Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

179 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: verschillende parking plaatsen aanleggen van een appartementsgebouw, tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen, nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, aanleggen terras en oprit, aanleggen gazon en onderhouden tuin, draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, nieuwe omheining plaatsen, betonnen omheining plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

woensdag 24 mei 2017

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen omheining te plaatsen van 18,5 meter.
woensdag 24 mei 2017

Tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen

Wij zouden graag onze tuin laten gelijk trekken (en ophogen indien nodig) om er nadien een gazon op te kunnen zaaien en een oprit en terras aan te leggen. Indien mogelijk ook meteen een terras en oprit aanleggen.
woensdag 24 mei 2017

Plaatsen van afsluiting

Wij willen onze tuin laten afsluiten met betonplaten met houtstructuur. De afmetingen zijn 2 x 17 meter lengte en 1 x 6 meter breedte en de hoogte ongeveer 1.80 meter.
woensdag 24 mei 2017

Houten schutting plaatsen

Wij wensen graag 3 stukken schutting te zetten ,bij onszelf en bij de buren. Het ene stuk is opgesplitst in 1 keer 50 meter en 1 keer 45 meter, en dan aan de andere kant nogmaals 25 meter en de hoogte 1.80 meter. Graag hadden we hardhouten of impregneerde latten tussen betonpalen en met een betonnen plaat onder. Graag de voorkeur voor een donkere kleur.
woensdag 24 mei 2017

Tuinomheining plaatsen

Wij willen een tuin omheining die "kat en konijn proof" is. Ze moet dus met beton in de grond geplaatst kunnen worden, hoog genoeg zijn (ca 180cm) en mag geen horizontale balken hebben. We weten nog niet echt welk materiaal omdat we zelf geen zicht hebben op de mogelijkheden en de bijhorende kostprijs. We zoeken iets esthetisch, duurzaam en prijsvriendelijk. Het gaat om ca 30 lopende meter hek en 2 tuinpoorten. Ook deze moeten tot tegen de grond komen, hoog genoeg zijn en geen horizontale balken bevatten. Materiaal te bespreken met vakman.
dinsdag 23 mei 2017

Afsluiting plaatsen

Een betonplaten afsluiting plaatsen tussen de scheidingslijn met de buren. Lengte en de hoogte te bespreken met de vakman.
dinsdag 23 mei 2017

Aanleggen gazon en onderhouden tuin

Aanleggen gazon, graag verschil voor zaaien gras en optie grasmatten, aanvoeren zuivere grond, 10 cm, de oppervlakte bedraagt 200 m² Ook graag wekelijkse gazon onderhoud.
dinsdag 23 mei 2017

Tuinafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting met privacy plaatsen in zwarte draad met bovenbuis en betonplaat onderaan. Er worden eerst nog coniferen verwijderd en er moet ook een voorziening zijn voor een schuifpoort aan de oprit naar de garage. Hoogte tuinafsluiting : 2 meter +/- 120 meter.
dinsdag 23 mei 2017

Nieuwe draadafsluiting plaatsen op de scheiding

Draadafsluiting plaatsen de lengte bedraagt ongeveer 22 meter, hoogte moet plus minus 180 cm zijn en er moet een betonnen plaat in de grond zitten. Draad moet ondoorzichtig gemaakt worden met doek of net.
maandag 22 mei 2017

Oude tuinomheining afbreken en nieuwe plaatsen

Het afbreken van een bestaande omheining en het plaatsen van een nieuwe omheining. Betonnen palen en houten latten 2 meter hoog. Ongeveer 50 meter lengte.
maandag 22 mei 2017

Tuin afsluiten

Ik zoek een vakman voor het afmaken van tuin in sierbeton platen ongeveer 14 meter lang en de hoogte 1.80 meter.
maandag 22 mei 2017

Tuinomheining plaatsen

Haag uitdoen van 32 meter lang. Nog twee grote bomen. Deel grond uitgraven. Plaatsen van groene omheining.
maandag 22 mei 2017

Omheining met doek plaatsen

In onze nieuwe woning willen wij graag een heras hekwerk plaatsen van 1. 5 a 2m hoog het betreft ongeveer een 40 lopende meter met 2 hoeken in. Deze zouden ook voorzien moeten worden van een ondoorzichting doek.
maandag 22 mei 2017

Betonnen omheining plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvend prijsofferte willen hebben voor een lengte van 15 m en 2 m hoog. Er staat een betonnen omheining maar die werd door werken van de buren op verschillende plaatsen gebroken of beschadigd.
maandag 22 mei 2017

Afsluiting te plaatsen

Tuinschermen te plaatsen. Geplaatste beton palen en beton plaatjes onderin met houten balken 4 cm. Oppervlakte : 18 m x 2 m en 18 m x 1,60 m.
zondag 21 mei 2017

Gracht afwerken in hout

Gracht werken: Aanvragen voor gracht afwerken in duurzaam hout lente naargelang de prijs totaal te doen +- 80 meter gracht 1 meter diep. Periode werken af te spreken.
zaterdag 20 mei 2017

Afsluiting plaatsen

Wire panel fence 60 m long by 2 m high. Colour black.
vrijdag 19 mei 2017

Houten tuinomheining plaatsen

Wij zouden graag houten tuinomheining met betonnen plaat plaatsen- ongeveer 50m.
donderdag 18 mei 2017

Complete voortuin renoveren

Onze voortuin was voorzien van buxus, die nu kapot is door de rupsen. Graag hadden wij een volledige nieuwe make over van onze voortuin gehad. Liefst geen buxus meer. We zouden er zo weinig mogelijk onderhoud in willen. Hij is ongeveer 50 vierkante meter. Offerten en ideeën zijn welkom.
donderdag 18 mei 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting zwart 1. 2 m hoog en 80 m lang. - poort waar een auto door kan. - betonplaat. - 1 hoekverbinding. - bovenbuis.
woensdag 17 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Wij hebben nu een houten tuinafsluiting. Ongeveer 25 stuks +\- 1,5m op 1,5m met daaronder 3 houten planken zodat de omheining hoog genoeg komt. Nu zouden we graag een nieuwe Joure omheining laten plaatsen, maar we weten niet welk budget we moeten voorzien. 40 lm
woensdag 17 mei 2017

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Lengte 40 m. Er moet ook een poortje in. Graag ook verschil tussen betonnen en houten steunpalen.
woensdag 17 mei 2017

Afsluiting terras plaatsen

Ik zou graag mijn terras afsluiten langs een zijde met composietschermen. Het gaat over 4,10m.
woensdag 17 mei 2017

Afgraven grond en afvoeren

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een vooroprit van 62m² oppervlakte en 15cm diep uit te graven bestaande uit zand en steengeruis en afvoeren.
woensdag 17 mei 2017

Tuin onderhouden

Onderhoud van tuin, snoeien van haag,onkruid verwijderen en achteraan de tuin een zone maken met matten met daarop boomschors of dergelijke zodat onkruid niet meer terug komt. Groen afval ook meenemen. Ongeveer 200 m².

Partners

Partners van Casius