Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Beerzel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Beerzel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Beerzel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Beerzel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Beerzel:

Terras in tegels aanleggen

Wij zouden graag een terrashoek in de tuin hebben van 4m op 4m met tegel van ongeveer 60cm op 60 cm

Tuinafsluiting met draad en poortje

Graag zouden wij onze tuin achteraan met draad willen laten afsluiten. Ongeveer 80 m lang met hoek. Grachtkant is in 2016 verstevigd met betonnen L-elementen, graag hierop afsluiting te monteren. Draadhoogte van 180 cm en poortje te voorzien. Momenteel nog geen aanplantingen aanwezig. Ter plaatse komen kijken om exact op te meten en prijsofferte te maken.

Weide afsluiting

Afsluiting van een weide met een omtrek van totaal 206,35m. Draadhoogte 1,80m geschikt voor herten. Harmonicagaas + metalen palen zonder bovenbuis Of Ursusdraad + zeer duurzame palen vb. Gerecycleerde kunststof palen in de winterperiode is de weide zeer nat.

Onderhoud tuin

Wij hebben een tuin van ongeveer 16 m². Ik zoek hulp bij het snoeien van de hagen (rondom), onkruid wegdoen, grassen en bamboe indijken etc.

Gesloten houten afsluiting

Ik wil graag een volledige houten afsluiting met gesloten panelen en houten palen. Dit voor een U-vorm van 12 meter op 10,32 op 12 meter. Dus 34,10 lopende meter.