Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Koningshooikt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Koningshooikt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Koningshooikt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Koningshooikt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Koningshooikt:

Zichtschermdoek plaatsen aan een bestaande draadafsluiting

Ik wil de beide zijkanten vn ijn tuin voorzien van zichtschermdoeken. Hoogte 1,20 meter lengte 8,80 meter en hoogte 1,20 meter lengte 11,00 meter Wat is de totlprijs, voorzien van metalen ringen ?

Plaatsen van een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Over 1 enkele zijde en een lengte van +/- 32 m willen we een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat onderaan laten plaatsen. Zowel begin- als eindpunt dient een paal geplaatst en de hoogte zou moeten zijn. De hoogte zou ongeveer 1.80 meter zijn.

Afsluiten van mijn tuin

Ik heb nieuwbouw appartement en zou graag mijn tuin afmaken met ingang van poortje. Omheining stuk met draad en rest te bespreken. Dit zijn drie zijden die moeten worden omheind. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Afsluiting plaatsen

De werken betreffen het plaatsen van een afsluiting in beton en hout. Het gaat over een recht stuk van +/- 12,6 m. De hoogte is +/-2 m. Afbraakwerken dienen niet meer te gebeuren. Graag had ik van u een prijs ontvangen voor het leveren en plaatsen van de betonnen elementen en enkele varianten van panelen en/of planken.

huis van 1951. verbouwd, nu rest de tuin ...

huis van 1951. verbouwd, nu rest de tuin nog. Vroeger enkel betonnen platen. Zijn er reeds uitgehaald en nieuwe grond aangevoerd. Volledige egalisatie + aanleg. Grootte van de tuin mogelijks niet correct. Houten toegangspoort reeds besteld/betaald. Afrastering, egalisatie en terras prioritair. Afhankelijk van prijs kunnen meer werken uitgevoerd worden... Graag reeds rond de zomer een basic afwerking

Ik heb een sportveld van 10000 m2. Dit ...

Ik heb een sportveld van 10000 m2. Dit veld zou heel het jaar door gemaaid moeten worden. Er moet gesport worden op het veld, dus het gras moet kort zijn. Ik zou graag een offerte ontvangen van de kostprijs.