Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een tuinomheining in hout die toch stevig is. Momenteel staat er een oude betonnen tuinomheining, die niet overal hoofd genoeg komt voor privacy. Ik wil voor de omheining ook nog planten plaatsen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m² (smallere, diepe tuin).
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaatsen uit heel België:

Omgewaaide houten afsluiting vervangen door een draadafsluiting

Houten afscheiding van 10 à 15 meter tussen mijn tuin en die van de buren. Door de wind is die omgewaaid. Ik wil de kapotte omheining weg en ze vervangen door een draadafsluiting met afdenkzeilen.

Afsluiting in deels hout en deels zwarte draad te plaatsen

Interesse in 30 meter houten afsluiting, hoogte 180 cm met tussenstijlen in beton, alsook betonplaat 20 cm aan onderzijde. Overige 90 meter in zwart draadnet, ook hoogte 180 cm, ook met bovenbuis op betonwand van 20 cm. Er is geen oude omheining die weg moet.

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining

Het betreft het uitbreken van een bestaande houten omheining en plaatsen van een nieuwe omheining in groene Bekaert draad met zwarte plastiek of alternatief om doorkijk te voorkomen. Het gaat over +- 15 lopende meter. De huidige houten afsluiting staat met houten palen in de grond.

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe

Afbreken van 38 lopende meter betonnen platen en plaatsen van nieuwe of met beton/houten planken. In totaal is er 50 meter te zetten.

Nieuwe afsluiting plaatsen

Het gaat hier over een tuin die omheind moet worden en het is 18 lopende meter in totaal. Betonplaten zonder structuur met egale betonlook, houten panelen of planken. Oude afsluiting dient ook weggenomen te worden.

Houten afsluiting in één rechte lijn plaatsen

Er moet in een recht stuk een houten afsluiting worden gezet. Hier is ook onderaan een betonplaat van 30 cm te voorzien. Tussenin betonnen palen en tussenin inox gevezen schutten van 1,80 x 1,80 cm type Estrade.

Draadafsluiting plaatsen

Een afsluiting te maken van 150cm hoogte (of misschien 180 cm hoogte) de afsluiting zou uit 3 delen bestaan (links van de poort ongeveer 2 meter) rechts van de poort (ongeveer 4à5 meter) en dan rechts van de het inloop poortje opnieuw (ongeveer 1,5 meter) alles samen schat ik dat het ongeveer 8à9 meter is aan de voorzijde van de woning. Klein houten poortje moet eerst weggehaald worden