Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hulshout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hulshout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hulshout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hulshout:

Draadafsluiting installeren

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat en met zwarte afschermdoek. Het zou gaan om een hoogte 1,80 en lengte ongeveer 60 lopende meter.

Draadafsluiting plaatsen

Graag leveren en plaatsen van een draadafsluiting 2 meter hoog met buis bovenaan. Lengte +-52 L/M, kleur groen, Onze tuin volgt de bocht van de straat. +- 4 hoeken (hierbij is nog geen rekening gehouden met de bocht). In deze bocht is momenteel nog een bestaande haag deze moet ook weggedaan worden.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van betonpalen gevuld met houten panelen of planken Ongeveer 100 m houten tuinschermen met betonnen palen en betonnen onder plaat van ongeveer 2 m hoogte en 15 m van 1 meter hoogte. Dit is een hoek van 90 graden.

Betonplaten plaatsen

We willen een afsluiting van gladde betonplaten in een U-vorm, 7m x 7m x 7m wel ongeveer een 2.30m hoog.

Ontbossen en bouwrijp maken-bomen vellen

Richtprijs: We hebben een bouwgrond op het oog die vol staat met bomen en struiken. Graag had ik een richtprijs gekregen voor het bouwklaar maken van deze bouwgrond (vellen van de bomen en uitfrezen van de wortels). Zo kunnen we hier rekening mee houden bij het uitbrengen van een bod. De bouwgrond is gelegen in de Hilleputten.

Aanleg gazon met grasmatten

Ongeveer 64 vierkante meter,oppervlakte ligt redelijk vlak en is onkruidvrij.

Aanleg gazon met grasmatten

Aanleg van grasmatten bij een moderne nieuwbouwwoning +/- 215 m²

Poort herstellen

inrit poort is beschadigd ,te vernieuwen twee helften elk van twee meter betonnen paal te vernieuwen brievenbus te installeren