Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
364 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

woensdag 16 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Vraag voor plaatsen tuinafsluiting. Lengte circa 40 meter en hoogte 1m80. Draad met bovenbuis en op de draad ondoorzichtig groen afsluitingsscherm te plaatsen zodat men niet door de draad kan zien. Vooraan staat er een afsluiting en nu moet er één komen tussen de 2 percelen.
dinsdag 15 januari 2019

Steenkorven plaatsen

Scheiding tussen 2 gazons. Afmeting : L 10 m - H 90cm - B 20 cm Afsluiting met steenkorven plaatsen.
maandag 14 januari 2019

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting van 2m hoog met betonplaten onderaan. Ik wil graag een zwarte Betafence met zwarte pvc-linten in. Het heeft 2 hoeken en heeft een totale lengte van ongeveer 32 m. Nu staat er niks.
maandag 14 januari 2019

Afsluiting met betonplaten te plaatsen

Wens een haag te laten uitdoen van circa 50 meter. In de plaats een afscheiding met onderaan betonplaten te plaatsen en ertussen groene tuindraad met klimop.
donderdag 10 januari 2019

Afzagen van een vijftiental hoge berken bomen + volledige opkuis

Een rij hoge berken bomen laten afzagen op een hoogte van ongeveer 2 meter om schade voor toekomstige stormen voor te blijven en volledige opkuis en meename van het achtergebleven materiaal.
zaterdag 5 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

2 keer 12 meter naast een bestaande poort 1.5 m hoog met bovenbuis groen Met eventueel betonplaat maar geen plastic voor de palen in te steken ( vakwerk )
zaterdag 5 januari 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Een betonnen afsluiting met structuur ongeveer 17 elementen lang rechtdoor Bereikbaar met kleine graafmachines tot 3 meter hoog en 2.40 m breed
woensdag 2 januari 2019

Draadafsluiting deels vervangen

Het gaat over een vervanging van een tuinafsluiting naast het huis, 4 meter breed inclusief tuindeur van ongeveer een meter breed.
zondag 30 december 2018

Steenkorven plaatsen

Schutting langs oprit 10m lang, 1,80m hoog, 8à10cm dikte Met optie van verlengde palen (+/- 2,50m) met bovenliggende balk.
dinsdag 25 december 2018

Haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Bestaande haag met wortel eruit over de totale lengte van ongeveer een 23 meter. Het plaatsen van betonpalen met gleuf op de grond eerst een betonplaat ertussen tegen optrekkend vocht en daarboven een geïmpregneerde houten afsluiting.