Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brasschaat:

Houten tuinafsluitingen plaatsen

Houten tuinafsluitingen van 30m x 1.8-2m en 6m x 1.8-2m plaatsen. Betonplaat is niet echt nodig maar mag wel. Graag houte palen.

Eikenbomen rooien en uitfrezen

Betreft 25-tal eikenbomen (gem. 1.4m omtrek stam) rooien en uitfrezen. Volledig grond gelijkmaken en verwijderen hout. 2000m² - maar dit is met het huis erbij.

Tuinhuisje model Keter 86 plaatsen

Ik zou graag het tuinhuisje Keter 86 laten plaatsen en weten welke ondergrond moet ik hiervoor voorzien. Normaliter worden er grasmatten gelegd in de tuin.

Heidematten plaatsen

Heidematten tegen een bestaande omheining 40m lengte en 1m80 hoog

Draadafsluiting met heidematten plaatsen

Draadafsluiting (2m hoog op 20m diep, met bovenbuis, 1 begin en eindpaal, zwart) en bekleed met heidematten. De draad komt wel tegen een bestaande, oudere betonschutting (+/-1m50).

Siergrind plaatsen oprit

Oprit van >100m² opfrissen en / of voorzien van nieuwe steentjes.

Wilgentenen schutting plaatsen

Levering en plaatsing (ter plaatse vlechten) van wilgentenen schutting van 21 meter x 2 meter.

Afsluiting plaatsen

Er staat geen omheining. De draad moet achter een haag (aanplanting gemeente) komen dit gaat om 15 lopende meter en zou een hoogte van 1 meter 25 ongeveer moeten hebben. Achteraan onze tuin zouden graag een houten omheining wensen van 20 lopende meter en met hoogte van 1 meter 80. We zouden graag een houten poort hebben en verder kunnen ongeveer 2 houten schutsels staan.

Boom weghalen die is omgewaaid

Door de storm is er een boom op mijn tuinhuis gevallen, waardoor het dat is beschadigd en de deuren die niet goed meer sluiten door het openwaaien, ook de goot is losgeraakt. Ik zoek iemand die de boom kan weghalen.

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat zetten

Tuinafsluiting van 10 meter lengte en 2 meter hoog zetten. Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat.