Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Dessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Dessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Dessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Dessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Dessel:

Terras aanleggen

Het terras zal op de grond liggen (zandgrond, moet eerst nog stabilisatie voorzien worden, gelieve apart in offerte aan te geven). Vrachtwagen kan tot op ongeveer 10 meter naderen (uiterste punt op 20-22 meter).Enkel een haag en struiken ertussen (moet niet over huis gaan). Het materiaal zou gepolierde beton moeten worden. Het terras zou ongeveer 50m² moeten zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen met daartussen houten panelen of Wij willen een tuinscherm plaatsen van 180 op 180. Met betonpalen en een botenplaat van 40 cm hoog. Totale lengte 24 meter.

Snoeien haag van coniferen

Snoeien van ongeveer 45 à 50 meter coniferen-haag (aan beide kanten), ongeveer 2,5 meter hoog. De haag werd tot nu toe jaarlijks gesnoeid en is dus niet verwilderd.

Plaatsen houten tuinscherm

Ik wil graag een houten tuinscherm laten plaatsen met een betonnen onderkant en betonnen palen. Afmeting circa 10.5m.

Onderhoud van tuin

Snoeien laurier en beukhaag (ongeveer 50m). Afsteken gazonrand aan terras (ongeveer 15m). Verwijderen struik + onkruid in voortuin (ongeveer 5m2). Graag ook afvoer van afval. Foto's in bijlage