Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin onderhouden en houten afdak plaatsen:

Tuin onderhouden en houten afdak plaatsen

Tuin is nu verwilderd en gras staat hoog, graag terug een keer de basis in orde brengen. Afmetingen tuin zijn 6 op 8 m. Eventueel ook glazen afdakje van 2 x 2 m verwijderen en een houten afdak plaatsen van 6 op 2 m op palen, grenzend aan een muur.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin onderhouden en houten afdak plaatsen uit heel België:

Tuin onderhouden

Zou graag de tuin volledig leeg willen ... door oververwoekering en al omgehakte snelgroeiende haagstruiken die er nog liggen ; alsook nog wat bouwafval dat moet verwijdert worden : zoek ik iemand die deze klus voor me kan klaren. De bedoeling is dat de tuin leeg van onkruid en vuil wordt gemaakt zodat deze klaar is om er terug gras op te zaaien .

Grasmatten leggen

Graag wil ik mijn tuin laten onderhouden, renoveren met grasmatten. Mijn tuin is ongeveer 11m op 4m.

Tuin onderhouden

Gras maaien. Gras wegvoeren. Het betreft ong. 300m².

Tuin onderhouden

Stuk tuin achteraan van 12x60m (nog niet gemeten). Het verwijderen van 'n aantal boomstronken, opkuis schors, freezen, inzaaien weigras.

Tuinonderhoud uitvoeren

Snoeien van grote struiken en hagen twee tot drie maal/jaar als nodig, minstens winter opkuis en lente/zomer onderhoud). - plusminus 120 lopende meter hagen (klimop en coniferen); - twee bomen om de drie jaar bijsnoeien; - vier perken struiken (sinurundinaria, lonicera en andere hoge struiken met bloem hoger dan één meter); - lagere struiken, grasperken en onkruid doen wij zelf. Tuin is ongeveer 16a en tien jaar geleden aangelegd door tuinarchitect en sindsdien jaarlijks goed onderhouden.

Maaien van weide 2000m²

Wij zijn op zoek naar iemand die op regelmatige basis een weide achter onze tuin van ongeveer 2000 m² zou willen onderhouden.

Onderhouden tuin

Gazon afrijden, struiken en haag snoeien indien nodig.

Achtertuin renoveren

Achtertuin renoveren Momenteel hebben wij een tuin waar een buxus boom (volledig hol vanbinnen) weg moet gedaan worden. Daarnaast zou aalles gelijk moeten gemaakt worden. Een aantal zaken snoeien en dergelijke. We zouden een tuin willen die we gemakkelijk kunnen onderhouden en met toch nog een beetje gras voor onze hondjes. Aan de zijkant van onze tuin zouden we eventueel steentjes willen met wat bloemen in. Graag bekijken we samen met de vakman wat de mogelijkheden zijn. Onze tuin is ongeveer 60 à 62 m².