Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Borsbeek (Antwerpen):

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Draadafsluiting plaatsen

Vakman voor een draadafsluiting met bovenbuis voor +/-45lm hoogte 1.80m-2.00m Woning is een rijhuis maar de tuin is bereikbaar via de garage.

Buizen in de grond vervangen na stormschade

Stormschade aan tuindraad met bovenbuis. Omgeplooide buizen vervangen. 6m: 5-6 buizen

Herstellen betonplaten omheining

Herstellen van een betonnen omheining.

Klimop haag onderhouden

Ik ben op zoek naar een tuinman/firma die ofwel: 1) éénmalig onze klimophaag wil snoeien, liefst zo snel mogelijk 2) een soort onderhoudscontract wil afsluiten voor het jaarlijks onderhoud van die haag (2 X per jaar? ) Het gaat om een klassieke klim-op-haag van 2 m hoog en +/- 50 meter diep, gelegen aan het voetpad gezien hoekpand

Draadafsluiting plaatsen zonder betonplaat met bovenbuis en poortje

Een zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen. Is +/- 30 lopende meter, graag 2 m hoogte. Ook poortje met slot hoogte 2 m. Graag ook privacy doek plaatsen.

Nivelleren tuin en gras zaaien

Ik wil mijn achtertuin laten afgraven/nivelleren en daarna gazon laten zaaien. Het betreft een tuin van 18 m op 10 m, waar buiten twee bomen geen aanplantingen staan.

Tuinafsluiting te vervangen

Ik wil een nieuwe tuinafsluiting. Nu staat er een afsluiting met betonplaten. Deze moet weg gehaald worden . Ik zou graag een nieuwe plaatsen met betonplaten onderaan omdat mijn grond hoger ligt dan de buren. Enkel de onderste 50 tal cm moet met betonplaten en dan ongeveer 1,8 m met draad. Dit alles moet geplaatst worden en is bereikbaar met aanhangwagen of andere wagen(gemakkelijk materiaal aan of af te voeren. De afsluiting is in een hoek en is ongeveer 9meter lang en 6 meter lang.

Enkele buxus planten strak knippen

Ik wil graag een 20 tal buxus planten strak recht laten knippen in een tuin van ongeveer 70 m². Engelse moderne look. Graag 21-22-23 juni de werken uit te voeren.

Plaatsen van afscheiding met betonnen palen

Wij willen op de scheiding met de buren nieuwe betonnen palen + platen laten plaatsen. Het gaat om een lengte van 12 meter. De tuinen van de buren liggen wel +/- 1 meter hoger dan onze tuin, dus de palen en platen moeten deze grondmassa kunnen weerstaan. Kan u ons hiervoor een offerte bezorgen aub? Of u kan contact opnemen met ons om het ter plaatse te bekijken