Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Antwerpen:

Haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Bestaande haag met wortel eruit over de totale lengte van ongeveer een 23 meter. Het plaatsen van betonpalen met gleuf op de grond eerst een betonplaat ertussen tegen optrekkend vocht en daarboven een geïmpregneerde houten afsluiting.

Korte tuinafsluiting plaatsen

Over een lengte van 4 meter moet men een afsluiting plaatsen. Deze moet komen op plaats waar vroeger een veranda heeft gestaan. Type materiaal in overleg met vakman.

Metalen afscheiding plaatsen

Ik wil tussen de terrassen van mezelf en mijn buur een 220 cm hoge afscheiding plaatsen. Afscheiding liefst in metaal, terras is 3 meter breed.

Oud gazon vernieuwen

Graag zouden we onze gazon vernieuwen. Afvoeren oude gazon en volledig nieuw gazon aanleggen door in te zaaien, geen graszoden. Oude gazon is 500 à 600 m².

Draadafsluiting plaatsen

Dit gaat over een nieuwbouw gelijkvloers, van 2 huizen. Hier zou een afsluiting geplaatst moeten worden in de tuin tussen de 2 wonningen lengte + 15 lm hoogte graag rond de 2 m. Nu staat er nog niks.

Draadpanelen plaatsen langs voetbalterreinen

We zouden een afsluiting willen plaatsen naar aanleiding van een nieuw fietspad dat de Stad zal aanleggen naast onze voetbalvelden. Het gaat over een lengte van 300m (2m hoogte) en in het hekwerk zouden drie metalen poortjes voorzien moeten worden.

Verwijderen van taxushaag en plaatsen houten afscheiding

De oude taxus haag verwijderen. Dit voor een lengte van ongeveer 10-12 meter, 1 meter dik en 2 meter hoog. Tussen de haag groeit nog veel klimop. We willen in de plaats een mooie houten afscheiding plaatsen met wat klimplanten en ander groen.

Houten terras aanleggen 56 m²

Een terras van 56 m² aanleggen. Is vierkant van vorm.

Betonnen tuinomheiningen renoveren of vervangen

Wij hebben recent een huis gekocht en zijn begonnen aan de renovatie. De scheidingspanelen renoveren.

Nieuwe betonnen afsluiting plaatsen

Een betonnen afsluiting plaatsen van 1.80 m hoog en 60 m lengte. Plus nog eens 17 m lengte waarvan 90 cm hoogte in beton en 90 cm draad. Betonnen afsluiting zonder structuur. Ook oude draadafsluiting te verwijderen.