Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsing schutting en aanleg terras:

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Duffel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing schutting en aanleg terras uit heel België:

Afbraak en plaatsing tuinafsluiting

De foto is genomen vanuit de tuin van de buur, omdat aan onze kant er een haag voor de afsluiting staat en je dus een minder goed zicht hebt op de schutting. De lengte van de schutting is +/-20m. 1) het plaatsen van een houten schutting (eventueel met betonpalen of metalen palen), Hoogte 180 a 200 cm 2) het verwijderen van de bestaande schutting, indien jullie dit kunnen uitvoeren

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsing van 8m composietschermen in plaats van bestaande houten schutting. Eerste 4 meter dient nauw aan te sluiten aan terrasoverkapping.plaatsing van zonneterras uit hetzelfde materiaal van circa 16m². Alle werken dienen nog te gebeuren van nul. Ook nog geen materiaal.

Houten afsluiting zetten en lekke vijver herstellen

Wij zouden een schutting willen zetten aan één zijde van onze tuin. Momenteel staat er een draad met klimop. Deze mag blijven staan. We spreken over een 30-tal meter. Wat wij graag zien zijn houten panelen. Deze zullen we waarschijnlijk opnieuw laten begroeien. Het privacy-aspect is heel belangrijk, dus geen zeegras (dat staat er al), maar een ondoorzichtige scheiding van twee meter hoog. We kunnen eventueel zelf voor de panelen zorgen, dat hangt af van de prijs voor het materiaal. Wij hebben dus graag een gesplitste offerte: één voor de plaatsing en één voor het materiaal. Daarnaast hebben we een lekke vijver. Hierdoor staat het water veel te laag. Deze vijver zit vol planten en vissen en is al heel lang bestaande (dus veel modder). Toch zouden we hem heel graag hersteld

Plaatsen van schutting met elektrische poort

Plaatsen van 31 meter schutting met een elektrische poort . Poort is van 3 meter. Schutting soor composiet/beton. Bestaande nieuwbouw en alles ligt klaar om schurttting te plaatsing.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout. Ongeveer 28 meter houten schutting met 40 cm betonnen plaat en palen eventueel met plaatsing

Houten afsluiting met betonpalen en plaatsen haag plus verwijderen haag

Betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Voor betonpalen met betonnen plaat onderaan, gevuld met houten panelen 180 cm hoog. In totaal 23 lopende meter. Verwijderen van een bestaande taxushaag, gedeeltelijk afgestorven. Eventueel ook plaatsing van haagplant vanaf 180 cm hoogte (met het oog op beperking van de inkijk boven de nieuwe schutting). Er dienen ook klinkerwerken te gebeuren alsook een chappe voor een tuinhuis.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Ik had graag in mijn achtertuin een schutting willen laten plaatsen met houten tuinpanelen van 180x180cm. Deze zou op een lange lijn moeten komen tussen mij en mijn gebuur. In totaal 7 stuks + de tussenpalen en begin en eindpaal. Plaatsing liefst in een betonnen ondergrond en indien mogelijk ook een offerte voor hetzelfde maar met composietpanelen.

Houten tuinschutting plaatsen

Houten tuin schutting plaatsen tussen twee tuinen. Ongeveer 13 meter diep en hoogte ongeveer 2 meter. Graag duurzaam en stevige hout met plaatsing.