Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Boom:

Plaatsen van leibomen of een houten tuinconstructie met beplanting voor privacy

Leibomen of andere om inkijk in de tuin te minimaliseren. Onderhoudsvriendelijke planten over een lengte van 20 meter die ook in de winter blad houden. Andere optie is een houten constructie op maat met daar een 2 à 3 meter beplanting op.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een zwarte draadomheining rond een nieuw speelplein. Het gaat om 30 meter omheining met 2 poorten met slot. Er zou 1 stuk van +-2 meter moeten open kunnen voor de lift van de glazenwassers. Hoogte 2m met paal. geen beton.

Herstellen tuinafsluiting

Mijn tuinafsluiting is met de storm over de hele van een +/-10meter omgewaaid. Het is een houten hek met bovenbuis van een 1,80 tal meter hoog.

Terras aanleggen en deksel beerput vervangen

We hebben onze woning gerenoveerd en onze tuin wat laten verwilderen met de jaren. Graag zouden we voor de zomer een mooi terras hebben waar we alvast kunnen zitten. Terras zou ongeveer 5 meter op 5 meter zijn. Momenteel ligt er gras en hier en daar wat renovatieafval dat tussen de struiken is gevallen (ik denk hierbij aan oude stukken steen van het oude terras). Onze beerput (tuin) heeft een heel oud deksel wat ook een 5 tal centimer boven de grond uitsteekt. Aangezien we deze zomer onze tuin willen aanleggen, willen we graag advies inwinnen over deze beerput en een nieuw deksel laten plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

We zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Zou voor een lengte van ongeveer 30m zijn, hoogte van 2 meter en dient als scheiding tussen ons en de buren hun tuin.

Bamboe verwijderen

Wij hebben in onze achtertuin bamboe staan en zouden deze graag laten verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 5 x 1,5 meter en dit voor zo een 4 meter hoog.

Betonnen afsluiting zetten

Hoogte 1,8m , breedte 3,5m

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden deze zomer graag de achterzijde van onze tuin laten omheinen (omheining + deur).Houten omheining. Afmeting : 20 m; Nu staat er geen afsluiting. Eventueel omheining met poort erin.

Leveren en plaatsen van grasmatten

In onze achtertuin dient de bestaande grasmat verwijderd te worden. Achterin de tuin ligt een beetje lager dan de rest van de tuin, 1-2kuub verse grond nodig om alles mooi egaal te maken. Hierna leveren en plaatsen van 90 m² grasmatten. Optioneel: Verwijderen oude tuinafsluiting + plaasten afsluiting en poortje . +- 30 m . Heras hekje.

Tuinomheining herstellen of vervangen

Tuinomheining herstellen of vervangen. Het gaat om 8 lopende meter.