Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

109 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, afsluiting tuin met betonpalen, omheining te herstellen en of te vervangen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen, aanleg voortuin, tuinomheining in draad met betonnen plaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Antwerpen:

zaterdag 21 januari 2017

Tuinafsluiting 30 lm, oprit (liefst natuursteen) ongeveer 4x11,5 m met afsluiting naast 11. 5 meter

Achtertuin afsluiting ongeveer 30 meter hoogte 2m betonplaat in de grond, bovengronds planken, panelen en of dichtgevlochten draad(panelen). Oprit ongeveer 4x11,5m bv 20x20x3 belgische blauwe hardsteen of grijze graniet. Naast de oprit ook nog een afsluiting: ongeveer 11,5m hoogte ongeveer 1,2m of hoger.
zaterdag 21 januari 2017

Nieuwbouw

Tuinafsluiting: zwarte draadafsluiting (hoogte 1. 70) +/- 100m + zwarte poort (+/- 4m, voldoende om met de wagen tussen te kunnen)
woensdag 18 januari 2017

Omheining te herstellen en of te vervangen

Kan ik via deze weg een gedetailleerde prijsofferte aanvragen betreffende het vernieuwen (en herstellen) van een beschadigd stuk composiete tuinomheining aub: - 12 composiet platen voor tuinomheining antraciet grijs (180cm x 16cm => ? Met tand en groef) - 2 composiet zij-profielen (eveneens antraciet grijs) om bovengemelde platen in te schuiven. - 1 composiet bevestigingspaal antraciet grijs (om zij-profiel tegen te bevestigen). Deze dient langer te zijn dan 180cm omdat die nog een stuk in de grond moet. - volledig prijsbestek met plaatsingswerkuren - en zonder plaatsingswerkuren (enkel materiaal) Stuk (oppervlakte 180cm x 180cm) van composiet tuinomheining (antraciet gijs) herstellen/vervangen
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen draadafsluiting speelplaats school

Rond de speelplaats van onze school dient de draadafsluiting vervangen te worden. Is het mogelijk om hiervoor een offerte te maken? Momenteel staat er een bekaert afsluiting...moet niet van dat merk zijn een degelijk materiaal. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte en zo snel mogelijk de uitvoering kunnen doen voor veiligheid van de kinderen.
maandag 16 januari 2017

Beschutting tuin herstellen na storm

Ik wil de beschutting en de houten hekken in mijn tuin vervangen die schade hebben opgelopen bij een storm. Ook de afvoer is toen beschadigd geraakt.
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting voor de tuin plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten met een draadafsluiting van ongeveer 1m80 (met betonplaat). Het zou over 75 meter gaan, met 1 hoek. Ik zou ook willen dat het geplaatst wordt.
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting tuin plaatsen

Voor een kunststof omheining - onze tuin is 7 meter lang en zouden dit graag laten plaatsen
vrijdag 13 januari 2017

Snoeien van sparren

Onze tuin is omringd met sparren, die worden nu te groot, er moet ongeveer 40 a 50 cm af bovenaan
vrijdag 13 januari 2017

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten heraanleggen. De tuin is 7m op 11m groot. In de tuin komt een betonnen schutting (17 meter lang) en ik zou graag grasmatten plaatsen (recreatiegras 77m²).
donderdag 12 januari 2017

Leveren en plaatsen composietafsluiting en kunstgras aanleggen

Graag had ik offertes gekregen voor het leveren en plaatsen van 10 composiet afsluitingen ( bruin) met alle toebehoren ( palen ed) Graag ook kunstgras leggen ongeveer een 35 m². De hoogt ongeveer 1 meter 80.
dinsdag 10 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Plaatsen van ongeveer 25 meter draadafsluiting met bovenhuis. Materiaal reeds aanwezig.
dinsdag 10 januari 2017

Tuindraad plaatsen met bovenbuis

Plaatsen van +- 25m zwarte tuindraad met bovenbuis. Gaat om reeds bestaande omheining verder door te trekken naar voortuin naast garage/oprit. Materialen reeds aanwezig (tuindraad, palen en toebehoren).
dinsdag 10 januari 2017

Volledige tuin omheining

Graag richtprijs : Onze tuin is 14 m diep en 9,67 breed. Twee zijden van 14 m en 1 zijde van 9,67 zou omheind moeten worden. Graag ongeveer richtprijs voor beide uitvoeringen.
maandag 9 januari 2017

Afsluiten van tuin

Graag offerte voor afsluiting muur in betonplaten , de hoogte van de muur zou 2,20 meter moeten zijn de palen dienen een minimum lengte te hebben van 3,20 daar de palen op de scheiding dieper staan omwille van een niveau verschil van 45 cm ... buur zijn perceel ligt ongeveer 40 cm lager . Lengte van de muur = 10 lopende meter . Eventueel plaatsingsprijs voor Bornem.
zondag 8 januari 2017

Tuin afsluiting met metalen palen en betonplaat

Metalen palen met tand-groef planken betonplaat onderaan. Lente 22 m. Recht hoekpaal en 6 m. Totaal +- 28 meter.
vrijdag 6 januari 2017

Beton omheining plaatsen

Ik wil de omheining in mijn achtertuin volledig heraanleggen. In total gaat het om een 20 meter waar ik een betonnen onmheining met houdstructuur wil laten plaatsen. Momenteel staan er reeds betonnen palen van 120cm hoog met draad doorgetrokken, deze zijn volledig te verwijderen. Nieuwe beton palen van 2meter hoog zijn de plaatsen. Momenteel staan er 11 betonpalen, ik ga ervan uit dat dit ook in de nieuwe omheining het geval zal zijn, ze staan nu ook om de 2 meter. De kleur voor het beton zou grijs zijn, liefst kwarts grijs, dus een iets donkerder grijs.
woensdag 4 januari 2017

Hernieuwen houten schermen

Nav stormschade hebben wij behoeft onze tuinsafscheiding te hernieuwen. Bedoeling is dat we dit in het voorjaar van 2017 gaan realiseren. Graag in de maand april of mei.
woensdag 4 januari 2017

Tuinomheining plaatsen

Het betreft een tuinomheining te plaatsen van 23 a 24 meter. Een effen houten schutsel recht op elkaar tussen betonpalen en op betonplaat. Wel liefst 2. 5m hoogte. Alsook nog een tuinpoort in hardhout van 2. 2 m breedte en 2 m hoogte met elektrisch slot. (code) Gelieve via mail te reageren, via gsm is het niet altijd mogelijk op te nemen op mijn werk.
dinsdag 3 januari 2017

Houten schutsel plaatsen

Ik had graag een offerte gehad voor een tuinafsluiting te laten plaatsen. Deze zou in een U-vorm tegen mijn klinkers die rond mijn woning liggen geplaatst moeten worden (lengte is 16m) - bestaande uit een houten schutsel met van onder een betonnen plaat en palen er tussen. Waar het schutsel moet komen is gemakkelijk bereikbaar de woning staat op de hoek van twee straten. Het is een vrijstaande woning, het terein is wel licht afhellend en bestaat enkel uit gras. Heb plan en foto van de schutsel in de bijlage zitten.
dinsdag 3 januari 2017

Controle en herstelling van betonnen tuinomheining (palen)

Enkele jaren geleden heb ik een betonnen tuinomheining laten plaatsen; eigenlijk 1 doorlopende muur van ongeveer 20 lopende meter. Door graafwerken in de gemeentelijke aanplanting naast mijn bouwperceel, begint een gedeelte (palen) van de omheining te verzakken. Graag controle en rechtzetten van de palen (en platen), betonnen tuinomheining is niet kapot.
vrijdag 30 december 2016

Vernieuwen tuinafsluiting

Graag hadden wij informatie over de tuinafsluiting met onze buren te vernieuwen. Als in de foto's is te zien bestaat deze nu uit deels betonafsluiting (7 panelen) en deels haagbegroeiing (~ 14m). Als nieuwe afsluiting hadden wij graag een houtafsluiting met horizontale latten en onderaan voorzien van een betonelement. Graag een offerte voor deze werken waarin alle werken (afbraak + plaatsing) zijn in opgenomen. Is het ook mogelijk om deze verschillende posten uit te splitsen? Er is de mogelijkheid om met een klein kraantje/bobcatje in de tuin te geraken.
vrijdag 30 december 2016

Plaatsen houten tuinschutting

Ik wil in mijn tuin houten tuinschermen laten plaatsen van 2x1. 80m. Het betreft 14 m aan de zijkant en 6m aan de achterzijde. Welke soorten tuinschermen heeft u beschikbaar en kan u mij hiervoor een offerte bezorgen?
dinsdag 27 december 2016

Blokhut plaatsen

Wij willen graag onze blokhut cotage 205x295 laten plaatsen. Inclusief betonplaat, vloer,inpregnatie en dakgoot.
maandag 26 december 2016

Afsluiting tuin plaatsen in vervanging van haag

Ik zou graag mijn haag wegdoen ( wegens teveel onderhoud) en een nieuwe afsluiting plaatsen, eventueel kunsthaag of een afsluiting in hout. +/- 18 m
vrijdag 23 december 2016

Nieuwe haag scheiding tuin

Ik wil graag een bestaande liguster haag laten vervangen door een nieuwe. Het gaat om 26meter voor de garage + 40 meter achter de garage. Gevraagde hoogte 2meter. Voor de garage is de haag slechts 50cm hoog op dit moment. Achter de garage is er 15 meter haag van 2 meter die aan het afsterven is. Alternatievelijk graag een voorstel voor dezelfde lengte en locatie een voorstel met draad met bovenbuis of draadhek, met betonplaten van 40cm (tegen dieren en wortels) om te laten begroeien.

Partners

Partners van Casius