Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kalmthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kalmthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kalmthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kalmthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kalmthout:

Tuin onderhouden

Ik zoek iemand die periodiek mijn tuin wil onderhouden. Zowel de tuin als mijn woning heeft samen een oppervlakte van ongeveer 800m².

Draadpanelen zetten

Paatsen van zwart, gebogen draadpanelen van 120 cm hoog aan de voorkant van het straat. Een stuk 12m en een stuk 4m lengte.

Tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen

Wij willen graag de tuin van onze nieuwbouwwoning laten egaliseren. Er moet ook een oprit in klinkers, een terras in tegels en een tuinpad worden aangelegd. Hiervoor zorgen we zelf voor materiaal.

Betonplaat gieten en blokhut Makro monteren

Blokhut cambridge 505 x 295 cm laten plaatsen inclusief gieten betonplaat en goten.

Drainage tuin uitvoeren

Gelet onze nieuwbouw 15cm te laag gebouwd is, hebben wij wateroverlast bij regen. De tuin vertoont plassen en na een tijd is er een grote stilstaande plas water die pas na x aantal dagen opdroogt. Graag willen we de tuin 40cm laten afgraven (gaat over 3containers puin) en laten opvullen met kiezels, lava steentjes en kokosbuizen. De kokosbuizen kunnen aangesloten worden op regenput. Gelet er aan de zijkant een haag staat, dient het geheel van stenen en haag gescheiden te worden door worteldoek.

Achtertuin herstellen na stormschade

Achtertuin herstellen na stormschade (onderhoud, kunstgras en tuinhuis) Onderhoud van tuin. Boom in tuin gevallen. Kunstgras volledig herstellen: 60 m². Herstellen van tuinafsluiting, Bekaertdraad, over 15 m. Tuinhuis herstellen: heel de façade stuk en dak. Offerte voor de verzekering

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting voor hond. Lengte 1 x 20m + 1 x 10m inclusief poortje, 1 x 3m20. De 20 m is tegen een bestaande beukenhaag aan (gewone grond) 10m en 3m20 is voornamelijk op klinkers. Er staat nog een haag maar deze mag blijven staan.

Vast onderhoud van de tuin uitvoeren

Tweewekelijks onderhoud van onze tuin uitvoeren. Ook voor tijdens de winter sneeuw opruimen en dergelijke. Wellicht voor later ook kleine klusjes uit te voeren.

Draadafsluiting plaatsen

We willen de tuin langs drie kanten laten afsluiten (hoekhuis) met groene draad van 1 m hoog. Omtrek van de tuin bedraagt ongeveer 70m. Langs twee kanten staat er een haag die we graag behouden. Aan de oprit willen we een (houten) poort van ongeveer 3m breed. Eventueel ook een klein poortje van 1m breed.

Pétanqueveld aanleggen

Aanleg pétanqueveld 3*12m, volledig incl. afgraven, afvoer, materialen,zijboorden in ecoplanken of dergelijke.