Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brasschaat:

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat zetten

Tuinafsluiting van 10 meter lengte en 2 meter hoog zetten. Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat.

Omgewaaide houten afsluiting vervangen door een draadafsluiting

Houten afscheiding van 10 à 15 meter tussen mijn tuin en die van de buren. Door de wind is die omgewaaid. Ik wil de kapotte omheining weg en ze vervangen door een draadafsluiting met afdenkzeilen.

Grond frezen

600-700m² oppervlakte. - Frezen (20 cm) Eventueel verrijken van de bodemstructuur of zwarte grond en inzaaien gras

Houten afsluiting plaatsen

2x zijde +-13meter langs elke kant, afscheiding plaatsen

Tuin heraanleggen

Verwilderde tuin renoveren van 10 op 20 meter. Alles moet weg en vervangen door gras.

Draadafsluiting zetten

Wij hebben een vrijstaand huis gelegen op een hoekperceel in een bosrijke omgeving. Tijdens de spits wordt onze straat als sluipweg gebruikt en aangezien ons terras aan de straatzijde ligt kan dit storend zijn. 40 m omheining.

Hekwerk rond huis zetten

Ik zou graag mijn tuin verder omranden met draad en met een soortgelijke haag. Momenteel is de helft van mijn tuin omheind en de voortuin niet, dit zou ik graag rondom rond mijn huis volledig dichtmaken met draad en een bijhorende elektrische poort. Gaat over ongeveer 30m draad en een grote poort van ongeveer 6m

Tuingrond aanvoeren om achtertuin op te hogen

We zouden onze tuin willen ophogen, en hebben zo'n 20 kubieke meter tuingrond nodig. We wonen in een gesloten bebouwing, dus zijn we op zoek naar een oplossing om dit in onze achtertuin te laten leveren.

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuinafsluiting zetten

Wij zoeken een afscheiding van onze tuin met een nieuw aangelegde weg. Lengte ongeveer 25 meter. Type afscheiding naar aanbeveling. Zonder poorten. Geen draad, wel schutsels in de vorm van composiet met hout.