Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kalmthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kalmthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kalmthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kalmthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kalmthout:

Blokhut Cube plaatsen

Blokhut Cube van 5m x 3.2m plaatsen. Er ligt reeds een betonplaat maar daar moet nog 1 steenhoogte opkomen zodat tuinhuis iets hoger staat. Blokhut is momenteel 3.2m diep maar deze moet aangepast worden naar 4m. Is reeds ontvangen, staat hier al.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 12m x 1.8m plaatsen met betonnen palen en betonnen onderplaat. Aan 1 zijde een kleine poort voor fietsendoorgang en aan andere kant poort voor oprit wagen.

Gracht afwerken in hout

Gracht afwerken. 50 lopende meters af te werken. Momenteel niets om de gracht te verstevigen.

Plaatsen van Tuinhuis Luna

Tuinhuis Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm + stormbeveiliging.

Tuin onderhouden

Ik zoek iemand die periodiek mijn tuin wil onderhouden. Zowel de tuin als mijn woning heeft samen een oppervlakte van ongeveer 800m².

Draadpanelen zetten

Paatsen van zwart, gebogen draadpanelen van 120 cm hoog aan de voorkant van het straat. Een stuk 12m en een stuk 4m lengte.

Tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen

Wij willen graag de tuin van onze nieuwbouwwoning laten egaliseren. Er moet ook een oprit in klinkers, een terras in tegels en een tuinpad worden aangelegd. Hiervoor zorgen we zelf voor materiaal.

Betonplaat gieten en blokhut Makro monteren

Blokhut cambridge 505 x 295 cm laten plaatsen inclusief gieten betonplaat en goten.

Drainage tuin uitvoeren

Gelet onze nieuwbouw 15cm te laag gebouwd is, hebben wij wateroverlast bij regen. De tuin vertoont plassen en na een tijd is er een grote stilstaande plas water die pas na x aantal dagen opdroogt. Graag willen we de tuin 40cm laten afgraven (gaat over 3containers puin) en laten opvullen met kiezels, lava steentjes en kokosbuizen. De kokosbuizen kunnen aangesloten worden op regenput. Gelet er aan de zijkant een haag staat, dient het geheel van stenen en haag gescheiden te worden door worteldoek.

Achtertuin herstellen na stormschade

Achtertuin herstellen na stormschade (onderhoud, kunstgras en tuinhuis) Onderhoud van tuin. Boom in tuin gevallen. Kunstgras volledig herstellen: 60 m². Herstellen van tuinafsluiting, Bekaertdraad, over 15 m. Tuinhuis herstellen: heel de façade stuk en dak. Offerte voor de verzekering