Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting installeren:

Draadafsluiting installeren

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat en met zwarte afschermdoek. Het zou gaan om een hoogte 1,80 en lengte ongeveer 60 lopende meter.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Hulshout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting installeren uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Draad plasitor +ronde prof palen+ bovenhuis met betonplaat installeren. Graag een zwarte kleur. Afmetingen: 50/3x180cm over 24 meter.

Oprit in siergrind met draadafsluiting aanleggen

Oprit aanleggen in basaltsplit (ongeveer 52m²). Alsook padje en terras reeds in stabilisé klaarleggen (40 à 45m²). Afwerking met boordstenen. Indien mogelijk ook een zwarte draadafsluiting installeren met betonplaat en bovenbuis over een afstand van 30m, inclusief poortje.

Draadafsluiting zetten

Dennen verwijderen over een oppervlak van 30 meter op 18 meter. Het kan zijn dat er nog een stuk van de buurman bijkomt. Daarna een draadafsluiting met betonplaat, bovenbuis en lammelen installeren. Afmetingen zijn 24 meter op 18 meter. De hoogte moet 1m50 of 1m80 zijn.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Draadafsluiting met poortje installeren

Naast het huis een draad afsluiting plaatsen zonder bovenbuis en met betonplaat en een poortje. Ongeveer een 30 meter afsluiten en de hoogte ongeveer 1.60 meter.

Draadafsluiting aan straatzijde installeren

Ik zou graag op een gazon een draadafsluiting plaatsen met 2 begin/eindpalen, 1 hoekpaal, bovenbuis, betonplaten onderaan met PVC houders voor de buizen. Totale hoogte 180cm, zwart, totale lengte 20 lm. Buizen min. 48 mm, tennisdraad 50/50.Adresgegevens bij afspraak.