Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aartselaar:

Draadafsluiting plaatsen

Het achterste gedeelte van de tuin moet afgeschermd worden met een draadafsluiting. Er moet ook een poortje geplaatst worden. Het gaat over ongeveer 50 meter omheining. De omheining moet zeker 1,80 m hoog zijn en ongeveer 20 cm ingegraven worden. We zitten met een aantal grote bomen en rododendron struiken maar deze laatste mogen gesnoeid worden.

Tuinomheining plaatsen

Betonplaat 180x40x3-------18 stuks Scherm excellent (paneel) 180x180-------18 stuks Betonpaal 270 cm 1 gleuf 55 mm----4 stuks Betonpaal 270 cm tussenpaal 2 gleuf 55 mm---16 stuks

Plaatsen tuinscherm

Vakman voor het plaatsen van een tuinafscherming. Dit mag een houten tuinscherm zijn van 180x180 cm. Het zouden er 5 moeten zijn, naast elkaar (en wat is de meerprijs indien het er 8 zouden zijn?).

Klimophaag weghalen en betonplaten plaatsen

Ik wil de klimop weg en beton platen in de plaats. De haag is zo'n 25 meter dus in de plaats van die haag zouden er betonnen platen moeten komen van 1,80 meter hoog.

Kunstgras en tuinpad leggen

Kleine stadstuin, ongeveer 25 vierkante meter. Gras afgraven en kunstgras leggen. Padje met tegels leggen naar uitgang parking en garage.

Tuin van 400 m² regelmatig onderhouden

Ik zoek een hovenier om mijn tuin van 400 vierkante meter 3 à 4 keer per jaar te onderhouden. Onderhoud: boomverzorging, snoeiwerk, onkruid, verticulteren.

Nieuwe draadomheining plaatsen

Oude draadafsluiting verwijderen en een nieuwe tuindraad plaatsen. Dit voor zo een 25 lopende meter met een doek voor de privacy. Deze moet minstens 180 cm hoog zijn.

Onderhouden groenvoorziening winkel

Tuinman die op regelmatige basis langskomt voor het onderhoud van de groenvoorziening en onkruidverdelging

Tuin onderhouden

Snoeien van conniferen, verdelgen van onkruid, opkuisen voortuintjes aan een bedrijf: De conniferen aan de voorkant van het bedrijf dienen te worden gesnoeid in lengte. De voortuintjes staan gevuld met duingras maar ook met onkruid dat dient verwijderd te worden. Verder is er rondom het bedrijf een weg die gedeeltelijk aangelegd is met betonblokjes waar veel onkruid tussenuit groeit. Dit dient te worden verwijderd of verdelgt.

Rechtzetten houten tuinhek

Het lage houten tuinhek aan één kant van de tuin zou opnieuw verankerd en rechtgezet moeten worden. Palen, haken en hekken zijn voorhanden. Dit werk kan gebeuren voor 15 juni, of na 15 juli.