Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Brasschaat:

Tuin heraanleggen

Renovatie kleine voortuin en achtertuin . Invullen van de voortuin. Ligt nu 20 cm dieper dan oprit. Oude beplanting weg-rolgazon Achtertuin egaliseren moet zeker nieuwe zwarte grond bijgevuld. Plaatsen rolgazon. Tuin : 60 m².

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou een nieuwe houten tuinafsluiting willen laten plaatsen. Ik dacht aan een rabatdelen -tand en groef - uit de houtsoort Itauba, 27 mm dik planken en gleufpalen van Azobe 90mmx 90mm. Voor een lengte van 20 m en 2.2 m hoogte.

Grondwaterbuis aanleggen voor tuin te besproeien

Een grondwaterbuis voorzien van 8 meters dit voor de tuin te besproeien.

Dak van het houten tuinhuis herstellen

Dak van de tuinhuis herstellen, 4 op 4 meter. Gaat om een houten tuinhuis .

Herstellen oprit garage en herstellen draadtuinafsluiting

Door het stormweer zijn 2 bomen op mijn oprit terechtgekomen en hebben een aantal silex dalles gebroken ( 5-tal witte en een 5-tal zwarte) er zijn ook enkele dalles verschoven. Het betreft dus herleggen en vervangen van silex dalles. Er zijn ook bomen terechtgekomen op de tuinafsluiting ( ruitvormige groene draad ) Die over een 8-tal meter vernield is en dus hersteld dient te worden.

Coniferen verwijderen

Er zouden bij ons een 15 tal coniferen uitgedaan moeten worden en ineens ook uitvrezen.

Opkuisen bouwgrond

Wij hebben een bouwgrond van 860m2 waar een grote hoop bomen moeten worden uitgedaan.

Houten afsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Een houten tuinafsluiting plaatsen tussen 2 percelen (huidige haag tussen ons en de buren zou worden verwijderd). Lengte ca 12 m 35 cm en hoogte 2,50 m en aflopend naar 2,10 m ter hoogte terras. Constructie van een houten wand met stevige steunpalen en betonfundering, waartegen dan de blokprofielen in bij voorbeeld triple ayous-hout of padouk planchetten worden bevestigd. Graag in thermowood afsluiting. Er mag ook een draadafsluiting tussen het perceel geplaatst worden.

Draadafsluiting met betonpalen plaatsen

Er stond een afsluiting met beton onderaan, betonpalen ongeveer elke paar meter en een draad daartussen. Door storm is deze beschadigd. Een nieuwe afsluiting plaatsen, opnieuw met beton in de grond en dan een afsluiting van 1,80 m hoog indien dit mogelijk is. Afsluiting van 20 lopende meter.

Vervangen draadafsluiting en dubbele poort

Achteraan, bij de kleuters, zou een nieuw hek moeten worden geplaatst: met 3 poortjes van 1 m breed. Ongeveer 21,2 m lang, 28,7 m breed en nog een extra stukje van 11 m op 11 m. Vooraan aan de school moet een dubbele poort komen, die op slot kan, eventueel vanop afstand bediend om te ontgrendelen (elektriciteit is aanwezig). Ook daar moet draad bij geplaatst worden.