Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hoboken (Antwerpen):

Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping

Houten tuinhuis van ong. 5m x 3m volledig afbreken. Terrasoverkapping maken met 3 steunpilaren die begint aan garagemuur. Graag ook een ophangmogelijkheid voor hangmat voorzien. Bestaande houten deur naar garage en omlijsting vervangen.

Tuinhuis Luna plaatsen

Tuinhuis Luna van 2.95m x 2.95m met extensie van 3m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 18m x 1.8m plaatsen aan linkerzijde in tuin. Betonnen onderplaat en betonpalen.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Het betreft een houten schutting in combinatie met betonnen platen van onder en betonnen palen. U-vorm 46 m in totaal en 1,80 meter hoog. Momenteel is er nog een draadafsluiting met aan de ene kant beton en de andere kant niet, dit moet verwijderd worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting plaatsen. Graag in L-vorm. 1 x 10m en 1 x 26m lang, alles 2m hoog. Liefst zwart/antraciet, houtlook. Betonnen onderplaat en tussenpalen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting plaatsen. 15m x 12m x 6m. Betonnen onderplaat en tussenpalen.

Tuinafscheiding vervangen

De huidige tuinafscheiding is niet meer recht en helt over, we vinden dit gevaarlijk voor de kinderen omdat de betonen platen niet stabiel zijn. We willen graag horen afscheiding laten plaatsen. Lengte is 17m en breedte 5m

Afsluiting kunststof plaatsen

Achtertuin afsluiting, momenteel in hout panelen die 20 jaar oud zijn. Lengte 9 meter met een poortje en hoogte 1,80 meter graag zouden we een omheining in kunststof willen. Het poortje wensen we te behouden.

Afsluiting in geïmpregneerd of hardhout plaatsen

Ik zou graag zo snel mogelijk een nieuwe houten tuinafsluiting laten plaatsen. Lengte is 8 meter en deze moet 180-200 cm hoog zijn. De bestaande omgevallen tuinafsluitingen moet de vakman ook verwijderen. Nieuwe omheining graag in geïmpregneerd- of hardhout.

Hoge conifeer verwijderen uit stadstuintje

De conifeer is zeer hoog (ruim 2 verdiepingen) en staat in een hoek van het tuintje, op minder dan een meter van beide tuinmuren. Hij veroorzaakt een scheur in de hoek van de tuinmuren. Enkel via huis bereikbaar.