Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
420 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

donderdag 2 april 2020

Herstellen betonnen afsluiting

Het gaat hier om betonnen palen die stuk gereden zijn , de draad is scheef getrokken en mijn haag is daar ook ingegroeid. Bij deze zal heel dat stuk opnieuw moeten worden aangezet omdat die betonplaten van het begin moeten vertrekken en niet midden in kan hersteld worden. Ook de beukhaag is overal ingegroeid en daardoor moet heel de haag uitgedaan worden en achteraf opnieuw aangeplant worden. Het gaat over 15 tot 20 lopende meter. De draadomheining was 1,50 meter hoog. De haag is ondertussen al een heel stuk hoger.
donderdag 2 april 2020

Tuin verhogen, terras en kunstgras aanleggen

We willen de achtertuin niveleren en verhogen met circa 10cm. We schatten de tuin op een 40m². Elke muur heeft een andere afmeting. We willen aan de inkom een betonnen terras gemaakt met mallen en de rest van de tuin in kunstgras. Dit terras zou een 15m² groot moeten zijn.
woensdag 1 april 2020

Elektrische poort plus omheinig plaatsen

Elektrische poort plus omheining plaatsen: poort van 4,5 m breed 1,80 hoog draaipoort - uitgang ook elektrische poort te plaatsen. Omheining: 5 meter + 10 meter.
woensdag 1 april 2020

Kunstgras laten leggen

Wij hebben nu gras in onze tuin maar zouden dit graag willen omzetten naar een kunstgras die mooi oogt. De tuin is : - 4M10 breed ongeveer ( er moeten eerst afwerkingsplaten komen voor exacte afmeting) - ongeveer 16M diep
dinsdag 31 maart 2020

Houten tuinomheining plaatsen

Graag prijs voor leveren + installeren van houten tuinschutting met betonpaal/plaat. Het gaat om 16 platen in totaal. 7 linkerzijde, 2 achterzijde, 7 rechterzijde. Hoogte graag 2 meter.
dinsdag 31 maart 2020

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis met lengte van ongeveer 12m en een hoogte van 1 meter 80. Dit loopt in een boog, is dus niet recht.
maandag 30 maart 2020

Houten weideafsluiting plaatsen

Zwarte draadafluiting 1m hoog, voorzien van betonnen plint onderaan en bovenbuis. In totaal ca. 93 lopende meter. Optioneel weideafsluiting voorzien.
maandag 30 maart 2020

Afsluiting kunststof plaatsen

Achtertuin afsluiting, momenteel in hout panelen die 20 jaar oud zijn. Lengte 9 meter met een poortje en hoogte 1,80 meter graag zouden we een omheining in kunststof willen. Het poortje wensen we te behouden.
maandag 30 maart 2020

Plaatsen omheining

Het belangrijkste op dit moment is het plaatsen van de omheining. Graag met betonpalen, vanonder een betonplaat en ertussen houten schuttingen. We hebben een muur van 16 meter waarvoor het moet komen, 12 meter (breedte) en 17 meter. De hoogte hadden we in totaal graag 2 meter. Het terras zit niet zo'n haast achter. Momenteel houten terras te vervangen door een terras in tegels/dals. We weten nog niet welke maar mag niet schuiven als het nat is. Hierbij is de breedte eveneens 12 meter, dan heb je een stuk waar het 2,5 meter diep is naar rechts en dan heb je nog eens 4 meter daar waar mijn keuken een stukje uitsteekt.
zondag 29 maart 2020

Tuin aanleggen

Grond te laten aanvoeren voor onze tuin en die van onze buur. Elke tuin is 13m breed (dus 26m in totaal) en 27m diep, dus zo'n 702 vierkante meter tesamen. Daarnaast hebben we elks nog een stuk tuin aan de zijkant van onze huizen. Eerste huis heeft een stuk van 3,70m breed op 15m lengte (is ongeveer 55vierkante meter) en het andere huis heeft een stuk van 3m breed op 15m dus 45vierkante meter. Daarnaast wil eventueel de twee tuinen laten aanleggen met grasmatten en alle bijhorende grondwerken die daar nog bijhoren: gelijktrekken, frezen enzo... Afsluiting plaatsen over de breedte.