Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor grondwerken uitvoeren en terras leggen:

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Houtvenne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwerken uitvoeren en terras leggen uit heel België:

Grondwerken uitvoeren in onderaanneming

Er dient een 500m2 grond afgegraven te worden en afgevoerd.

Composiet terras leggen

Volledige aanleg terra in composiet aansluitend aan een nieuwbouwwoning. Men moet ook de grondwerken en verharding uitvoeren.

Herplaatsen van tuinafsluiting en grondwerken uitvoeren

Herplaatsen van ca 8m plastifor tuinafsluiting (zwart) van 2m hoog met bovenbuis na stormschade. Bevestigen erikamatten. Grondwerk: verwijderen van een boomwortel (beuk) en aandammen grond alvorens nieuwe afsluiting te plaatsen. De twee eindpalen staan nog recht.

Grondwerken + betonvloer leggen

- het uitvoeren van grondwerken (uitgraven) - afvoer van deze grond - plaatsen van betonvloer van 25m²

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.

Houten terras aanleggen en voorbereidende grondwerken uitvoeren

Een houten vloer van 10 m² in hardhout te leggen op aarde ondergrond. Er moeten nog grondwerken uitgevoerd worden.

Aanbouw in houtskeletbouw plaatsen en afwerken

We zouden graag onze woning willen uitbreiden met een aanbouw. Deze aanbouw moet dienen als garage, tuinhuis en extra woonruimte. Het gaat om een aanbouw van 3 x 11 meter. Voor onze aanbouw te kunnen uitvoeren moet er opnieuw een fundering gestoken worden, zelfde wijze als onze woning van 5 jaar oud. De aanbouw moet komen in houtskelet met langs de buitenkant afwerking in wildverband. Hiernaast ook het dak is deels plat en deels schuin, waar we enerzijds roofing en anderzijds dakpannen op willen plaatsen. Op zoek naar een specialist die dit hele project onder handen kan nemen van grondwerken tot eindafwerking. Ook al het materiaal is te voorzien door de vakman.

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.