Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deurne:

Draadafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting zonder betonplaat met bovenpaal van ongeveer 20m lang en 1.8m of 2m hoog plaatsen. Momenteel staat er een haag die men zelf zal verwijderen.

Aanleggen tuin

Ik zou graag mijn tuin willen renoveren mijn tuin is 7m breed en 15m lang. Er zou een wandelpad moeten komen en een zitplek onder de afdak. Ook zouden we het gras willen veranderen. We horen graag nieuwe ideeën en eventueel aanpassingen. Voor het materiaal kunnen we ook afspreken om dit eventueel zelf aan te kopen.

Snoeien van fruitbomen

3 fruitbomen moeten gesnoeid worden en 3 druivebomen zijn allemaal niet groot

Omheining herstellen

Mijn tuinhek is stuk gewaaid en deur van tuinhuis. Voor het tuinhek zouden we terug houten planken willen zoals voordien. Bij het tuinhuis zijn we niet zeker of we enkel de deur laten herstellen of volledig het tuinhuis.

Terras aanleggen

Wij hebben een niet al te groot terras, gaat om 12m² (eerste verdieping) en we zouden het helemaal wille vernieuwen. Nieuwe tegels op de grond en de muren zouden we ook laten vernieuwen want die brokkelen af.

Verwijderen van klimop van muren

Een buur heeft zijn woning laten leeg staan gedurende ongeveer 15 jaar denk ik momenteel. Ondertussen is zijn tuin een jungle en is een klimop op de 1ste verdieping in mijn keuken binnen aan het groeien en heeft alsook de ganse zijgevel reeds ingepalmt - deel van mijn achtergevel en groeit reeds over mijn keukenraam + in het dak. Ik zou dit graag laten verwijderen.

Betonnen afsluiting vervangen

Wij hebben een oude betonnen afsluiting die we willen laten vervangen door een nieuwe betonnen afsluiting (basis uitvoering) Totale lengte bedraagt 20 meter. Hoogte van platen : standaard 1 m80.

Oude omheining vervangen

Wij willen de betonplaten laten verwijderen in de tuin. De tuin is ongeveer 15m diep. Wat in de plaats van de platen zal komen is nog niets beslist.

Betonnen afsluiting

Ik wil een tuinmuur laten vervangen van 1m80 hoog. De lengte van de muur is 10 meter. Nieuwe omheining in beton.

Tuinmuur met betonplaten plaatsen

Ik wil een bestaande tuinmuur laten afbreken en een nieuwe laten plaatsen. Bestaande tuinmuur is 10 meter