Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

178 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuin laten aanleggen, aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, terras, oprit en gazon heraanleggen, draadafsluiting zonder beton of metalen staaf, houten afsluiting voor kinderboerderij, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

dinsdag 27 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor de levering en plaatsing van een betonnen afsluiting. Ongeveer 30 lm.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een stuk van 47m, licht bergop. Het dient 2m. Hoog te zijn en aan te sluiten op een bestaande schutting, bestaande uit betonpalen en houten schuttingen. Indien mogelijk willen we dit in dezelfde stijl doortrekken of in beton.
maandag 26 juni 2017

Planten op bouwgrond verwijderen

Wij hebben een bouwgrond te koop. Om deze aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers zouden we een op strook van 20 x 40 meter alle beplanting willen laten verwijderen.
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuin loopt af van links naar rechts en is op gelijke hoogte met de kelder. In het stuk van 5. 43 meter moet ook nog een poortje komen. Onderaan zou er een betonplaat moeten komen van 50 cm om het geheel sterker te maken vanwege de helling. Ongeveer 40 lopende meter (18*16*5. 43)
vrijdag 23 juni 2017

Zwarte draadafsluiting te plaatsen

Een lengte van 12 meter - hoogte 2 meter - palen - in kleur zwart
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een vakman om de tuin af te schermen met draadafsluiting met bovenbuis tot een hoogte van +- 2m. Wij hebben een nieuwbouwwoning in een nieuwe wijk en geen huisdieren. De grond van onze tuin zal vlak gelegd worden door de bouwfirma. Onze tuin dient langs de zijkant (verticaal) afgemaakt te worden, de lengtes zijn +- 13m en +- 18m (+- 31m totaal). Voor privacy zouden wij graag ook werken met bijvoorbeeld zichtdoeken. Verder hebben we horizontaal met onze woning nog een opening naar onze tuin (halfopen bouw) van 5m breed. Hier zouden wij graag ook draagafsluiting hebben met een toegangspoort in verwerkt. 31 meter lopende meter.
vrijdag 23 juni 2017

Draadafsluiting zonder beton of metalen staaf

Afrastering zonder beton zonder metalen staaf bovenaan in aarde Totale lengte van de gewenste afsluiting is /+- 60 meter
donderdag 22 juni 2017

Kunststof afsluiting plaaten

Over een lengte van 70 meter wensen wij een omheining te laten plaatsen met de bedoeling minder geluidshinder van de gewestweg te ontvangen. Min. 1,8 m hoogte.
woensdag 21 juni 2017

Egaliseren van de tuin

Graag zouden wij onze tuin willen laten rechttrekken. Er moeten ook stronken verwijderd worden, en bijgevuld met zand waar nodig is. Het gaat hier over 400 m².
dinsdag 20 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Scheiding van oprit met de buren. Hoogte rond 1m80/2m. Graag mogelijkheid om poort ook te laten plaatsen. Totale lengte van afsluiting is 13,5m.
dinsdag 20 juni 2017

Stadstuin renoveren en teras aanleggen

We zouden graag ons achtertuintje laten renoveren, 5 m breed en 10 m diep. Stenen leggen voor terrasje. Eventueel afvoerput verplaatsen.
dinsdag 20 juni 2017

Heraanleggen van vijver

Ik krijg de vijver langs geen kanten meer in orde door waterverlies, en dat zit ook in de afloop via verschillende poeltjes vanaf de filterton.
maandag 19 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van 2 betonnen platen houtstructuur geschilderd 2 m en 2 m hoog plaatsen van 9 betonnen platen houtstructuur geschilderd 2 m en 1,20 m hoog langs beide zijden houtstructuur Totale lengte die moet worden afgesloten is ongeveer 22 meter.
maandag 19 juni 2017

Plaatsen van houten of composiet tuinschermen

Ik zou in mijn tuin nieuwe tuinschermen willen plaatsen in hout (tand-groef) of in composiet. Afmetingen ongeveer 29 lopende meter. Scheiding met buurman. Klein niveau verschil van een paar cm tussen beide tuinen. Als met hout (tand-groef) dan liefst met betonnen plaat zodat het hout de grond niet raakt. Links over de hele lengte van de tuin, rechts staat er een muur en moeten er ongeveer 5 platen gezet worden. Op deze plaats is nog een muurtje aanwezig waar nu de platen voor de muur staan. Geen toegang langs achter. Gesloten bebouwing.
zondag 18 juni 2017

Draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen

Paardenwei 2500 m:120 x 21 = 300 m omtrek hoogte afsluiting ongeveer 1,2 m. Totale lengte af te sluiten 300 meter. Ook grondwerken, 15 platen zouden moeten worden geplaatst. En houten poorten plaatsen telkens met twee palen. Dringende werken.
zondag 18 juni 2017

Coniferen vellen

Vellen van ongeveer 35 coniferen.
zaterdag 17 juni 2017

Houten strakke afsluiting plaatsen

Aan de achterkant van onze tuin staat een haag met veel hardnekkig onkruid. Haag blijven staan. Ik zou hier graag een houten afsluiting voor plaatsen. Graag modern, strak, verticaal en weinig onderhoud. De totale lengte is ongeveer 11 meter.
vrijdag 16 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting op de grens met achterbuur. Geef alternatief uitgevoerd in hardhout en geïmpregneerd hout. Totale lengte van de gewenste afsluiting (Bij benadering) : 21 m.
donderdag 15 juni 2017

Tuin afgraven en gelijk trekken

Ik wil mijn tuin laten gelijk trekken de tuin is 800 vierkante meter. Daarna moet er ook nog gezaaid worden.
donderdag 15 juni 2017

Hagen scheren

Ik zoek iemand om mijn haagbeuken hagen te scheren. In totaal 250 meter waarvan de helft aan 2 kanten dient te worden geschoren. Hoogte: 2 meter Het snoeiafval dient wel te worden meegenomen.
woensdag 14 juni 2017

Plaatsen van tuinafsluiting met poorten

We zijn overeengekomen met onze buur om samen de omheining te laten plaatsen door een onafhankelijke partij en dit zou zsm moeten gebeuren. De buur zal zijn oprit aanleggen ongeveer eind-augustus. De omheining zou liefst er voor moeten gebeuren: - dubbele poort van 3 m breedte x 2 m hoogte. - enkele poort van 1,5 m breedte x 2 m hoogte - enkele poort van 1,5 m breedte x 2 m hoogte - omheining van +/- 90 meter lengte x 2 m hoogte (beton met betafence). - een zichtdoorbreeknet gehecht aan de betafence voor privacy-redenen.
woensdag 14 juni 2017

Draadafsluiting te plaatsen

Zwarte draad met bovenbuis, palen (dia. 48mm) om de 3 meter in betonvoet te plaatsen . Hoogte 180 cm Lengte van de gewenste afsluiting: links: 67 lm, voorzijde: 19 lm + 1 draadpoort van 3 m breedte (180 cm hoogte)
woensdag 14 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Omheining stuk van tuin aan rand van bos in draad. Er loopt een slotgracht rond de tuin maar wegens aanhoudende droogte staat er bijna geen water meer in en hond kan er dus door. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : +/- 150 meter. Zeer dringend te plaatsen.
woensdag 14 juni 2017

Optrekken van een scheidingsmuur en afsluiting plaatsen

Optrekken van een scheidingsmuur met max Hoogte 220 cm. en afsluiting plaatsen: graag een houten afsluiting. Bestaande situatie is binnentuin die grenst aan een gemeenschappelijke binnenkoer. De scheidingsmuur is slechts 50% van de totale lengte. Verankering mogelijk in de bestaande bakstenen muren. Ondergrond zijn tegels. Optrekken van een scheidingsmuur met max Hoogte 220 cm. Afsluiting voorzien van een deuropening van 120 cm breed. Wat is de totale lengte van de 320 cm.
dinsdag 13 juni 2017

Kunststof of houten afsluiting plaatsen

Oude omheiningen vervangen door nieuwe omheiningen. Kunststof omheining of houten omheining. Te omheinen : 35 meter.

Partners

Partners van Casius