Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen afsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Breedte tuin ca 7 meter ; hoogte 1m80. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) plaatsen. Geen afsluiting te worden weggenomen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen afsluiting plaatsen uit heel België:

Plaatsen betonnen afsluiting

Plaatsen van betonnen afscherming met een hout look tussen 2 halfopen bebouwingen (opritten), voor een lengte van 20 à 25 meter in één lengte, hoogte 2 meter. Eventueel ook het weghalen van bestaande kapotte sparren (2.5 m hoog - 35 stuks ).

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen ongeveer 11,5m lang op hoogte van 1,80M. Graag betonplaten met structuur!! (houtlook, stenen,...) Er staat al een afsluiting die de eigenaars zullen weghalen.

Betonnen afsluiting zetten

ik wil een betonplaten zonder structuur plaatsen rond garageboxen. Het gaat over 65 lopende meter en een hoogte van 1m80. Op dit moment staat er nog geen omheining.

Betonnen afsluiting zetten

Het gaat hier over 22 lopende meter en een hoogte van minimum 1m80. Betonplaten met eenzijdige structuur in houtlook, liefst met boog. Er staat een oude afsluiting, maar die haal ik zelf weg.

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen achteraan in mijn tuin. Het bedraagt 25 lopende meter en ze zouden 2 meter hoog moeten zijn. Mijn tuin van achter paalt aan een weg waartussen een strook van 6 meter zit.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afmetingen: 13 meter lang 2m hoogte. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Betonnen afsluiting vervangen door houten panelen

Wij zouden in onze tuin graag onze huidige afsluiting laten verwijderen en vervangen door 2 nieuwe stuks in hout. Er moet in deze platen ook 1 deur zijn.

Betonnen afsluiting zetten

Ik heb een oude afsluiting van beton onderaan en draad boven en ik zou graag deze veranderen naar misschien draad en lamellen. Ik heb ook interesse naar beton+houten panelen. Het is voor ongeveer 30 meter.