Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Afsluiting kunststof plaatsen

Achtertuin afsluiting, momenteel in hout panelen die 20 jaar oud zijn. Lengte 9 meter met een poortje en hoogte 1,80 meter graag zouden we een omheining in kunststof willen. Het poortje wensen we te behouden.

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Afgraven grond

In een voortuintje van ongeveer 20m² zouden graszoden verwijderd moeten worden zodat we zelf een ondergrond kunnen voorzien voor kunstgras.

Houten afsluiting plaatsen

Op een terras een hoek met tuinschermen voorzien ene zijde is 5.80 m andere zijde is 3.80 m wensen te werken met schermen van 1.90 m x 1.90 m totaal m² : 18.05. Ik zou 5 zijden nodig hebben.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting vervangen. Met betonnen palen ter versteviging. Huidige schutting afbreken en wegvoeren. Afmetingen zijn 26m lang en 1.8m hoog. Ook klein poortje installeren.

Tuinschermen vervangen

Tuinschermen vervangen van ongeveer 7 meter lang en 1, 8 meter à 2 meter hoog. We zouden graag tuinschermen in bankirai willen.

Betonnen afsluiting plaatsen

We wensen een betonnen omheining voor 27 lopende meter van 1.80m, keuze materiaal zijn we nog niet zeker: betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting laten plaatsen in hout met betonnen onderstutting over een afstand van 15 m. 2,10m hoog

Afsluiting in geïmpregneerd of hardhout plaatsen

Ik zou graag zo snel mogelijk een nieuwe houten tuinafsluiting laten plaatsen. Lengte is 8 meter en deze moet 180-200 cm hoog zijn. De bestaande omgevallen tuinafsluitingen moet de vakman ook verwijderen. Nieuwe omheining graag in geïmpregneerd- of hardhout.

Plaatsen van betonnen omheining

Wij willen graag achteraan in onze tuin ongeveer 7 meter, volledig recht een nieuwe omheining. Ongeveer 180 of 200 cm hoogte.