Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Blokhut plaatsen

Blokhut Polaris 300x300 cm plaatsen.

Tuinhuis in metaal plaatsen

Graag plaatsing en montage van tuinhuis Pentroof 251x171 grijs..

Betonnen afsluiting plaatsen

ongeveer 10,1 meter tuinafsluiting, deels op gras (+/- 8,0 meter), deels op betonnen terras ( 2,1 meter). begin en eindpunt tegen stenen huismuur. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Oude afsluiting reeds afgebroken.

Stadstuin aanleggen

In mijn stadstuin van 8m op 4m wil ik een terras laten aanleggen van 3m op 4m alsook een oppervlakte 3m op 4m met kiezel aanvullen.

Plaatsen nieuwe afsluiting in tuin

Verwijderen haag en oude afsluiting. Plaatsing nieuwe afsluiting in composiet. lengte : 15 m -Br 7à 8M Hoogte nieuwe afsluiting :2m

Aanleggen stadstuin

Tuinaanleg stadstuin - 70m² - onderhoud naar de toekomst toe - afbreken van een balkonterras, heraanleg van het balkonterras - voorzien van een groendak (ca. 24m²)

Heraanleggen voortuin

Ongeveer 6 op 6 meter. Verwijderen struiken en planten, alsook dals. Volledig nieuwe klinkers leggen met 2 kleine groene stroken.

Plaatsen tuinafsluiting

Ik zou graag een tuinafsluiting met dubbele poort willen laten plaatsen in mijn nieuwe woning te Hoboken. De werken zouden idealiter begin september uitgevoerd worden. Ik ben op zoek naar een stevige afsluiting voor mijn grote hond. Zelf had ik aan donkere 3D panelen gedacht van minstens 1,7m hoog. Eén gedeelte van de dubbele poort zou op 2 punten moeten afgesloten kunnen worden.

Vervangen van tuinafsluiting

Ik zou graag een afsluiting plaatsen met betonnen platen. Oude afsluiting afbreken een nieuwe plaatsen. Ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog

Bouwgrond van onkruid ontdoen

ik heb bouwgrond gekocht waar nooit iets heeft opgestaan. Het onkruid zou wegmoeten daar aangezien het zijn eigen leven is gaan leiden en de grondsondering niet kan gebeuren. Ik heb me laten vertellen dat dit met een bosmaaier moet gebeuren. Start bouwwerken voor het bouwverlof