Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

214 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting plaatsen, duurzame afsluiting plaatsen, tuinomheining in composiet en steenkorven plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, draadafsluiting plaatsen met twee poortjes, weide afsluiten met draad en bovenbuis, betonnen afsluiting met hout look plaatsen, leggen van graszoden, tuinafsluiting plaatsen met poort, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting plaatsen, afsluiting op betonnen sokkel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

donderdag 21 september 2017

Conifeerhaag voledig verwijderen

Verwijderen van ongeveer 30 à 40 bruin geworden coniferen en uitfrezen van de wortelstronken. Lengte haag +/- 17 m. Hoogte haag +/- 5 m
woensdag 20 september 2017

Tuinafsluiting in draad met bovenbuis plaatsen

We wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen in groene draad, zonder betonplaat, over een lengte van 20 m rechtdoor, zonder bocht. Graag met bovenbuis en de hoogte zou 2 m dienen te zijn. Het terrein is vrij en toegankelijk.
dinsdag 19 september 2017

Plaatsing Bekaert omheining met bovenbuis

Achteraan ons perceel wordt onze garage verbonden via een kleine muur (bakstenen). Deze moet afgebroken worden. Vervolgens moet er een bekaert draad (zwart, met bovenbuis) geplaatst worden op de scheiding van ongeveer 8 meter. (zie foto) De hoogte ongeveer 2 meter.
dinsdag 19 september 2017

Plaatsen houten afsluiting

Ik zou graag mijn voortuin en een stuk scheiding met de buren laten afwerken met kastanje houten afsluiting, zou ongeveer 26 lopende meter zijn. De afsluiting mag 1 meter 20 hoog zijn en de plaats tussen de latjes 3 tot 5 cm. Plaatsing mag snel gebeuren.
vrijdag 15 september 2017

Onderhoudsvrije schutting plaatsen

We willen een schutting laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren. Is een 50 meter lang. Moet een 1. 80 a 2 meter hoog worden. Het moet onderhoudsvrij zijn en zeer lange levensduur hebben.
woensdag 13 september 2017

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen met bovenbuis met een poortje in twee delen: Van de zijgevel naar links 20 m, dan 100 m naar achter Aan de andere zijgevel een poort van min 250 cm breedte en ongeveer 3 m draadafsluiting. Hoogte 180 cm of 200 cm. Totale lengte af te sluiten is ongeveer : 130 meter.
dinsdag 12 september 2017

Heraanleg van gazon

Heraanleg gazon van ongeveer 100 m². Bestaande gazon dient omgeploegd te worden en nieuwe dient ingezaaid te worden. Gazon is goed bereikbaar met eender wat materiaal.
maandag 11 september 2017

Bouwrijp maken bouwgrond

Op onze bouwgrond staan nog enkele bomen, struiken en stronken die wij graag hadden verwijderd gezien. Hiervoor zoeken we een bedrijf om dit terrein bouwklaar maken. Het terrein dat we bouwklaar wensen te zien is 10,5m breed en 36m diep (vanaf de straatkant). Onze grond loopt nog verder door maar het project betreft deze 36 m in diepte.
maandag 11 september 2017

Composieten afsluiting plaatsen

Nu staat er een afsluiting met panelen waarvan de lamellen los komen. Die moet eruit, dat wil ik eventueel zelf doen. De huidige palen staan in van die grondpinnen en die zijn ook nog eens ingebetonneerd. Vervolgens moet er nieuwe afsluiting komen in onderhoudsvriendelijk materiaal en liefst met tand en groef zodat er niets meer doorheen kan groeien. Ik had gedacht aan composiet. Bijkomend zou er eventueel nog een kleine omheining in draad bij mogen komen om een kippenren af te bakenen. En dit vanzelfsprekend met een poortje. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 12 meter
zondag 10 september 2017

Houten afsluiting met beton palen

Houten schutsels in combinatie met betonnen palen in de zij tuin plaatsen aan straatzijde. De lengte is 50 meter en de hoogte is 1.80 meter.
zondag 10 september 2017

Draadafsluiting tussen twee percelen met poortje

Tussen 2 gevels bouwgrond afsluiten met draadafsluiting. Voorzien van een poortje van 1 meter of groter Totale lengte is 6 meter, hoogte 2 meter. Met een poortje.
zondag 10 september 2017

Verwilderde tuin laten omploegen en inzaaien

Wij willen onze tuin laten omploegen en egaliseren. Het gaat om ongeveer 1500m².
zondag 10 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Afscheiding van twee achtertuinen, één rechte lijn. Graag met betonnen balk onderaan, totale hoogte scherm 2 meter. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 17 meter
zaterdag 9 september 2017

Draadafsluiting plaatsen met twee poortjes

Dient ingedeeld voor tuin,kippen en honden hoogte ongeveer 1. 2 m . Viertal poortjes. Totale lengte af te sluiten is : 150 meters
vrijdag 8 september 2017

Tuin onderhouden en proper maken

De voortuin is klein, en de achtertuin is ongeveer 8 m x 10 m. In de achtertuin is er aan beide zijden de hekken, de struiken en planten groeien in de tuin. Ik heb de gereedschappen om de tuinman te kunnen gebruiken.
donderdag 7 september 2017

Snoeien van blauwe regen aan gevel

Ik zou graag een blauwe regen aan onze gevel willen laten snoeien. (Max hoogte ca 4,5 meter)
dinsdag 5 september 2017

Tuinomheining en tuinhuisje te plaatsen

Plaatsing van tuinafsluiting in hard hout en/of composiet materiaal en tuinhuisje. Afmetingen ongeveer 16 meter af te sluiten, en de hoogte 1.80 meter. Eenvoudig tuinhuis te plaatsen met deur en venster-blokhut.
dinsdag 5 september 2017

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een scheidingswand tussen 2 buren. Composiet afsluiting. Lengte 21 m. en de hoogte 1.80 meter. Kan op bestaande betonnen borduur geplaatst worden.
maandag 4 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting te plaatsen. Lopende meter : 12 -14 meter. Hoogte graag 2.00 meter of 2.20 meter. Dit is een afsluiting aan zijde van de buren.
maandag 4 september 2017

Tuintje opruimen en alles renoveren

Ik wil mijn verwilderd voortuintje (3 m X 2 m ongeveer) laten opruimen eerst en dan renoveren.
zondag 3 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsen van draadafsluiting van 1. 8m. Hoogte met onderaan een betonnen plaatje geplaatst. Er zijn geen problemen voor plaatsing. Open ruimte. Ongeveer 42 lopende meters.
zaterdag 2 september 2017

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Vlak oppervlak met gebroken steenpuin naast oprit. 22 Lopende meters.
zaterdag 2 september 2017

Tuinonderhoud uitvoeren

Graag had ik een tuinonderhoud laten uitvoeren , dwz snoeien van struiken en coniferenhaag.
vrijdag 1 september 2017

Houten afsluiting plaatsen

Een strakke uitstraling, houten palen hetzelfde dan de planken, houten palen niet in de grond maar met grondankers zodat de palen niet rotten in de grond. Totale lengte 26. 2m (1 stuk van 12. 5m 2de stuk 13. 7m). Hoogte +/- 2. 20m.
vrijdag 1 september 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuin afsluiting achterkant tuin: Afsluiting in zwarte draad met betonplaat onderaan en paal bovenaan, +/- 220 cm hoog. Totaal af te sluiten is 13,5 meter, recht stuk. Ook voorzien van zwart doek om inkijk in tuin tegen te gaan.

Partners

Partners van Casius