Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herselt:

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Metalen tuinhuis plaatsen

Het gaat om een tuinhuis Regent van 300x292 cm. De ondergrond is reeds voorzien. Verankeringssysteem ook te voorzien.

Haag verwijderen en draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadpanelen plaatsen ofwel een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Hoogte afsluiting 150 cm lengte 25 meter met één hoek. Poort plaatsen. Ook de haag verwijderen.

Draadpaneel plaatsen tegen bestaande haag

Het gaat om een afsluiting die moet geplaatst worden voor een reeds bestaande haag over een lengte van 24,5 m en dan nog een stuk ‘hoek om’ van 5 m en ten slotte nog eens hoek om aansluiten op een reeds geplaatst poortje. Dit laatste stuk zou best wel in zwarte draadpanelen omdat het poortje ook zwart is. En dit het enige stuk is waar geen haag is en erg zichtbaar. De rest mag gewoon groene draad. Alles een hoogte van 1. 50 m. H

Afspanning met betonnen plaat plaatsen

Ik wil een afspanning plaatsen met betonnen plaat en paal met draad tussen de palen. 1 recht druk van 75 meter.

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met bekaert draad 25 M X 1. 50 H . Oude beschadigde draad weghalen, 1 betonpaal vervangen en plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Plaatsen van afspanning in draad. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 50 m lengte betonnen plaatjes en 1. 80 hoog. Met een bovenbuis.

Gedeeltelijke tuinafsluiting te plaatsen

Ik zoek een vakman voor een deelse afsluiting van onze tuin in draad (zwart) te plaatsen. In bijgevoegde afbeelding blauwe lijn. 50 m + 15m. Alsook dichtmaken linkse kant aan huis ( +- 2 meter)en poort rechtste kant huis. Optioneel zou ik ook graag een poort achteraan hebben in het stuk van 15 meter. Is dit genoeg informatie voor een richtprijs samen te stellen met eventueel vroegst mogelijk uitvoer datum.

Nieuwe gevelbekleding in composiet

Composiet scherm 3 m 50 waarvan ook een deur inkomt. Gevelbekleding waarvan een poort en deur en raam inzit bekleden met composiet. Een oppervlakte van ongeveer 45 m².

Afsluiting met steenkorven

Wij willen draadkorven plaatsen met een hoogte van 1,80 en een lengte van 9,50 meter