Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aartselaar:

Kunstgras en tuinpad leggen

Kleine stadstuin, ongeveer 25 vierkante meter. Gras afgraven en kunstgras leggen. Padje met tegels leggen naar uitgang parking en garage.

Tuin van 400 m² regelmatig onderhouden

Ik zoek een hovenier om mijn tuin van 400 vierkante meter 3 à 4 keer per jaar te onderhouden. Onderhoud: boomverzorging, snoeiwerk, onkruid, verticulteren.

Nieuwe draadomheining plaatsen

Oude draadafsluiting verwijderen en een nieuwe tuindraad plaatsen. Dit voor zo een 25 lopende meter met een doek voor de privacy. Deze moet minstens 180 cm hoog zijn.

Onderhouden groenvoorziening winkel

Tuinman die op regelmatige basis langskomt voor het onderhoud van de groenvoorziening en onkruidverdelging

Tuin onderhouden

Snoeien van conniferen, verdelgen van onkruid, opkuisen voortuintjes aan een bedrijf: De conniferen aan de voorkant van het bedrijf dienen te worden gesnoeid in lengte. De voortuintjes staan gevuld met duingras maar ook met onkruid dat dient verwijderd te worden. Verder is er rondom het bedrijf een weg die gedeeltelijk aangelegd is met betonblokjes waar veel onkruid tussenuit groeit. Dit dient te worden verwijderd of verdelgt.

Rechtzetten houten tuinhek

Het lage houten tuinhek aan één kant van de tuin zou opnieuw verankerd en rechtgezet moeten worden. Palen, haken en hekken zijn voorhanden. Dit werk kan gebeuren voor 15 juni, of na 15 juli.

Zwarte tuindraad met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Tuindraad plaatsen als afscheiding tussen de buren. 12 lopende meter. Zwarte draad van 180 cm met onderplaat en bovenbuis. Momenteel staat er een haag.

Schutting in composiet schermen plaatsen

Verwijderen van draadomheining en plaatsen van composiet schutting. De tuin is 18 meter diep.

Houten afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een draadomheining met klimop ongeveer 2.5 m hoog.Deze zou moeten verwijderd worden en vervangen door een plankenwand in thermowood met ook houten verticale balken. Onderaan graag een betonplaat van ca 30 a 40cm bovengronds. De totale lengte is 34 meter en er zijn 2 hoeken van 90° in.

Draadafsluiting met horizontale buis plaatsen

Een zwarte draadafsluiting plaatsen. Het gaat over een L vorm en de hoogte willen wij op 2 m ongeveer. Naast onze voorgevel willen we een hek uit hetzelfde materiaal en deze zijde heeft een lengte van 4 m 50. haaks daarop is de andere zijde 5 m 50. Nu staat er nog geen afsluiting.