Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
407 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

dinsdag 21 mei 2019

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.
maandag 20 mei 2019

Houten afsluiting plaatsen

De lengte van de afsluiting is ong. 13m - Betonpalen met daartussen houten panelen of planken
maandag 20 mei 2019

Kleine tuin terug proper leggen + aanplanten boompjes

Heb een kleine tuin van 15m² die terug proper gelegd zou moeten worden gelijk trekken + gras inzaaien Heb het zelf al wel 2 x omgespit. ( weet zelf niet of de aarde nog in orde is om al te zaaien ) Heb vooraan het huis ook stuk of 6 buxussen staan die zo goed als dood zijn hier zou ik een alternatief voor willen hebben met boompjes of planten die goed dichtgroeien als lage haag en weinig onderhoud nodig hebben .
maandag 20 mei 2019

Draadpanelen zetten

Zwarte draadafsluiting of draadpanelen, geen betonplaten onderaan, wel buis bovenaan. Lengte +/- 24m, hoogte 150 cm
maandag 20 mei 2019

Zand weghalen, grasmatten leggen en een nieuwe haag voorzien

15 à 20 cm zand weghalen en een heg die weg moet om dan terug op te vullen met zwart zand Hierna gramatten leggen en een ander soort heg of plant voorzien. Dit voor een oppverlakte van 30 m².
maandag 20 mei 2019

Vast tuinonderhoud uitvoeren

ik wil graag een tuinman voor 1 keer per maand. De tuin is ongeveer 300-500 m2.
maandag 20 mei 2019

Heidematten plaatsen

Plaatsen van heidematten van 1,80 m hoog en 4 cm dik en dit tegen een bestaande afsluiting. Lengte is ongeveer 40 meter.
zaterdag 18 mei 2019

Composiet afsluiting plaatsen

Voortuin, afscheiding tussen geburen. Aan 1 zijde aansluitend op muur, aan andere zijde losstaand (losstaande aluminium poort oprit). Totale lengte ongeveer 14,5 m. Hoogte 1m80 .Kosten gedragen door beide eigenaars. Oude houten afsluiting meenemen naar container.Composiet afsluting met onderaan beton en tussenpalen in beton.
zaterdag 18 mei 2019

Draadomheining met bovenbuis zetten

Plaatsen tuindraad van 2 meter hoog en 22 lopende meter. Tuinomheining met buis bovenaan.
vrijdag 17 mei 2019

Zwembad dichtmaken en terras plaatsen

Zwembad dichtmaken en een betonnen of houten vloer plaatsen. Zwembad van 5.5m x 11m. Moet een gat van 5.0 m bij 11 meter overbruggen.