Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

109 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinafsluiting plaatsen, achtertuin betegelen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, draadafsluiting met betonplaten plaatsen, oude taxus haag verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

woensdag 1 maart 2017

Vervangen houtentuinafsluiting

IK wil onze gemeenschappelijke tuinmuur in hout. Laten vernieuwen door een nieuwe houten afsluiting van tuinpanelen De lengte is op dit ogenblik 11 platen van 2m hoog en 2m breed. Graag een offerte.
woensdag 1 maart 2017

Betonafsluiting met hout plaatsen

Afsluiting in beton met hout lengte 10m x 10m voor half open bebouwing.
woensdag 1 maart 2017

Vellen van populieren

Ik had graag populieren laten snoeien die op de grens staan van mijn grondstuk en die een gevaar kunnen zijn bij stormweer bij de geburen.
woensdag 1 maart 2017

Werken uit te voeren in achtertuin

Renovatie van achtergevel en achtertuin.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafspanning plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afmaken met Bekaertdraad van 1. 80m hoog op betonnen plaat . Zwarte draad met zwarte doek of zeil tegen 30 lopende m.
dinsdag 28 februari 2017

Herstelling tuinhaag na storm bestek

Onze tuinhaag is door de storm beschadigd en helt nu gevaarlijk over naar kant voetpad. Graag dringende offerte ontvangen met de huidge mgelijkheden. Graag enkel via GSM wegens ziekteverlof. Omgeving is Ekeren / Noord-Antwerpen. Ter plaatste komen door een vakman.
dinsdag 28 februari 2017

Hardhouten tuinafsluiting vervangen

Vervangen van ongeveer 25 meter hardhouten tuinafsluiting, die omvergewaaid is met laatste storm.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinafsluiting met draad plaatsen en betonplaat onderaan

We zijn van plan de achterkant van onze tuin, dat is ongeveer een 20 meter, af te sluiten met draad met betonplaat onderaan. Dit is een lopende zijde aan de achterzijde van de tuin.
maandag 27 februari 2017

Achtertuin betegelen

Mijn achtertuin is 7 op 4 meter en nu nog met gras, maar zou het graag helemaal betegeld hebben, en dus onderhoudsvriendelijk. Verder zou Ik willen werken met grote potten met planten en mijn bestaande struiken behouden. Ook moet er langs twee kanten schutting moeten worden geplaatst. Graag in de maand april of mei de werken laten uitvoeren.
maandag 27 februari 2017

Uitfrezen wortels

Enkele jaren geleden werd een oude Amerikaans eik afgezaagd. Om er terug iets te kunnen planten is het nodig om de stobbe uit te frezen. De locatie ligt achterin de tuin. Je kan langs de woning tot achteraan geraken.
zondag 26 februari 2017

Houten schutting in tuin plaatsen

Graag offerte voor houten schutting van 18 meter lang in hout geplaatst door jullie. Dus een houten schutting over een lengte van 18 meter en hoogte 1.80 meter.
zondag 26 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaten plaatsen

We willen een afsluiting laten plaatsen van ongeveer 50 meter. De onderkant zouden betonplaten moeten zijn om de ophoging van onze grond bij te houden. Boven mag het draad zijn van 1 meter 80 of 1 meter 50. Misschien moest dit mogelijk zijn, willen we tussen 5 palen een houten afsluiting (10 meter).
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting laten plaatsen in draad met beton en bovenbuis

We willen een afsluiting laten plaatsen stevig genoeg omdat het veel wind opvangt. De keuze is tussen draadpanelen of draadafsluiting met beton. Het is 12 meter lang en de hoogte zou 1 m 80 zijn. In die 12 meter zou een poort moeten verwerkt worden met deur.
zondag 26 februari 2017

Tuinafsluiting vervangen door betonplaten met structuur

3 houten panelen vervangen door gestructureerde beton platen met bijhorende palen van 180 hoog. Graag de beton platen aan 2 zijden gestructureerd. Type structuur : zwarte of blauw steenachtige rotssteen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen van tuinschutting

De tuinschutting is deels vernield geraakt door de storm vannacht. Schade: 2 afgebroken houten platen van 180 cm breed. De verzekering vereist een bestek vooraleer geld te kunnen vrijmaken voor de herstelling.
vrijdag 24 februari 2017

Afsluiting parkeergelegenheid plaatsen

Mijn moeder en tante bezitten samen een plein met garageboxen. De garageboxen bevinden zich op een plein, omringd door tuintjes van de omwonende bewoners. De toegang (inrit) van de plein is aan de straatkant, de doorgang is links en rechts afgewerkt met een grindpandje. Hier wordt door de omwoners veel vuil gedropt. Tweede probleem is dat de plein regelmatig bezocht wordt door huurders die goederen stockeren en met grote camions op het plein komen. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken om de mogelijkheden te bekijken, en prijsofferte te kunnen maken.
vrijdag 24 februari 2017

Tuinomheining plaatsen

Momenteel is mijn tuin afgeschermd met tuinschermen (gezet in 2009). Door de winderige weersomstandigheden is er heel veel schade en omgewaaide schermen en ik wil dit herstellen.
vrijdag 24 februari 2017

Tuinafspanning plaatsen

15 meter afsluiting zwarte draad 1,80m hoog met bovenbuis en betonplaat plaatsen. Deze moet komen op afsluiting die stuk is.
donderdag 23 februari 2017

Aanleggen tuin met grasmatten en zeil privacy

Ik wil gras matten laten leggen, wat struiken en bloemen laten plaatsen en een stuk voor de honden laten aanleggen. Ik heb 70 m² meter tuin en huur het appartement maar wil er iets leuks van maak en gezellig voor in de zomer. Graag een zeil voor privacy. Graag een vakman ter plaatse om de werken te komen zien ,advies en mogelijkheden te bespreken en prijs te maken. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren.
donderdag 23 februari 2017

Herstel dak tuinhuis

Dak van het tuinhuis herstellen of vernieuwen wegens schade. Adres aan de vakman.
donderdag 23 februari 2017

Tuinschutting zetten

Wij hadden graag een nieuwe schutting tussen de tuin van onszelf en de buren gezet. Dit zou gaan over een lengte van 50 meter. We wensen een composieten schutting met panelen of lossen platen, maakt niet uit. Maar wel met een betonplaat onderaan toegevoegd voor de onderste 10 cm ofzo. Totale hoogte van de schutting zonder betonplaat is ongeveer 180 cm.
donderdag 23 februari 2017

Haag laten aanplanten

In de voortuin wensen we een haag (haagbeuk of beukenhaag) te laten aanplanten, zodat er een afscherming komt naar de weg toe en we onze voortuin meer kunnen benutten. Deze is ongeveer 5 meter breed.
donderdag 23 februari 2017

Houten afsluiting herstellen

Wij hebben een houten tuinafsluiting die gedeeltelijk omgewaaid is. Er zijn een 5 tot 6 palen die moeten vervangen worden. De platen zelf kunnen waarschijnlijk nog dienen.
woensdag 22 februari 2017

Schutting in composiet schermen en steenkorf laten plaatsen

Renoveren van de tuinomheining. Tuinhuis wordt verwijderd en er komt een grasmat, rechterkant gaat de muur weg. Alle omheining zou moeten worden vervangen. Hoogte beide zijden: 1,80 meter, linkerzijde: 8,30 meter, rechterzijde: 7,20 meter. We willen beide zijden plaatsen in een composiet materiaal (kleur nog te bespreken).
woensdag 22 februari 2017

Heraanleggen van de voortuin

Opbreken bestaande oprit, heraanleg met grind of dolemiet. Ophogen voortuin. Aanleg parking met eventueel beplanting.

Partners

Partners van Casius