Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor opruimen verwilderde tuin:

Opruimen verwilderde tuin

Oud pand met een verwilderde tuin die onder handen moet genomen worden. Struiken en bomen, alles moet aangepakt worden. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten, maar het is een grote tuin.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Burcht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opruimen verwilderde tuin uit heel België:

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin ongeveer 20/25 op 10m is al jaren niet meer aan gewerkt. Bomen die omgevallen zijn, onkruid, schuurtje moet weggehaald, er liggen wat tegels die wegmoeten. De tuin is volledig verwilderd en moet opgeruimd worden.

Opruimen verwilderde tuin

Tuin van om en bij de 200 vierkante meter. Al jaren verwaarloosd wordt. Bramen moeten weg, bomen moeten gesnoeid worden en de tuin in het algemeen moet proper gezet worden.

Opruimen van verwilderde tuin

Tuin is ongeveer 500 m² en vergt een grondige opkuis incl. opruim van één dennenboom, deze moet uitgedaan worden. Gras inzaaien, tuinhekje plaatsen. Hagen moeten ingesnoeid worden (6 meter hoog), heel wat planten die weg moeten, laurierhaag die opgekuist moeten worden, zou tot op de grond ingezaagd moeten worden. Vooraan staan hagen die stuk zijn vanwege de droogte van vorig jaar.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin is zwaar verwilderd, klimop op de buitenmuren. Tuin: Achtertuin van rijwoning.

Opruimen verwilderde bouwgrond

Op een te bebouwen grond staat een bouwvallig tuinhuis op en er ligt puin. Ik zoek iemand die de grond kan komen opruimen en alle afval kan meenemen. Er staat ook een dennenhaag die moet verwijderd worden.

Tuin onderhouden

Een verwilderde tuin opruimen Vorig jaar zijn wij begonnen met bouwwerken aan ons huis. Hierdoor ligt onze tuin vol met bouwafval (puin en hout). Daarbij komt nog dat de tuin overwoekerd begint te geraken met wilde braam. Wij vrezen dat de tuin vroeg of laat door ongedierte zal bevolkt worden. De werken zouden voornamelijk moeten bestaan uit het opruimen van het afval en het vernietigen van de braam.

Opruimen verwilderde tuin

Opruimen van verwilderde tuin. klimop, braam, verschillende struiken, kleine bomen. perceel van -/+ 400m².