Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kapellen (Antwerpen):

Open gracht duurzaam afwerken

Voor het heraanleggen van onze voortuin zijn wij op zoek naar iemand die onze gracht zou kunnen afwerken. We twijfelen nog over de gracht opmetsen met kasseien of afwerken in tropisch hardhout. De gracht is 12 meter lang en 80 cm diep. Momenteel is er enkel begroeiing van gras en onkruid.

Haag plaatsen als afsluiting voortuin

We zouden een haag willen plaatsen voor ons huis. Voor de voorkant van ons huis, tiental meter.

Verwilderde tuin laten omploegen, gelijkleggen en inzaaien

We hebben al enkele jaren veel mos en kale plekken in onze tuin. Deze zouden we graag laten uitfrezen en inzaaien. Het is ongeveer een 120 vierkante meter. Het enigste probleem is dat ik maar een gangetje van 83 cm breed heb om in de tuin te geraken.

Tuinafspanning vervangen

Ik zou graag een gesloten tuinafspanning in kunststof of ander matriaal willen plaatsen. 1 lengte van +/- 35 meter + afbraak oude draadafspanning. Gesloten tuinomheining, hoogte 1m80.

Herstellen van een tuinafsluiting

De tuinafsluiting 2m hoog x15m lang is geplooid en moet hersteld worden.

Draadafsluiting plaatsen

Dit gaat over een nieuwbouw gelijkvloers, van 2 huizen. Hier zou een afsluiting geplaatst moeten worden in de tuin tussen de 2 wonningen lengte + 15 lm hoogte graag rond de 2 m. Nu staat er nog niks.

Vijver uitbaggeren

Wij beschikken over een redelijk grote vijver met 4 buren gemeenschappelijk. Deze dient uitgebaggerd te worden. Er zit veel vis in.

Gras zaaien

Onze achtertuin ligt zeer onregelmatig. Wij willen deze nivelleren en gras zaaien. Het betreft een oppervlakte van 250 m²

Zwembad afsluiten met draadafsluiting

Wij willen graag een omheining voorzien rond ons zwembad. Dit met draadpanelen en dit moet niet hoger zijn dan 120 cm. Gaat om ongeveer 32 lopende meter in totaal.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Oude draadafsluiting verwijderen we zelf.