Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Oude taxus haag verwijderen

Wij zouden onze taxus haag willen verwijderen - schatting van 80 m. Het gaat om een taxushaag van 2 m hoogte.

Betonnen afsluiting plaatsen

Hoogte 180cm, lengte 6 meter. Betonplaten houtlook Oude afsluiting reeds afgebroken.

Klimop snoeien en inkorten

Gevel (rijhuis) met klimop zou redelijk dringend gesnoeid moeten worden. Gevel is 2 verdiepen hoog en een 4 tal meter breed. Huis staat in auto-vrije straat in centrum Antwerpen.

Afsluiting plaatsen

23-24meter omheining te plaatsen met betonpalen tussen elk scherm en betonplaten onderaan de schermen. te plaatsen in een U vorm, 11meter links, 8.5meter over de breedte van de tuin en rechts 3-4meter ongeveer. er is ruimte om te werken, alles ligt vrij. Alles kan binnengebracht worden via de oprit (half open gebouw).

Grasmatten leggen

Heraanleg van terras :remedie tegen definitief verwijderen of tegenhouden van onkruid om vervolgens grasmaten te plaatsen (liefst waar nadien geen werk meer aan is noch het hoeven af te rijden), Boven op betontegels grasmatten leggen. Oppervlakte : 20m².

Opruimen overwoekerde tuin

Tuin overwoekerd door o.a. wilde braam. Onderhoud tuin. Tuin: 200 m².

Snoeien beukenhaag

Ik zou graag de beukenhaag in de tuin laten snoeien 2 hagen van +\- 12m (ondertussen wel al 4m hoog) aan de lange zijde van de tuin 1 haag van 6m aan de achterzijde

Grasmatten leggen in tuin

Wij hebben onze woning gerenoveerd en willen nu in de tuin (5m X 5m ongeveer) graszoden laten leggen zodat we meteen een verzorgde tuin hebben.

Betonnen afsluiting herstellen

Herstellen van 2de onderste betonplaat na aanrijding met trekhaak

Verwijderen van struiken, riet en proper maken van het terrein

gewoon achter een industrieel gebouw de grond terug proper maken. om de mogelijkheid te maken om wagens te parkeren Nu staat het vol met struiken en riet en onkruid. +/- 1500 m²