Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Berchem (Antwerpen):

Steenkorven plaatsen ter vervanging van draadafsluiting

Steenkorven te plaatsen.Hoogte 0,5 m, diepte 30cm, lengte 4 m Kleur :Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) In de plaats van straatafsluiting.

Haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Bestaande haag met wortel eruit over de totale lengte van ongeveer een 23 meter. Het plaatsen van betonpalen met gleuf op de grond eerst een betonplaat ertussen tegen optrekkend vocht en daarboven een geïmpregneerde houten afsluiting.

Verwijderen van taxushaag en plaatsen houten afscheiding

De oude taxus haag verwijderen. Dit voor een lengte van ongeveer 10-12 meter, 1 meter dik en 2 meter hoog. Tussen de haag groeit nog veel klimop. We willen in de plaats een mooie houten afscheiding plaatsen met wat klimplanten en ander groen.

Betonnen tuinomheiningen renoveren of vervangen

Wij hebben recent een huis gekocht en zijn begonnen aan de renovatie. De scheidingspanelen renoveren.

Scheidingsmuur herstellen

Na een ongeval is de scheidingsmuur gedeeltelijk afgebroken.

Aanleggen van thermowood terras en stadstuin aanleggen

Ik wil graag mijn stadstuin aanleggen. Hierin zou ik graag 10. 5 m² thermowood terras willen - te installeren boven oud beton opberghok. Daarnaast een 18. 5m² graszoden installeren. Hiervoor moet er nog een deel worden uitgegraven en afgevoerd. De tuin is te bereiken via het woonhuis. Materiaal graag mee in offerte plaatsen.

Tuin ophogen en gazon aanleggen plus betegelen

Onze tuin (+/- 6 op 3 m) zou een tiental cm moeten opgehoogd worden, en daarna moet nieuwe gazon gelegd worden. Indien mogelijk, daarna ook nieuwe tegels leggen in onze voortuin. Terras van 10 m².

Snoeien en onderhouden van voortuintje

Graag snoei en onderhoud van voortuintje in Berchem Antwerpen. 4 x 4 m Onkruid verwijderen, cornus snoeien en struik inkorten.

Zwembad buiten gebruik vullen en betegelen of zaaien

De leidingen onder mijn zwembad in de tuin zijn stuk. Ik wens het niet te herstellen, nog uit te breken. Ik wil het vullen en eventueel betegelen of gras zaaien. Het is een ovaal zwembad van ongeveer 4 op 8 m en 1. 20 m diep.

Houten afsluiting afsluiten plaatsen

Ik ben op zoek naar een tuinhek voor een stadstuin van 8,5 meter lang en 180 cm hoog. Het dient als gewone afsluiting tussen twee stadstuinen.