken wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 21 maart 2017

Afsluiting in hard hout of geïmpregneerd hout

Afsluiting hout 2 x 4 meter lang waarvan 1 met poortje. Kan je prijs geven in geïmpregneerd hout noorse den en prijs in hard hout. En de hoogte ongeveer 2 meter.
maandag 20 maart 2017

Omheining draadafsluiting

Wij willen onze achtertuin omheinen door gebruik te maken van draadafsluiting met betonboorden. Het gaat hier over 50 meter omheining, hoogte 1 m.
maandag 20 maart 2017

Complete tuin renoveren en kunststof afsluiting plaatsen

Zit met een half open woning waar ik mijn tuin wil renoveren met een kunststoffen afsluiting van ongeveer 25 meter. De hoogte 1.80 meter.
maandag 20 maart 2017

Omheining met draadafsluiting en deurtje

Ik zou de tuin langs drie zijden willen laten afsluiten door een draadafsluiting van minstens 1. 5m hoog. Afmetingen zijn 15m, 51m en 26,5m (bij benadering) en dan nog een stukje van ongeveer 3. 5m + een deurtje dat begint tegen gevel huis. Belangrijk is dat de hond niet kan uitbreken.
maandag 20 maart 2017

Afsluiting plaatsen met betonpaal en houten panelen

Een rechte afsluiting van 18 m lang en 2 m hoor. Betonen palen, een beton plaat aan onderzijde en een houten paneel van 180*180 met houten planken verticaal of horizontaal geplaatst. Adres bij aanvraag.
maandag 20 maart 2017

Nieuwe scheiding met steenkorven

Muur van 30 meter lang 1. 8 meter hoog max 0. 20 cm breed gevuld met bruin of rood kleurige stenen.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen tuinafsluiting

Voor mijn tuin +/-100 lopende meter zou ik graag een omheining laten plaatsen. Hoofddoel is dat de kinderen veilig zijn, en niet meer op straat kunnen. Alsook mijn oprit van +_38 lopende meter moet omheind worden. Tuin mag 1. 80 meter hoog zijn (hoeft niet) oprit liever maar 1,50 hoog zodat ik nog wat uitzicht heb. Graag had ik offertes gekregen van totale prijs (materiaal+plaatsing) van draaddafsluiting of houten panelen.
maandag 20 maart 2017

Tuinafsluiting in zwarte draad met betonplaat en bovenbuis

Wij willen onze tuin omheinen met zwarte draad. Hoogte 1 m 50 of 1 m 80. Met betonplaat en met bovenbuis. Ongeveer 50 lopende meter.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen van betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting te plaatsen met ongeveer een lengte van 70 meter. Mag met motief, graag ter plaatse komen kijken. en de hoogte ongeveer een 1.80 meter.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen van tuinafsluiting in houten schermen met betonplaat

We zoeken dringend een vakman voor het volgende: Houten schermen 17 latten, gemonteerd met inox-vijzen. Hoogte 1,80 m. X 2,00 m. Breed. Onder de schermen een betonplaat van 50 cm. Hoog. Schermen geplaatst tussen betonpalen 12 cm. X 12 cm. En vastgezet in beton. Dit over een afstand van ongeveer 36 m. Er is 1 rechte hoek. (Afstand: 15,5 m • hoek • 20 m) Geleverd en geplaatst. Indien u ook prijs wil geven voor kwalitatieve varianten dan wordt dat zeker gewaardeerd.
maandag 20 maart 2017

2 kleine stukjes grond zaaiklaar maken en inzaaien met gras

Ik heb hier nog 2 stukjes grond dat zouden moeten 'gespit' of bewerkt worden om kunnen gazon te zaaien. 1 stukje is 6mx4m, het andere stuk is 3mx4m. Graszaad is ter beschikking. Iemand interesse om dit uit te voeren?
zondag 19 maart 2017

Snoeien van buxushagen

Voor het snoeien van buxus hagen en bollen.
zondag 19 maart 2017

Houten tuinpoort met afsluiting hout combinatie beton

Poort 1 m breed op 1 m 80 hoog. Liefst houten poort. Afsluiting combinatie beton hout. 3 m 60 op 1 m 80 hoog. Aansluitend dit stuk is er nog een stuk van 20 m die nu(afhankelijk van prijs)of zeker volgend jaar moet worden geplaatst.
zondag 19 maart 2017

Omheining betonplaten met motief en deurtje plaatsen

De tuin is 6. 50 m breed en 15 m diep. Achteraan zouden we een deur willen zetten in de omheining. Maw 2 keer 15 m en nog eens 6. 5 m waarin een deur wordt geplaatst. Is in samenspraak met de buren moet overlegd worden vandaar prijsofferte bespreken.
zondag 19 maart 2017

Betonnen afsluiting tussen twee percelen plaatsen

Ter vervanging van oude afsluiting hadden we graag offerte van een nieuwe geplaatste afsluiting. Scheiding tssn 2 percelen. Het betreft een totale lengte van 41 meter waarvan een hoogte van 1 m 50 voor de eerste 18 meter en 2 m 00 voor de resterende 23 meter bedraagt. De oude betonnen platen worden door ons afgebroken. (vraagje: zijn de onderste betonnen platen die we hebben te hergebruiken? Deze zijn niet gebarsten of kapot) Graag hadden we prijs van nieuwe betonnen palen met betonnen onder plaat en houten schutting met horizontale planken boven. (met RVS geschroefde panelen hebben de voorkeur tegenover geniete panelen)
zondag 19 maart 2017

Houten schutting op tuinscheiding

Ik wil een houten schutting laten plaatsen op de scheiding van onze tuin en die van de buren. De lengte is ongeveer 11 meter. En de hoogte 1.80 meter.
zondag 19 maart 2017

Enlever des arbustes/arbres

Er staan struiken/bomen op landbouwgrond . Deze moeten verplicht eruit. De grond is gelegen in Nisramont. Gelieve enkele adressen van vakmensen die dit kunnen uitvoeren. Ze moeten eruit tegen eind april .Il y a des arbustes / arbres sur des terres agricoles. Ceux-ci doivent être enlevés avant le mois d'avril
zondag 19 maart 2017

Steenkorf erfscheiding plaatsen

We willen een erfscheiding van 5,5 mtr breedte en tussen 1,8-2,0 mtr hoogte. Deze erfscheiding zou geplaatst moeten worden op een muurtje bestaande uit betonnen blokken, waardoor de diepte maximaal 30 cm is. We willen deze erfscheiding liefst maken uit steenkorven in een antraciete/zwarte kleur en liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Project is in Meerssen, net over de grens in Limburg (bij Maastricht)
zaterdag 18 maart 2017

Tuin opkuisen

Een deel van de tuin moet worden gelijk gemaakt met een platrol en ook de tuin dient een beetje opgekuist te worden. Nadien zou ik ook dus ook een vast onderhoud nodig hebben, om de paar weken. Dit valt nog te bespreken met de hovenier nadien.
zaterdag 18 maart 2017

Tuin omploegen

Ik zou graag de tuin van ongeveer 400 m² willen laten omploegen. Tuin is toegankelijk met een kleine tractor langs de oprit.
zaterdag 18 maart 2017

Volledige tuinomheining in hout plaatsen

Ik wil een volledige houten tuinomheining (lieft niet meer te behandelen , we zijn vrouwen alleen :-)) of betonnen aflsluiting plaatsen . De tuin is ongeveer 10 m x 10 m. Afbraak van de oude betonnen omheining en bomen
zaterdag 18 maart 2017

Afsluiting tuin in duurzaam houtsoort

Afsluiting tussen ons en buren ongeveer een 18 lopende meter en de hoogte ongeveer 1.80 meter. In duurzame houtsoort.

Partners

Partners van Casius