Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting met horizontale buis plaatsen:

Draadafsluiting met horizontale buis plaatsen

Een zwarte draadafsluiting plaatsen. Het gaat over een L vorm en de hoogte willen wij op 2 m ongeveer. Naast onze voorgevel willen we een hek uit hetzelfde materiaal en deze zijde heeft een lengte van 4 m 50. haaks daarop is de andere zijde 5 m 50. Nu staat er nog geen afsluiting.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Aartselaar (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting met horizontale buis plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen omheining zwarte flexibele Segaf draad 180cm hoog (zonder horizontale buis ) straatkant: lengte 35m (40 - 5m poort), op hoekpaal en op de bestaande poort kan telkens aangesloten worden zijkant: lengte 60m (1 grote boom staat in de weg en mag niet gerooid worden) oude draad neem ik zelf weg mogelijk offerte voor enkel straatkant (35m) en offerte voor straat + zijkant (35+60m)? Hoogte 1m80 en geen bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met horizontale en verticale paal met betonplaat onderaan voor 36 m . +-1. 80 m hoog; Er staat nu een betonnen palten muur en die zal afgebroken worden.

Draadafsluiting plaatsen

Lengte af te sluiten is 48 meter. Er staan betonnen L-elementen, we zouden graag bovenop of ervoor een draadafsluiting wensen te plaatsen met een horizontale bovenbuis die de verticale buizen verbindt.

Draadafsluiting geitenweide

Ik wil een deel van mijn tuin laten omheinen met een hoogte van +/- 135 cm. Dit met betonplaten en horizontale palen. Het is +/- 17 m lang en 9 m breed,in een hoek. De oppervlakte is licht hellend.

Afsluiting vervangen

Bestaande afsluiting lengte 35 lopende meter vervangen door optie-1 : een combinatie betonnen palen met ertussen beneden 1 betonplaatje en verdere opbouw met horizontale behandelde houten planken die met tandgroef aansluiten(geen prefab panelen. Ofwel optie-2 : een combinatie gemoffelde aluminium (of gegalvanisserde stalen) palen met ertussen beneden 1 betonplaatje en verdere opbouw met horizontale behandelde houten planken die met tandgroef aansluiten(geen prefab panelen. Bestaande afsluiting bestaat uit 16m Bekaert draadafsluiting met strakke klimopbegroeiing (dienen door zorgen v/d plaatser verwijderd)en 19m houten panelen die door de eigenaar zelf worden weggenomen. De gewenste eindhoogte is 2m.

Tuinafsluiting plaatsen

Draadafsluiting 54 m lengte. Prijs voor hoogte 1 m 80 met of zonder horizontale paal, met of zonder betonnen plaat of eventueel met panelen.

Draadafsluiting plaatsen

Graag had ik van uw firma een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een draadafsluiting. Draad : 2 m hoogte - Onderkant met betonplaat en bovenkant horizontale buis. Lengte = 58 meter. Dit is volledig rechtdoor. Na de zomer plaatsen.

Prijsofferte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Door schade aan tuinomheining zou deze vernieuwd moeten worden. Het deel dat beschadig is bestond uit staalpalen in beton met bovenaan horizontale paal en draad. Aangezien er een boom op gevallen is zijn er verschillende palen scheef getrokken en de draad flink vervormd. Totale lengte van de afsluiting is ongeveer een 30meter schat ik. En het beschadigde deel is toch een 10 meter. Graag zo spoedig mogelijk een offerte (ivm verzekering), het is ook mogelijk (overdag) ter plaatsen te komen kijken. In bijlage vindt u foto's terug van de beschadigde delen om een correcte prijs te kunnen opstellen. Ook is er 1 betonplaat kapot (waarschijnlijk door een auto) deze hadden we ook graag vervangen gehad. U kan me steeds contacteren.