Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
378 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

donderdag 21 maart 2019

Oud tuinhuis afbreken en nieuw plaatsen

Ik wil graag mijn huidig tuinhuis laten afbreken en ook een nieuw tuinhuis laten plaatsen. Er is eveneens elektriciteit aanwezig in het tuinhuis. Het tuinhuis is gedeeltelijk half open. Er is een deel voorzien als zitgedeelte dewelke is overdekt met daarnaast een klein tuinhuis.
donderdag 21 maart 2019

Tuinafsluiting plaatsen

Wij willen een tuinafsluiting plaatsen achter in onze tuin over een lengte van 30 meter met palen en gaasdraad. Hierop een doek zodat er geen rechtstreekse inkijk is van de buren. Hoogte indien mogelijk vanaf 2.5 meter. Andere voorstellen welkom. Ter vervanging van afsluiting met draad.
woensdag 20 maart 2019

Ophogen en egaliseren van tuin

We zijn met 3 buren naast elkaar die graag de gronden van onze nieuwbouw woningen willen ophogen. Graag met grond geschikt voor beplanting. In totaal ongv. 255m². Mijn eigen woning is 77m² aan tuin.
woensdag 20 maart 2019

Herstellen afsluiting na storm

Tijdens de storm van 10/03/2019 werd onze tuinafsluiting beschadigd. De bouten en pluggen waarmee ze in een garagemuur werd verankerd zijn (gedeeltelijk) losgekomen en de afsluiting staat scheef. (helt lichtjes over naar buren). Ook het winddoek werd gedeeltelijk beschadigd.
dinsdag 19 maart 2019

Afsluiting in draadpanelen plaatsen

Afrastering met draadpanelen voor een lengte van 20 meter hoogte 180 cm . Mogelijkheid om lamellen door te weven. Niks met schade te maken. Nu houten panelen die moeten vervangen worden door andere afsluiting.
dinsdag 19 maart 2019

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

Het betreft een afsluiting van ongeveer 18 meter met een hoogte van 1meter + 1 poortje van standaard 08m? of 1m.? breed te plaatsen in een verblijfpark Nieuw te plaatsen geen bestek voor stormschade. Oude afsluiting zal afgebroken zijn.
dinsdag 19 maart 2019

Tuinafsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 40 lopende meter geïmpregneerde tuinschermen(180x180) voorzien van betonpaal met ondersteunende betonplaat. Oude houten afsluiting zal weggenomen zijn. Bestek na stormschade
maandag 18 maart 2019

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.
maandag 18 maart 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonkleur moet antraciet zijn. De hoogte van de schutting moet 2 meter zijn met 2 beton platen hoog (Baksteen motief) de rest maak ik zelf in hout. Het zou in totaal 32 lopende meter zijn (houtlook, stenen,...) Totaal nieuw. nu oude draad zal weggehaald zijn.
maandag 18 maart 2019

Leibomen aankopen en plaatsen

Ik zou graag 2 leibomen kopen en deze laten plaatsen in mijn tuin voor inkijk te beperken. k zoek iemand die deze kan aankopen en correct plaatsen.