Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Terras/stadstuin vernieuwen.

Terras van ong. 30m² vernieuwen. Momenteel stenen die rechtstreeks op zandbodem liggen waardoor er veel onkruid tussen groeit en ook niet erg recht ligt. Chape leggen of advies over andere mogelijkheden. Nieuwe tegels aanleggen. Tegen achterste muur een boordje vrij laten voor planten. Graag ook advies over mogelijkheden, soorten planten,... Tuinmuren van ong. 63m² schilderen of kaleien.

Fatsoeneren voortuin

Voortuin van ong. 16m² en achtertuin van ong. 36m² ontdoen van onkruid en overbegroeiing.

Plaatsen composiet afsluiting

Composiet tuin omheining plaatsen met zwarte palen & donkere composiet. Met als volgende afmetingen: -Buren links: 8,2m -Buren achter: 6m -Buren rechts 11m -Minimale hoogte: 1,80m

Blokhut plaatsen

Blokhut Cottage Rimini 2.6m x 2.6m plaatsen. Ook betonnen ondergrond voorzien. Vloer plaatsen. Dakgoten plaatsen.

Coniferen verwijderen

Ik wil twee coniferen in mijn achtertuin laten verwijderen. De stammen zijn ong. 80cm en de hoogte 10meter. De tuin ligt achter de garage en enkel bereikbaar via een deur.

Composiet tuinschermen plaatsen

We willen onze omheining vernieuwen langs de rechterzijde. Momenteel staan er betonnen palen en platen als omheining, maar deze zijn dringend aan vervanging toe. Eventueel ook de huidige omheining weghalen. Voor om en bij 12 meter lengte op 185 cm hoogte een omheining te laten plaatsen in WPC of composieten omheiningen.

Draadafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting zonder betonplaat met bovenpaal van ongeveer 20m lang en 1.8m of 2m hoog plaatsen. Momenteel staat er een haag die men zelf zal verwijderen.

Aanleggen tuin

Ik zou graag mijn tuin willen renoveren mijn tuin is 7m breed en 15m lang. Er zou een wandelpad moeten komen en een zitplek onder de afdak. Ook zouden we het gras willen veranderen. We horen graag nieuwe ideeën en eventueel aanpassingen. Voor het materiaal kunnen we ook afspreken om dit eventueel zelf aan te kopen.

Snoeien van fruitbomen

3 fruitbomen moeten gesnoeid worden en 3 druivebomen zijn allemaal niet groot

Omheining herstellen

Mijn tuinhek is stuk gewaaid en deur van tuinhuis. Voor het tuinhek zouden we terug houten planken willen zoals voordien. Bij het tuinhuis zijn we niet zeker of we enkel de deur laten herstellen of volledig het tuinhuis.