Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kontich:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 6.5m x 1.8m plaatsen. Betonnen onderplaat en betonnen palen.

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien en opfrissen. Opp. is ong. 14m x 10m. Kantjes afsteken rond terras en tuin. Klimop wegdoen met wortel van tegen de muur over een lengte van ong 10 meter. 2 a 3 Oude boomstronken met wortel wegdoen.

Tuinafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden van de buren met een Padoeken afscheiding met palen en planken. Dit voor 20 meter lang en 2 meter hoog.

Herstellen metalen tuinafsluiting

Herstellen van metalen tuinafsluiting met bovenbuis van 15m x 1.8m.

Omheining plaatsen

14 lopende meter composiet tuinafsluiting te plaatsen 1, 8 meter hoogte.

Bedrijfstuin regelmatig onderhouden

Graag een tuinman die voor het algemene onderhoud van de tuin kan instaan voor een bedrijf. Dit is in de winter minder, in de zomer iets meer. Tuin : parking en daarnaast een vila met grote tuin. Oppervlakte 1000 m²

Weideafsluiting plaatsen

Weide 5000m² omheinen met houten palen +ursusdraad+schrikdraad.

Halveren van een twaalftal sparren

Halveren van een twaalftal sparren van pakweg 8 naar 4 meter. Liefst met stelling of dergelijke, zeker niet met zware hoogtewerker vanwege oprit. Hout al dan niet mee te nemen, kan ook door mezelf verwerkt worden.

Betonnen afsluiting plaatsen en graszoden leggen

Zetten van een nieuwe afsluiting in beton. Dit voor een goede 10 lopende meter en 180 cm hoog. Hiernaast ook graszoden te plaatsen voor een 50 m².

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van max 10 m plaatsen. Tuinafsluiting met beton/tropisch hardhoutcombinatie.