Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Heist op den Berg:

Achtertuin opruimen en heraanleggen

Opruimen deel van de tuin (5a): bomen, struiken en coniferenhaag verwijderen, snoeihout opruimen. Daarna willen we de tuin verkleinen en de wei die aan de tuin grenst vergroten. Er moet dus extra gras worden gezaaid. Achteraan ligt een vijver met versleten houten terras. De vijver mag dicht en het terras mag opnieuw worden aangelegd. Het gaat om een 16tal m².

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 25 meter moet geplaatst worden tussen onze tuin en die van de buren. We denken aan een houten afsluiting in plankenwand of tuinschermen met geïmpregneerd hout. Hoogte van 1m80, er is geen oude omheining om weg te halen.

Keerwanden in tuin plaatsen

Plaatsen van keerwanden aan zijkant tuin. Makkelijk bereikbaar, aanvullen met grond, zwarte grond afgraven aan zijkant huis. Lengte keerwanden 40 meter en hoogte van 40 à 50 cm.

Graafwerken uitvoeren voor aansluiting van gas

Gleuf van 10 m lengte + put voor gasaansluiting. 2 buizen van diam 110. Gracht graven voor de gasaansluiting - 2 buizen.

Herstelling omheining Bekaert draad

De vraag is een offerte opmaken voor de herstelling van de omheining rondom een speelplaats van een school. Na goedkeuring van de offerte zo snel mogelijk de afsluiting herstellen.

Tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag houten platen met zo van die betonnen balken en palen laten plaatsen in de tuin. Lengte : 45 m. Hoog 1m80 Oude tuinafsluiting afbreken.

Omheining met steenkorven te plaatsen

Ongeveer 28 meter omheining plaatsen met 1 hoek van 90 graden. De bestaande omheining zal reeds afgebroken zijn. Kleur van de stenen nog te bepalen.

Leegpompen vijver en gras heraanleggen

Vijver leegpompen en achteraf beplanten met gras of grasmatten, vijver is 20 op 30 meter.

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een tuinomheining in hoogte 180 cm 70 lm langsheen grachten met struikbegroeiing.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Afsluiting plaatsen: ongeveer 40 lm afsluiting, met onderaan een betonnen plaat van 30 cm hoogte. Dit is een recht stuk. Hoogte : 1.80 meter.