Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping:

Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping

Houten tuinhuis van ong. 5m x 3m volledig afbreken. Terrasoverkapping maken met 3 steunpilaren die begint aan garagemuur. Graag ook een ophangmogelijkheid voor hangmat voorzien. Bestaande houten deur naar garage en omlijsting vervangen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping uit heel België:

Tuinhuis afbreken en afvoeren

1. Afbraak en afvoeren houten tuinhuis afmetingen 4 x 3. Op stenen vloer (niet mee uit te breken) 2. Eventueel te combineren met plaatsen van nieuw tuinhuis ( vermoedelijk Tuinhuis Cottage 315 * 355 cm (PVC) van Makro : nog te bestellen )

Afbraak tuinhuis

Volledige afbraak tuinhuis en ook het afvoeren ervan. Grootte = 3,65m op 3,65m. Bevat de volgende materialen: Hout , roofing , plastic , 2 ramen en mss ook plaatjes asbest maar hier zijn we niet helemaal zeker van kan ook een ander materiaal zijn.

Tuinhuis maken en plaatsen

Afbraak en plaatsen van modern tuinhuis opp 30m². Plat dak. Optie 15m² met oversteek 15m² Er ligt al een betonnen plaat met vloer.

Plaatsing tuinhuis modern

Afbraak en plaatsing van een tuinhuis modern 505 x 385 + extensie 400 cm. Betreft afbraak van hetzelfde model met stormschade en opbouw van het nieuwe plus eventueel schilderen. Het huidige model staat op een betonnen ondergrond, het terras onder de overkapping moet blijven liggen in de huidige staat.

Tuinhuis afbreken

Afbraak tuinhuis 3880 x3280 (stormschade). Bodem (beton) mag blijven voor volgend tuinhuis. Ook afvoer moet weg.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het dak van mijn blokhut is aan vervanging toe. Momenteel liggen er leien op. Graag had ik nu een duurzame bedekking. De afmetingen zijn 4,30 m diepte en twee maal 2,20m. De afbraak opruimen en meenemen.

Afbreken tuinhuis

We willen : - afbraak van een tuinhuis - afbraak betonnen vloer buitenvoleire +/- 3 m² (5 cm dik) - afbraak afdak golfplaten buitenvoliere - verwijderen haagbeuk 3 x 2 m

Afbraak en plaatsing nieuw tuinhuis

Leveren en plaatsen van tuinhuis type Lounge 385x295 cm. Ook bestaande tuinhuis afbreken.