Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Tuinmuur afbreken en nieuwe plaatsen

Ik zou een tuinmuur van 10 meter in betonplaten willen laten afbreken en een nieuwe plaatsen met betonplaten met reliëf.

Kunststof haag plaatsen als afsluiting

Aankoop van een kunsthaag + bevestigingsmateriaal voor een terras: Hoogte 115cm x Lengte 460cm

Grasmatten plaatsen

Grasmatten leggen in stadstuin dit voor 78 m².

Tuin onderhouden en houten afdak plaatsen

Tuin is nu verwilderd en gras staat hoog, graag terug een keer de basis in orde brengen. Afmetingen tuin zijn 6 op 8 m. Eventueel ook glazen afdakje van 2 x 2 m verwijderen en een houten afdak plaatsen van 6 op 2 m op palen, grenzend aan een muur.

Snoeien van 3 leilinden

Ik wil 3 leilinden laten snoeien, Gemakkelijke toegang tot de tuin via garage.

Tuinhuis afbreken en nieuwe betonplaat gieten

Wij willen ons oud tuinhuis, inclusief asbestplaten, laten afbreken. Ook een nieuwe betonplaat gieten voor plaatsing van een nieuw tuinhuis. Betonplaat moet 3 x 4 meter zijn.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting in achtertuin : breedte : 5 meter / hoogte : 2.20 meter Betonplaten zonder structuur (egale betonlook). Oude afsluiting is weg en opgeruimd.

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Afbreken en wegvoeren van een bestaande betonnen afsluiting. Plaatsen van een nieuwe omheining: betonnen palen met daartussen een betonnen grondplaat met daarboven houten schermen. De omheining is één recht stuk van 26 meter.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

Het betreft een afsluiting van ongeveer 18 meter met een hoogte van 1meter + 1 poortje van standaard 08m? of 1m.? breed te plaatsen in een verblijfpark Nieuw te plaatsen geen bestek voor stormschade. Oude afsluiting zal afgebroken zijn.

Leibomen aankopen en plaatsen

Ik zou graag 2 leibomen kopen en deze laten plaatsen in mijn tuin voor inkijk te beperken. k zoek iemand die deze kan aankopen en correct plaatsen.