Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor aanleggen van tuin:

Aanleggen van tuin

Binnenruimte naar tuin omvormen: aanleggen terras en aanplanting. Grondopp 22 m².
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van tuin uit heel België:

Aanleggen tuin en voortuin

Tuin aanleggen met pad naar poortje achteraan tuin is ongeveer 140 m2. Achteraan omheining plaatsen met poortje.. voorzien van struiken ook fruitstruiken. Gras Voortuin pad verbreden en aanleggen met planten en of gras ongeveer 18 m2. Is nieuwbouwwoning.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Tuin aanleggen

Het zijn diverse werken: aanleggen van klinkers ongeveer 45m², plaatsen van kiezel. Ik zou graag mijn tuin aanleggen op advies van de vakman.

Houten dakterras aanleggen

Wij willen graag een dak bedekt met roofing mee als nuttig terras aan ons bestaande terras verbinden. Zo zouden we een meer dan verdubbeling van het bestaande terras verwezenlijken. Zo zouden we ook praktisch de hele dag zon hebben, wat nu niet het geval is. Momenteel hebben we een terras van 3 op 6 m met een metalen trap ( met een loopbrug over het dak) naar de tuin. Een trap naar de tuin moet blijven bestaan.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen met eventueel trap in het midden. 5 - 8 lopende meters. 1,2 m hoog. Er moeten nog enkele werken gebeuren in de tuin: tuinpad aanleggen e.d.

Aanleggen terras

Wij wensen een terras aan te leggen op de plek waar momenteel gras ligt, graag zouden we tegen het huis een terras plaatsen voor een tuin loungeset + tuin tafel. De tuin is via 5 treden van een trap (van oud natuursteen) te bereiken. We staan open voor verschillende afwerkingen. Het huis is cottages style uit de jaren 70 wat in 2018 is gerenoveerd. +/- 50m²

Tuin heraanleggen

We hebben een aantal stukjes tuin rond het huis die een opknapbeurt nodig hebben. Een stuk composietterras verwijderen (6x4,5m), een ander deel aanleggen met betonnen grasdallen (8x2m), nog een deel nivelleren en aanleggen met keitjes (5x4,5 m). En een strook van 14x2m houten/composiet terras maken.

Tuin omploegen en opnieuw aanleggen

Mijn tuin zou volledig omgeploegd moeten worden, gelijk gemaakt en opnieuw gras zaaien of eventueel gras maten. 10x10m