Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Houtvenne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Houtvenne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Houtvenne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Houtvenne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Houtvenne:

Kunststof afsluiting plaatsen

Graag afsluiting in PVC wit te zetten. Lengte 12 m, hoogte ± 1 m Omheining in type picket fence.

Open afsluiting met verticale latten in pvc plaatsen

Ik wil aan de straatzijde een witte PVC afsluiting voor een lengte van 12.30 m en hoogte ± 1 m. ( Het moet een afsluiting in pvc zijn type white picket fence. Het gaat om een open afsluiting met verticale latten.

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.

Voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg

In september wordt ons appartement opgeleverd, werken hof zullen al rond juli/augustus kunnen. Hof volledig langs achterzijde over een breedte van 13 meter te bereiken dus plaats genoeg voor eventueel Bobcat. We gaan voor plaatsing kunstgras echter moeten zelf de ondergrond voorbereiden, de aannemer die de bouw zet zal zwarte grond leggen maar we vragen voor eventueel bouw/steenpuin fijn gemalen. Onze voorkeur gaat naar stabilisé 12 cm dik op de zwart zand of steenpuin ondergrond ( 1000 kg zand/150 kg cement).

Houten schutsel plaatsen

Ik had graag een offerte gehad voor een tuinafsluiting te laten plaatsen. Deze zou in een U-vorm tegen mijn klinkers die rond mijn woning liggen geplaatst moeten worden (lengte is 16m) - bestaande uit een houten schutsel met van onder een betonnen plaat en palen er tussen. Waar het schutsel moet komen is gemakkelijk bereikbaar de woning staat op de hoek van twee straten. Het is een vrijstaande woning, het terein is wel licht afhellend en bestaat enkel uit gras. Heb plan en foto van de schutsel in de bijlage zitten.

Gracht afwerken in hout

We zijn aan het overwegen om gracht af te werken (dit is wel afhankelijk van de kost en de plannen van de gemeente om nog rioleringswerken uit te voeren). Ik had gehoord van een exotische houtsoort die stevig, kwalitatief en waterdoorlatend is. De gracht is ongeveer 9m aan ons stuk. Wanneer de buurman het mee wil laten doen, gaat het om een gracht van ongeveer 13 meter. Hoeveel kost het om deze te laten afwerken (uiteraard afgewerkt aan de beide kanten van de gracht, wordt op de bodem meestal ook 'iets' gedaan? )

Snoeien van bomen

Er moet een grote eikenboom gesnoeid worden en een beukenhaag (40 meter lang)