Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herselt:

Houten afsluiting plaatsen

We wensen een houten, natuurlijke afsluiting. Welke juist, laten we nog in het midden. Er staat nu een betonnen afsluiting, maar wegens een verkaveling van het naastliggende perceel dient deze afgebroken te worden. De natuurlijke afsluiting moet onderaan verstevigd worden door betonnen platen in de grond van ongeveer 30 - 50 cm omdat de grond naast onze eigendom lager gelegen is. De hoogte zou ongeveer 1,80 en liefst 2 meter bedragen. De lengte van deze nieuwe omheining zal ongeveer 28 meter bedragen, het voorste stuk van de omheining kan blijven staan en daarna vormt de garage de verdere omheining.

Houten afsluiting plaatsen

Scheiding van tuin moet een houten afsluiting zijn van ongeveer 15 meter en hoogte 1,80 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 53 meter. (Verdeeld in een afstand van 22 meter, aansluitend op een hoek +-45° met een afstand van 33 meter) -draadhoogte: 2meter + dwarse versteviging bovenaan + beton paneel onderaan. -1 kleine deur, 2 meter hoogte. Oude afsluiting wordt afgebroken.

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Metalen tuinhuis plaatsen

Het gaat om een tuinhuis Regent van 300x292 cm. De ondergrond is reeds voorzien. Verankeringssysteem ook te voorzien.

Haag verwijderen en draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadpanelen plaatsen ofwel een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Hoogte afsluiting 150 cm lengte 25 meter met één hoek. Poort plaatsen. Ook de haag verwijderen.

Draadpaneel plaatsen tegen bestaande haag

Het gaat om een afsluiting die moet geplaatst worden voor een reeds bestaande haag over een lengte van 24,5 m en dan nog een stuk ‘hoek om’ van 5 m en ten slotte nog eens hoek om aansluiten op een reeds geplaatst poortje. Dit laatste stuk zou best wel in zwarte draadpanelen omdat het poortje ook zwart is. En dit het enige stuk is waar geen haag is en erg zichtbaar. De rest mag gewoon groene draad. Alles een hoogte van 1. 50 m. H

Afspanning met betonnen plaat plaatsen

Ik wil een afspanning plaatsen met betonnen plaat en paal met draad tussen de palen. 1 recht druk van 75 meter.

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met bekaert draad 25 M X 1. 50 H . Oude beschadigde draad weghalen, 1 betonpaal vervangen en plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Plaatsen van afspanning in draad. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : 50 m lengte betonnen plaatjes en 1. 80 hoog. Met een bovenbuis.