Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
291 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

maandag 19 maart 2018

Houten afsluiting op betonplaat plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Een houten afsluiting op betonplaat van 60 meter diep en 23 meter breedte . Panelen ofwel tussen betonpalen ofwel tussen houten palen.
donderdag 15 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat laten plaatsen. Het gaat om 60 lopende meter en deze moet 180 cm hoog zijn.
donderdag 15 maart 2018

Houten afsluiting of composiet plaatsen

Houten afsluiting of composiet afsluiting. De ene zijde ,ongeveer 25 meter. (waarvan 8 m 1,2 m hoog en 17 m 1,8 m hoog ) volledig vrijstaand. De andere kant enkele laagstruiken en 22 m coniferen (ongeveer 3 m hoog ) uit te trekken , en daarna vrijstaand een afsluiting te plaatsen van 8 m 1,2 m hoog en 22 m 1,8 m hoog.
donderdag 15 maart 2018

Verwijderen van taxushaag en plaatsen nieuwe haag

We willen de voor dieren giftige taxushaag weghalen en een nieuwe, niet giftige haag (laten) plaatsen. De taxushaag staat er -vermoedelijk- ongeveer een jaar of 5. Bijgevoegd een foto van vorige zomer. Groene beukenhaag.
donderdag 15 maart 2018

Tuindraad plaatsen met bovenbuis

Enkele weken geleden hebben wij tijdens de storm schade ondervonden aan de tuinscheiding. De tuinscheiding is 13 meter lang, 1,8m hoog en volledig vernield. Enkel de palen zitten nog in de grond maar zijn vervormd en zitten los. Aansluitend is er tussen deze scheiding en het tuinhuis een poortje dat niet meer dicht gaat wegens verwrongen en loszittende paal. De tweede tuinscheiding is ook 13 m lang en staat nog goed recht maar het gaas is wat verwrongen door een rondvliegende trampoline en buizen. Ook bekijkenvoor het vervangen van het gaas over de hele lengte.
donderdag 15 maart 2018

Betonnen platen plaatsen op scheiding buren

Oude betonnen paaltjes en onderste betonnen platen verwijderen en nieuwe plaatsen . Ongeveer 10 meter lang en 1 m 80 hoog scheiding muur geburen .
woensdag 14 maart 2018

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en deurtje

Plaatsen van draadomheining met bovenbuis en deurtje. Tuin is rechthoekig 10 x 6 m.
woensdag 14 maart 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Stevige draadafsluiting 180 cm hoog met onderaan betonnen plaat over een lengte van 40 m (rechtdoor) met scherm. Graag zo snel mogelijk kunnen plaatsen.
dinsdag 13 maart 2018

Tuinonderhoud en omheining vernieuwen

2 boomstammen verwijderen, snoeien en omheining plaatsen. Palen met metalen draad. 20 m en hoogte 1m20.
dinsdag 13 maart 2018

Tuinomheining plaatsen

Ik wil de tuin van mijn woning afscheiden van de buren met zwarte draad incl. bovenbuis, betonplaten onderaan en zwarte doek. Het betreft een rechte lijn van 26m. De hoogte moet 1. 80m zijn.
dinsdag 13 maart 2018

Petanquebaan aanleggen

Zou graag een petanquebaan laten aanleggen van 3*13meter.
dinsdag 13 maart 2018

Voortuin omheinen met draadpanelen

Ik zou mijn voortuin (3 zijden, 1 van 20 m en 2 van 4 m) willen omheinen met draadpanelen van 2 meter hoog (zou volgende codex zonder vergunning zijn? ) Ik heb hier ook een poort voor de wagen en voor personen nodig. De hoogte met de vakman te bespreken. Met onderplaat en bovenbuis.
dinsdag 13 maart 2018

Gazon opnieuw aanleggen

Gazon verwijderen, bemesten en opnieuw gras zaaien. Het gaat om een oppervlakte van zo een 20 m².
maandag 12 maart 2018

Draadpanelen plaatsen

Ik wil graag een afsluiting in de vorm van draadpanelen laten plaatsen. Deze moet 15 meter lang zijn en 2 meter hoog.
maandag 12 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: dubbele plaatsing van omheining. Ong. 30 heen en 30 meter terug. Totaal van 60 meter. Rechte lijn heen en terug. Hoogte 2 meter. Met of zonder bovenbuis ter plaatse bespreken met de vakman.
zondag 11 maart 2018

Houten tuinomheining plaatsen

Ik wil een tuinomheining laten plaatsen in kwalitatief hout. Afstand 10 m. Bedoeling is van horizontale latten te hebben die doorlopen en waarbij de palen niet zichtbaar zijn.
zondag 11 maart 2018

Betonpalen gevuld met houten panelen plaatsen

Ik wil een afsluiting met betonpalen gevuld met houten panelen of planken plaatsen. Dit voor een 40 lopende meter.
zondag 11 maart 2018

Draadafsluiting plaatsen voor weide

Plaatsen van omheining voor schapen rond een weide. Ongeveer 400 m omheining met palen en krampen, etc. Nodig. Hoogte van de omheining 80 cm.
zondag 11 maart 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen afsluiting plaatsen. De afmetingen zijn +/- 33 m lang , 1.8.m hoog gebroken wit en romeins verband volledig afgewerkt met boog.
zondag 11 maart 2018

Steenkorven plaatsen op scheiding

Steenkorven plaatsen roestkleurig (= cortenstaal) Met breuksteen. Scheidingsmuur hoogte 3 meter 50.
zondag 11 maart 2018

Tuin omspitten

Stuk bestaand gazon en stuk braakliggend terrein (ong. 50m2) omspitten, gelijk leggen en zaaiklaar maken voor een nieuw gazon
zondag 11 maart 2018

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Betreft het vervangen van 14 l/m betonnen platen afscheiding door nieuwe betonplaten zeer goed bereikbaar met vrachtwagen.
zondag 11 maart 2018

Kunsthaag plaatsen en poort

Ik zou een kunsthaag willen laten zetten. De huidige haag moet afgebroken worden, alsook een boom die verwijderd moet worden circa 5 m hoog. De totale lengte van de omheining is om en bij de 40 m en moet 1,80 m hoog zijn. Er zijn 2 hoeken in de omheining. Er moet ook een nieuwe poort in de omheining geplaatst worden.
vrijdag 9 maart 2018

Houten afsluiting plaatsen met twee poortjes

kastanje afsluiting (treillage) Plaatsing van +/- 30 meter kastanje hek afsluiting en twee deuren van 1 meter. De hoogte ongeveer 1.20. Dat zijn twee stukken in totaal af te sluiten.
vrijdag 9 maart 2018

Houten afsluiting plaatsen

Betonpalen gevuld met hout, 30 m, vrij open terrein, er is al een bestaande lage betonnen omheining die mag blijven staan.

Partners

Partners van Casius