Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hoboken (Antwerpen):

Draadpanelen plaatsen langs voetbalterreinen

We zouden een afsluiting willen plaatsen naar aanleiding van een nieuw fietspad dat de Stad zal aanleggen naast onze voetbalvelden. Het gaat over een lengte van 300m (2m hoogte) en in het hekwerk zouden drie metalen poortjes voorzien moeten worden.

Maandelijks tuinonderhoud uitvoeren

Onderhoud tuin maandelijks uit te voeren. Ook 1 boom volledig inkorten en 1 boom gewoon inkorten. Gras af te rijden. Bijsnoeien. Tuin : 15 m op 10 m.

Tuinterras en oprit aanleggen

Onze tuin moet Volledig aangelegd worden. Gedeeltelijk met Klinkers voor een opp van 20m² Daarna moet er ook een terras 24m² aanlegd worden, keuze materiaal in overleg met de vakman . De rest moet in grasmatten komen voor een opp van 36m².

Composiet afsluiting en poort aan oprit plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen aan de zijkant van de oprit / tuin. Deze loopt wel schuin naar beneden af dus denk graag had ik ook een poort erin gehad van 1 meter breed. Totale lengte is 5 m 40 hoogte mag 1 m 80 zijn. De poort 1 meter en ook 1.80 hoogte.

Coniferen vellen

Vellen van 4 coniferen die ongeveer 8m hoog zijn.

Betonnen tuinmuur plaatsen

Ik wil een betonnen scheidingsmuur laten plaatsen in mijn tuin zodat mijn tuin en die van onze buren gescheiden zijn. De lengte is ongeveer 11 meter lang. De hoogte van de muur graag 2 meter. Ter plaatse komen kijken ook om te zien met de doorgang.

Houten afsluiting plaatsen

Graag een houten schutting-afsluiting plaatsen. Voor een lengte van ongeveer 6.50 meter , en een hoogte van 1.80 meter a 2 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Betonpalen met daartussen houten panelen of planken Over een lengte van +- 11 meter rechtdoor tuinscherm plaatsen, de hoogte standaard 1.80 meter.

Tuindraad plaatsen met bovenbuis

Enkele weken geleden hebben wij tijdens de storm schade ondervonden aan de tuinscheiding. De tuinscheiding is 13 meter lang, 1,8m hoog en volledig vernield. Enkel de palen zitten nog in de grond maar zijn vervormd en zitten los. Aansluitend is er tussen deze scheiding en het tuinhuis een poortje dat niet meer dicht gaat wegens verwrongen en loszittende paal. De tweede tuinscheiding is ook 13 m lang en staat nog goed recht maar het gaas is wat verwrongen door een rondvliegende trampoline en buizen. Ook bekijkenvoor het vervangen van het gaas over de hele lengte.

Houten afsluiting plaatsen

Betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Door de storm zijn de houten panelen die als afscheiding dienden tussen onze tuin en die van de buren links weggevlogen. We zouden nu nieuwe panelen willen laten plaatsen tussen betonnen palen en dit over een lengte van 30 à 35 meter en 1 m 80 hoog. Hiervoor zal ook een fundering nodig zijn denk ik.