Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hoboken (Antwerpen):

Afsluiting in geïmpregneerd of hardhout plaatsen

Ik zou graag zo snel mogelijk een nieuwe houten tuinafsluiting laten plaatsen. Lengte is 8 meter en deze moet 180-200 cm hoog zijn. De bestaande omgevallen tuinafsluitingen moet de vakman ook verwijderen. Nieuwe omheining graag in geïmpregneerd- of hardhout.

Hoge conifeer verwijderen uit stadstuintje

De conifeer is zeer hoog (ruim 2 verdiepingen) en staat in een hoek van het tuintje, op minder dan een meter van beide tuinmuren. Hij veroorzaakt een scheur in de hoek van de tuinmuren. Enkel via huis bereikbaar.

Grasmatten leggen

Heraanleg van terras :remedie tegen definitief verwijderen of tegenhouden van onkruid om vervolgens grasmaten te plaatsen (liefst waar nadien geen werk meer aan is noch het hoeven af te rijden), Boven op betontegels grasmatten leggen. Oppervlakte : 20m².

Opruimen overwoekerde tuin

Tuin overwoekerd door o.a. wilde braam. Onderhoud tuin. Tuin: 200 m².

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis van 303 x 375 cm te monteren.

Gazon aanleggen

Graag willen we een gazon aanleggen in ons achtertuin. Deze is ongeveer 218 vierkante meter groot.

Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een bestaande stenen scheidingsmuur te laten verwijderen. 3,5m. We wensen nu een houten scheiding. Schutting dient zichtbaar mooi te zijn aan beide zijden. Nieuwe schutting komt op dezelfde plaats als de af te breken stenen schutting, kan eventueel iets langer geplaatst worden. We wensen enkele offertes van verschillende vakmannen maar ook van verschillende houtsoorten. vb geïmgregneerd hout, hardhout. De tussenpalen mogen in hout of in steen.

Tuinhuis in metaal plaatsen

Graag plaatsing en montage van tuinhuis Pentroof 251x171 grijs..

Plaatsen tuinafsluiting

Ik zou graag een tuinafsluiting met dubbele poort willen laten plaatsen in mijn nieuwe woning te Hoboken. De werken zouden idealiter begin september uitgevoerd worden. Ik ben op zoek naar een stevige afsluiting voor mijn grote hond. Zelf had ik aan donkere 3D panelen gedacht van minstens 1,7m hoog. Eén gedeelte van de dubbele poort zou op 2 punten moeten afgesloten kunnen worden.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor plaatsing van een draadafsluiting met bovenbuis, en ondoorzichtig gemaakt met een zwarte doek. De afmeting is 11 a 12 meter lang en liefst zo hoog mogelijk (minstens 2 meter, maar graag 2,5 meter indien mogelijk). Ook zou de reeds bestaande afsluiting verwijdert moeten worden.