Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Borgerhout (Antwerpen):

Egaliseren tuin

Ik zou graag mijn tuin laten egaliseren. De te egaliseren oppervlakte is 125m², en de tuin is gelegen achter een rijhuis.

Omheining voor dakterras + afscheiding

Wij beschikken over 2 dakterrassen. Aan ons dakterras vooraan willen we een veilige omheining plaatsen. En achteraan willen we advies voor een scheidingswand te plaatsen. Omheining moet ongeveer 3 meter lang zijn, achteraan moet de scheidingswand 2m30 lang zijn. We kunnen niet boren in het dak/ muur bij de scheidingswand, dus we weten nog niet welk materiaal geschikt is.

Aanleggen van tuin

Binnenruimte naar tuin omvormen: aanleggen terras en aanplanting. Grondopp 22 m².

Betonnen afsluiting plaatsen

Hoogte 180cm, lengte 6 meter. Betonplaten houtlook Oude afsluiting reeds afgebroken.

Afsluiting plaatsen

23-24meter omheining te plaatsen met betonpalen tussen elk scherm en betonplaten onderaan de schermen. te plaatsen in een U vorm, 11meter links, 8.5meter over de breedte van de tuin en rechts 3-4meter ongeveer. er is ruimte om te werken, alles ligt vrij. Alles kan binnengebracht worden via de oprit (half open gebouw).

Heraanleggen voortuin

Ongeveer 6 op 6 meter. Verwijderen struiken en planten, alsook dals. Volledig nieuwe klinkers leggen met 2 kleine groene stroken.

Vervangen van tuinafsluiting

Ik zou graag een afsluiting plaatsen met betonnen platen. Oude afsluiting afbreken een nieuwe plaatsen. Ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog

Betonnen tuinmuur plaatsen

Een oude betonmuur verwijderen en vervangen door een nieuwe . Ongeveer 20 lang en 2 meter hoog. Betonnen afsluiting voorzien .

Kleine stadstuin aanleggen

Een deel van mijn stadstuin, ongeveer 15 m², zou opnieuw moeten aangelegd worden met schaduwplanten, dus (deel van) oude planten verwijderen en nieuwe aanplanten.

Houten afsluiting plaatsen

We willen graag een houten omheining met een betonplaat onderaan en betonpalen, de wind staat vaak langs deze zijde en onze huidige omheining heeft het hierdoor begeven. Het gaat over een totale lengte van 12 meter.