Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen.

179 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen, afsluiting weide plaatsen, betonnen afsluiting in combinatie met hout plaatsen, omheining te plaatsen, tuin renoveren, draadafsluiting plaatsen en coniferen verwijderen, betonnen afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, verwijderen van sparren en vervangen door draadafsluiting, betonnen afsluiting plaatsen, houten afsluiting in hardhout met poorten plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met poort plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

donderdag 20 juli 2017

Composieten afsluiting plaatsen

Composieten afsluiting plaatsen. Er staat nu een houten afsluiting die we zelf kunnen verwijderen omdat de palen niet ingebotineerd zijn. Onze tuin helt licht naar beneden af. Dit zal een aanpassing nodig hebben om een mooie horizontale schutting te hebben. Lengte: 13,5 m.
woensdag 19 juli 2017

Tuinman nodig voor vast onderhoud

Ik wil een tuinman die elke week of elke twee weken klusjes in de tuin wil doen.
woensdag 19 juli 2017

Tuin en voortuin onderhouden

Tuin en voortuin onderhouden. Grootte tuin: circa 50m² Grootte voortuin: circa 24m² Tuin: snoeien 4 bomen, onderhouden hagen en struiken (het gras moet niet worden afgereden). Wel wens ik het gras te vernieuwen, dus ook hiervoor een éénmalige offerte.
maandag 17 juli 2017

Tuinschermen plaatsen

Plaatsen van tuinschermen in kunststof of hout: Afmetingen: - 38 lopende meter (1 hoek) - 200 cm hoog - 1 achterpoortje van 1m breedte
zondag 16 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen

We hadden wel graag met beton in de grond en beton palen tussen de houten afsluiting . Ongeveer : +/- 16 a 17 meter en de hoogte ongeveer 2 meter.
zondag 16 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen tussen twee eigendommen

We willen samen met onze buurman een houten afscheiding laten plaatsen tussen onze twee eigendommen. Deze is 53,50 lopende meter en de hoogte 2 meter. Nadeel is hier wel dat onze buurman 60 cm lager zit dan wij en ik dus niet goed weet hoe je dat hoogteverschil kan overbruggen. Misschien dubbele betonplaten of is er nog een andere oplossing? Onze buurman wil ook graag houten schermen achteraan op zijn grond, dit is ongeveer 14 lopende meter. Hij wil ook nog een stuk afsluiting tussen zijn eigendom en zijn andere buur (afstand is ons nog niet bekend). Ik wil graag ook nog een dubbele houten poort als afscheiding tussen mijn tuin en mijn oprit. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : minstens 67,50 lopende meter
zaterdag 15 juli 2017

Klussen in tuin uitvoeren

Tot op bodem maaien van dode, AFGESTORVEN, dunne stengels bamboe. (+- 20 m²) Tot op bodem afzagen van 4 lage coniferen. (h: +- 2. 50m) Afvoeren afgevallen kreupelhout en gesnoeide bamboe (+- 15 m³) Snoeien van haag (+-10 lm). (Geen elektriciteit aanwezig op het pand).
vrijdag 14 juli 2017

Houten afsluiting te plaatsen

Tuinhuis gemaakt in blokprofiel met brede onzichtbare deur (enkel) zodat je er met fietsen door kan. Deur moet op de kop staan rechts. Geen ramen . Totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 6m breed en 3m hoog + bijhorende poort alles in blokprofiel
donderdag 13 juli 2017

Verwijderen van coniferen en afsluiting

Ongeveer 15 tal coniferen uitdoen en beton look met hout in combinatie. Lengte van de afsluiting is ongeveer een 20 meter en de hoogte ongeveer 2 meter.
donderdag 13 juli 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Oppervlakte : 6,40 op 6,30 komt deur van 90 cm. Totale afsluiting plaatsen: 12 m - 70 cm.
donderdag 13 juli 2017

Betonnen afsluiting vernieuwen of herstellen

Gaat over de herstelling van 2 delen van een bestaande betonnen omheining. Zijn betonplaten in de 'oude stijl' dus platen van 40 cm hoog. Gaat over in totaal het herstellen of vernieuwen van 5 platen
donderdag 13 juli 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Omheining van 44 meter plaatsen.
donderdag 13 juli 2017

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : een omheining te plaatsen (gaashekwerk met bovenbuis) in rechthoekige vorm met als afmeting 3 x 13 een totale lengte dus van 30m + 2m extra dat we in de lengte willen (rond vijver) = 32m. Aan 1 zijde van 3m zou geen of enkel een stuk hekwerk moeten staan met in het midden een poortje dat langs 2 kanten open kan (indien dit 2 poorten van elk 1,5m zou zijn is dit prima). Graag geplaatst zonder betonstuk onderaan en met een hoogte van +/- 1,2m . Totale lengte van de gewenste afsluiting:36 m
woensdag 12 juli 2017

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Vanwege een doorgebroken schutting, ca 20 meter, dient deze te worden uitgegraven, verwijderd en afgevoerd te worden. Daarna dient er een vergelijkbare schutting terug te worden geplaatst. Vierkante hardhouten palen van ca 8 - 10 cm met daartussen betongaas of andere vlechtwerk waar klimop beplating tegenaan dient te groeien.
woensdag 12 juli 2017

Plaatsen blokhut Chill

Blokhut met plat dak (type Chill) - 450cm x 250cm - van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Ik wens de prijs voor de levering en volledige installatie, inclusief de betonnen ondergrond en dakgoten. Er is beperkte toegang tot de tuin via servitude, ongeveer 90cm breed!
woensdag 12 juli 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag de afsluiting plaatsen van 3 m (2 meter hoog) ×1,5 m (1,5 meter hoog)lang. Met vierkante regels van 4 ×4 cm die horizontaal liggen met een spatie ertussen van 1 cm met daar achter een zwarte doek. In die hoek zou ik er nog een zithoek met normale zithoogte (geen lounge)willen tegen zetten. Zelfde materiaal zelfde vierkante regels. En dan nog Een tafel en 2 stoelen met normale zithoogte(geen lounge). Totale afsluiting : 3 meter.
dinsdag 11 juli 2017

Snoeien 2 heggen en 9 leiboompjes

1 heg van rond de 18 m lang en 1 van 8 m te snoeien alsook het snoeien van 9 leiboompjes.
maandag 10 juli 2017

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Er staat nu een betonnen muur met groene draad langs de ene zijde, achteraan betonnen palen en langs de andere zijde hout composieten platen. De plaatsing zou ook door u moeten gebeuren Totale lengte is 38 meter. Graag in beige creme kleur.
maandag 10 juli 2017

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadafsluiting met bovenhuis en beton onderaan, kleur antraciet of zwart ifv beschikbaarheid. Hoogte rond 1 m 80. Of afsluiting met draadpanelen ook beton onderaan, antraciet of zwart. Graag een offerte voor beide systemen, ook voorzien van 1 poortje 1 m breed. Ook prijs voor hoogte 1,6/1,8/2m aub. Alvast bedankt De totale lengte is 60 meter.
maandag 10 juli 2017

Houten afsluiting in thermowood plaatsen

Afsluiting plaatsen : graag van thermowood. Totale lengte af te sluiten : (Bij benadering) : 14 meter lengte en hoogte 1.80 meter. Dat is voor de privé af te sluiten met de zaak.
zondag 9 juli 2017

Kunstgras aanleggen

Ik wil mijn gras in de tuin laten vervangen door het aanleggen van kunstgras. Tuin is ongeveer 25 m².
zaterdag 8 juli 2017

Houten afsluiting met beton plaat

Betonnen plaat en palen en houten afscheiding, met bebcat eventueel bereikbaar. Lengte is ongeveer 70 meter en de hoogte ongeveer 1.80 meter.
vrijdag 7 juli 2017

Houten afsluiting bamboe plaatsen

Ik zoek bamboe hekwerk. Houten afsluiting bamboe plaatsen rond 15 meter.
vrijdag 7 juli 2017

Oude afsluiting vervangen door een houten afsluiting

Momenteel Coco's panelen op boordstenen. Deze dienen vervangen te vervangen te worden door een houten afsluiting. Oude panelen af te voeren . Houten afsluiting plaatsen ongeveer 18.50 meter lang en hoogte 1m80.
vrijdag 7 juli 2017

Afsluiting rond kleine tuin plaatsen

Langs één kant van de tuin moet een afsluiting komen. Ongeveer 11 meter. Liefst in hout met weinig tot geen onderhoud. Stijl: modern, strak.

Partners

Partners van Casius