Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kapellen (Antwerpen):

Omheining tennisterrein herstellen

Afsluiting tennisterrein herstellen. Hoge conifeer is op de omheining gevallen. Conifeer is reeds verwijderd. Gezet in 1989 en stilaan aan vervanging toe. Bovenbuis en spandraden zijn stuk dus moet allemaal vervangen worden. 30 lopende meters.

Heraanleggen bestaande tuin

Afgraven van bestaande gazon, struiken verwijderen, ophogen met goede grond en egaliseren, 175 m2

Houten afsluiting plaatsen

Verplaatsen van 7 bestaande schuttingen met betonnen steunpalen (opschuiven 1 meter) + plaatsen van 21,15 m nieuwe schutting (combi geïmpregneerd hout met betonpalen + betonplaat) terrein reeds voorbereid en vrij toegankelijk.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting vervangen. Met betonnen palen ter versteviging. Huidige schutting afbreken en wegvoeren. Afmetingen zijn 26m lang en 1.8m hoog. Ook klein poortje installeren.

Draadafsluiting plaatsen

Graag draad met beton langs 2 kanten in tuin elke kant ongeveer 10 meter en hoogte van 1,80 meter.

Tuinhuis plaatsen met klinkerverharding

Werken uit te voeren aan de voorzijde van de tuin, naast de oprit. Betreft een verharding in klinker of beton om een tuinhuis op te plaatsen met een afboording. net geen 30m².

Grond frezen en vlak trekken

Ik had graag mijn grond laten frezen en gelijk trekken momenteel is dit een oude gazon maar er staat niet veel meer oppervlakte ongeveer 400m². Ook nieuwe gazon zaaien.

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een tuinomheining in hout die toch stevig is. Momenteel staat er een oude betonnen tuinomheining, die niet overal hoofd genoeg komt voor privacy. Ik wil voor de omheining ook nog planten plaatsen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m² (smallere, diepe tuin).

Betonnen afsluiting herstellen

Herstellen van 2de onderste betonplaat na aanrijding met trekhaak

Open gracht duurzaam afwerken

Voor het heraanleggen van onze voortuin zijn wij op zoek naar iemand die onze gracht zou kunnen afwerken. We twijfelen nog over de gracht opmetsen met kasseien of afwerken in tropisch hardhout. De gracht is 12 meter lang en 80 cm diep. Momenteel is er enkel begroeiing van gras en onkruid.