Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

240 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nivelleringswerken uitvoeren en L-profielen plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, schutting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, draadpanelen plaatsen, draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen, plaatsen van draadafsluiting en bekleden met kunsthaag, steenkorven plaatsen, steenkorven plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen met structuur, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting plaatsen met betonplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

donderdag 16 november 2017

Verwijderen haag

Ongeveer een lengte van 20 m beukenhaag verwijderen van 2,20 m hoog en 1,40 m breed langs straatzijde.
maandag 13 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen : 1m hoog 2 hoekpalen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 79 m
maandag 13 november 2017

Heraanleggen gazon

Ik wil mijn tuin laten recht leggen ze is 14 meter op 24 meter enkel voor gras er word met honden in getraind er komt wel een caravan in te staan van 8 op 2. 50 binnen 2 jaar komt er een veranda .
maandag 13 november 2017

Grond afvoeren, goede grond leggen en gelijktrekken

Wij hebben juist gebouwd en nu dat alles zowat afgerond is,is het tijd voor de tuin. Ik zou de grond al zaai klaar willen laten leggen voor het binnen een paar maanden te kunnen laten inzaaien. De tuin is zo’n 75 vierkante meter. Momenteel ligt de grond te hoog tegenover het terras, er zou dus grond moeten verwijderd worden en nieuwe goede grond aangevoerd moeten worden dat het gelijk moet liggen met het niveau van het terras. Er is een toegang tot de tuin (+- 140 cm breed) voor een kleine graafmachine.
zaterdag 11 november 2017

Bomen snoeien

Wij hebben twee grote bomen in onze tuin die gesnoeid moeten worden of voor een deel afkappen. We hebben geen achterom en het afval van de bomen moeten dus klein gemaakt worden om door ons huis naar voren meegenomen te kunnen worden.
zaterdag 11 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 40 meter de schermen maten 1800 mm x 1800 mm. De hoogte graag 1.80 meter. De betonplaten zijn al voorzien en betonpalen zijn ook al voorzien.
woensdag 8 november 2017

Steenkorven plaatsen als omheining

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter Voortuinafsluiting - Steenkorven met grijze stenen
dinsdag 7 november 2017

Heraanleggen gazon

Heraanleg gazon onder bomen incl. verbeteren grond/ voorzien van nieuwe grond. Tijdstip : maart 2018. Oppervlakte 200 m²
zaterdag 4 november 2017

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Een 13 tal houten tuinschermen met betonpalen op oprit en een houten tuinpoort. Ongeveer een 10 meter, en de hoogte graag 1.80 meter.
donderdag 2 november 2017

Klimop snoeien

Klimop snoeien aan de voorkant van een rijhuis, 2 verdiepen hoog.
dinsdag 31 oktober 2017

Steenkorven afsluiting plaatsen

Steenkorven plaatsen over 10 lopende meters. Omschrijving van de gewenste opbouw, formaten en invulling : Voortuin afsluiting met brievenbus lengte 10m hoogte 0,60 a 0,70.
maandag 30 oktober 2017

Renovatie voortuin en houten afsluiting achteraan

Buxus in voortuin is kapot, dus ik zou iets anders willen in de plaats: 6 m op 6 m. Achteraan zou ik houten schutting willen laten plaatsen: 8 meter , de hoogte ongeveer 1.80 meter. Graag advies, ter plaatse komen kijken.
donderdag 26 oktober 2017

Boom en dennen afhakken

Ik wil 2 dennen (1 grote en 1 kleine) laten weghalen alsook een hoge boom laten afhakken en weghalen.
dinsdag 24 oktober 2017

Afsluiting plaatsen in steenkorven

Plaatsen van een afsluiting in steenkorven. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15m Omschrijving van de gewenste opbouw, formaten en invulling : graag volledige korven 1m80 hoog nog 20 cm diep. Vulling van grijze stenen.
dinsdag 24 oktober 2017

Snoeien van klimop aan achter- en zijgevel van huis

De volledige zij- en achtergevel van het huis is begroeid met een klimophaag van zeker een halve meter dik. Graag willen we de klimop heel sterk laten terugsnoeien tot zo'n 10cm dikte (of tot de dikte dat hij gezond terug kan ingroeien). Zowel de zij- als de achtergevel waar de klimop groeit zijn zo'n 4m breed en max 4m hoog. Op het dak zelf staat nog een oud stukje muur van ongeveer 3 m² waar eveneens gesnoeid mag worden. Snoeimateriaal is niet voorhanden. De tuin is volledig ommuurd dus het snoeiafval moet door de woning worden vervoerd. Het huisje zelf staat in een autovrije straat (ook te smal om een auto door te laten) dus snoeiafval moet zeker zo'n 50m ver vervoerd worden.
dinsdag 24 oktober 2017

Gevlochten takkenhagen plaatsen

In het tuinontwerp werden takkenhagen van gevlochten hout voorzien (zie foto's in bijlage die genomen werden op een 'opentuinendag'). Ik ben op zoek naar iemand die dit kan uitvoeren. Het gaat om +/- 20 m waarvan +/- 5 m nu uitgevoerd zou moeten worden en de resterende meters later. De tuin wordt namelijk in fases aangelegd.
donderdag 19 oktober 2017

Aanplanting vernieuwen in achtertuin

Jaren geleden is er in de tuin tussen de beplanting grind aangebracht deze is zo goed als verdwenen in de grond.
maandag 16 oktober 2017

Herstellen van betonnen afsluiting

Enkele platen zijn gescheurd door de stam van bomen. Deze zijn afgezaagd en nu zouden de beschadigde platen moeten vervangen worden evenals mogelijk 1 paal. Het betreft hier 2 tot 3 platen.
maandag 16 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

De bestaande betonnen afsluiting wordt door mijzelf verwijderd en jullie plaatsen de nieuwe afsluiting. De totale lengte van de gewenste afsluiting is bij benadering : 25 meter.
maandag 16 oktober 2017

Tuin ophogen, egaliseren en inzaaien

Ik wil in mijn achtertuin een nieuw gazon laten leggen. Het oude gazon werd al omgefreesd. De oppervlakte van het gazon bedraagt +- 100 vierkante meter. De hele oppervlakte dient +- 5 cm te worden opgehoogd om aan te sluiten op het terras en vervolgens worden geëgaliseerd en ingezaaid.
zondag 15 oktober 2017

Composiet afsluiting met poort

Liefst 1 poort met nog 2 m afsluiting of dubbele poort kleur zwart Totale lengte is ongeveer 3 meter. De hoogte graag 1.80 of 2 meter.
zondag 15 oktober 2017

Ophalen van aanvulgrond

Afgraven en verwijderen van aanvulgrond op het perceel van onze nieuwbouw woning. Het is 85 à 100 m ².
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen van steenkorven

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een 15-20 meter steenkorven van 2 m hoog. Deze zouden moeten gevuld worden met Lavasteen. Helpen tijdens de werken is mogelijk. Het betreft een open bebouwing met makkelijke toegang tot de achterzijde en voldoende parking vooraan.
zondag 15 oktober 2017

Tuin aanvullen met grond en egaliseren

Wij hebben een pad en een terras uit onze tuin gehaald. Daardoor zitten we nu met putten en bergen. We zoeken iemand die de grond kan aanvullen, en ook weet hoe we de tuin terug vlak kunnen krijgen. De oppervlakte is ca. 120 m²
zondag 15 oktober 2017

Klimop op achtergevel snoeien

De klimop en de blauwe regen aan onze achtergevel moeten gesnoeid worden (in de breedte en de hoogte). Gezien de hoogte moet hier waarschijnlijk een hoogtewerker voor gebruikt worden.

Partners

Partners van Casius