Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kontich:

Betonnen afsluiting plaatsen en graszoden leggen

Zetten van een nieuwe afsluiting in beton. Dit voor een goede 10 lopende meter en 180 cm hoog. Hiernaast ook graszoden te plaatsen voor een 50 m².

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van max 10 m plaatsen. Tuinafsluiting met beton/tropisch hardhoutcombinatie.

Aanleg tuin, oprit en terras

Plaatsen houten tuinschermen: 2 kanten. Oude schermen zijn reeds weg. Egaliseren grond en zaaien van gras en aanplantingen. Tuin : oppervlakte : 150 m². Aanleg oprit in klinkers en terras .

Houten omheining herstellen na stormschade

Houten omheining is volledig omgewaaid. Palen zijn afgekrakt en enkele houten schuttingen zullen vervangen moeten worden. Meer dan 20 meter lang

Ophogen en egaliseren van tuin

We zijn met 3 buren naast elkaar die graag de gronden van onze nieuwbouw woningen willen ophogen. Graag met grond geschikt voor beplanting. In totaal ongv. 255m². Mijn eigen woning is 77m² aan tuin.

Omheining herstellen / vervangen na storm

Oude tuinafsluiting (houten schermen) over 30 - 35 meter zijn door extreme stormweer losgerukt. Deze moeten hersteld / vervangen worden. Hermonteren en basis verstevigen.

Versleten omheining te vervangen door een houten afsluiting

Bestaande versleten omheining wegnemen en plaatsen nieuwe omheining. Vijf panelen van 180 en 1 paneel van 90. Palen moeten eveneens vervangen worden. 5 stuks.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Momenteel is er geen afsluiting. Afmeting circa 8 m 50 op 4 m 50 en op de 4. 50 moet een poortje ook bijkomen. Hoogte minimum 1 m 80 met bovenbuis en onderaan betonnen plaat.

Omheining rond vijver plaatsen

Wij willen graag onze vijver van ons nieuw huis omheinen voor de veiligheid. Liefst willen we een stukje glazen omheining men een stuk groene omheining waar de kinderen niet door kunnen. Dit moet niet hoger zijn dan 90 cm.

Draadafsluiting met betonnen plaat en bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met betonnen plaat en bovenbuis. Gaat om lengte 9,5 m en hoogte 2 meter. Geen poortje.