Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Plaatsen blokhut Lounge 385 x 385 cm stalen dak geïsoleerd

Het installeren van de Blokhut Lounge 385 x 385 cm stalen dak geïsoleerd. Er is reeds een betonnen vloerplaat van 400 cms op 400cms voorzien met stelcon platen (200 x 200 cms) Graag ook geimpregneerd hout voorzien en dakgoot.

Aanleggen van tuin

Binnenruimte naar tuin omvormen: aanleggen terras en aanplanting. Grondopp 22 m².

Steenkorven plaatsen

Steenkorven over 2 delen: 1. 18m recht voor bestaande omheining, hoogte 2M 2. 15m recht met in het midden 2 uitsprongen van elke 3m, hoogte = 2m

Draadafsluiting plaatsen

Afbakening privé terras op een betegelde koer achter appartementsgebouw/doorrit naar garages. Er moet een afsluiting rondom het terras van 4 x 4 meter komen.

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een tuinomheining in hout die toch stevig is. Momenteel staat er een oude betonnen tuinomheining, die niet overal hoofd genoeg komt voor privacy. Ik wil voor de omheining ook nog planten plaatsen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m² (smallere, diepe tuin).

Oude taxus haag verwijderen

Wij zouden onze taxus haag willen verwijderen - schatting van 80 m. Het gaat om een taxushaag van 2 m hoogte.

Betonnen afsluiting plaatsen

Hoogte 180cm, lengte 6 meter. Betonplaten houtlook Oude afsluiting reeds afgebroken.

Klimop snoeien en inkorten

Gevel (rijhuis) met klimop zou redelijk dringend gesnoeid moeten worden. Gevel is 2 verdiepen hoog en een 4 tal meter breed. Huis staat in auto-vrije straat in centrum Antwerpen.

Afsluiting plaatsen

23-24meter omheining te plaatsen met betonpalen tussen elk scherm en betonplaten onderaan de schermen. te plaatsen in een U vorm, 11meter links, 8.5meter over de breedte van de tuin en rechts 3-4meter ongeveer. er is ruimte om te werken, alles ligt vrij. Alles kan binnengebracht worden via de oprit (half open gebouw).

Grasmatten leggen

Heraanleg van terras :remedie tegen definitief verwijderen of tegenhouden van onkruid om vervolgens grasmaten te plaatsen (liefst waar nadien geen werk meer aan is noch het hoeven af te rijden), Boven op betontegels grasmatten leggen. Oppervlakte : 20m².