Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonkleur moet antraciet zijn. De hoogte van de schutting moet 2 meter zijn met 2 beton platen hoog (Baksteen motief) de rest maak ik zelf in hout. Het zou in totaal 32 lopende meter zijn (houtlook, stenen,...) Totaal nieuw. nu oude draad zal weggehaald zijn.

Tuinafspanning vervangen

Ik zou graag een gesloten tuinafspanning in kunststof of ander matriaal willen plaatsen. 1 lengte van +/- 35 meter + afbraak oude draadafspanning. Gesloten tuinomheining, hoogte 1m80.

Herstellen van een tuinafsluiting

De tuinafsluiting 2m hoog x15m lang is geplooid en moet hersteld worden.

Nieuwe omheining plaatsen

Ongeveer 60 meter diep en 2m hoog, bestaande houten schutting te vervangen . Houtenafsluiting indien dit voldoende wind doorlatend is of draad .

Tuin heraanleggen

Egaliseren tuin, aanleggen pad, verplaatsen van tuinhuis (houten) Tuin : 30 m diep , 6 m breed. Pad : aanleg met kasseien. Geen fundering nodig.

Kleine stadstuin aanleggen

Een deel van mijn stadstuin, ongeveer 15 m², zou opnieuw moeten aangelegd worden met schaduwplanten, dus (deel van) oude planten verwijderen en nieuwe aanplanten.

Plaatsen houten schermen afsluiting tuin

Wij wensen graag schuttingen te laten plaatsen achteraan in onze tuin. Graag dezelfde platen als onze buurman om een zo zelfde uitzicht te krijgen. (hoogte +/-1m70) Er moet dus een 'L' voorzien worden van 10m X 10m ongeveer. Deze platen zijn aangekocht in de woodtex, maar waarschijnlijk redelijk standaard. Makkelijke toegang tot huis, er is een oprit en plaats voor het huis.

Steenkorven plaatsen ter vervanging van draadafsluiting

Steenkorven te plaatsen.Hoogte 0,5 m, diepte 30cm, lengte 4 m Kleur :Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) In de plaats van straatafsluiting.

Houten afsluiting plaatsen

We willen graag een houten omheining met een betonplaat onderaan en betonpalen, de wind staat vaak langs deze zijde en onze huidige omheining heeft het hierdoor begeven. Het gaat over een totale lengte van 12 meter.

Kunststof afsluiting plaatsen

Vervanging van de huidige afsluiting, palen zijn onderaan doorgeroest. We willen de afsluiting vervangen door een nieuwe met kunststof 'haag'-look, volledig dicht, geen doorkijk. Tuindeur is ook te voorzien. Afbraakwerken bestaande afsluiting ook uit te voeren. Afmeting : 10 m. Hoogte 1m80 à 2m.