Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Duffel:

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.

Snoeien van klimop

De klimop in onze tuin is te breed gegroeid (meer dan een meter dik) en zou gesnoeid moeten worden. Ook het snoeiafval zou afgevoerd moeten worden.

Plaatsen draadafsluiting rond tuin

100 meter zwarte tuindraad plaatsen met betonplaten en bovenbuis.Hoogte : 2m. Oude afsluiting is weggenomen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wens een afsluiting te plaatsen van 3 meter hoog, 1.5 m beton en 1.5 m hout over een totale lengte van 40 meter ( 16 + 14 + 10 ). De voorbereiding zal ik zelf doen, enkel nog info over van hoe diep en breed de sleuf moet zijn. omgevingsvergunning is ok.

Grote tuinafsluiting plaatsen

Een heel grote tuin die omheind moet worden, het achterste deel mag in ander materiaal en met hier en daar een poort. 200 lopende meters. Er moeten ook nog hier en daar struiken verwijderd worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen platen 2 m hoog 31 m lang , en 4 m met houten planken tand en groef plaatsen. Dat is een recht recht stuk te plaatsen, gedeeltelijk tussen de buur.

Boomstronken wegfresen

3 boomstronken wegfresen ... walnotenboom, vlierbessen, krulwilg

Terras met tegels aanleggen

Ik wil graag mijn terras van 45 m² laten uitgraven, chape leggen en tegels van 60 x 60 x 2 cm plaatsen. De tegels heb ik reeds aangekocht. Ook wil ik mogelijks nog een houten tuinomheining plaatsen van zo een 25 lopende meter. Hiernaast ook nog de mogelijkheid om grasmatten te leggen.

Tuinpoort plaatsen

Tuinpoort plaatsen van 180 hoog x 300 breed, kleur zwart. Materiaal: aluminium of dergelijke zoals draadomheining.

1 meter verzetten van draadafsluiting over 100 m

De tuinafsluiting over 100m is geplaatst maar moet 1 meter verzet worden. Palen om de 3 meter, 1,5m hoog, bovenbuis, halverwege en onderaan spandraad. Palen staan in de grond met schetsplaat. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 100 meter