Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor composiet afsluiting zetten:

Composiet afsluiting zetten

Composiet afsluiting van 27 lopende meter en standaardhoogte van 1m50 à 1m80. De omheining moet tussen twee tuinen komen in een rechte lijn. Er moet geen oude omheining afgebroken worden.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Balen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet afsluiting zetten uit heel België:

Composiet afsluiting plaatsen

2 kanten elk van +/-8m lang moeten vervangen worden door composiet panelen met eventueel verticaal deel grind korf tussen verwerkt. Sta open voor prijs vergelijking van steen/grindkorven, draad met buis en kunststofafsluiting. Het is in overleg met de buren maar we zijn op zoek naar iets met weinig onderhoud, degelijke structuur en duurzaam. Ons huidige houten tand groef panelen zet hem steeds open en palen zijn aan het rotten, dus houten panelen doen we niet meer.

Plaatsen afsluiting in composiet

Ik zou graag een tuinafsluiting in composiet laten plaatsen. Het Het gaat om 20 lopende meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting voortuin naar trottoir gaat over 9 meter breedte, en ongeveer 70 cm hoog.

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Plaatsen composiet afsluiting

Voor het plaatsen van een composiet/kunststof afsluiting van 10m lengte en 1.80m hoog. Scheiding tussen de twee voortuinen.

Composiet afsluiting plaatsen

Voor het plaatsen van een composiet afsluiting van ongeveer 22m lengte. Voor het ogenblik een gewone afsluiting, maar wil deze hoger betreffende de buren. Hoogte 1m80.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen : Breedte 17 meter in composiet met hoogte 180 cm. Kleur composiet : antraciet. Er moet niks weggehaald worden.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting van ongeveer 20m lang en 2m hoog met alu palen en ook een deur/poort die ondoorzichtig is.