Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Borgerhout (Antwerpen):

Kleine stadstuin aanleggen

Een deel van mijn stadstuin, ongeveer 15 m², zou opnieuw moeten aangelegd worden met schaduwplanten, dus (deel van) oude planten verwijderen en nieuwe aanplanten.

Houten afsluiting plaatsen

We willen graag een houten omheining met een betonplaat onderaan en betonpalen, de wind staat vaak langs deze zijde en onze huidige omheining heeft het hierdoor begeven. Het gaat over een totale lengte van 12 meter.

Betonnen afsluiting in tuin plaatsen

Beton platen zonder structuur plaatsen in de tuin ongeveer een 6 tal meter te plaatsen dat is een recht stuk de rest zijn muren. Dit is tussen de buren.

Snoeien klimop op de gevel

Ik wil mijn voorgevel met klimop laten snoeien op de gevel van een rijwoning De gevel is 5m breed met 3 verdieping hoog. De klimop staat op het geheel van de oppervlakte van de gevel

Kunstgras aanleggen

Ik wil mijn gras in de tuin laten vervangen door het aanleggen van kunstgras. Tuin is ongeveer 25 m².

Vijgenboom in binnentuin recht zetten

Een vijgenboom in een binnentuin dreigt om te vallen. Om schade te voorkomen moet deze rechtgezet worden of ergens vastgemaakt aan de muur. Deze zit momenteel in een grote pot.

Één boom vellen en takken snoeien

Een echt hoge boom laten snoeien in het midden van de stad. Graag ter plaatse komen kijken.

Tuinafsluiting plaatsen

Graag zou ik een offerte willen voor draadafsluiting + bovenbuis: terrein geschat op 170 lopende meters, hoogte zou 180 cm moeten zijn, in beton geplaatst, kleur zwart + 2 poorten van 120 cm breed en 180 cm hoog (zij-ingang en poort achterkant tuin). Kan u mij hiervan een offerte bezorgen?

Tuin heraanleggen

Het is de bedoeling om eenmalig de tuin te laten omspitten en terug in orde te maken, waarschijnlijk is verhoging met zand aangewezen na terrasaanleg. En terug mooi zaaien, en verhoogt worden. Gewoon gras, grasmatten, kunstgras...graag budget het is een huurhuis.

Herstel tuinmuur van stadstuintje

Onze tuinmuur (ongeveer 16m, klein stadstuintje) moet hersteld worden: oude verf verwijderen, voegen en schilderen of pleisteren,eventueel planten verwijderen. Graag offerte