Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

197 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuinaanleg voorzien, heraanleg van tuin en terras, tuin nieuwbouwwoning aanleggen, ontbossen en bouwrijp maken perceel, terras en oprit in tegels aanleggen, draadafsluiting met betonplaat en hek, draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting te plaatsen, beton met houten afsluiting plaatsen, betonnen tuinafsluiting met relief plaatsen, draadpanelen plaatsen, draadafsluitingen plaatsen, houten afsluitingen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

maandag 21 augustus 2017

Herstellen van tuinafsluiting

Ik wil mijn tuin terug kunnen afsluiten, nadat de buren onze afsluiting stuk hebben gemaakt. Ongeveer een 6 tal meter moet hersteld worden.
zaterdag 19 augustus 2017

Bomen planten voor privacy

Naast ons komt een appartementsgebouw, daardoor zijn we op zoek naar advies en uitwerking van het aanplanten van bomen (om ons de nodige privacy te garanderen). Tiental meter aan te leggen.
zaterdag 19 augustus 2017

Snoeien en vellen van bomen

Wij hebben verschillende bomen te vellen en te snoeien, wel apart snoeien en vellen. Uit te voeren in meest geschikte seizoen, plaatsbezoek op afspraak.
woensdag 16 augustus 2017

Houten afsluiting te plaatsen

We willen de huidige afsluiting afbreken en vervangen door een houten afsluiten. Er is een groot hoogteverschil met de tuin van onze buren. We willen de werken laten uitvoeren in voorjaar 2018. De lengte is ongeveer 43 meter
dinsdag 15 augustus 2017

Betonnen tuinafsluiting met relief plaatsen

Betonplaat afsluiting plaatsen met relief kei/steen. Ongeveer 18 lopende meters en de hoogte ongeveer 1.80 meter. Kleur en relief te bespreken met de vakman.
dinsdag 15 augustus 2017

Draadpanelen plaatsen

Afsluiting van de tuin zodat er langs achter niemand meer ongewenst in kan. 60 Lopende meters.
dinsdag 15 augustus 2017

Open gracht duurzaam afwerken

Open gracht voor een vrijstaand woonhuis elegant en zeer duurzaam afwerken, totaal ca 30 m (42 m kavelbreedte onderbroken door brede oprit van 12 m dus 42 - 12 = 30 m). Hardhouten afwerking (indien levensduur > 20 jaar) is een optie, heb ook al gehoord dat bepaalde kunststofpanelen bestaan maar heb ik nog geen voorbeelden van gezien, andere voorstellen mogen ook... elegant en zeer duurzaam! Doel is om de gracht veel onderhoudsvriendelijker te maken en gelijktijdig elegant en mooi afgewerkt. Foto's verduidelijken huidige situatie...
maandag 14 augustus 2017

Tuin egaliseren en verhogen

Tuin eerst egaliseren en daarna verhogen zodat het gelijk komt met niveau woning. De tuin is ongeveer 7m op 10m.
zaterdag 12 augustus 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

Uitbreken van betonplaten en plaatsen nieuwe houten afsluiting. 8 lopende meters.
vrijdag 11 augustus 2017

Houten afsluitingen plaatsen

We zijn op zoek naar een houten tuinafscheiding tussen de terrassen van 5 huizen (5x3m) en voor onze tuin: hetzelfde hout, de ganse tuin rondom.
vrijdag 11 augustus 2017

Betonnen deksel voor beerput gieten of kopen indien op voorraad

Kaderrand van de beerput is 54 op 56 cm. Graag wil ik hiervoor een betonnen deksel, moet een auto over kunnen rijden. (Enkel deksel, kader is intact)
vrijdag 11 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Lengte 1m ,hoek , lengte 19m , hoek , lengte 2m ,+ poortje aansluitend muur woning hoogte1. 80m met bovenbuis. 22 Lopende meters in totaal.
vrijdag 11 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Gewoon rechte lijn, met betonvoet en bovenbuis, kleur zwart. 65 lopende meters.
vrijdag 11 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb een tuin van 35. 8 x25 lang wil ik afsluiten 2 meter hoog met beton palen en beton platen ook geplaatst kant klaar. 80 Lopende meters.
vrijdag 11 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een houten omheining op betonnen platen, 46 lopende meters.
donderdag 10 augustus 2017

Grachtkant verstevigen

Ik wil een hardhouten overversteviging laten plaatsen in een grachtkant, lengte ca 160cm
woensdag 9 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Momenteel staat er een afsluiting met houten panelen. Graag draad afsluiting met hoogte 2,5 à 3 meter met betonplaat onderaan. Bedoeling is om klimop tegen te laten groeien. 9 lopende meters in totaal.
dinsdag 8 augustus 2017

Houten schutting met betonpalen plaatsen

Houten schutting plaatsen in tuin met betonpalen en betonplaat onderaan: 20 m langs 2 kanten van de tuin.
maandag 7 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van houten omheining (type kastanje treillage of schapenhek). Totale lengte zo'n 100 lopende meter.
zondag 6 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting tussen buren met betonpaal en betonplaat vervangen door 33 m houten afsluiting.
zondag 6 augustus 2017

Achtertuin te renoveren

Ik wil graag mijn achtertuin renoveren. Bomen verwijderen ,struikken en wortels. Afval afvoeren. Tuin is 7 x 8 meter :50% betegeling 50% gazon
zondag 6 augustus 2017

Klussen in de tuin uit te voeren

Uitdoen en freezen van 2 lauriers van circa 30 cm. Heg van buxus herstellen na aangevreten te zijn van de mot.
zondag 6 augustus 2017

Tuinaanleg voorzien

Aanleg van klinkers en grasmatten en terras. Oppervlakte : 8 x 12 meter tuin.
zaterdag 5 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er zouden drie palen moeten gezet worden, 2 x 5 platen van 40cm, waarvan er 20 cm in de grond moet komen tegen de netels aan de andere kant. Zodat er dus een muur van 1. 8 meter hoog komt te staan. Het materiaal moet via de garage naar achter gebracht worden. Fotos van de situatie op aanvraag. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 3. 6 meter
vrijdag 4 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen. Planten zullen verwijderd worden voor aanvang van de werken. Bestaande omheining dient dezelfde dag afgebroken te worden (enkel draadafsluiting 1m hoog) omwille van de honden. Nieuwe omheining 1m80 hoog met betonplaat en bovenbuis. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 15 meter

Partners

Partners van Casius