Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Tuin heraanleggen

We willen graag een deel van de tuin betegelen met tegels, de muren laten bezetten met PVC platen, en een stukje namaak gras. De tuin is ongeveer 7.5 op 9 meter. Hiernaast willen we ook een serre plaatsen van 3.5 x 2 meter en een tuinhuis. Alles moet liefst zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn.

Aanleggen tuinpad + terras

Aanleg tuinpad (25m²) + terras (35m²) + aanleggen grasmatten (42m²) Tegels terras: Marshal Slate Tambo (60 x 60) Klinkers pad: Marshal Plazza, Belgian Blue (15,5 x 15,5)

Tuin heraanleggen en grasmatten leggen

Onze tuin is ongeveer 75 m² groot. Het oorspronkelijke gazon is nu helemaal overwoekerd door paardenbloemen en mos. Zeer veel onkruid , meer onkruid dan gras. We willen graag opnieuw grasmatten leggen in de hele tuin, zonder dat er voor de verwijdering van het onkruid (chemische) bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. We zijn dus uitdrukkelijk op zoek naar iemand die het omspitten mechanisch (en toch grondig! ) wil uitvoeren.

Klimop verwijderen aan achtergevel

De klimop achteraan onze tuin, tegen grote muur, is een probleem geworden. Circa 5 m breed en zo’n 8 m hoog, ongeveer meter dik.

Renoveren van koer

Renovatie koer: Vernieuwing terras + aanleg vals grasperk en schilderen / vernieuwen zijpanelen Oppervlakte ongeveer 25 m²;

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Houten paletten met betonpalen. Voor een lengte van 40 m voor afscheiding tussen de buren. Ter plaatse komen kijken.

Draadafsluiting plaatsen

Nieuw hoekhuis van zeker 30 meter omheining te plaatsen , draadafsluiting. Hoogte standaard hoogte 1.80 meter. Nu staat er een korte haag die nog onder kniehoogte groeit.

Betonnen afsluiting plaatsen

Nu staat er links ,een muur van betonplaten, die lijkt om te vallen. Rechts een muur van betonplaten en een klein stukje met bakstenen en hout die toch ook wel een beetje voorover helt. Achteraan is het afgesloten met palen en gaas. Het gaat over een tuin van 10 m x 6 m. Oude omheiningen ook weghalen.

Metalen afsluiting plaatsen voor afsluiting terras

Terras van 7 meter graag een afsluiting plaatsen. In metaal. Dient om terras af te sluiten voor inbraak.

Tuinhek met poort en magnetisch slot plaatsen

In de rand van onze tuin willen we een tuinhek plaatsen (hoogte +/- 2 meter) met een tuinpoort die kan worden afgesloten met een elektronisch codeslot (magneetslot).