Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Itegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Itegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Itegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Itegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Itegem:

Bestaand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Wegens te dicht bij perceelsgrens. Nieuwe fundering gieten + tuinhuis verplaatsen. Houten tuinhuis met EPDM Dakbekleding van ong. 3m x 9m x 2.5m 3m opschuiven. Liefst zonder afbreken en heropbouwen. Nieuwe betonplaat gieten en nadien de oude uitbreken.

Snoeien van hagen en kleine bomen

Ik zoek een hovenier voor het snoeien van +/- 175 lopende meter haagbeuk en beukenhaag, Langs één kant te snoeien. Evenals 5 carpinussen met een hoogte van 3,5 meter.

Verwilderde tuin laten egaliseren en inzaaien

Ik wil mijn tuin laten omploegen,gelijkleggen en laten inzaaien. Oppervlakte ongeveer 270 vierkante meter.

Bos opkuisen

Ik wil graag enkele bomen laten rooien, het gaat om voornamelijk opgeschoten kerstbomen. Het gaat om ongeveer 150-200 stuks. Het hout mag mee men mee doen, de takken graag hakselen en ter plaatse laten. Ook moeten er nog enkele struiken en dergelijke worden uitgedaan.

Tuinafsluiting en dubbele carport plaatsen

Dubbele carport naast de woning (5,5m breed op 5m diep), tuinafsluiting in hout (5m zijkant carport, 15m rechterkant tuin, 13m achterzijde tuin, 7,5m linkerkant tuin

Plaatsen afsluitingen

Plaatsen van houten afsluiting over een lengte van 80 m. Betonplaat in grond en tussen betonnen palen met gleuf. Materiaal is ter plaatse.

Afsluiting tuin 65 m recht en 180 cm hoog.

We willen aan 1 kant van onze tuin een afsluiting plaatsen. Het is een recht stuk van ongeveer 65 meter. Er is wel een helling te overbruggen van ongeveer 1 meter over de ganse lengte. We willen onderaan een betonplaat met daarboven tennisgaas. De hoogte moet tussen 180 en 190 cm zijn. Levering en plaatsing. We hebben al 1 offerte mogen ontvangen. We willen in het voorjaar graag eraan beginnen.