Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Afbreken en wegvoeren van een bestaande betonnen afsluiting. Plaatsen van een nieuwe omheining: betonnen palen met daartussen een betonnen grondplaat met daarboven houten schermen. De omheining is één recht stuk van 26 meter.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

Het betreft een afsluiting van ongeveer 18 meter met een hoogte van 1meter + 1 poortje van standaard 08m? of 1m.? breed te plaatsen in een verblijfpark Nieuw te plaatsen geen bestek voor stormschade. Oude afsluiting zal afgebroken zijn.

Leibomen aankopen en plaatsen

Ik zou graag 2 leibomen kopen en deze laten plaatsen in mijn tuin voor inkijk te beperken. k zoek iemand die deze kan aankopen en correct plaatsen.

Composiet tuinschermen plaatsen

Stormschade: plaatsen van composiet tuinschermen. Best ter plaatsen komen kijken wat het werk inhoud. Het gaat over 2 tuinen.

Nieuwe tuinschermen plaatsen

Ik zou graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. Dit over een lengte van 8m20. Hoogte 1m80. Oude tuinschermen te verwijderen deze zijn omvergewaaid.

Draadafsluiting plaatsen

Omheining lengte tuin 32 x 7 m breedte op 180 cm hoogte. Draadafsluiting met liefst beton onderaan.

Tuin heraanleggen

We willen graag een deel van de tuin betegelen met tegels, de muren laten bezetten met PVC platen, en een stukje namaak gras. De tuin is ongeveer 7.5 op 9 meter. Hiernaast willen we ook een serre plaatsen van 3.5 x 2 meter en een tuinhuis. Alles moet liefst zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn.

Aanleggen tuinpad + terras

Aanleg tuinpad (25m²) + terras (35m²) + aanleggen grasmatten (42m²) Tegels terras: Marshal Slate Tambo (60 x 60) Klinkers pad: Marshal Plazza, Belgian Blue (15,5 x 15,5)

Tuin heraanleggen en grasmatten leggen

Onze tuin is ongeveer 75 m² groot. Het oorspronkelijke gazon is nu helemaal overwoekerd door paardenbloemen en mos. Zeer veel onkruid , meer onkruid dan gras. We willen graag opnieuw grasmatten leggen in de hele tuin, zonder dat er voor de verwijdering van het onkruid (chemische) bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. We zijn dus uitdrukkelijk op zoek naar iemand die het omspitten mechanisch (en toch grondig! ) wil uitvoeren.

Klimop verwijderen aan achtergevel

De klimop achteraan onze tuin, tegen grote muur, is een probleem geworden. Circa 5 m breed en zo’n 8 m hoog, ongeveer meter dik.