Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Boechout:

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik wil graag mijn terras, met totale oppervlakte van 50 tot 60 m², vernieuwen met grote keramische tegels. Minstens 1mx1m of langwerpig 1m20x0.60m.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonnenplaat

We zouden graag met onze buren een draadafsluiting plaatsen tussen onze percelen. En een afsluiting aan de achterkant van onze percelen. Tussen de percelen zou het gaan over +/-15,5m (liefst 1,2m hoogte). 1 probleem. Onze tuinen verschillen in hoogte dus zal er wss met een hoge betonboord gewerkt moeten. Achteraan is het 19m. hoogte 2m indien gemeente het toelaat.

Tuin opnieuw inzaaien 150 m² en fruitbomen planten

Grasperceel van ca. 150 m² opnieuw inzaaien en enkele nieuwe fruitbomen planten.

Draadafsluiting en twee poortjes plaatsen

Op bepaalde plaatsen is onze tuin niet afgesloten. Hier hier moet draadafsluiting geplaatst worden. Alsook 2 poortjes plaatsen. Lengte niet echt opgemeten, graag een vakman die langskomt.

Houten afsluiting plaatsen

Nieuwe houten afsluiting plaatsen, de huidige is weggewaaid. Lengte van 6 meter.

Snoeien en vellen van bomen

Wij hebben verschillende bomen te vellen en te snoeien, wel apart snoeien en vellen. Uit te voeren in meest geschikte seizoen, plaatsbezoek op afspraak.

Herstellen houten tuinafsluiting

Een gedeelte, 10 meter , van houten afsluiting (tand en groef balkjes van 2 m ) is omgewaaid en moet terug recht geplaatst worden. Graag zo snel mogelijk herstellen.

Plaatsen beukenhaag aan zijkant tuin

Langs de scheiding met onze buren willen we graag een beukenhaag laten plaatsen over lengte van ongeveer 25 m. Plantjes van ongeveer 180 zodat ze snel kan dichtgroeien.

Houten tuinafscheiding

Graag had ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een houten afscheiding (zie foto bijlage) in onze tuin voor het volgende: 10,5 meter links 30,5 meter rechts De afscheiding zou wel op hetzelfde moment geplaatst worden maar de prijzen mogen opgesplitst worden. De 30,5 m rechts zou gemeenschappelijk zijn met onze buurman en de linkse afscheiding van 10,5 m voor onze rekening. Kan U hiervoor uw beste prijs geven aub? Liefst voor de zomer kunnen plaatsen.

Aanleggen van de tuin

Wij willen graag voor de zomer onze tuin laten aanleggen en hadden graag een offerte gehad voor ons idee. Onze wens: een voortuin met parkeerplaats (grind (lava) 25m2) een deel groen (dit willen we zelf aanplanten) en een pad in klinkers dat van voor langs het huis naar achteren loopt naar een terras in getrommelde betonklinkers bruin-zwart. (totaal pad en terras +-55m2) en een deel groen. Hopelijk kan onze tekening helpen ons idee te verduidelijken. Altijd welkom voor een afspraak.