Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Tuinafsluiting plaatsen

Graag asap tuinafscherming. 1 paneel op maat. Er staat er nu een maar aan vervanging toe Best geen paneel want bij mij zou de afscherming iets hoger moet komen Graag in hout, thermowood .

Stadstuin onderhouden

De struiken in deze stadstuin, van ongeveer 80m2 dienen grondig te worden gesnoeid. Graag ook de groenafval meenemen.

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.

Verwilderde tuin laten omploegen, gelijkleggen en inzaaien

We hebben al enkele jaren veel mos en kale plekken in onze tuin. Deze zouden we graag laten uitfrezen en inzaaien. Het is ongeveer een 120 vierkante meter. Het enigste probleem is dat ik maar een gangetje van 83 cm breed heb om in de tuin te geraken.

Bamboe verwijderen

Er moet een strook van 1,5 meter bamboe verwijderd te worden. Zodoende de aannemers voldoende ruimte hebben om onze muur te verwijderen.

Draadafsluiting plaatsen

Vakman voor een draadafsluiting met bovenbuis voor +/-45lm hoogte 1.80m-2.00m Woning is een rijhuis maar de tuin is bereikbaar via de garage.

Gedeeltelijk hermetselen van een tuinmuur en verlengen terras

Gedeeltelijk hermetselen van (oude) tuinmuur (+/- 4 m) + kaleien van alle tuinmuren. Verlengen bestaand terras met 1,5 meter.

Buizen in de grond vervangen na stormschade

Stormschade aan tuindraad met bovenbuis. Omgeplooide buizen vervangen. 6m: 5-6 buizen

Grasmatten leggen

Ik zou graag ongeveer 20 m² gras willen laten aanleggen in mijn achtertuin. Hiervoor graag grasmatten te plaatsen.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor plaatsing van een draadafsluiting met bovenbuis, en ondoorzichtig gemaakt met een zwarte doek. De afmeting is 11 a 12 meter lang en liefst zo hoog mogelijk (minstens 2 meter, maar graag 2,5 meter indien mogelijk). Ook zou de reeds bestaande afsluiting verwijdert moeten worden.