Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Edegem:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting 6m x 1.8m met houten palen. Eventueel ook betonnen onderplaat. Graag bankirai planken of hardhout.

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen (Napoli) Giardino 12lm hoogte 2m + betonplint + invulling Legno en 18lm draadpaneel Napoli laag met betonnen plint, zonder invulling. Als scheiding tussen 2 eigendommen.

Plaatsen van omheining

We willen een tuinschutting plaatsen met betonnenpalen met daartussen (horizontale) planken in (tropisch) hardhout. Gaat om ongeveer 28 lopende meter en graag een hoogte vna 2 meter. Momenteel is er een lage draad aanwezig, maar deze kunnen we zelf verwijderen.

Tuin opfrissen + schutting

We hebben een tuin van ongeveer 72m² en zouden graag nieuwe klinkers willen(nu liggen eer ook klinkers maar in een ronde vorm en we zouden dat recht willen), grasmatten (ons gras gaat ook in een heuveltje maar we zouden dat graag helemaal plat willen) en een schutting achteraan plaatsen (houten afsluiting met onderaan beton). 9x9m - is een tuinhuis maar dat zouden we graag weg willen en er gewoon klinkers leggen. - tuinhuis zou al weg zijn zodat enkel de klinkers moeten gelegd)

Tuin egaliseren en oprit aanleggen

De tuin ongeveer 15x10 meter en is hobbelig. Er steekt nog een top van een afgezaagde boom uit. Bedoeling is dat de tuin egaal gelegd wordt en dat er nadien grasmatten op komen. Verder is heb ik een oprit die ook ongeveer 10x 15 meter is. Dat is nu een grindpad, maar ik had daar graag een oprit in tegels aangelegd.

Draadafsluiting plaatsen

Rechte afsluiting in groene tennisdraad over 30 meter lengte en 4 meter hoog. Afbraak oude afsluiting zal uitgevoerd zijn.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferen verwijderen langs de straatkant voor 20 lopende meter. Haag is 2 meter hoog en men moet het afval ook wegvoeren. Ook een deel van het gazon herleggen voor zo een 50 m².

Kunststof afsluiting zetten

Langst beide kanten van de tuin een kunststofafsluiting met lengte van 15 meter. Hoogte +-2 meter

Draadafsluiting verplaatsen

Er is bestaande draadafsluiting die moet verplaatst worden of vervangen. Draadafsluiting : meer dan 10 m. Hoogte nu op 1m50 mag hoger.

Notenboom snoeien

Op zoek naar een specialist voor een hoge notenboom te snoeien. Dit zowel in de hoogte als in de breedte.