Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor grond frezen:

Grond frezen

600-700m² oppervlakte. - Frezen (20 cm) Eventueel verrijken van de bodemstructuur of zwarte grond en inzaaien gras
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond frezen uit heel België:

Tuin aanleggen

Grond te laten aanvoeren voor onze tuin en die van onze buur. Elke tuin is 13m breed (dus 26m in totaal) en 27m diep, dus zo'n 702 vierkante meter tesamen. Daarnaast hebben we elks nog een stuk tuin aan de zijkant van onze huizen. Eerste huis heeft een stuk van 3,70m breed op 15m lengte (is ongeveer 55vierkante meter) en het andere huis heeft een stuk van 3m breed op 15m dus 45vierkante meter. Daarnaast wil eventueel de twee tuinen laten aanleggen met grasmatten en alle bijhorende grondwerken die daar nog bijhoren: gelijktrekken, frezen enzo... Afsluiting plaatsen over de breedte.

Grond frezen en vlak trekken

Ik had graag mijn grond laten frezen en gelijk trekken momenteel is dit een oude gazon maar er staat niet veel meer oppervlakte ongeveer 400m². Ook nieuwe gazon zaaien.

Boomstronken verwijderen

Frezen van twee stronken van grove den. 40cm en 55cm diameter. Daarna het stuk grond terug effen leggen.

Heraanleggen gazon

750m² oppervlakte. - Grove nivellering van het terrein (verwijderen rupssproren en enkele zandhopen) - Uitsnijden van bestaande graszoden (6cm diep) - Afvoeren van oude graszoden en overtollig zand via containers - Frezen (20 cm) en verrijken van de bodenstructuur - Fijne nivellering van het terrein met rotoreg - inzaaien gras Optioneel ook graag prijs vermelden om terrein aan te vullen met grond voor inzaaien gazon.

Tuin nivelleren en nieuw gras zaaien

De tuin is ongeveer 163 m² waarvan een deel gewoon onbewerkte grond is (met al dan niet onkruid) en een deel is oud gazon. Ik wil overal nieuw speelgazon (geen sportgazon). Het is mogelijk dat er een kleine hoeveelheid aarde moet bijgevuld worden. De werken kunnen in verschillende fases gebeuren , vernietigen van onkruid en bestaand gazon en later frezen, nivelleren en inzaaien.

Gazonmatten leggen

Ik wil het huidige gras ( soort weimengsel) vervangen door gazon op matten. Grond moet gelijk gelegd worden, toegankelijk voor motoculteur. Tuin frezen, egaliseren en gazonmatten leggen , ongeveer 250m²

Grond gelijk trekken

Ik zou graag mijn tuin laten frezen en gelijk trekken. Oppervlakte is ongeveer 155 m². Gazon heb ik al kapot gesproeid.

Gazon laten frezen en gelijk leggen

Wij willen onze tuin laten omploegen en de grond gelijktrekken. Tuin bestaat uit twee delen. Eerste deel is 130 m², tweede deel 114 m². Wij spuiten de gazon die er nu nog op staat eerst zelf kapot dus enkel omploegen en gelijktrekken volstaat.