Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Ekeren (Antwerpen):

Haag en boom verwijderen

Oude haag van ong. 20m x 2m en afgezaagde boom verwijderen. Rekening houdend met draadafsluiting en oprit die vlak aan de haag aansluiten en niet mogen beschadigd worden. Afval afvoeren.

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

heidematten plaatsen om inkijk in tuin tegen te gaan. Er staat momenteel beckaertdraad van 180 cm hoog. lengte van ongeveer 9 meter.

Houten schutting met beton plaatsen

Houten tuinafsluiting van 20-30m x 2m met betonplaat onderaan en betonnen palen tussenin plaatsen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 1 x 25m x 1.8m en 1 x 6m x 1.8m plaatsen. Betonplaat onderaan en betonnen palen.

Afgraven grond

In een voortuintje van ongeveer 20m² zouden graszoden verwijderd moeten worden zodat we zelf een ondergrond kunnen voorzien voor kunstgras.

Houten afsluiting plaatsen

Op een terras een hoek met tuinschermen voorzien ene zijde is 5.80 m andere zijde is 3.80 m wensen te werken met schermen van 1.90 m x 1.90 m totaal m² : 18.05. Ik zou 5 zijden nodig hebben.

Tuinschermen vervangen

Tuinschermen vervangen van ongeveer 7 meter lang en 1, 8 meter à 2 meter hoog. We zouden graag tuinschermen in bankirai willen.

Plaatsen van betonnen omheining

Wij willen graag achteraan in onze tuin ongeveer 7 meter, volledig recht een nieuwe omheining. Ongeveer 180 of 200 cm hoogte.

Boomstronk frezen

Op zoek naar een specialist om een boomstronk te verwijderen.

Tuinmuur en -afsluiting herstellen

Herstellen van tuinmuur die is 4 meter breed met bezetting en nieuwe houten tuinafsluiting met betonnen fundering zodat die niet zomaar kan omver waaien. Dit heeft een lengte van 11 meter en hoogte van 1,80 meter.