Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een tuinomheining in hout die toch stevig is. Momenteel staat er een oude betonnen tuinomheining, die niet overal hoofd genoeg komt voor privacy. Ik wil voor de omheining ook nog planten plaatsen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m² (smallere, diepe tuin).
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaatsen uit heel België:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een houten tuinafscheiding van ongeveer 15m, gedeeld met de buren. Er staat een oude afsluiting die verwijderd moet worden.

Houten afsluiting plaatsen

Het zou gaan over een nieuwbouwproject, waarvan de omheining + liefst ook elektrische draaipoort, eind van dit jaar geplaatst zou worden. De hoogte mag standaard 1m80 gaan, de lengte gaat rond de 80m zijn. Dit is voor een volledige afsluiting. Graag ook een houten poortje aan de achterzijde. Qua houtsoort zou ik opteren voor hardhout/tropisch hout.

Plaatsen houten tuinafsluiting

Voor een Co housing project moet er een stuk van een zwemvijver omheind worden. Hiervoor willen we graag de prijzen kennen van de 3 soorten omheiningen om zo een keuze te kunnen maken. De opstelling van het hek is een L vorm met 1 poortje te integreren. Hoogte van het hekwerk is 1m/1m20 Qua materiaalkeuze zou ik kiezen voor een kastanje afsluiting (treillage). Hierbij zou er tussen de 10 en 50 meter geplaatst moeten worden.

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.

Betonnen afsluiting zetten

Op zoek naar een vakman om een betonnen afsluiting te plaatsen met houten schuttingen tussen. In totaal een tiental panelen in een L-vorm. De afsluiting moet 3 percelen afsluiten.

Houten afsluiting van 100 m te plaatsen

100 m afsluiting, 3 poortjes, bijhorende palen, gepaste dikte en lengte en 8 actieve hoeken of stops (enkel te tellen - waar dan een schuine steun extra moet voorzien worden vermoed ik) + 6 extra voor de poortjes. 14 hoeken in totaal.

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een thermo ayous afsluiting moeten geplaatst worden van 5m85 lang en min 1m80 hoog met sleufpalen in hout met een onderste betonplaat van 2m / 50cm/3,2cm dik.