Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Houten tuinschermen plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 15m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd moet worden. Graag met verlichting erin verwerkt. Bankje maken en plaatsen. Kunstgras aanleggen in tuin van 20m².

Klimop van de gevel snoeien

graag willen we de voorgevel laten snoeien. het is 8m hoog en 5m breed.

Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping

Houten tuinhuis van ong. 5m x 3m volledig afbreken. Terrasoverkapping maken met 3 steunpilaren die begint aan garagemuur. Graag ook een ophangmogelijkheid voor hangmat voorzien. Bestaande houten deur naar garage en omlijsting vervangen.

Tuinhuis Luna plaatsen

Tuinhuis Luna van 2.95m x 2.95m met extensie van 3m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 18m x 1.8m plaatsen aan linkerzijde in tuin. Betonnen onderplaat en betonpalen.

Haag en boom verwijderen

Oude haag van ong. 20m x 2m en afgezaagde boom verwijderen. Rekening houdend met draadafsluiting en oprit die vlak aan de haag aansluiten en niet mogen beschadigd worden. Afval afvoeren.

Houten schutting plaatsen

Ik ben dringend opzoek naar iemand die zo snel mogelijk mijn tuin verder kan afwerken met het plaatsen van houten schuttingen, het zijn 5 (180x180cm) schuttingen die moeten geplaatst worden.

Zichtdoek plaatsen tegen draadafsluiting tuin

Wij hebben momenteel een draadafsluiting met klimop, maar dit vinden we niet mooi. We willen de klimop verwijderen en in de plaats een zichtdoek laten plaatsen, mooi strak. De draad is 1,8 m hoog en in totaal ongeveer 17,5 m lang (2,5 m + 9 m + 6 m).

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 27m x 1.5m met bovenbuis en betonplaat onderaan plaatsen. Momenteel muur als scheiding die moet verwijderd worden. Poortje van 1.2m x 1.8m vervangen. Graag zwarte afsluiting.

Verwijderen coniferenhaag

Coniferenhaag van 37m lang en ong. 4m hoog verwijderen. Afval afvoeren. Eventueel ook stronken verwijderen en grond gelijkmaken.