Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Burcht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Burcht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Burcht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Burcht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Burcht:

Opruimen verwilderde tuin

Oud pand met een verwilderde tuin die onder handen moet genomen worden. Struiken en bomen, alles moet aangepakt worden. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten, maar het is een grote tuin.

Afbraak en plaatsing tuinafsluiting

De foto is genomen vanuit de tuin van de buur, omdat aan onze kant er een haag voor de afsluiting staat en je dus een minder goed zicht hebt op de schutting. De lengte van de schutting is +/-20m. 1) het plaatsen van een houten schutting (eventueel met betonpalen of metalen palen), Hoogte 180 a 200 cm 2) het verwijderen van de bestaande schutting, indien jullie dit kunnen uitvoeren

Stenen muur vervangen door houten afsluiting

Een tuinafscheiding van ongeveer 30 meter plaatsen. Eerst moet men een bestaande stenen muur afbreken, dit is zo een 10-15 meter. Hierna een nieuwe afsluiting in hout plaatsen, type hout te bespreken met vakman. Er moeten ook nog enkele werken aan de funderingen worden gedaan voor men nieuwe afsluiting kan plaatsen.

Voortuin heraanleggen met beton klinkers

Heraanleg voortuin met betonklinkers. Oppervlakte ongeveer 14m²

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en poortje

Ik wil een draadomheining en een poortje plaatsen met betonplaten ben in het bezit van een hond afbreken van tuinhuis en een nieuw plaatsen de achterzijde van mijn tuin ligt aan een beekje op de foto komt de draadomheining naast het padje van mijn nieuwe buren. Naast het tuinhuis een doorgang naar het poortje voor de uitgang achteraan de tuin. De lengte die af te sluiten is zou ongeveer 30-40 meter zijn, en de hoogte standaard 1.50 of 1.80 meter.

Composieten afsluiting herstellen

Door de storm eind januari is er een deel van onze afsluiting losgekomen. Er is 1 plaat losgekomen, 2 palen beschadigd en de plaat zelf ook. Ook is er van nog 2 andere platen een plank gaan vliegen.

Betonnen afsluiting met impregneerd hout plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen 35 meter. Betonpalen met geïmpregneerde houten schermen. Hoogte ongeveer 2 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Af te sluiten met beton platen. Momenteel staat er een houten hek , maar deze is aan vervanging toe. Aangezien dat sluitingen van de andere buren in beton zijn zouden we deze nu willen onze houten hek vervangen door betonplaten. Lengte af te sluiten 6 a 6.50 meter. De hoogte 1.80 meter.

Betonnen afsluiting met hout plaatsen

Staat bestaande afsluiting in houtschermen beste tijd gehad nu een nieuwe plaatsen. Zullen we zelf afbreken voor plaatsen nieuwe. In beton of combinatie hout , beton. Scheiding twee bestaande tuinen rechte lijn van ongeveer 35 lopende meter.

Verwilderde tuin opruimen en afbreken van serre

Opruimen van een tuin (10m breed x 25m diep) Deze tuin is verwilderd en er staat een oude voliere en een hok op. Geen hoge bomen, wel heel wat struikgewas. Eventueel ook een aparte offerte voor de afbraak van een serre (ca 8m lang en 2,5 meter breed) Deze serre werd gebruikt voor het kweken van cactussen.