Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen tuinafsluiting:

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Borsbeek (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen tuinafsluiting uit heel België:

Tuinafsluiting zetten

Ik ben van plan om een tuinomheining ( type bekaertdraad ) te laten plaatsen. Het materiaal koop ik ( in principe, maar geen must ) zelf. - 1.2 m hoogte - met bovenbuis - zonder boordsteen - ongeveer 105 lopende meter met 2 hoeken Ik zoek iemand voor de plaatsing.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil twee panelen in hout plaatsen met onderaan betonplaatje ongeveer 6 m en een hoogte van 1 meter 80.

Plaatsen van tuinafsluiting met poortje

Ik zou graag volgende zaken laten uitvoeren : 1/ draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur :Zwart Totale lengte :16m Gewenste hoogte : draad + bovenbuis 160cm rechte lijn zonder hoeken 2/ klein stukje draadafsluiting + tuinpoortje naast huis: Draadafsluiting met bovenbuis van 200 cm hoogte in totaal: 2m breed met tuinpoort met enkele vleugel van 1 m breed en ong 195cm hoog met cilinderslot en sleutel

Tuinafsluiting zetten

Wij willen onze achtertuin laten omheinen met staalmatten. Het gaat om ongeveer 16 meter incl. Een poortje. En ook het plaatsen van een grote poort aan de zijkant van het huis.

Tuinafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden van de buren met een Padoeken afscheiding met palen en planken. Dit voor 20 meter lang en 2 meter hoog.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Tuinafsluiting in geïmpregneerd hout plaatsen

De planken van het type onder druk geïmpregneerd tot in de kern, de betonplaten aan beide zijden glad en bovenaan de plankenschermen graag een eindplank zonder groef. In totaal een omheining van 17.4 m (roze zone) en 5.6m (blauwe zone). Afbreken bestaande draadafsluiting en toebehoren nemen wij voor onze rekening.