Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Balen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Balen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Balen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Balen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Balen:

Composiet afsluiting zetten

Composiet afsluiting van 27 lopende meter en standaardhoogte van 1m50 à 1m80. De omheining moet tussen twee tuinen komen in een rechte lijn. Er moet geen oude omheining afgebroken worden.

Houten afsluiting plaatsen

Omheining tussen 2 tuinen . Lengte 18 meter Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Sierhekwerk plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een wilgenschutting van 17m lang en 2.5m hoog

Tuin onderhouden

onderhoud van de tuin onkruid vrij maken en sierheerster verwijderen en andere heersters verplaatsen

Tuinafsluting zetten

Onze tuin is momenteel voorzien van een houten afsluiting die gedeeld is met de buren. We willen aan onze kant van de afsluiting een extra afsluiting plaatsen om te voorkomen dat onze hond tot bij de buren kan aangezien we frequent merken dat ze onze hond proberen lokken. Tot hiertoe is er nog niks gebeurd, maar we willen voorkomen dat onze hond ineens op bezoek gaat bij de buren door alles af te breken of er onder door te graven. We willen dan ook een afsluiting die 2m boven de grond staat en een halve meter onder de grond zit. Het gaat om twee rechte stukken van +/- 14m en +/- 20m. Zelf dachten we aan draadpanelen, maar als er betere of goedkopere oplossingen zijn horen we het graag.

Tuin nivelleren

Tuin nivelleren na nieuwbouw. Gaat om ongeveer 450 m².

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten tuinafsluiting met een betonen plaat onderaan. Huidige afsluiting te verwijderen, is in Bekaert draad doorheen betonnen palen. Lengte is 32 meter in 1 lijn, zonder hoeken en 1m80 hoog.

Betonnen afsluiting+poortje plaatsen

Plaatsen van 6 meter betonnen afsluiting met structuur van 1. 50 m hoog en dan nog eens 10 meter betonnen afsluiting van 1. 80 m hoog. Aan het stuk van 1. 50 m hoog dient ook een poortje van 1 m breed en 1. 50 m hoog voorzien te worden . Dit hangt aan 1 kant vast tegen het huis.

Vijver uitbaggeren en dieper maken

Ik wil mijn vijver laten dieper maken, vooral in het midden deze is in totaal 60 m lang en 15 m langs 1 kant en 30 m langs andere kant.

Gracht verstevigen

Betreft de versteviging/afwerking van één zijde van een beek (rechterzijde op bijgevoegde foto). Afwerking zou in steenkorven of hout (azobe planken) kunnen gebeuren. Lengte van het perceel aan de kant van de beek betreft 22m. Tegen de duiker waar de beek onder de straat vloeit is reeds versteviging in kasseien voorzien. Over de overige lengte is een lage, verduurde versteviging in hout voorzien, echter zou deze vervangen of opgehoogd moeten worden met een duurzaam alternatief.