Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hove:

Blokhut plaatsen

Blokhut Luna 2.95m x 2.5m plaatsen op tegels als ondergrond. Aangekocht en geleverd.

Zichtdoek plaatsen aan draadafsluiting tuin

Wij willen een zwarte ondoorzichtige doek laten ophangen in onze tuin tegen een draad die reeds geplaatst is. Het betreft een draad met bovenbuis, 1,5 m hoog, met een borduur van 30 cm eronder. De draad is +/- 35m lang.

Tuin en parking onderhouden

Onderhouden van een kleine tuin en een groenstrook rond een parking. Alleen snoeien van aangeplante kleine en grotere struiken. Geen gras. Proper maken van een parking.

Betonnen afsluiting plaatsen

1 recht stuk van 17 meter lang betonpalen met houten panelen plaatsen. De haag wordt verwijderd.

Bekaert draad plaatsen met poortje

Plaatsen van zwarte draadafsluiting. Hoogte 180 cm en totale lengte 28 m (links 19 m + rechts 8 m) Optioneel voorzien van een poortje (h180 x b100) met slot in draad of hardhout

Bekaert draad herstellen

Bestaande omheining is getroffen door een boom. Er is beschadiging van de afsluiting over een lengte van een 4 à 6 meter. De bovenbuizen van de zwarte bekaert draad zijn scheefgetrokken. Ik zoek iemand die dit kan herstellen.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van houten omheining (type kastanje treillage of schapenhek). Totale lengte zo'n 100 lopende meter.

Draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen

Paardenwei 2500 m:120 x 21 = 300 m omtrek hoogte afsluiting ongeveer 1,2 m. Totale lengte af te sluiten 300 meter. Ook grondwerken, 15 platen zouden moeten worden geplaatst. En houten poorten plaatsen telkens met twee palen. Dringende werken.

Verwilderde tuin laten omploegen, gelijk leggen en inzaaien

Wij willen in onze achtertuin en voortuin gazon. De oppervlakte is ongeveer 500 vierkante meter en dient nog opgehoogd worden.

Afscheiding opritten

Afsluiting tussen twee halfopen bebouwingen,van achter aan de tuin tot gelijk met de gevel is 20 meter, waarvoor we tot 1,80 meter mogen gaan. Vanaf daar over de lengte, van aan de voorkant van het huis tot aan het voetpad, is nog eens 10 meter. Maar daar mag het 60 of 90 zijn (dat moet ik nog informeren want is per gemeente verschillend).