Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Berchem (Antwerpen):

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting laten plaatsen in hout met betonnen onderstutting over een afstand van 15 m. 2,10m hoog

Draadafsluiting plaatsen

Afbakening privé terras op een betegelde koer achter appartementsgebouw/doorrit naar garages. Er moet een afsluiting rondom het terras van 4 x 4 meter komen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Breedte tuin ca 7 meter ; hoogte 1m80. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) plaatsen. Geen afsluiting te worden weggenomen.

Betonnen afsluiting plaatsen

ongeveer 10,1 meter tuinafsluiting, deels op gras (+/- 8,0 meter), deels op betonnen terras ( 2,1 meter). begin en eindpunt tegen stenen huismuur. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Oude afsluiting reeds afgebroken.

Aanleggen stadstuin

Tuinaanleg stadstuin - 70m² - onderhoud naar de toekomst toe - afbreken van een balkonterras, heraanleg van het balkonterras - voorzien van een groendak (ca. 24m²)

Stadstuin onderhouden

De struiken in deze stadstuin, van ongeveer 80m2 dienen grondig te worden gesnoeid. Graag ook de groenafval meenemen.

Bamboe verwijderen

Er moet een strook van 1,5 meter bamboe verwijderd te worden. Zodoende de aannemers voldoende ruimte hebben om onze muur te verwijderen.

Tuinomheining herstellen

Onze tuinomheining kreeg een trek van de storm en staat over een lengte van 10 m scheef. Ik wil die graag recht laten zetten en de verzekering is akkoord, moet alleen nog een bestek binnenleveren.

Steenkorven plaatsen ter vervanging van draadafsluiting

Steenkorven te plaatsen.Hoogte 0,5 m, diepte 30cm, lengte 4 m Kleur :Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) In de plaats van straatafsluiting.

Haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Bestaande haag met wortel eruit over de totale lengte van ongeveer een 23 meter. Het plaatsen van betonpalen met gleuf op de grond eerst een betonplaat ertussen tegen optrekkend vocht en daarboven een geïmpregneerde houten afsluiting.