Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Terras aanleggen

Wij hebben een niet al te groot terras, gaat om 12m² (eerste verdieping) en we zouden het helemaal wille vernieuwen. Nieuwe tegels op de grond en de muren zouden we ook laten vernieuwen want die brokkelen af.

Verwijderen van klimop van muren

Een buur heeft zijn woning laten leeg staan gedurende ongeveer 15 jaar denk ik momenteel. Ondertussen is zijn tuin een jungle en is een klimop op de 1ste verdieping in mijn keuken binnen aan het groeien en heeft alsook de ganse zijgevel reeds ingepalmt - deel van mijn achtergevel en groeit reeds over mijn keukenraam + in het dak. Ik zou dit graag laten verwijderen.

Betonnen afsluiting vervangen

Wij hebben een oude betonnen afsluiting die we willen laten vervangen door een nieuwe betonnen afsluiting (basis uitvoering) Totale lengte bedraagt 20 meter. Hoogte van platen : standaard 1 m80.

Oude omheining vervangen

Wij willen de betonplaten laten verwijderen in de tuin. De tuin is ongeveer 15m diep. Wat in de plaats van de platen zal komen is nog niets beslist.

Betonnen afsluiting

Ik wil een tuinmuur laten vervangen van 1m80 hoog. De lengte van de muur is 10 meter. Nieuwe omheining in beton.

Tuinmuur met betonplaten plaatsen

Ik wil een bestaande tuinmuur laten afbreken en een nieuwe laten plaatsen. Bestaande tuinmuur is 10 meter

Hortensia's snoeien

hortensia snoeien. 2,5 meter hoog --> moet een halve meter worden maximum. Heel de tuin rond: 5-tal planten.

Opknappen tuin

Opknappen tuin (gras, verwijderen onkruid, kale plekken behandelen)

Verwijderen van klimop van de muur

Wij zoeken een tuinman voor het (permanent) verwijderen van klimop/Hedera op zij- en achtermuur in onze tuin. De klimop heeft zich op zij- en achtermuur verspreid over een totale breedte van 4/5 meter en hoogte van 5 tot 6meter.

Tuinmuur afbreken en nieuwe plaatsen

Ik zou een tuinmuur van 10 meter in betonplaten willen laten afbreken en een nieuwe plaatsen met betonplaten met reliëf.