Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brasschaat:

Opkuisen bouwgrond

Wij hebben een bouwgrond van 860m2 waar een grote hoop bomen moeten worden uitgedaan.

Houten afsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Een houten tuinafsluiting plaatsen tussen 2 percelen (huidige haag tussen ons en de buren zou worden verwijderd). Lengte ca 12 m 35 cm en hoogte 2,50 m en aflopend naar 2,10 m ter hoogte terras. Constructie van een houten wand met stevige steunpalen en betonfundering, waartegen dan de blokprofielen in bij voorbeeld triple ayous-hout of padouk planchetten worden bevestigd. Graag in thermowood afsluiting. Er mag ook een draadafsluiting tussen het perceel geplaatst worden.

Draadafsluiting met betonpalen plaatsen

Er stond een afsluiting met beton onderaan, betonpalen ongeveer elke paar meter en een draad daartussen. Door storm is deze beschadigd. Een nieuwe afsluiting plaatsen, opnieuw met beton in de grond en dan een afsluiting van 1,80 m hoog indien dit mogelijk is. Afsluiting van 20 lopende meter.

Vervangen draadafsluiting en dubbele poort

Achteraan, bij de kleuters, zou een nieuw hek moeten worden geplaatst: met 3 poortjes van 1 m breed. Ongeveer 21,2 m lang, 28,7 m breed en nog een extra stukje van 11 m op 11 m. Vooraan aan de school moet een dubbele poort komen, die op slot kan, eventueel vanop afstand bediend om te ontgrendelen (elektriciteit is aanwezig). Ook daar moet draad bij geplaatst worden.

Tuin omspitten en gelijk trekken plus zaaien van gras

Na verbouwingen wil ik mijn tuin (290m²) laten heraanleggen. Omspitten, nivelleren, bemesten en zaaien. Tuin ligt momenteel zeer ongelijk (graafwerken nodig).

Houten afsluiting plaatsen

Panelen van 1. 80 m op 1. 80 m liefst afgerond. Totale lengte 28 meter.

Plaatsen van draadafsluiting achteraan tuin

Draadafsluiting plaatsen 6 meter lengte en 150 cm hoog dit is voor achteraan in de woning zonder bovenbuis en zonder betonplaat. Graag zwart of antraciet.

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen met lint/doek voor privacy. Ongeveer 55 lopende meter te plaatsen. Ongeveer 1.80 meter hoogte. Dit is een rechte lijn met een hoek in. Er moet geen poortje aankomen.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting tuin lengte 12 meter - hoogte 2 meter - momenteel staat er een houten plankenwand.

Tuinafsluiting plaatsen met betonnen onderplaat

Wij zijn op zoek naar een afsluiting met draadpanelen met een totale hoogte van 200 cm op een basis van betonplaten (draadpaneel +- 170 cm hoog, de betonplaat 10 cm bovengrond en 30 cm ondergronds om ondergraven van de huisdieren te vermijden). De kleur antraciet en de 3D uitvoering. Momenteel is er een draadafsluiting geplaatst aan de straatkant van +-2 m, aan de zijkant en achterzijde van +-1 m welke vervangen dient te worden. Momenteel is de totale lengte van de omheining +- 220 lopende meter.