Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
353 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

vrijdag 20 juli 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Een zwarte draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en zonder onderplaat. Dit in een L vorm. Een zijde van 58 meter en een andere zijde van 12 meter. Er moet geen poortje aankomen. De hoogte graag 1.50 meter.
vrijdag 20 juli 2018

Herstellen betonplaten omheining

Herstellen van een betonnen omheining.
vrijdag 20 juli 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over een betonnen afsluiting met hout afgewerkt . De afmetingen zijn ongeveer in totaal 30 meter lengte en de hoogte moet 2 meter zijn . Met nog eventueel poortje .
donderdag 19 juli 2018

Composiet afsluiting zetten

Momenteel staat er draadomheining met klimop. Deze zouden we zelf verwijderen graag prijsofferte voor composiet afsluiting van 14 m lengte 1. 80m hoogte .
donderdag 19 juli 2018

Deel van houten schutting herstellen

De houten schutting in de tuin herstellen of vervangen.
woensdag 18 juli 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen voor nieuwbouwwoning

Ik wil een draadafsluiting laten plaatsen met betonplaat en bovenbuis voor een nieuwbouwwoning. De hoogte graag 1.80 meter. De lengte te plaatsen is 1 x 14,5 m , 1 x 16,5 m. Goed bereikbaar langs achterkant woning
dinsdag 17 juli 2018

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen met een hoogte van 1,80 m hoog en 36 m lengte dit zijn twee grote rechte stukken en twee kleinere stukken. Momenteel is er een draadafsluiting , maar die blijft gewoon staan.
zondag 15 juli 2018

Houten tuinomheining plaatsen

Wij willen over een lengte van ongeveer 15 meter een houten omheining plaatsen. De hoogte 1.60 meter. Dit is een recht stuk tussen de buren.
zondag 15 juli 2018

Leegpompen vijver en gras heraanleggen

Vijver leegpompen en achteraf beplanten met gras of grasmatten, vijver is 20 op 30 meter.
vrijdag 13 juli 2018

Tuin frezen en egaliseren

Grond frezen en gelijk leggen. Oppervlakte is ongeveer 20 op 5 meter. Er moet niet gezaaid worden.
vrijdag 13 juli 2018

Klimop haag onderhouden

Ik ben op zoek naar een tuinman/firma die ofwel: 1) éénmalig onze klimophaag wil snoeien, liefst zo snel mogelijk 2) een soort onderhoudscontract wil afsluiten voor het jaarlijks onderhoud van die haag (2 X per jaar? ) Het gaat om een klassieke klim-op-haag van 2 m hoog en +/- 50 meter diep, gelegen aan het voetpad gezien hoekpand
vrijdag 13 juli 2018

Draadafsluiting plaatsen zonder betonplaat met bovenbuis en poortje

Een zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen. Is +/- 30 lopende meter, graag 2 m hoogte. Ook poortje met slot hoogte 2 m. Graag ook privacy doek plaatsen.
woensdag 11 juli 2018

Achterste deel van de tuin ophogen

1O m x 10 m x 0,25 m verzakte tuin, gebetoneerde toegang van 3 m breed tot stortplaats. Deel van tuin ophogen.
dinsdag 10 juli 2018

Omheining plaatsen

Graag een omheining plaatsen 100 meter met een hoek van 90 graden. De omheining graag 180 hoog. Soort omheining te bespreken met de vakman.
dinsdag 10 juli 2018

Composiet afsluiting plaatsen

Er staat al een draadomheining die met betonnen platen verankerd is. We zouden graag de basis hiervan gebruiken om een composiet oplossing te plaatsen. Langs een kan dient de basis constructie ter lengte van 4 meter nog geplaatst te worden. Totale lengte zou ongeveer 25 meter zijn hoogte 1.80 meter.
vrijdag 6 juli 2018

Oude betonnen schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik heb een oude betonnen schutting staan ongeveer 40 meter met 1 hoekpaal erin zou die graag laten vervangen door een nieuwe betonnen schutting. Standaardhoogte ongeveer 1.80 meter.
vrijdag 6 juli 2018

Betonplaten leveren en plaatsen

We zijn op zoek naar een plaatser van betonplaten en draadafsluitingen. Een plaatsbezoek is aangewezen.
vrijdag 6 juli 2018

Bamboe verwijderen

Wij wonen sedert oktober 2017 in een huurhuis. De eigenaar/verhuurder van het huis heeft echter een strook woekerende bamboe laten groeien en nu zitten wij met het euvel opgescheept. Het is een strook van ongeveer 1meter breed, op 6 meter lang, maar hier en daar komen al scheuten op door het gras. Om erger te voorkomen denken we dat de bamboe verwijderen en vervangen door een niet-woekerende bamboe beter is. Kunnen jullie een offerte geven aub voor het verwijderen van deze strook bamboe in onze tuin? De tuin is toegankelijk langs de zijkant met bv bobcat.
donderdag 5 juli 2018

Houten afsluiting plaatsen

40schutsels nodig standaard afmeting 1m80 en 1hoekpaal, Tand en groef systeem voorzien van betonen palen en plaat Palen mogen ook eventueel in hout. Taxus moet verwijderd worden Het gaat over een lengte van 66 lopende meters .
woensdag 4 juli 2018

Plaatsen van schutting met elektrische poort

Plaatsen van 31 meter schutting met een elektrische poort . Poort is van 3 meter. Schutting soor composiet/beton. Bestaande nieuwbouw en alles ligt klaar om schurttting te plaatsing.
woensdag 4 juli 2018

Voorbereidingswerken uitvoeren en tuin zaaien 600 m²

Wij hebben eerder dit jaar enkele bomen en struiken uitgedaan en onze tuin dient nu klaar gemaakt te worden voor gras. Stronken en wortels dienen verwijderd te worden, omploegen van terrein + eventueel nieuw zand aanbrengen + volledig gelijk trekken van grond. Oppervlakte is ongeveer 500 a 600 m².
woensdag 4 juli 2018

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag tand-groef panelen willen plaatsen over heel de tuin en door het midden staalmatten met betonblokken met een poort om zo dit af te sluiten. Dit gedeelte van de staalmatten met betonblokken zou dan dienen als hondenhok afsluiting. Dit is ongeveer 4 a 5m van de achterste omheining. In totaal is dit 75m64. Hierbij moet ook een poortje komen. Dit is bij de 4m53 tegen het huis. De staalmatten met betonblokken moeten komen voor de afsluiting te maken van het hok. Dit is in totaal de breedte van de tuin en een schatting van 22m36. Voor extra info heb ik eigenlijk afbeeldingen en een plattegrond va de tuin.
woensdag 4 juli 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis twee zijden

Een draadafsluiting plaatsen. De afsluiting bedraagt 25 meter draadafsluiting zonder bovenbuis (hoogte 1 m 20) + kosten plaatsing - Voor een afmeting van 25 meter draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat (hoogte 1 m 20)
dinsdag 3 juli 2018

Oprit en terras aanleggen , gazon zaaien en fundering voor tuinhuis

Ik wil mijn oprit 260 m² met klinkers aanleggen. Mijn gazon 590 m² zaaien. Een terras van 72 m² en dan een tuin fundering voor tuinhuis van 24 m².
maandag 2 juli 2018

Draadafsluiting met poortje plaatsen voor gelijkvloers appartement

Afsluiting in groene draad met poort inbegrepen. Hoogte ongeveer 1,50 m de oppervlakte lengte 2 stukken ongeveer 10 meter , breedte 1 stuk ongeveer 8 meter. Afsluiting dient als omheining van tuintje van een gelijkvloers appartement.

Partners

Partners van Casius