Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Duffel:

Houten weideafsluiting plaatsen

Zwarte draadafluiting 1m hoog, voorzien van betonnen plint onderaan en bovenbuis. In totaal ca. 93 lopende meter. Optioneel weideafsluiting voorzien.

Tuin aanleggen

Grond te laten aanvoeren voor onze tuin en die van onze buur. Elke tuin is 13m breed (dus 26m in totaal) en 27m diep, dus zo'n 702 vierkante meter tesamen. Daarnaast hebben we elks nog een stuk tuin aan de zijkant van onze huizen. Eerste huis heeft een stuk van 3,70m breed op 15m lengte (is ongeveer 55vierkante meter) en het andere huis heeft een stuk van 3m breed op 15m dus 45vierkante meter. Daarnaast wil eventueel de twee tuinen laten aanleggen met grasmatten en alle bijhorende grondwerken die daar nog bijhoren: gelijktrekken, frezen enzo... Afsluiting plaatsen over de breedte.

Effen leggen van braakliggende bouwgrond

Bouwgrond te Duffel 750 m2 gelijkleggen. Grond is licht verwilderd, maar er ligt geen afval of bomen. Vermits we de eerste 5 jaar niet gaan bouwen, willen we de grond gelijk laten leggen en laten inzaaien. Er zal geen extra grond nodig zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen.Lengte : 4 panelen. Houten panelen 180/180 '4X tegen een bestaande haag (2m)

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.

Snoeien van klimop

De klimop in onze tuin is te breed gegroeid (meer dan een meter dik) en zou gesnoeid moeten worden. Ook het snoeiafval zou afgevoerd moeten worden.

Plaatsen draadafsluiting rond tuin

100 meter zwarte tuindraad plaatsen met betonplaten en bovenbuis.Hoogte : 2m. Oude afsluiting is weggenomen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wens een afsluiting te plaatsen van 3 meter hoog, 1.5 m beton en 1.5 m hout over een totale lengte van 40 meter ( 16 + 14 + 10 ). De voorbereiding zal ik zelf doen, enkel nog info over van hoe diep en breed de sleuf moet zijn. omgevingsvergunning is ok.

Grote tuinafsluiting plaatsen

Een heel grote tuin die omheind moet worden, het achterste deel mag in ander materiaal en met hier en daar een poort. 200 lopende meters. Er moeten ook nog hier en daar struiken verwijderd worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen platen 2 m hoog 31 m lang , en 4 m met houten planken tand en groef plaatsen. Dat is een recht recht stuk te plaatsen, gedeeltelijk tussen de buur.