Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor opknappen tuin:

Opknappen tuin

Opknappen tuin (gras, verwijderen onkruid, kale plekken behandelen)
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opknappen tuin uit heel België:

Verwilderde tuin opknappen

Tuin van ong. 5.5m op 11m, volledig verwilderd. Deze opknappen met kunstgras. En veranda met een likje verf opfrissen.

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.

Voegwerk buitenmuur

Ik wil graag mijn buitenmuur van de tuin opknappen de voegen vallen er op veel plaatsen uit dus ik zou deze graag opnieuw laten voegen. Het gaat over 2 zijden van +- 13 meter lang en +- 1. 80 hoog.

Algemene renovatie

Badkamer renovatie, terrasaanleg, opknappen stenen tuinhuis/dak, plaatsen dubbelglas op bovenverdieping, traprenovatie zonder breken, laminaatvloer leggen (hoogteverschil tussen keuken en living waar dezelfde vloer moet komen), omheining plaatsen in tuin.

Verwilderde tuin opknappen

Wij willen onze tuin laten opfrissen. Het achterste deel is verwilderd. Alle planten zijn grotendeels weg maar er zitten nog veel wortels en dergelijke in de grond. De oppervlakte is ongeveer een 130 vierkante meter. Dit moet opgekuist worden en waarschijnlijk nieuwe grond erover. Hierna moet er terug gras komen. De tuin is bereikbaar met een klein graafmachine van maximaal 1. 9m hoog. Er moet ook een grindpad gelegd worden van ongeveer 25 vierkante meter.

Diverse klussen in en rond huis

Schuurtje tuin maken , tuinhuisje opknappen en terras maken van kiezels of iets dergelijks maken etc.

Opknappen van een verwilderde tuin

Graag offerte voor het opknappen van een verwilderde tuin.

Allerlei kleine klusjes opknappen

Zoek een klusjesman die momenteel een hoop kleine klusjes zou kunnen uitvoeren en wie ik na het verhelpen daarvan regelmatig zou kunnen contacteren als er weer iets dient verholpen te worden. * kleine electriciteitswerken * kleine sanitairwerken * kleine verfwerken * kleine renovatie werken, tegelwerken * onderhoud dak en goten (nakijken dakpannen, reinigen goten) * tuinonderhoud (kleine tuin)