Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
256 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

dinsdag 2 januari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Afbreken en afvoeren bestaande tuinmuur en plaatsing nieuwe betonplaten muur lengte 20 meter De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 20 meter en de hoogte 1.80 meter.
zaterdag 30 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Af te sluiten naast de klinkers opleg is 2 meter en een hoogte van 1.80 meter. Komen kijken ter plaatse.
vrijdag 29 december 2017

Draadomheining te plaatsen

Draadomheining plaatsen 2 X 50 m lang, hoog 140 cm en eventueel poort.
dinsdag 26 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen onze tuin omheinen met een ingegraven draad van 20 cm en een hoogte van 150-200 meter. De omtrek is ongeveer 300 meter. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 300 meter.
maandag 25 december 2017

Draadafsluiting met bovenbuis

Wij willen onze tuin graag omheinen met gaas afsluiting met een bovenbuis om later te laten begroeien. Het zou gaan over 1 zijkant naast ons huis (lager ) en verder door naar de tuin (hoger) en de achterzijde van de tuin. Totale lengte is ongeveer 40 meter. De hoogte 1.80 meter. Er zou geen poortje moeten komen.
maandag 25 december 2017

Betonnen afsluiting plaatsen met poortje

Rondom afsluiting van tuin met betonnen afsluiting. Totale lengte is ongeveer 40 meter. Het zijn drie zijden die afgesloten moeten worden. De hoogte tussen 1.80- 2 meter.
zondag 17 december 2017

Schade aan tuinhuis herstellen en takken opruimen

Door de storm en rukwinden zijn een aantal grote takken van hoge bomen gevallen. Mijn houten tuinhuis is hierdoor beschadigt en ik zou dit graag laten herstellen of vervangen indien nodig. Ik wil ook de takken en dergelijke afval laten opruimen.
woensdag 13 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : twee zijkanten van 4 meter en 6. 20 meter met doorgang . Tuinschermen van goede kwaliteit (appartement voor verhuur). Oude versleten schermen verwijderen en nieuwe plaatsen met palen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter
maandag 11 december 2017

Deel houten afsluiting herstellen of afsluiting vervangen met beukenhaag

Voor de tweede keer op korte tijd zijn twee houten panelen door stormwind vernield. We zoeken naar een alternatief en denken eventueel aan beukenhaag. Geschatte afstand 3-4 m. Hoogte zou toch minstens 1,5 m moeten zijn voor nodige privacy.
zondag 10 december 2017

Draadomheining plaatsen tegen bestaande haag

Wij willen aan 1 kant een draadomheining plaatsen voor de hond. De achterburen hebben al een omheining en aan de andere kant is het ook voor 90% ok. Er staat wel een scheidingshaag en die zouden we willen behouden. Omheining van +/- 50lm zo snel mogelijk.
zaterdag 9 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Paaltjes 1. 80 m hoog - ondergrond aarde - één rechte lijn +/- 40 strekkende meter
woensdag 6 december 2017

2 bomen toppen en afgebroken tak verwijderen

Er is een grote tak afgebroken van een krulwilg. Die moet verwijderd wieden. Die krulwilg en en berk zouden moeten getopt worden.
donderdag 30 november 2017

Draadpanelen plaatsen

Nieuwbouwwoning . Een schuifpoort zal geplaatst worden. Links nog 3 meter afsluiting, en Rechts ervan ongeveer 11 meter. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 14 m
dinsdag 28 november 2017

Drainage plaatsen in tuin

Wij hebben een zeer natte tuin en zouden deze willen laten draineren (zo snel mogelijk) . Wij zijn bezig met onze tuin te renoveren, er worden hagen geleverd,... Dus wij zouden graag willen dat deze een eerlijke kans krijgen om te groeien. Oppervlakte tuin 650 m².
woensdag 22 november 2017

Schutting plaatsen

Plaatsen houten schermen met gecoate palen ral 7032 of ral 9005 ( kiezelgrijs / zwart) Afmetingen : 20. à 40 m (achterbuur) en 39 à 38 m (zijbuur)
zondag 19 november 2017

Draadomheining plaatsen

Ik wil onze achtertuin laten afzetten voor onze twee teckels. Er is een bestaande draad van twee meter hoog , maar we moeten nu twee extra gedeeltes bijmaken. Hoogte 1m25 (waaronder 25cm in de grond) Eerste lengte is 20m met een poortje van 1m25 ongeveer Het tweede gedeelte is 25m ook met een poortje van 1 m30. Moet telkens aan bestaande zwarte draad moeten aangesloten worden.
zondag 19 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Rondom tuin rechthoek en 3 meter tussen huis en perceelgrens aan garage. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 m
zondag 19 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Prijsaanvraag voor plaatsing en zonder plaatsing. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 21,6 meter. Haag en 3 betonen palen met hout moeten verwijderd worden.
donderdag 16 november 2017

Verwijderen haag

Ongeveer een lengte van 20 m beukenhaag verwijderen van 2,20 m hoog en 1,40 m breed langs straatzijde.
maandag 13 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen : 1m hoog 2 hoekpalen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 79 m
maandag 13 november 2017

Heraanleggen gazon

Ik wil mijn tuin laten recht leggen ze is 14 meter op 24 meter enkel voor gras er word met honden in getraind er komt wel een caravan in te staan van 8 op 2. 50 binnen 2 jaar komt er een veranda .
maandag 13 november 2017

Grond afvoeren, goede grond leggen en gelijktrekken

Wij hebben juist gebouwd en nu dat alles zowat afgerond is,is het tijd voor de tuin. Ik zou de grond al zaai klaar willen laten leggen voor het binnen een paar maanden te kunnen laten inzaaien. De tuin is zo’n 75 vierkante meter. Momenteel ligt de grond te hoog tegenover het terras, er zou dus grond moeten verwijderd worden en nieuwe goede grond aangevoerd moeten worden dat het gelijk moet liggen met het niveau van het terras. Er is een toegang tot de tuin (+- 140 cm breed) voor een kleine graafmachine.
zaterdag 11 november 2017

Bomen snoeien

Wij hebben twee grote bomen in onze tuin die gesnoeid moeten worden of voor een deel afkappen. We hebben geen achterom en het afval van de bomen moeten dus klein gemaakt worden om door ons huis naar voren meegenomen te kunnen worden.
zaterdag 11 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 40 meter de schermen maten 1800 mm x 1800 mm. De hoogte graag 1.80 meter. De betonplaten zijn al voorzien en betonpalen zijn ook al voorzien.
woensdag 8 november 2017

Steenkorven plaatsen als omheining

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter Voortuinafsluiting - Steenkorven met grijze stenen

Partners

Partners van Casius